#Yemek tarifleri

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:34

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

isküvili tatlı tarifleri sevenler için nefis ve pratik bir pasta olan bisküvili rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Çok kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanabilen bisküvili rulo pasta tarifi 15-20 dakika da ..

Susam Güzeli  Kurabiye Tarifleri 01:29

Susam Güzeli Kurabiye Tarifleri

Susam Güzeli Tarifi İçin Malzemeler 125 gram yumuşamış tereyağı veya margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta Yarım çay bardağı toz şeker 1 çay bardağı pudra şekeri 1 yemek kaşığı yoğurt 1 paket kabartma tozu 1 pak..

Üç Renkli Portakallı İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri 04:02

Üç Renkli Portakallı İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Portakallı irmik tatlısı malzemeleri Tabanı için - 2 paket kakaolu petibör bisküvi - 3 yemek kaşığı tereyağ - 5 yemek kaşığı süt Arası için - 1 litre süt - 1 su bardağı şeker - 1 su bardağı irmik - 1 çay b..

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri 10:22

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Beyaz krema için; -1 paket vanilyalı -3 yemek kaşığı daha mısır nişastası ( veya vanilyalı puding tozu 37 gr +1 yemek kaşığı nişasta ) -100 gr şeker (yarım su bardağından az fazla) -500 ml süt -1 adet yumurta -2 adet..

Hep Makarna Yiyorum Artık Yeni Makarna Tarifleri İstiyorum 08:32

Hep Makarna Yiyorum Artık Yeni Makarna Tarifleri İstiyorum

Hep Makarna Yiyorum Artık Yeni Makarna Tarifleri İstiyorum..

Dereotlu Mayalı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 03:14

Dereotlu Mayalı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis dereotlu mayalı poğaça tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık hamuru, içinde beyaz peyniri ve dereotu ile nefis lezzetli bir tarif. Mutlaka deneyin. Deretotlu ve mayalı poğaça nasıl ya..

Mini Pizza Poğaça Tarifi  Poğaça Tarifleri 03:33

Mini Pizza Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri listemize nefis bir mini pizza poğaça tarifi videosu ekledik. Mini pizza görünümlü poğaça yapımı çok zor değildir hatta hamur yapımı diğer hamur işleri tariflerine göre daha kolaydır. Mini pizza poğaça..

İki Renkli Baton Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:32

İki Renkli Baton Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir kek daha ekledik. İki renkli baton kek tarifi videosu ile sizler de kolayca ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Bu tarifimiz hem kakaolu hem de sade kek tadını sevenler içindir. Yumuşac..

Çiğ Börek Tarifi  Çiğ Börek Nasıl Yapılır  Börek Tarifleri 02:45

Çiğ Börek Tarifi Çiğ Börek Nasıl Yapılır Börek Tarifleri

Çiğ Börek Tarifi Çiğ Börek Nasıl Yapılır Börek Tarifleri..

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:19

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir elmalı tarçınlı kek tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve elma tarçın karışımı nefis kokusu ile çay veya kahve yanında ikram edebilirsiniz. Elmalı kek nasıl yapılır v..

Pırasalı Havuçlu Gül Böreği Tarifi  Börek Tarifleri 03:08

Pırasalı Havuçlu Gül Böreği Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri kategorimize bu sefer çok lezzetli bir pırasalı havuçlu gül böreği tarifi videosu hazırladık. Gül böreği içindeki havuç ve pırasa ile nefis bir lezzet bütünlüğü oluşturdular ve mutlaka tavsiye ederim, ben..

Tavada Pizza Tarifi  Pizza Tarifleri 04:08

Tavada Pizza Tarifi Pizza Tarifleri

Pizza tarifleri sevenlere özel evde kolayca yapabileceğiniz çok pratik pizza tarifi videosu hazırladık. Tavada pizza tarifi ile hızlı ve kolayca lezzetli bir pizza yapabilirsiniz. Tavada pizza nasıl yapılır ve tam ölçül..

Kışlık Turşu Nasıl Yapılır Turşu Tarifleri 03:14

Kışlık Turşu Nasıl Yapılır Turşu Tarifleri

Turşu tarifleri sevenler hemen hazırlıklara başlayın şimdi tam zamanı. Kışlık turşu nasıl yapılır merak ediyorsanız bu video da kızım sizler için nefis bir tarif veriyor :) Kışlık turşu nasıl yapılır ve tam ölçülü malze..

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 05:43

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir midye poğaça tarifi videosu hazırladık. Lezzeti de görüntüsü kadar mükemmel içi peynirli bir hamur işi dir. Peynirli midye poğaça nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedi..

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi Börek Tarifleri 03:01

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi Börek Tarifleri

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi Börek Tarifleri..

Kremalı Mantar Soslu Makarna (Tagliatelles)  Soslu Makarna Tarifleri 02:30

Kremalı Mantar Soslu Makarna (Tagliatelles) Soslu Makarna Tarifleri

Kremalı Mantar Soslu Makarna (Tagliatelles) Soslu Makarna Tarifleri..

Pamuk Gibi Simit Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:30

Pamuk Gibi Simit Tarifi - Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler bu nefis pamuk gibi simit tarifi videosuna bayılacaklar. Yapımı da oldukça basit olan yumuşacık simiti evde kolayca yapabilirsiniz. Pamuk simit nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir..

Sebzeli Yoğurtlu Kıymalı Çorba Tarifi - Çorba Tarifleri 04:01

Sebzeli Yoğurtlu Kıymalı Çorba Tarifi - Çorba Tarifleri

Çorba tarifleri sevenler için nefis, sebzeli yoğurtlu ve kıymalı çorba tarifi videosu hazırladık. Çok doyurucu ve sağlıklı bir çorbadır ve yapımı da bir o kadar kolaydır...

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri 03:30

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri

Pizza tarifleri sevenler için yapımı kolay, hızlı olan kaşarlı ve sucuklu pizza tarifi videosu hazırladık. Evde pratik ve lezzetli pizza yapmak isteyenler bu tarifimizi mutlaka izlesin. Sucuklu pizza nasıl yapılır ve ta..

Susamlı Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:22

Susamlı Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Tuzlu kurabiye tarifleri sevenler için en sevilen susamlı kurabiye tarifi yapımı videosu hazırladık. Pastane usulü kurabiyelerimizi evde hızlı ve kolayca yapabilirsiniz...

Şakşuka Tarifi - Meze Tarifleri 03:14

Şakşuka Tarifi - Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenlere özel şakşuka tarifi videosu hazırladık. Özel günlerinizde ve yemeklerinizin yanında nefis patlıcanlı meze evde kolayca yapabilirisiniz. Şakşuka nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri tüm ayrınt..

Mantarlı Tavuk Çorbası Tarifi - Çorba Tarifleri 02:27

Mantarlı Tavuk Çorbası Tarifi - Çorba Tarifleri

Çorba tarifleri listemize bugün yeni bir lezzet olan mantarlı tavuk çorbası tarifi videosunu ekledik. Çorbada tavuk sevenler içinde mantarı da beğeneceklerdir. Tavuk ve mantar birbirine yakışan iki lezzettir. Mutlaka den..

Çiçek Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:58

Çiçek Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri bekleyenler için nefis görüntüsü ile çiçek şeklinde kakaolu ve sade parçacıklarıyla çiçek kurabiye tarifi videosu hazırladık. Çiçek kurabiye nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir tam ölçüleri ile adım..

Simit Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:55

Simit Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Pastane tadında poğaça tarifleri yapmamız yönünde aldığımız mesajlar neticesinde sizlere nefis bir bol susamlı simit poğaça tarifi videosu hazırladık. Susamlı poğaça nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir diye merak eden..

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri 05:47

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler bu tarifi çok sevecekler, muzlu rulo pasta nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm detayları bu video da gösterdik. Kolayca evde bu nefis pasta tarifini yapabilirsiniz. YouTube kan..

Kebap Tarifleri 05:40

Kebap Tarifleri

Kebap Malzemeleri: 500 gram Kebaplık Kıyma 100 gram Kuyruk Yağı 2 yemek kaşığı Pul Biber Tuz Lavaş Soğan Sumak Domates Biber..

Kürt Böreği Tarifi Börek Tarifleri 09:06

Kürt Böreği Tarifi Börek Tarifleri

MALZEMELER 3 Su bardağı Un Yarım çay kaşığı Tuz Aldığı kadar Su Yarım paket kabartma tozu 1 Yumurta 1 Yemek kaşığı Yoğurt Yarım çay bardağı Sıvıyağ 150 gram Tereyağ Pudra şekeri..

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası  Çorba Tarifleri 03:45

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası Çorba Tarifleri

Kremalı Sebze Çorbası için Malzemeler 1 adet patates 1 adet havuç 1 adet kabak 1 adet pırasa 1 adet yeşil kabak Bir adet kırmızı biber veya yeşilbiber de kullanabilirsiniz İki yemek kaşığı un 7,5 su bardağı su(İhtiya..

Piyaz Tarifi  Piyaz Nasıl Yapılır - Salata Tarifleri 02:39

Piyaz Tarifi Piyaz Nasıl Yapılır - Salata Tarifleri

MALZEMELER 1 Su bardağı kuru fasulye Yarım demet taze soğan 9-10 sap maydanoz 1 adet domates 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 su bardağı sirke 10-15 adet siyah zeytin 2 adet yumurta Yarım limon 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ Kur..

Yoğurtlu Kırmızı Biber Mezesi Tarifi  Meze Tarifleri 02:10

Yoğurtlu Kırmızı Biber Mezesi Tarifi Meze Tarifleri

Közde yoğurtlu kırmızı biber mezesi malzemeleri - 10 adet kırmızı biber - 3 yemek kaşığı zeytinyağı - 6 yemek kaşığı süzme yoğurt - 3 yemek kaşığı su - 1 diş sarımsak - tuz..