#Yazarlar

Meşru ve Makul Olmayan Bağımsızlık 03:39

Meşru ve Makul Olmayan Bağımsızlık

Bir topluluğun, içinde yaşadığı ve vatandaşı olduğu ülkeden ayrılıp bağımsız olmayı istemesinin çeşitli sebepleri vardır; benim tahlil ederek bir sonuca ulaşmak istediğim sebep dinî olanıdır. Bir Müslüman topluluk, halkı..

Gerçek Vatansever Kimdir 04:50

Gerçek Vatansever Kimdir

B u ülkede işini en iyi yapan insanlar, gerçek vatanseverdir. Ülkesi için sokağa çıkması gerektiğinde, sel olup akması gerektiğinde, susması gerektiğinde, sabretmesi gerektiğinde bunu tereddüt etmeden yapanlar, gerçek va..

McDonald’s, Starbucks, Burger King ve FG 06:04

McDonald’s, Starbucks, Burger King ve FG

ABD'li yazar Thomas Friedman, “sınırları içerisinde McDonald's olan iki ülke birbiriyle savaşmaz” tezini ortaya atmıştı. Şu ana kadar sanırım bu tezi yanlışlayan bir savaş çıkmadı. Ayrıca literatüre girmiş “McDonald'slaş..

Haberler Bir Araya Gelince Gerçek Ortaya Çıkar 04:53

Haberler Bir Araya Gelince Gerçek Ortaya Çıkar

Ezeli ve ebedi' müttefikimiz olarak yıllarca konumlandırılan ABD, tüm Türk milletini 'cezalandırmak' üzere bir karar aldı. Bu kararın nedenini sadece bir iki kişiye karşı yürütülen yasal işlemler olarak düşünmek ne kadar..

Aileye Siper Olmalıyız! 05:39

Aileye Siper Olmalıyız!

Dinin dünya hayatındaki amacının insanı, aileyi ve toplumu iyi ve iyilik doğrultusunda dönüştürmek olduğunu düşünürüm. Ne ki arzu edilen dönüşümün olabilmesi için bu üç ontolojik yapının (ve elbette bu arada tabiatın) ko..

Akıl Tutulması 05:15

Akıl Tutulması

Düşünce târihinde Frankfurt Okulu olarak bilinen; en ünlü temsilcilerinin Benjamin, Horkheimer, Adorno olduğu çevre, esas olarak Marx'dan yola çıkıyor; lâkin “ustalarını” derinlikli bir şekilde eleştiriyordu. “Ustaları” ..

Vize Vermiyormuş, Vermezse Vermesin Ulan! 05:59

Vize Vermiyormuş, Vermezse Vermesin Ulan!

İnsan kime yalvarıyorsa, kimden medet umuyorsa hayrın ve şerrin ondan geldiğine inanıyor ve ona tapınıyor demektir. “İçimizdeki beyinsizlerin yaptıkları yüzünden bizi helak mı edeceksin?” diye korkarak ve yalvararak soru..

Şule Karaok Göz Kapağına Bulaştırmadan Nasıl Maskara Sürülür 06:19

Şule Karaok Göz Kapağına Bulaştırmadan Nasıl Maskara Sürülür

Burayı okuyanlar; yorumlarda en sevdikleri maskarayı yazarlar mıı? :) Çook öpüyorum!..

Pokemon Seni Seçtim Pikachu Animasyon Çizgi Film İzle 1:32:39

Pokemon Seni Seçtim Pikachu Animasyon Çizgi Film İzle

Orjinal Film Adı: Gekijouban Poketto monsutâ: Kimi ni kimeta! (2017) Ash ketchum bugün palet kasabasında 10 yaşındadır. Bu da Bir Pokémon Eğitmeni olacak kadar anlamına geliyor. Ash, Profesör Oak'tan ilk Pokémon'unu ald..

  • PengoTV tarafından
  • 7.098 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Görevimiz Tehlike 6 Türkçe Dublaj Fragman #2 02:35

Görevimiz Tehlike 6 Türkçe Dublaj Fragman #2

Paramount Pictures ve Skydance Sunar Bir Tom Cruise / Bad Robot Yapımı Bir Christopher McQuarrie Filmi Tom Cruise “MISSION: IMPOSSIBLE YANSIMALAR” Baş Yapımcılar David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger Yapımcılar T..

Dovlatov Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:24

Dovlatov Türkçe Altyazılı Fragmanı

Filmde, 70’lerin Sovyet Rusya’sında yaşayan ironik yazar Sergei Dovlatov’un hayatının altı günü anlatılıyor. Zamanını eserlerinin yayımlanması için koşturarak geçiren Dovlatov, Sovyet dergileri ve gazeteleri tarafından s..

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı

TÜR: 3D Epik Macera OYUNCULAR: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang YÖNETMEN: Christian Rivers YAZARLAR: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jac..