#Yikim

SANTA CLARITA DIET Trailer (2017) 02:30

SANTA CLARITA DIET Trailer (2017)

Sheila bir yolda hayatlarını hem gönderen dramatik bir değişim gerçekleşene kadar Joel ve Sheila Hammond, Santa Clarita LA banliyösünde belli belirsiz hoşnutsuz hayatını lider Emlakçılar vardır ölüm ve yıkım ... ama iyi ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlat Kokusu 1. Bölüm Fragmanı - 3 01:04

Evlat Kokusu 1. Bölüm Fragmanı - 3

Ela'nın hayata tutunabilmesi için her şeyi yapmaya hazır bir aile var! Kiminin yaşama sevinci kimine büyük bir yıkım olsa da... Yepyeni dizi sizlerle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılbaşı Gecesi Terör Saldırısının Hedefi Olan Reina Yıkıldı 00:33

Yılbaşı Gecesi Terör Saldırısının Hedefi Olan Reina Yıkıldı

Milliyet'te yer alan habere göre Reina, Boğaziçi İmar Kanunu'na aykırı yapılaşmadan dolayı Büyükşehir Belediyesi, daha önce alınan yıkım kararını uyguladı. DAEŞ'in kanlı terör saldırısı sonrası Yılbaşı gecesi Reina'da 39..

  • JET TV tarafından
  • 1.653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bina Yıkımını Şova Dönüştüren Çılgın Mühendisler 00:54

Bina Yıkımını Şova Dönüştüren Çılgın Mühendisler

Bina yıkımında renkli sis bombaları ve havai fişek kullanan ekibin sovu, izleyenler tarafından alkışlandı. Bu kısa şov bitiminde dinamitler sayesinden bina yerle bir oldu...

  • JET TV tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Binaların Kontrollü Bir Şekilde Yıkılması 04:36

Binaların Kontrollü Bir Şekilde Yıkılması

Dünyanın çeşitli ülkelerinde, ömrü tamamlamış yada farklı amaçlarla hizmet edecek yeni yapılara yer vermek için kontrollü bir şekilde hiçbir zarar vermeden imha edilen binaların yıkım görüntüleri sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunanistan Depremin Yaralarını Sarmaya Çalışıyor 03:40

Yunanistan Depremin Yaralarını Sarmaya Çalışıyor

Yunanistan'ın Midilli Adası'nda meydana gelen depremde büyük hasar gören ve polis kontrolünde giriş ve çıkışa izin verilen, adeta ablukaya alınan ve boşaltılan Brisa köyünde yaşanan yıkım İHA tarafından görüntülendi...

Aniden Yıkılan Bina 04:39

Aniden Yıkılan Bina

İçeride yapılan bir takım tadilat nedeniyle koca bina yerle bir oluyor. Kolonun ne kadar önemli bir şey olduğunu gayet güzel anlatmış. Umarız can kaybı yoktur...

  • JET TV tarafından
  • 1.485 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Faciadan Son Anda Kurtuldular 00:44

Faciadan Son Anda Kurtuldular

Mısır'ın Asyut kentinde bir binanın yıkılış anı, amatör kameraya yansıdı...

Warcraft-  Sahibini Seviyor Musun 02:46

Warcraft- Sahibini Seviyor Musun

World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak..

  • ANKA tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşgalci İsrail 119'uncu Kez Yıktı! 01:00

İşgalci İsrail 119'uncu Kez Yıktı!

İşgalci İsrail askerleri, ülkenin güneyindeki Necef (Negev) Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı El-Arakib köyündeki evleri 119'uncu kez yıktı. Köy sakinlerinden Şeyh Sayah Türki, “Biz nesilden nesile burada yaşadık..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

İşgalci İsrail Kudüslüleri Evlerinden Ediyor 00:57

İşgalci İsrail Kudüslüleri Evlerinden Ediyor

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi Kudüs'ün kuzeyindeki Kefer Akab beldesinde 138 daire ve bir mescitten oluşan 6 binayı Ruhsatsız olduğu ve caddeyi böldüğü iddiasıyla yıkmaya hazırlanıyor. İsrail'in evsiz bırakmakla tehdit..

Türkiye Türkiye'den Daha Fazlasıdır 04:27

Türkiye Türkiye'den Daha Fazlasıdır

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce yürütülen Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı projesinin tanıtım klibi yayınlandı. Klipte, Suriyeli mülteci bir kızın gözünden savaşın yol açtığı yıkım anlatı..

Dağıtım İznindeki Asker Göçük Altında Can Verdi 02:45

Dağıtım İznindeki Asker Göçük Altında Can Verdi

Aksaray’da 20 gün önce gittiği askerlik görevinden dağıtım iznine gelen ve dedesine ait kerpiç evi yıkmak için çalışma yapan asker, yıkım sırasında tavanın üzerine çökmesi sonucu kalasların ve toprağın altında kalarak ha..

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Vatandaştan Bakırköy Belediyesi'ne tepki: Tüplü ocakla ısınmaya çalıştılar 03:55

Vatandaştan Bakırköy Belediyesi'ne tepki: Tüplü ocakla ısınmaya çalışt

Bakırköy Belediyesi'nce doğalgaz, elektrik ve suları kesilen bina sakinleri kış gününü mum ışığında battaniyler altında geçirdi. Zemin etüdünün zayıf olduğu iddiasıyla binaya yıkım kararı veren belediye ekiplerinin uygul..

Yıkılan Bina Faciaya Neden Oluyordu 01:47

Yıkılan Bina Faciaya Neden Oluyordu

Yıkım çalışması sırasında yerle bir olan bina, enkazın doğalgaz kutusuna da zarar vermesiyle yerini yangına bıraktı. İtfaiye ekiplerinin gelmesiyle yangın söndürülürken büyük bir facianın da eşiğinden dönüldü...

Kendi Dükkanını Kurşunlayan Esnaf 00:57

Kendi Dükkanını Kurşunlayan Esnaf

Adana'da yıkım için gelen belediye ekibini gören kafetarya sahibi Veysel Bildik, iş yerini kurşunladı..

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Giriş katta kolonlarda bulunan demirlerin alındığı söyleniyor 02:10

Giriş katta kolonlarda bulunan demirlerin alındığı söyleniyor

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, Bahçelievler’de çöken bina ile ilgili yaptığı açıklamada, “Görgü tanıklarının ifadelerine göre yıkım firmasından ya da başka kişiler tarafından giriş katta kolonlarda bulunan ..

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Yıkımda hesap hatası 01:27

Yıkımda hesap hatası

İSTANBUL BAĞCILAR'DA 3 KATLI BİR BİNA DEPREMDE BÜYÜK HASAR GÖRME RİSKİNE KARŞI YIKILDI... ANCAK YIKIM ESNASINDA İŞİN UCU YAN BİNAYA DA UZANDI. KISITLAMADA MAHALLELİ EVDE ÖYLE SIKILMIŞTI Kİ, TEHLİKEYE RAĞMEN OLAN BİTENİ Y..

Kedi 7. kattan düştü 01:21

Kedi 7. kattan düştü

İZMİR'DE HASARLI BİR BİNANIN YIKIMI VARDI. O YIKIM SIRASINDA EKİPLER 7. KATTA KURTARILMAYI BEKLEYEN KEDİYİ FARK ETMEDİ. ÇALIŞMA BAŞLAYINCA AŞAĞI DÜŞEN KEDİ AĞIR YARALANDI...

33 yıllık hukuk savaşını kazandı! 02:37

33 yıllık hukuk savaşını kazandı!

33 YILLIK BİR HUKUK SAVAŞININ HABERİ GELECEK ŞİMDİ EKRANA... BABASINDAN KALAN ARSASI, KOOPERATİFLER TARAFINDAN İŞGAL EDİLİP ÜZERİNE SİTE YAPILMIŞTI... 'MÜLK HAKKIM GASPEDİLDİ' DİYEN O ADAMIN İSYANI SONUNDA KARŞILIK BULDU..

Doğu Karadeniz için alarm verildi 05:44

Doğu Karadeniz için alarm verildi

Metrekareye 318 kg yağış düştü, su evlerin üçüncü katına kadar yükseldi. Yıkım büyük, bilanço ağır. Uzmanlara göre sel felaketi sürebilir. Zira Meteoroloji bu kez de Karadeniz’in doğusu için uyarıda bulundu...

Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apartmanı yıkılıyor 02:47

Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apartmanı'nın yıkımına başlandı. İlçede 11 Ağustos'ta yaşanan sel felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken, Ezine Çayı kenarında bu..

01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 497 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orman yangınından etkilenen köylerde yaralar sarılıyor 04:26

Orman yangınından etkilenen köylerde yaralar sarılıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 29 Temmuz tarihinde çıkan ve 9 gün süren orman yangınında sadece ağaçlar, yaban hayvanları değil, tarım arazileri, evler, ahırlar, evcil hayvanlar da zarar gördü. Orman yangınının en çok etki..

Yıllardır yaşadıkları binayı böyle terk ettiler 04:18

Yıllardır yaşadıkları binayı böyle terk ettiler

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketi sonrasında ağır hasar gören bir binanın yıkım çalışmaları devam ederken, diğer yandan da hasarlı olan ve yıkılması planlanan yan binada yaşayan vatandaşlar, eşya..

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.248 görüntüleme
  • 7 yıl önce