#Yazı

Kara Yazı 1. Bölüm Fragmanı - 2 01:29

Kara Yazı 1. Bölüm Fragmanı - 2

Yaren, kardeşi için her şeyi yapmaya hazırdır! Yaren, kardeşini kurtarmanın bir yolunu bulabilecek mi?..

  • Tv Series tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2017 Yazı Kazıklama Sezonu 01:08

2017 Yazı Kazıklama Sezonu

Yaz sezonu açılmışken Bodrum mekanlarının aldığı fahiş fiyatlar hem cep yakacak hem de insanı çileden çıkaracak türden...

  • ANKA tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elleri Olmayan Kızın Ayaklarıyla Yazı Yazması 00:10

Elleri Olmayan Kızın Ayaklarıyla Yazı Yazması

Elleri yok ama o genede eğitimini yarıda bırakmıyor izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir de bu söz uçar yazı kalır ı da silmiş.akıllı ajanda 00:31

Bir de bu söz uçar yazı kalır ı da silmiş.akıllı ajanda

millet vekillerimize verilen akıllı ajanda..

toradora bölüm 1 türkçe alt yazı 19:52

toradora bölüm 1 türkçe alt yazı

toradora favori animem..

Işıl Reçber Ebru Yaşar Yazı Yazmadan Önce Demet'e Sormalıydı 14:08

Işıl Reçber Ebru Yaşar Yazı Yazmadan Önce Demet'e Sormalıydı

Kenan Erçetingöz’ün önceki akşam Vadi İstanbul’da düzenlediği yeni yıl partisine, Özge Ulusoy, Seren Serengil, Gülben Ergen, Serdar Ortaç gibi birbirinden ünlü isimler katıldı. “Gecce.com”un kurucusu ve sahibi Kenan Erçe..

  • BETA tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2021 yazı gelinlik modası 01:46

2021 yazı gelinlik modası

KISITLAMALAR EVLENECEK ÇİFTLERİN PLANLARINI ALT ÜST ETTİ. DAVETLİ SAYISI AZALINCA GELİNLİKLER DE DEĞİŞTİ. HER ZEVKE UYGUN 2021 YAZ GELİNLİK MODELLERİ ÜNLÜ MANKENLERİN DE KATILDIĞI DEFİLEDE SERGİLENDİ. KİMİ SADE, KİMİ DE..

Yazı Beklerken Kış Geri Geldi 01:51

Yazı Beklerken Kış Geri Geldi

MAYIS'TA KAR SÜPRİZİ..

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

Noble My Love 1.Bölüm 15:10

Noble My Love 1.Bölüm

Noble my love, noble my love, noble my love izle, noble my love türkçe, noble my love türkçe izle, noble my love episode 1, noble my love ep1, noble my love altyazı, noble my love alt yazı, noble my love altyazı 1.bölüm ..

Mehmet Erdem - Sussan olmuyor susmasan olmaz 04:13

Mehmet Erdem - Sussan olmuyor susmasan olmaz

Şikayetim var cümle yasaktan Dillerimi hakim bey bağlasan durmaz Gelsin jandarma polis karakoldan Fikrim firarda mapusa sığmaz eyvah Mapusa sığmaz eyvah Gün olur yerle yeksan olurum Gün olur şahım devri devranda Kanun üs..

Ravi İncigöz - Acı Aşk 03:58

Ravi İncigöz - Acı Aşk

Her günüm seninle kasvetli Her gecem seninle şehvetli Türlü renkler gibi halimiz Vücudumuzda birbirimizden biriz Yorulmuş ruhumuz Örselenmiş kalbimiz kavgalardan Çok nedeni varken yürümek Bir sebebi yokken gitmek ..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Canim Kardeşi̇m 86.Bölüm Canim Kardeşi̇m Gazetesi̇ 10:29

Canim Kardeşi̇m 86.Bölüm Canim Kardeşi̇m Gazetesi̇

Galip beyin önerisiyle Mine ve Müge gazetecilik yapmak için harekete geçerler. Ama gazetecilik hakkında hiç bilgileri yoktur. Önce babaları, daha sonra anneleri ile ilgili haberler yaparlar. Daha çok haber toplamak ve ya..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Volkan Konak Keklik Gibi 03:35

Volkan Konak Keklik Gibi

Keklik gibi kanadımı süzmedim Murad alıp doya doya gezmedim Bu kara yazıyı kendim yazmadım Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gönül ey sebebim ey Geceleyin uyku girmez gözüme Zalım yastık ..

Nazende Sevgilim - Azerbaycan Türkçesi - (Türkiye Türkçesi Altyazılı HD) 08:02

Nazende Sevgilim - Azerbaycan Türkçesi - (Türkiye Türkçesi Altyazılı H

Nazende Sevgilim (Azerbaycan) - Birlik İçin Oku Türkiye Türkçesi Altyazılı Pantürkizm, Пантюркизм, Panturkism, Turanizmus, Panturquismo, Türk Tarihine Dair Kaynaklar, Yolların Sonu Video, Türkçü Belgesel, Türkçü Film, Tü..

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..

Canım Kardeşi̇m 87.Bölüm 09:49

Canım Kardeşi̇m 87.Bölüm

Bu bölümde yazının tarihçesi çocuklara bilgi olarak aktarılıyor. Galip bey yazı ile bilgiler vermek için çocukları Sultan Ahmet Meydanın da bulunan Mısır’dan gelen Dikilitaş’ın yanına götürür. Hiyerlogif yazılar resimler..

  • ÇocukTV tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı 01:14

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı Arnavutluk Eğitim Bakanlığı, ülkedeki FETÖ bağlantılı okullara, Tiran Büyükelçiliği'nin onayı olmadan Türk bayrağı gibi Türkiye'ye ait sembolleri kullan..

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir 01:07

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir

Hapishanelerde tutuklu olan FETÖ üyeleri hakkında kırmızı alarm verildiği öne sürüldü. Jandarma, FETÖ tutuklularının bulunduğu cezaevlerine yazı göndererek 'kaçabilirler' uyarısında bulundu. Jandarma Genel Komutanlığı h..

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın 03:03

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın

Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden se..

Melek Mosso - Keklik Gibi 04:45

Melek Mosso - Keklik Gibi

Melek Mosso - Keklik Gibi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim, Murat Alıp Doya Doya Gezmedim, Bu Kara Yazıyı Kendim Yazmadım. Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı, Kader Böyleyimiş Ağlarım Bazı Gönül Ey Se..

Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Latif Doğan  Küstüm 04:27

Latif Doğan Küstüm

Senin yüzünden canıma Damarımdaki kanıma Kuranıma Kitabıma Küstüm... Daha seninle konuşmam Küstüm Küstüm.. Ne yaparsan yap barışmam Küstüm Küstüm.. Artık sana hiç karışmam Küstüm Küstüm.. Küstüm Oy... Ekmeğim..

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi 04:07

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi

MALZEMELER 15 adet dolmalık Biber, 1,5 su bardağı pirinç, 1 adet büyük boy soğan, 5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 yemek kaşığı çam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı..

Yeryüzüne Tekfiyrı Tecwiydsiz gur eni hep birlikte yayalım duyuralım yardım edin sahıyfe introsu 00:05

Yeryüzüne Tekfiyrı Tecwiydsiz gur eni hep birlikte yayalım duyuralım y

➡️✍️✅☝YΞR’YÜZÜNDΞ 1333 SΞNΞ İÇİNDΞ YAŞAMIŞ OLAN 99 MİLYAR İNSΞ-ΞN WΞ BU ASIR'DA YAŞAYAN 9 MİLYAR İNSΞ-ΞN MÜSLİM DΞGİL'DİR KΞ-ΞFİR'DİR HΞPSİ ΞBΞDİ CΞHΞNΞM'LİKTİR.⤵️ . ➡️✍️✅☝DİGAT! ÇOK MÜHİM UYARI: DÜNYΞ-Ξ’DAKİ TÜM GUR-ΞNİ..

Melek Mosso - Keklik Gibi 04:45

Melek Mosso - Keklik Gibi

Melek Mosso - Keklik Gibi Dinle Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim, Murat Alıp Doya Doya Gezmedim, Bu Kara Yazıyı Kendim Yazmadım. Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı, Kader Böyleyimiş Ağlarım Bazı Gönül Ey Sebebim Ey. Geceleri U..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.806 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..