#Yerli Üretim

Yerli Tramvay Yolcu Taşımaya Başladı 02:03

Yerli Tramvay Yolcu Taşımaya Başladı

Yerli Tramvay Yolcu Taşımaya Başladı Yurt dışından 2,3 milyon avro bedelle ithal edilen tramvayın emsalini, Bursa'da faaliyet gösteren yerli bir firmaya 1,6 milyon avro karşılığında ürettiren Samsun Büyükşehir Belediye..

Yerli Güneş Paneli Hücresi Maliyeti Düşürecek 01:45

Yerli Güneş Paneli Hücresi Maliyeti Düşürecek

Yenilenebilir enerji yatırımlarında maliyeti düşürmek için harekete geçen Denizli'deki enerji firması, güneş panellerindeki hücrelerin yerli üretimi için çalışma başlattı...

Başbakanlık Korumalarına Yeni Yerli Silah 02:07

Başbakanlık Korumalarına Yeni Yerli Silah

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli üretim silah kullanımı çağrısının ardından milli piyade tüfeği MPT-76, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık koruma ekibi, Türk Silahlı Kuvvetleri, MİT personeli ile diğer güvenlik b..

İlk Yerli Savaş Uçağı TF-X’in Görüntüsü  10:19

İlk Yerli Savaş Uçağı TF-X’in Görüntüsü

Türkiye bölgesinde en büyük, dünyanın ise beşinci büyük savunma fuarına ev sahipliği yapıyor. IDEF 2017'de yerli ve milli silahlar görücüye çıktı. A Haber Yayın Danışmanı Kerim Ulak TÜYAP Kongre Merkezinden Türkiye'nin g..

Kimsenin Bilmediği 0 Yerli Arama Motoru ''TurTc'' (BUS 2.Bölüm) 06:54

Kimsenin Bilmediği 0 Yerli Arama Motoru ''TurTc'' (BUS 2.Bölüm)

Uygulamanın linki⏬ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turtc https://www.seyredelim.com/video/238463/-0-yerli-arama-motoru-turtc-inceleme/ Selamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda TurTc'yi inceled..

İlk İçmesuyu Tüneli Yerli Teknoloji İle Yapılıyor 04:57

İlk İçmesuyu Tüneli Yerli Teknoloji İle Yapılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSKİ, İstanbul’un ilk içmesuyu tünelini inşa ediyor. Tünel yapımında kullanılan TBM makinesi ise yüzde 95’i yerli üretim olması nedeniyle bir ilk olma özelliğini taşıyor...

İlk yerli aşının üretimi başladı- 01:34

İlk yerli aşının üretimi başladı-

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN MÜJDE..YERLİ AŞI İÇİN HEYECANLANDIRAN BİR GELİŞME VAR. TÜRKİYE’DE YÜRÜTÜLEN 5 AŞI ÇALIŞMASINDAN BİRİNDE ÜRETİM AŞAMASINA GEÇİLDİĞİ DUYURULDU..BU ARADA BİLİM KURULU DA KORONAVİRÜS TESTLERİNİN YAYGINL..

Yerli Tabanca Nato Testini 6'ya Katladı 02:10

Yerli Tabanca Nato Testini 6'ya Katladı

Yerli Tabanca Nato Testini 6'ya Katladı Giresun'da milli imkanlarla Karadenizli mühendislerin geliştirdiği MC 28 SA adı verilen tabanca, atış testinde NATO'nun belirlediği kriteri 6 kat aştı..

Bakan’dan Müjde: Yerli ’Arama Motoru’ Geliyor 01:09

Bakan’dan Müjde: Yerli ’Arama Motoru’ Geliyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yerli arama motoru konusunda çalışmaların başladığını söyledi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, dün akşam Manisa Medya Tv’nin konuğu oldu. ..

Çağrılan Yerli Türk Filmi Hd İzle 1:23:46

Çağrılan Yerli Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Konservatuarda okuyan bir arkadaş grubu, canlı yayında bir korku filmi çekmeyi deneyeceklerdir. Bütün hazırlıklar tamamlanır, seyirciler de gelmiştir. Film çekimiyle birlikte canlı yayın başlar, ancak çok kısa b..

Yerli Otomobilin CEO'sunu Açıkladı 01:41

Yerli Otomobilin CEO'sunu Açıkladı

Star TV, NTV ortak yayınında gündeme dair önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobil hakkında da konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobilin CEO'sunun da kim olduğunu açıkladı...

SİHA'lara Yeni Yerli Mühimmat 03:15

SİHA'lara Yeni Yerli Mühimmat

SİHA'lara yeni yerli mühimmat Güvenlik güçlerinin operasyonel kabiliyetini önemli ölçüde güçlendiren silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) mühimmat çeşitliliği yeni yerli mühimmatla artacak...

Paletli Zırhlıları Taşıyacak Yerli Motor IDEF'te 01:05

Paletli Zırhlıları Taşıyacak Yerli Motor IDEF'te

Paletli zırhlıları taşıyacak yerli motor IDEF'te İzle..

Yerli Mühimmat Cida Yıl Sonunda Göreve Hazır. 00:55

Yerli Mühimmat Cida Yıl Sonunda Göreve Hazır.

Yerli Mühimmat Cida Yıl Sonunda Göreve Hazır. İzle..

HER TÜRKÜN İZLEMESİ GEREKEN VİDEO|NEDEN YERLİ UYGULAMA? 09:20

HER TÜRKÜN İZLEMESİ GEREKEN VİDEO|NEDEN YERLİ UYGULAMA?

Kanalımızın ilk videosu yayında! Çıktığımız bu zorlu yolda bize destek olarak bize bir yararınız olmaz Türkiye'ye, yabancı şirketlere değil Türk şirketlere kazandırırsınız,ülkemize ufak da olsa bir yararınız olur.... HA..

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi 03:32

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi Türk mühendisler tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk Milli Kuş Tespit Radarı Atatürk Havalimanında hizmete girdi. Yeni radar, havalimanı civarından geçen göçmen k..

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor 03:43

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor

Yüzde 100 yerli silahlar Konya’da sergileniyor Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve tedarikçi günleri kapsamında açılan savunma sanayi sergisinde piyasaya yeni çıkacak olan silahlar dikkat çekiyor.. Savunma sanayisinde önd..

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor 05:14

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir üretici atalarından miras kalan asırlık tohumlar ile organik domates yetiştiriyor. Halk arasında köy domatesi, Ragıp , cavcav , lapçin ya da anam babam domatesi olarak bilinen yerli ..

Yerli YouTube ''Seyredelim'' i Biliyormusunuz? (BUS 1.Bölüm) 08:39

Yerli YouTube ''Seyredelim'' i Biliyormusunuz? (BUS 1.Bölüm)

Uygulamanın linki⏬ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seyredelim.android https://apps.apple.com/us/app/seyredelim/id1226680684 https://www.seyredelim.com/video/238390/her-turk-un-izlemesi-gereken-video-s..

Yerli Tarayıcı ve Arama Motoru 05:44

Yerli Tarayıcı ve Arama Motoru "Vuhuv" (BUS 4.Bölüm)

Uygulamanın linki⏬ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vuhuv Selamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda Vuhuv'u inceledik.Dilimizin döndüğü kadar, bilgimizin yettiği derecede anlattık inşallah beğenmi..

0 Yerli Sosyal Medya Uygulaması 10:40

0 Yerli Sosyal Medya Uygulaması "Bizim Sosyal" (BUS 7.Bölüm)

Selamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda Bizim'i inceledik.Dilimizin döndüğü kadar, bilgimizin yettiği derecede anlattık inşallah beğenmişsinizdir.... Eğer beğendiysen abone ol, beğeni at! -----------------------..

Yerli ve Milli Kamikaze Dronu Kargu Burada Üretiliyor 02:37

Yerli ve Milli Kamikaze Dronu Kargu Burada Üretiliyor

Yaklaşık bir yıldır silahlı kuvvetlerde kullanılan Kamikaze Drone olarak bilinen vurucu insansız hava araçları sürü halinde görev yapabilir hale getirildi. Üç ülkeye ihracı için çalışmaların sürdüğü insansız yeni nesil..

Sofuoğlu Yerli Formula Aracını Test Etti 01:03

Sofuoğlu Yerli Formula Aracını Test Etti

Dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) öğrencileri tarafından üretilen ve Formula Student Yarışları'nda Türkiye'yi temsil eden yerli formula aracını test etti...

Yerli yıldızlar 4-3 Yabancı yıldızlar (Şehitlere Saygı maç ı özeti ) 05:47

Yerli yıldızlar 4-3 Yabancı yıldızlar (Şehitlere Saygı maç ı özeti )

Yerli yıldızlar 4-3 Yabancı yıldızlar (Şehitlere Saygı maç ı özeti ) Her gol atıklarında asker selamı veriyolar hemen izle..

Türkiye'nin Yüzde 100 Yerli Zırhlı Aracı  Tümosan Pusat 2 03:32

Türkiye'nin Yüzde 100 Yerli Zırhlı Aracı Tümosan Pusat 2

TÜMOSAN mühendisleri tarafından yüzde 100 yerli olarak tasarlanıp üretilen TÜMOSAN PUSAT, milli motor, şanzıman, güç aktarma, süspansiyon ve elektronik sistemleri IDEF fuarında 8 numaralı HALL'de yerini aldı. PUSAT'ın ta..

Kötü  Sonla Final Yapmış 7 Yerli Dizi 03:54

Kötü Sonla Final Yapmış 7 Yerli Dizi

Yerli dizilerimizin çoğu mutlu sonla bitiyor. Aslında izleyicilere güzel bir veda etmek için olması gereken de bu. Ancak bazı dizilerin kötü sonla bitmesi, o diziyi diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerden biri oluyo..

  • ANKA tarafından
  • 16.304 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı 01:38

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı

MKE tarafından üretilen ilk yerli makinalı tüfeğin (MFY71) atış görüntüleri yayınlandı. Yerli makinalı tüfeğinin 2018'den itibaren envantere alınması planlanıyor. Tüfeğin atış sırasında neredeyse hiç geri tepmeden kolay ..

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı! 01:38

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı!

MKE tarafından üretilen ilk yerli makinalı tüfeğin (MFY71) atış görüntüleri yayınlandı. Yerli makinalı tüfeğinin 2018'den itibaren envantere alınması planlanıyor. Tüfeğin atış sırasında neredeyse hiç geri tepmeden kolay ..

2017 Yılına Damga Vuran Yerli Şarkılar - Part 1 12:49

2017 Yılına Damga Vuran Yerli Şarkılar - Part 1

2017 Yılına Damga Vuran Yerli Şarkılar - Part 1 Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2017 Yılına Damga Vuran Yerli Şarkılar - Part 2 10:21

2017 Yılına Damga Vuran Yerli Şarkılar - Part 2

2017 Yılına Damga Vuran Yerli Şarkılar - Part 2 Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 6 yıl önce