#Verİ

Ömür Boyu Kopmama Garantisi Veren Usb Kablo İle Araba Çektik 03:24

Ömür Boyu Kopmama Garantisi Veren Usb Kablo İle Araba Çektik

Ömür Boyu Kopmama Garantisi Veren USB Kablo İle Araba Çektik! Fiber teknoloji ile üretilen Nonda Zus şarj kabloları çelikten daha güçlü ve çok daha hafif karbon kökenli bir madde olan kevlar ile örülmüştür. Bu özelliği ..

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Aselsan Faaliyetleri 02:14

Fetö'nün Aselsan Faaliyetleri

FETÖ'nün ASELSAN'daki yapılanmasıyla ilgili bilgilere ulaştı. Örgütün, veri depolamada kullandığı USB'leri nasıl kaçırdığı ortaya çıktı. FETÖ'nün çalışanlara ödenen yıllık banka promosyonlarını dinen caiz değil diyerek..

Oğuzhan Koç - Mobil Verin İnşallah Biter 01:00

Oğuzhan Koç - Mobil Verin İnşallah Biter

Oğuzhan Koç Bulutlara Esir Olduk Cover seyrediyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.261 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercedes Benz Akıllı Dünya Sürüşü  Bölüm 1 Avrupa 03:01

Mercedes Benz Akıllı Dünya Sürüşü Bölüm 1 Avrupa

Beş ayda beş kıtada. Mercedes-Benz, dünyaca seri üretilen ilk otomobilin ilk otomatik test sürüşü olan Intelligent World Drive ı başlatıyor. S-Serisi, Avrupa, Çin, Avustralya, Afrika ve ABD'de sürücü asistanı sistem te..

  • BETA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinerji Nedir 03:09

Sinerji Nedir

Hiper tümleşik bütünleşik mega yakınsama giga derken n’oldu karıştın! Herkese biraz sinerji lazım. HPE Synergy; Sunucu, Veri Depolama ve Ağ Çözümlerini tek platformda toplayan, eski uygulamalardan hybrid cloud’a kadar bi..

Ironkey S1000 Güvenli USB Stick İncelemesi 10:25

Ironkey S1000 Güvenli USB Stick İncelemesi

USB çubuklar, veri kopyalama ve taşıma için çok kullanılıyor ama çalınmaya ve kaybolmaya da oldukça yatkınlar. Ironkey hem sahip olduğu şifreleme teknolojisiyle hem de fiziksel dayanıklılığı ile, önemli verilerinizi güve..

  • BETA tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ABD, Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı 01:45

ABD, Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı

CSHA Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı ABD Savunma Bakanlığı Çin, gözlerimizin önünde ABD sualtı drone çaldığını belirtti. Olay Güney Çin Çin Güneydoğu Asya ülkelerinde bir dizi adalarda rmeydana ge..

'Plantix' İle Her Çiftçi Ziraat Mühendisi Gibi Çalışacak 02:04

'Plantix' İle Her Çiftçi Ziraat Mühendisi Gibi Çalışacak

Yeni geliştirilen bir cep telefonu aplikasyonu sayesinde bitkilerin hastalıkları bir fotoğraf yardımıyla tespit edilecek. Örneğin toz küfü isimli yaygın bir bitki hastalığına yakalanan domates. Yapraklar üzerine beyaz bi..

Kasık Fıtığını Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli 00:35

Kasık Fıtığını Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Kasık fıtığını önlemeye yönelik neler yapılabileceği konusunda yeterince veri bulunmuyor, sadece kronik öksürük ya da kabızlık veya prostat jhastalığı olan insanlarda görülme ihtimali daha yüksektir...

  • NABIZ tarafından
  • 561 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zekice Tasarlanmış Fare Kapanı 00:59

Zekice Tasarlanmış Fare Kapanı

Farelerinde zeki olma ihtimalini düşünerek yapılmış ve asla zarar veri olmayan muhteşem bir kapan tasarımını izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çukurca'da Petrol Kuyusu İçin İlk Kazma Vuruldu 01:32

Çukurca'da Petrol Kuyusu İçin İlk Kazma Vuruldu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Şemdinli'den Cizre'ye, Van'dan Siirt'e kadar, alan içinde çok yoğun uçakla gravite veri toplama işlemine başladık. Bu, Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen bir adım. dedi...

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

LSTM Yöntemiyle Dolar/TL Kuru Tahmininin Yapılması 02:41

LSTM Yöntemiyle Dolar/TL Kuru Tahmininin Yapılması

Python-Sklearn kullanarak LSTM yöntemiyle Dolar/TL Kuru tahmininin Yapılması Çalışma sıralı verileri hafızada tutarak daha sonra veri nasıl değişir tahmininde bulunuyor. Amaç LSTM yöntemini öğrenmek. Lütfen çalışmadan d..

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi? 05:38

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi?

Sizi arayan numaraların kim olduğunu öğrendiğiniz uygulamalardan sonra, insanların sizi rehbere nasıl kaydettiğini de GetContact ile öğrenebiliyorsunuz. GetContact nedir? GetContact nasıl kullanılır? GetContact nedir? G..

Gizlilik sözleşmesi kafaları karıştırdı 02:20

Gizlilik sözleşmesi kafaları karıştırdı

MESAJLAŞMA UYGULAMASI WHATSAPP'IN SON GÜNCELLEME KARARI KAFALARI KARIŞTIRDI.. KULLANICILAR VERİ GÜVENLİĞİ ENDİŞESİYLE FARKLI UYGULAMALARA TAŞINIRKEN, REKABET KURULU SORUŞTURMA BAŞLATTI. WHATSAPP'TAN İSE YENİ AÇIKLAMA VA..

Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cemal Yılmaz Girişimcilik Tanımı 00:52

Cemal Yılmaz Girişimcilik Tanımı

20 yıldır kapalı gişe gösteri yaparak kendini kanıtlamış bir hikaye anlatıcısının, iş dünyasına da bakış açısı olabilecek, konuşmasından bir kesit bu. Hepimizin bildiği Simon Sinek why how what üçlemesini ilk dinlediği..

  • PengoTV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı 06:33

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı

Rus yazılım şirketi Kaspersky Lab ürünleri Moskova güdümündeki siber saldırılara karşı korunmasız olabileceği gerekçesiyle yasaklandı. Kaspersky yöneticileri kararı eleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri çarşamba günü ya..

Buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı 01:28

Buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı

Grönland’daki buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı. ABD Ulusal Kar ve Buz Veri Merkezi, 15 Ağustos'ta Grönland’da 3 bin 216 metre yüksekliğindeki bir bölgeye birkaç saat boyunca yağmur yağdığını duyurdu. Sıcaklığın..

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor 04:00

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor

Avrupa’da gıda dolandırıcılığı milyonlarca Euro’ya mal oluyor ve sahtelicekten en çok etkilenen tarımsal ürünlerin başında şarap geliyor. En son gelişmiş teknoloji ve teknikler sayesinde üzümlerin kalitesini ve kökenini..

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜYOR! 08:05

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜY

200 km menzilden düşmanı imha edecek tcg anadolunun ana silahı Müthiş yerli füzede sona gelindi. Atıldıkltan sonra deniz yüzeyine inanılmaz yakın uçarak radarlarda görülmeyen ve düşman savaş gemilerini tek atışta ortadan..

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼️ Teşhis Yanlış Olabilir‼️ 39:44

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼

???? Dünya sağlık örgütü Biden ‘a Açıkça söyledi ; “ benim koyduğum kuralların dışında herhangi bir konuşma yapan sağlık mensubu siyasetçi kurum ya da kuruluş cezalandırılacak‼️” 6:03 ???? Uyuz olmayana uyuz teşhisi koy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 7 ay önce