#Yapimci

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle 2:43:28

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Kısmet Sevgilim - İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman 01:22

Kısmet Sevgilim - İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman

Amin, Paris'e taşınan genç bir senaristtir. Yaz tatili için Akdeniz'deki memleketine gider. Zamanını plajlarda ve çocukluk arkadaşları ile barda geçirmektedir. Bir akşam ve şarkı söyleyişini büyüleyici bulduğu Jasmine il..

Black Water Türkçe Altyazılı İzle 1:44:39

Black Water Türkçe Altyazılı İzle

Black Water Filminde Başrolde Jean Claude Van Damme! 2018 yılında ekranlardan full hd film ses ile görüntü kalitesinde izleme imkânı bulacağınız Black Water filmi Pasha Patriki’nin yönettiği ve başrollerini Jean Claude V..

Kısmet Sevgilim İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman 01:10

Kısmet Sevgilim İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman

Amin, Paris'e taşınan genç bir senaristtir. Yaz tatili için Akdeniz'deki memleketine gider. Zamanını plajlarda ve çocukluk arkadaşları ile barda geçirmektedir. Bir akşam ve şarkı söyleyişini büyüleyici bulduğu Jasmine il..

Sevcan - Vay Be 03:41

Sevcan - Vay Be

Sevcan - Vay Be Şarkı Sözleri: Her ayrılık, hep aynı Giden gider, kalan sağlar hep ağlar Yok bugünün dünden bir farkı Hasret elimi kolumu bağlar Bu devran böyle sürdükçe Ben hep mutsuz yastayım Zaman bizden götürdükçe..

Soner Sarıkabadayı - Dibine Dibine (Official Video) 03:53

Soner Sarıkabadayı - Dibine Dibine (Official Video)

Şarkı Sözleri: Sabahlara alıştım da Geceler hala zor geliyor İnsan içine de karıştım da Bi sen gibisi zor geliyor Unutmaya çalıştım da Tahminimden uzun sürüyor Hatalarımla da barıştım da Bir son gün her şeye son ver..

Sami Yusuf  Ya Mustafa 05:39

Sami Yusuf Ya Mustafa

Sami Yusuf Ya Mustafa Sami Yusuf Güney Azerbaycan kökenli İngiliz şarkıcı, söz yazarı, besteci, yapımcı ve müzisyen. Türkiye'de de farklı şehirlerde konserler vermiştir. Vikipedi Doğum: 21 Temmuz 1980 (36 yaşında), Tah..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sami Yusuf - My Ummah 03:48

Sami Yusuf - My Ummah

Sami Yusuf - My Ummah Sami Yusuf Güney Azerbaycan kökenli İngiliz şarkıcı, söz yazarı, besteci, yapımcı ve müzisyen. Türkiye'de de farklı şehirlerde konserler vermiştir. Vikipedi Doğum: 21 Temmuz 1980 (36 yaşında), Tahr..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğlenceli Sıçrayan Babunların Nehir Geçişi Hoppidik Hoppodik 01:34

Eğlenceli Sıçrayan Babunların Nehir Geçişi Hoppidik Hoppodik

Güney Afrika'da çalışan 29 yaşındaki safari rehberi olan Michelle Sole, bu yılın eylül ayında Marakele Ulusal Parkı'ndaki komik anları yakaladı. Nehir üzerinde üç büyük dönüşle sıçrayarak karşıya geçmektedirler. haydi ko..

  • Cowboy tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chevrolet Camaro Yarış Arabası böyle Ters Düz Kimse Kullanmamıştı.ÇOK ÇOK İYİ... 02:11

Chevrolet Camaro Yarış Arabası böyle Ters Düz Kimse Kullanmamıştı.ÇOK

Yenilikçi estetiği için yol gösterici olan dünyanın tersine çevrilmiş Chevrolet Camaro yarış arabası inşa edilmiştir. Jeff Bloch tuhaf araçlar yarattığı için biliniyor ve bir 1999 Chevrolet Camaro'sunu devirdi ve ters bi..

  • Cowboy tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CAN BONOMO - Bana Bir Saz Verin 03:58

CAN BONOMO - Bana Bir Saz Verin

Söz - Müzik : Can BONOMO Düzenleme : Can SABAN - Ali Rıza ŞAHENK Yönetmen - Yapımcı: Can SABAN Görüntü Yönetmeni : Murat TUNCEL Styling - Kostüm: Umut EKER..

CAN BONOMO - Başkan 04:35

CAN BONOMO - Başkan

Söz - Müzik : Can BONOMO Düzenleme : Can SABAN Yönetmen - Yapımcı: Can SABAN Görüntü Yönetmeni : Murat TUNCEL Kurgu: Muammer KOÇAK Styling - Kostüm: Ece ÇELEBİOĞLU - Tuğçe ÖZDEMİR ÖZEL TEŞEKKÜR: LEVENT CAN..

CAN BONOMO - Ali Baba 03:32

CAN BONOMO - Ali Baba

Söz: Hulki Saner Müzik: Anonim Düzenleme: Can Saban - Ali Rıza Şahenk Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Yapımcı: Can Saban ÖZEL TEŞEKKÜR: SADRİ ALIŞIK SÜMER TİLMAÇ SADRİ ALIŞIK KÜLTÜR MERKEZİ Davul:..

Sadece Tek Bir Kamerayla Matrix Bullet-Time Efektini Yapan Harika Adam 10:52

Sadece Tek Bir Kamerayla Matrix Bullet-Time Efektini Yapan Harika Adam

Matrix filminin efsane çekim tekniklerinden biri olan Bullet-Time efektini oluşturmak için bir çok yapımcı onlarca kamera kullanıyor. Fakat Google mühendislerinden Ben Krasnow, saniyede 21.500 kare hızla çekim yapabilen ..

  • Cowboy tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hollywood Yıldızı Moore Hayata Gözlerini Yumdu. 00:27

Hollywood Yıldızı Moore Hayata Gözlerini Yumdu.

Amerikan Hollywood sinemasının ünlü isimlerinden Mary Tyler Moore, 80 yaşında hayata gözlerini yumdu. Büyük başarı sağlayan televizyon dizilerinde de rol alan ünlü oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak sinema dünyasına sür..

Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 1.Fragmanı (11 Şubat Cumartesi) 00:52

Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 1.Fragmanı (11 Şubat Cumartesi)

Yapım: Bi Yapım Yapımcı: Burak Sağyaşar Yönetmen: Müge Uğurlar Senaryo: Makbule Kosif Oyuncular: Burak Deniz (Murat), Hande Erçel (Hayat) ,Merve Çağıran (İpek), Özcan Tekdemir (Aslı), Oğuzhan Karbi (Doruk), Demet Gül (T..

  • PITIRCIK tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşk Laftan Anlamaz 31.Bölüm Fragmanı (Final) 01:09

Aşk Laftan Anlamaz 31.Bölüm Fragmanı (Final)

Yapım: Bi Yapım Yapımcı: Burak Sağyaşar Final bölümüyle sizlere veda edecek..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cesur ve Güzel 16. Bölüm 2. Fragman 00:36

Cesur ve Güzel 16. Bölüm 2. Fragman

Yapım: Ay Yapım Yapımcı: Kerem Çatay Yönetmen: Ali Bilgin Senaryo: Ece Yörenç yeni bölümüyle star da..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tecavüzcü Coşkun ve Nuri Alço Planı 00:53

Tecavüzcü Coşkun ve Nuri Alço Planı

Nuri Alço kötü emellerine ulaşmak için Tecavüzcü Coşkun'dan faydalanır, ortak bir plan yaparlar. Filmin Adı: Vazife Uğruna Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Cüneyt Arkın, Şehnaz Dilan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İ..

12 Eylül 1980 Darbesinin Ardından Henüz 17 Yaşındayken Yaşı Büyütülerek İdam Edilen Erdal Eren Belgeseli 1:16:29

12 Eylül 1980 Darbesinin Ardından Henüz 17 Yaşındayken Yaşı Büyütülere

12 Eylül 1980 darbesinin ardından henüz 17 yaşındayken yaşı büyütülerek idam edilen Erdal Eren'in hayatını anlatan 'Oğlunuz Erdal' belgeseli, Erdal Eren’in doğduğu şehir olan Şebinkarahisar’da başlıyor... Yapımcı : Sosy..

Sürtük Diye Sana Derler Paçavra Filiz Akın 02:01

Sürtük Diye Sana Derler Paçavra Filiz Akın

Filmin Adı: Cilveli Kız Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Kartal Tibet, Hulusi Kentmen Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1969..

Bana Ne Yapabilirler Ki Filiz Akın Fadime Cambazhane Gülü 02:22

Bana Ne Yapabilirler Ki Filiz Akın Fadime Cambazhane Gülü

Fadime bir çadır tiyatrosunda şarkı söyleyip cambazlık yapar. İş arkadaşlarıyla bir aile gibi yaşarken, yatacak yeri olmayan gariban Memo aralarına katılır... Filmin Adı: Fadime Cambazhane Gülü Yönetmen: Türker İnanoğlu..

Kahpe Seni! 01:40

Kahpe Seni!

Suçsuz bir gençle, babasının katilini arayan bir kadının öyküsü. Filmin Adı: Suçsuz Firari Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Cüneyt Arkın, Nilüfer Koçyiğit Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1966..

Cilvelenme Kız Kemal Sunal 02:48

Cilvelenme Kız Kemal Sunal

Kemal Sunal Aziz Nesin'in kitabından uyarlanan Zübük filminde bugünleri hatırlatan bir siyasetçi portresi çiziyor. Filmin Adı: Zübük Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: Atıf Yılmaz Oyuncular: Kemal Sunal, Nevra Serezli, Al..

Maşallah Panayır Kazı Gibi Kadınsın Vahi Öz 01:24

Maşallah Panayır Kazı Gibi Kadınsın Vahi Öz

Mirasyedi, başrollerinde Filiz Akın ve Ahmet Sezgin'in yer aldığı 1964 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Mirasyedi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ahmet Sezgin Yapım: Erler Film Yapımcı: Tür..

Karım Taksi Değildir Otobüs De Değildir!  Ayhan Işık 01:47

Karım Taksi Değildir Otobüs De Değildir! Ayhan Işık

Tamirci Parçası, başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1965 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Tamirci Parçası Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ayhan Işık Yapım: Erler Film Yapı..

Ayhan Işık Karizma Sigara İçişi 00:21

Ayhan Işık Karizma Sigara İçişi

Ayhan Işık (asıl adı Ayhan Işıyan) (d. 5 Mayıs 1929, İzmir; ö. 16 Haziran 1979, İstanbul). Taçsız Kral lakaplı Türk sinema oyuncusu, yapımcı, yönetmen, senarist, ses sanatçısı ve ressam...

Johnny Depp Kimdir? 04:22

Johnny Depp Kimdir?

John Christopher Johnny Depp II Amerikalı oyuncu, yapımcı ve müzisyendir. En İyi Erkek Oyuncu dalında bir Altın Küre ve bir SAG ödülü sahibidir. 1980'lerin televizyon dizisi 21 Jump Street ile öne çıkarak gençlik idolü..

5 Yıl Önce 10 Yıl Sonra Potpuri Nostalji 1982 05:43

5 Yıl Önce 10 Yıl Sonra Potpuri Nostalji 1982

5 Yıl Önce 10 Yıl Sonra grubunun gerçekleştiği 80'lerin tüm unsurlarını barındıran heyecan verici bir kesit... Çekimler 1982 yılında Marmaris Turban'da 16mm'lik kamerayla çekilmiş. Yapımcı - Yönetmen: Yılmaz Çoğulu San..

Fear the Walking Dead 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Fear the Walking Dead 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Rick Grimes ve dostlarının maceralarını sahneliyor. Hatırlanacağı üzere The Walking Dead'in ilk bölümünde Rick girdiği komadan çıktığında tüm dünya değişmiş ve zorlu mücadele başlamıştı ancak virüsün ortaya ilk çıkışında..