#Verme

Nesrin Kopuz - Sevme 04:35

Nesrin Kopuz - Sevme

Nesrin Kopuz - Sevme Şarkı Sözü Nasıl anlatayım pişmanlığımı Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara düşmanlığımı Cahilliğime de yorma yorma Sen gideli her şey renginden oldu Gönlümün gülleri sarardı soldu ..

İbrahim Erkal - Onu Benim Gibi Sevme 05:11

İbrahim Erkal - Onu Benim Gibi Sevme

Nasil anlatiyim pismanligimi Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara dusmanligimi Cahilligime de yorma yorma Sen gideli her sey renginden oldu Gonlumun gulleri sarardi soldu Hayatimin gulen yuzu kayboldu Of bir ci..

  • Candy tarafından
  • 2.592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metin Isik - Aydan Güzel 06:09

Metin Isik - Aydan Güzel

Gözlerine hiç bir zaman Yaş dolmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Gözüm hasret gönlüm ocak Bin ümitle açtım kucak Sevgimizi kıskanacak el görmesin be..

Fransa'da Milletvekili Seçimlerinin İlk Turu 00:49

Fransa'da Milletvekili Seçimlerinin İlk Turu

Fransa, ulusal meclisin yeni üyelerini belirliyor. Fransa’nın denizaşırı topraklarında oy verme işlemi, aradaki zaman farkından ve seçmenin Fransa’da açılan sandıklardan etkilenmemesi için bir gün öncesinden başladı. An..

PSİKOLOJİ - Ünite 8 Konu Anlatımı 1 10:31

PSİKOLOJİ - Ünite 8 Konu Anlatımı 1

Açıköğretim Sistemi - Anadolu Üniversitesi Pazarlama iletişimi ile ilgili anahtar kavramları tanımlayabileceksiniz. Tüketicilerin davranışlarına karar verme sürecinde geçtikleri adımları ve bu süreci etkileyebilecek bil..

  • PengoTV tarafından
  • 199 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fransa’da Cumhurbaşkanı Macron Oyunu Kullandı 04:30

Fransa’da Cumhurbaşkanı Macron Oyunu Kullandı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransa Ulusal Meclisi'nde görev yapacak 577 milletvekilini belirlemek üzere oyunu kullandı. Fransa'da 47 milyon seçmen bugün Fransa Ulusal Meclisi'nde görev yapacak 577 milletvekil..

Hakki Bulut  Kul Hatasız Olmaz 04:52

Hakki Bulut Kul Hatasız Olmaz

Allah'ım sevdiğime çile dert verme İstersen her gün bana bin azap versin Ne olur ümitsiz günler verme İstersen derdime bin dert eklesin Kul hatasız olmaz, o da öyledir Belki de suç bende, günah bendedir Bence yaşa..

Metin Isik  Aydan Güzel 06:08

Metin Isik Aydan Güzel

Gözlerine hiç bir zaman Yaş dolmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Gözüm hasret gönlüm ocak Bin ümitle açtım kucak Sevgimizi kıskanacak el gör..

Türkiye Marşı Kıraç 02:10

Türkiye Marşı Kıraç

BU BAYRAK İNMEZ Alkana belenmiş şanlı bayrağı Düşürme yerlere ezme Türkiye Zalime eğilme arsıza güvenme Yurdunu haine verme Türkiye Türkiye Türkiye yok senin eşin Türkiye Türkiye sönmez ateşin Gençliğe veril..

  • PengoTV tarafından
  • 1.664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rumeli Ekrem Gültekin - Arpa Buğday Taneler (Aman Döne Döne Döne Yar eliyor) 02:38

Rumeli Ekrem Gültekin - Arpa Buğday Taneler (Aman Döne Döne Döne Yar e

Arpa Buğday Daneler 1 Arpa buğday daneler (Aman) Arpa buğday daneler (Aman) Yıkılsın meyhaneler Terzi elin kırılsın (Aman) Terzi elin kırılsın (Aman) Dar geliyor düğmeler Aman döne döne döne yar geliyor Yandım güle güle..

  • PengoTV tarafından
  • 2.178 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sevcan Orhan - Arpa Buğday Daneler (Official Audio) 03:09

Sevcan Orhan - Arpa Buğday Daneler (Official Audio)

Arpa buğday daneler (Aman) Arpa buğday daneler (Aman) Yıkılsın meyhaneler Terzi elin kırılsın (Aman) Terzi elin kırılsın (Aman) Dar geliyor düğmeler Aman döne döne döne yar geliyor Yandım güle güle güle har geliyor Arp..

  • PengoTV tarafından
  • 1.365 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım 03:25

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geri dönme bilirim yine gidersin Sakın sevme beni yerle bir edersin İçimdeki ateşi söndüremezsin Aşk yürek ister, ki sahip değilsin Aşk yürek ister, ki sah..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı 00:43

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı Adana'da 60 yaşındaki Sadık B., sigara verme bahanesiyle kandırdığı 3 erkek çocuğu elektro şok cihazıyla bayılttıktan sonra taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Merkez Seyhan İlçe..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow 1:53:29

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow

Özet ve Detaylar : Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve d..

  • Film İzle tarafından
  • 12.567 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Nükleer piller şarj etmeden binlerce yıl çalışabilir 04:45

Nükleer piller şarj etmeden binlerce yıl çalışabilir

Bristol Üniversitesi uzmanları binlerce yıldır enerji ile değil çok güçlü cihazlar temin edebilir nükleer pilin bir prototip geliştirdi. Üniversitenin web sitesine göre radyasyon ve kirleticilerin sıfır olduğu belirtildi..

  • PengoTV tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zona 04:46

Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zon

Yo te miro, se me corta la respiración Cuanto tu me miras se me sube el corazón (Me palpita lento el corazon) Y en silencio tu mirada dice mil palabras La noche en la que te suplico que no salga el sol (Bailando, ba..

  • PengoTV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaş Alma ve Makyaj Nasıl Yapılır 04:13

Kaş Alma ve Makyaj Nasıl Yapılır

Evde kaş almanın püf noktaları.Kaş nasıl alınmalı ve nasıl yöntemler denenmeli bu videomuzda bulabilirsiniz.Lütfen kanalımıza abone olmayı ve paylaşmayı unutmayalım.İyi seyirler:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Fotografta Güzel Çıkmanın Yolları Nelerdir!! 06:04

Her Fotografta Güzel Çıkmanın Yolları Nelerdir!!

Merhaba! Bugün kendimce fotoğraflarda güzel çıkma yöntemlerimi paylaşmak istedim! Umarım faydalı olmuştur.iyi seyirler...

  • Kadınca tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaş Alma-Boyama, Makyaj Bu Olsa Gerek.. 08:48

Kaş Alma-Boyama, Makyaj Bu Olsa Gerek..

Kaş alma,boyama ve makyaj yapılırken nelere dikkat edilmesi gerekir.Bu videomuzda bulabilirsiniz.İyi seyirler dileriz.:))..

  • Kadınca tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müthiş Bir Makina 01:01

Müthiş Bir Makina

Adamlar yapmış gerçekten ,agaç kesme,dograma şekillendirme..

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Haberleri 01:49

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Habe

Kaliforniya'da silahlı saldırı ABD'de Kaliforniya'daki oy verme merkezinde silah sesleri duyuldu. Olayda 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. ABD'nin California eyaletinde seçim merkezi yakınlarında ateş açılması son..

Pratik Makyaj 00:15

Pratik Makyaj

En basit kolay kaş kalınlaştırma ve şekil verme videomuz.. KANALIMA ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ..

Evde Spor Yapılır mı ve Yapılırsa Nasıl Yapılır ? 00:38

Evde Spor Yapılır mı ve Yapılırsa Nasıl Yapılır ?

Bir Spor Salonu İçin Param Yok Diyenler İçin Harika Ev Egzersizleri. Özellikle evde nasıl spor egzersiz antrenman yapmak ve sağlıklı yaşamak isteyen bayanların işine yarayacak bu hareketleri erkekler de yapabilir...

  • PengoTV tarafından
  • 1.651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Erdoğan Faşizmin Ruhu Avrupa Sokaklarında Kol Geziyor 02:12

Erdoğan Faşizmin Ruhu Avrupa Sokaklarında Kol Geziyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Artık AB ve herhangi bir Avrupa ülkesinin kimseye demokrasi, özgürlük, adalet, hukuk dersi verme hakkı kalmamıştır. Faşizmin ruhu Avrupa sokaklarında kol geziyor. dedi...

Hollanda Sandık Başında 01:27

Hollanda Sandık Başında

Hollanda, Türkiye ile yaşanan diplomatik gerilimin gölgesinde genel seçimler için sandık başında. Sabah saatlerinde başlayan oy verme işleminde katılımın 2012'deki genel seçimlere göre çok daha yüksek olduğu açıklandı. ..