#Yalova

Otomatik Renk Körleri İçin Renk Tonu Bulucu Cihaz. 01:30

Otomatik Renk Körleri İçin Renk Tonu Bulucu Cihaz.

Yalova'nın Çınarcık ilçesindeki Atatürk Bilim ve Sanat Merkezi fen bilimleri öğrencilerince hazırlanan Renk körleri için renk tonu bulucu (RETBUL) projesi, bu sorunu yaşayan kişilerin renkleri ayırt etmesini kolaylaştı..

  • JokerS tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emrah Serbes Kimdir? 02:53

Emrah Serbes Kimdir?

Emrah Serbes, (d. 27 Ocak 1981, Yalova, Türkiye), Türk yazar ve senarist. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Tarihi ve Teorisi Anabilim Dalı Bölümü mezunudur. Zaman zaman Birgün gazetesi için sö..

Özel Tasarım Deniz Altı Seyir Teknesi Yoğun Talep Görüyor 02:06

Özel Tasarım Deniz Altı Seyir Teknesi Yoğun Talep Görüyor

Yalova'da katamaran tekne üreticisi bir girişimci, geçen yıl İzmirli bir turizmcinin talebi üzerine deniz altı seyir teknesi üretti...

Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'nu Topa Tuttu 02:27

Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'nu Topa Tuttu

CHP Yalova Milletvekili Muhharrem İnce başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere parti yönetimini adeta topa tuttu. Partide demokrasi olmadığını söyleyen İnce, parti yönetiminin söylemi ile uygulamalarının f..

  • En Yeniler tarafından
  • 519 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Yavru Hayvanlara Robot Anne 02:55

Yavru Hayvanlara Robot Anne

Yalova'da öğrenciler tarafından geliştirilen robot anne, annelerini kaybeden yavru hayvanları besliyor. 75. Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinin geliştirdikleri robot anne, bir şekilde annelerini kaybeden yav..

  • JokerS tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı 03:12

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı

Son dakika haberlere göre, Konya merkezli 7 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı ve..

Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar 00:55

Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunus, uygulanan suni teneffüse rağmen hayata döndürülemedi. Çınarcık'ın Taşliman sahilinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunusu gören vatandaşlar, Çınarc..

  • JET TV tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muharrem İnce  36. Olağan Kurultayımızda Chp Genel Başkanlığı’na Adayım 01:23

Muharrem İnce 36. Olağan Kurultayımızda Chp Genel Başkanlığı’na Aday

CHP Yalova Milletvekili İnce, CHP'nin 36. Olağan Kurultayı'nda, Genel Başkanlığına adayım. CHP'de genel başkanlığa aday olunmaz, aday gösterilir. Benim de elimde yeterli sayıda imza olduğu için aday adayı değilim, aday ..

Dünya Şampiyonu Oldu Ama Hâlâ Kağıt Topluyor 05:37

Dünya Şampiyonu Oldu Ama Hâlâ Kağıt Topluyor

Yalova'da geçimini atık kağıt ve karton toplayan ailesine yardım ederek sürdürürken katıldığı Karma Dövüş Sanatları (MMA) Dünya Şampiyonası'nda birinci olan Kadir Dalkıran hayatını hâlâ kağıt toplayarak kazanıyor...

  • BETA tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Çukurova'nın Verimli Topraklarında Kasımpatı  Üretiyor 01:01

Çukurova'nın Verimli Topraklarında Kasımpatı Üretiyor

Osmaniye'de 25 yıldır toptan ve perakende çiçekçilik yapan Veli Şehitoğlu, İzmir, Yalova ve Antalya'dan çiçek getirmek yerine kendine ait 2 dönüm araziye Osmaniye'de ilk kez kasımpatı ekerek hasada başladı...

Türkiye'nin İlk Hapishane Konseptli Kafesi 01:35

Türkiye'nin İlk Hapishane Konseptli Kafesi

Türkiye'nin en ilginç kafelerinden biri Yalova'da açılan hapishane konseptine sahip bu kafe oldu...

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Termal'deki İçme Tedavisinin Ne Gibi Faydaları Vardır 00:51

Termal'deki İçme Tedavisinin Ne Gibi Faydaları Vardır

Hayat Gezince Güzel'i sunan Fatih Türkmenoğlu, Yalova'ya bağlı Termal ilçesindeki kaplıcalarda uygulanan içme tedavisinin faydaları hakkında kısaca bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 6 yıl önce
CHP'de Muharrem İnce Krizi: İstifa Etti 01:05

CHP'de Muharrem İnce Krizi: İstifa Etti

Yalova CHP'de Muharrem İnce'nin katıldığı programda istifa krizi yaşandı. Merkez İlçe Başkanı Tamer Sönmez, kendisine yer ve söz hakkı verilmeyip İnce'nin konuşturulmasına tepki göstererek istifa ettiğini açıkladı...

Hangi Özelliklerini Değiştirmek İsterler Beyaz Show 02:04

Hangi Özelliklerini Değiştirmek İsterler Beyaz Show

Beyaz Show'a Yalova'dan telefon ile bağlanan Sinem Karar, Demet Akalın, İlker Ayrık, Zach King ve Seyhan Şaşko'ya Hangi özelliklerini değiştirmek isterler? sorusunu sordu!..

  • BETA tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Chp'li İnce Cumhurbaşkanı Adayı Olacağına İlişkin İddialara Cevap Verdi 01:24

Chp'li İnce Cumhurbaşkanı Adayı Olacağına İlişkin İddialara Cevap Ver

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, kendisinin CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olacağı yönündeki iddialara ilişkin, Yarın saat 10.00'da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin. dedi...

Chp'nin Adayı Muharrem İnce 01:22

Chp'nin Adayı Muharrem İnce

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partilerinin cumhurbaşkanı adayının Yalova Milletvekili Muharrem İnce olduğunu açıkladı...

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

CHP'yi Telefonda İşletip Taşıma Mitingi Deşifre Etti 02:12

CHP'yi Telefonda İşletip Taşıma Mitingi Deşifre Etti

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce cumartesi günü İstanbul'da miting düzenleyecek. Meydanı dolduramayacağını anlayan CHP, adayının mitingi için çevre illerden otobüsle adam taşıyacağını ise bir genç üç ayrı ili ar..

Rimel Askına Denizde Ne Giyiyorum Bonemi Nasıl Bağlıyorum 13:54

Rimel Askına Denizde Ne Giyiyorum Bonemi Nasıl Bağlıyorum

Herkese merhabalar, bu videomda Ramazan öncesi yaptığımız küçük hafta sonu tatilini paylaşmak istedim.Bu kısa tatil için İstanbul’dan çok uzaklaşmadan Yalova’da ki Rizom Tatil Köyü’nü tercih ettik...

Ördüğü 115 çorabı askerlere gönderdi 01:45

Ördüğü 115 çorabı askerlere gönderdi

SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE İÇİNİZİ ISITACAK BİR HABERLE DEVAM EDELİM..YALOVA'DA YAŞIYOR ZELİHA NİNE, VE TAM 117 YAŞINDA..BU YAŞINDA ELİNDE ŞİŞLERİ YÜNÜ, HİÇ DURMANAN ÇORAP ÖRÜYOR. ÖRDÜĞÜ O BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇORAPLARI DA SOĞUK ..

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı! 02:52

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı!

SHOW TV’DE YAYINLANAN DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINI YALOVA’DAN İZLEYEN BİR KIZ ÇOCUĞU, İNANILMAZ BİR İDDİADA BULUNDU… SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN’UN ESKİ EŞİ EMİRHAN ARSLAN’IN, 3 YIL ÖNCE KENDİSİNE CİNSEL İSTİ..

Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle 1:40:46

Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, en yakınları tarafından ihanete uğrayan Cevat’ın intikam mücadelesini anlatır. Cevat, babasından kalan fabrikanın tek varisidir. En yakın arkadaşı Necdet’i fabrikaya ortak yapar. Cevat’ın karısı Suzan ile..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

SAHTE İÇKİ OPERASYONU 00:48

SAHTE İÇKİ OPERASYONU

SAHTE İÇKİ OPERASYONU..

Hafriyat Kamyonu Damperi Üst Geçide Sıkıştı 01:01

Hafriyat Kamyonu Damperi Üst Geçide Sıkıştı

Yalova-İzmit yolunda, seyir halindeki hafriyat kamyonun damperi aniden açıldı. Açılan damper üstgeçide sıkıştı. Kaza nedeniyle trafik uzun süre tek şeritten aktı...

Duran kalbi yeniden çalıştırdı 01:20

Duran kalbi yeniden çalıştırdı

YARAMAZLIĞININ BEDELİNİ AĞIR ÖDEMİŞ, ÇIKTIĞI ERİK AĞACINDAN DÜŞÜP KALBİNE DEMİR SAPLANMIŞ, HASTANEDE MUCİZE ESERİ HAYATA DÖNDÜRÜLMÜŞTÜ. KÜÇÜK HAMZA'YI KURTARAN KAHRAMAN DOKTOR KONUŞTU. O ANLARI ANLATTI...

İzmit Körfezi'ni kirleten gemi böyle tespit edildi 01:36

İzmit Körfezi'ni kirleten gemi böyle tespit edildi

İzmit Körfezi'nde deniz uçağıyla yapılan rutin denetim sırasında, Yalova açıklarında denizi kirleten gemi tespit edildi...

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor 03:58

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor

Türkiye’de fındıktan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Doğu Karadeniz Bölgesi’nin bazı illerinde ve Ordu’da hasat başladı. Türkiye'de Yalova'dan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Ordu'da ü..