#Yabanc�� film fragman

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Benim Adım Osssman Fragman 02:01

Benim Adım Osssman Fragman

Filmde, hayatını bir gazetede köşe yazarı olmaya adamış Osman'ın, kuzeni Fiko ve Dursun'nun yanına gelmesiyle hayatının nasıl değiştiği konu ediliyor. Yönetmen ve yapımcılığını Sedat Kapurtu'nun üstlendiği filmin başrol..

Yenilmezler 4 - Son Oyun Türkçe Dublajl Fragman 02:27

Yenilmezler 4 - Son Oyun Türkçe Dublajl Fragman

Avengers: Infinity War Part I filminin bir yıl sonrasında, 2019 yılında izleyiciyle buluşacak olan devam filmi. Vizyon tarihi: 26 Nisan 2019 Yönetmen :Joe Russo, Anthony Russo Oyuncular: Robert Downey Jr., Mark Ruffalo,..

Logan - Fragman (2017) 02:14

Logan - Fragman (2017)

Wolverine son kez pençelerini çıkarıyor. 'Logan' filminden şahane ikinci fragman. Eğri oturup doğru konuşmak lazım; Fox, hiçbir X-Men filminde başarılı bir iş ortaya koyamadı. Her zaman bir şeyler eksik kaldı, ya da bekl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görevimiz Tehlike 6 Türkçe Dublaj Fragman #2 02:35

Görevimiz Tehlike 6 Türkçe Dublaj Fragman #2

Paramount Pictures ve Skydance Sunar Bir Tom Cruise / Bad Robot Yapımı Bir Christopher McQuarrie Filmi Tom Cruise “MISSION: IMPOSSIBLE YANSIMALAR” Baş Yapımcılar David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger Yapımcılar T..

Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman 02:01

Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman

Hint Fakiri Aja, annesinin ölümünün ardından yapayalnız kalmıştır. Babasını tanımayan Aja, onu bulmaya karar verir ve bunun için Fransa’ya gider. Babasını bulmak için çıktığı bu yolculuk Aja’nın hiç de düşlediği gibi git..

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 03:08

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

Bir kişinin kaderi, hepimizin geleceği. FantastikCanavarlar Grindelwald'ın Suçları 16 Kasım'da sinemalarda. Warner Bros. J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın ..

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman 02:51

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

Siccin 5 Orijinal Fragman 02:16

Siccin 5 Orijinal Fragman

Siccin 5, yıllar önce yapılan ayin sonrası hayatları kabusa dönen ailenin hikayesini anlatıyor. Hale, ailesiyle birlikte Nevşehir'deki tarihi bir evde yaşayan 12 yaşındaki genç bir kızdır. Değişik görünümü ve tuhaf davra..

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:58

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragman #2

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşark..

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman 01:38

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman

Dışarıda, içine düştükleri tuzaktan kurtulmaya çalışan anne ve iki kızının hikayesini anlatıyor. Laura ve iki küçük kızı tatil yapmak için uzak bir göl evine gider. Genç anne eve vardıklarından burada yıllar önce yaşayan..

Emma Watson ve Tom Hanks'li The Circle'dan Fragman Geldi 02:13

Emma Watson ve Tom Hanks'li The Circle'dan Fragman Geldi

Tom Hanks ve Emma Watson’ın başrolde yer aldığı bilim kurgu filmi The Circle'dan fragman geldi. Tom Hanks teknoloji firması sahibi olarak karşımıza çıkarken Emma Watson da idealler peşinde koşan teknoloji şirketinde ça..

  • Cowboy tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Christopher Nolan'ın 2. Dünya Savaşı Filmi Dunkirk'ten Yeni Fragman Geldi 02:18

Christopher Nolan'ın 2. Dünya Savaşı Filmi Dunkirk'ten Yeni Fragman Ge

Inception ve Interstellar ile milyonlarca izleyiciye ulaşan İngiliz yönetmen Christopher Nolan'ın 2'nci Dünya Savaşı'nı konu olan yeni filmi Dunkirk'ün yakın bir zamanda yayınlanan ilk fragmanına ek yeni bir fragman yayı..

  • Cowboy tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Morgan Freeman'lı Yeni Zach Braff Filmi 'Going in Style'dan İlk Fragman Yayınlandı 02:30

Morgan Freeman'lı Yeni Zach Braff Filmi 'Going in Style'dan İlk Fragma

Morgan Freeman, Alan Arkin ve Michael Caine'nin başrollerini paylaştığı Martin Brest’in 1979 yapımı komedi filmi Going In Style‘ın yeniden çekimi olan yapımdan ilk fragman yayınlandı. Going in Style, 7 Nisan’da vizyona g..

  • Cowboy tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
A Cure for Wellness - Fragman (2017) 02:44

A Cure for Wellness - Fragman (2017)

A Cure for Wellness Filminin İlginç ve Korkutucu Yeni Fragmanı Yayınlandı! Korku-gerilim türündeki A Cure For Wellness, yönetmenin The Ring’den sonra çektiği bu türdeki ikinci filmi olma özelliğini taşıyor. Vizyon Tarih..

  • PengoTV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
X - Men Dark Phoenix Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

X - Men Dark Phoenix Türkçe Altyazılı Fragman

Game Thrones'tan tanıdığımız Sophie Turner, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy ve Jessica Chastain'in başrollerinde yer aldığı X-men: Dark Phoenix 8 Şubat'ta sinemalarda!..

Bohemian Rhapsody Türkçe Altyazılı Fragman 01:38

Bohemian Rhapsody Türkçe Altyazılı Fragman

Film, Queen grubuna, müziklerine, klişelere meydan okuyan ve kuralları yıkarak dünyanın en sevilen sanatçılarından biri haline gelen ikonik solistlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Film, simgeleşmiş şarkıları ve d..

Beyaz Diş Orijinal Fragman 01:26

Beyaz Diş Orijinal Fragman

Jack London'ın tüm zamanların en iyilerinden olan ve şimdiye kadar 89 farklı dile çevrilmiş kitabı Beyaz Diş'ten uyarlanan bu animasyon film de, kitap gibi vahşi bir hayvanın gözünden hem doğal hayata hem de insanların a..

Bohemian Rhapsody Orijinal Fragman #2 02:30

Bohemian Rhapsody Orijinal Fragman #2

Film, Queen grubuna, müziklerine, klişelere meydan okuyan ve kuralları yıkarak dünyanın en sevilen sanatçılarından biri haline gelen ikonik solistlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Film, simgeleşmiş şarkıları ve d..

'93 Yazı (Estiu 1993) Fragman 02:26

'93 Yazı (Estiu 1993) Fragman

6 yaşındaki Frida, anne ve babasını kaybeytikten sonra dayısı ve yengesi tarafından koruma altına alınır ve onlarla birlikte yaşamaya başlar. Ancak şehirde büyümüş, istediği çoğu şeye sahip olmuş Frida'nın taşradaki yeni..

Annabelle - Kötülüğün Doğuşu Türkçe Altyazılı Fragman 02:29

Annabelle - Kötülüğün Doğuşu Türkçe Altyazılı Fragman

Annabelle: Kötülüğün Doğuşu - Annabelle: Creation / Türkçe Altyazılı Fragman 18 Ağustos’ta Sinemalarda...

İçerdeki Şeytan Altyazılı Fragman 02:22

İçerdeki Şeytan Altyazılı Fragman

İçerdeki Şeytan Altyazılı Fragman Yönetmen: Miguel Angel Vivas - Oyuncular: Rachel Nichols, Laura Harring 1 Eylül 2017'de Sinemalarda...

İlk Kurşun Orijinal Fragman 02:12

İlk Kurşun Orijinal Fragman

İlk Kurşun Orijinal Fragman Yönetmen: Steven C. Miller - Oyuncular: Bruce Willis, Hayden Christensen 01 Eylül 2017'de Sinemalarda..

Yedinci Hayat Altyazılı Fragman 02:28

Yedinci Hayat Altyazılı Fragman

Yedinci Hayat Altyazılı Fragman Yönetmen: Tommy Wirkola - Oyuncular: Noomi Rapace, Glenn Close 01 Eylül 2017'de Sinemalarda..

Cenaze İşleri Fragman 01:34

Cenaze İşleri Fragman

Cenaze İşleri Fragman Yayınlandı. Yönetmen: Korhan Uğur - Oyuncular: Melih Selçuk, Ergun Kuyucu 8 Eylül 2017 'de Sinemalarda..

Tutku Oyunu Orijinal Fragman 01:38

Tutku Oyunu Orijinal Fragman

Tutku Oyunu Orijinal Fragman Yayınlandı. Yönetmen: François Ozon - Oyuncular: Marine Vacth, Jérémie Renier 8 Eylül 2017 'de Sinemalarda..

Justice League (Adelet Birliği) Türkçe Dublaj Fragman 02:29

Justice League (Adelet Birliği) Türkçe Dublaj Fragman

Justice League (Adelet Birliği) 1.Fragman Türkçe Dublaj Yayınlandı. 17 Kasım 2017 Sinemalarda..

Justice League (Adalet Birliği) Türkçe Dublaj 2.Fragman 02:38

Justice League (Adalet Birliği) Türkçe Dublaj 2.Fragman

Justice League (Adalet Birliği) Türkçe Dublaj 2.Fragman Yayınlandı. 17 Kasım 2017 Sinemalarda..

Aşk Notları Fragman 01:50

Aşk Notları Fragman

Aşk Notları Türkçe Alt Yazılı Fragman Yönetmen: Radu Mihaileanu - Oyuncular: Gemma Arterton, Elliott Gould 15 Eylül 2017'de Sinemalarda..