#Yunusları tüfekle katlettiler

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Denizde Kanoyla Gezerken  Balina ile  Karşı Karşıya Kalan Adam 00:30

Denizde Kanoyla Gezerken Balina ile Karşı Karşıya Kalan Adam

Denizde Kanosuyla Gezen Zavallı Adam önce yunusları görünce çok sevinir, sonra devasa buyuk balinaları görünce çok korkar...

  • Cowboy tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aniden Yunus Balıkları Sahile Vurdu 03:44

Aniden Yunus Balıkları Sahile Vurdu

Yunus balık Sürüsünün sahile vuruşu ve ordaki insanların yunusları kurtarmak için çabalarını seyredelim ...

  • PengoTV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wikie Dünyanın Konuşabilen İlk Katil Balinası 00:51

Wikie Dünyanın Konuşabilen İlk Katil Balinası

İskoçya'daki St Andrews University Üniversitesi'nden bilim insanları, eğittikleri bir katil balinanın, insanların kullandığı kelimelerle konuşabildiğini açıkladı. Wikie adı verilen dişi balina, hava deliği üzerinden Me..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Ateş Eden Gençlerin İnanılmaz Kazası 03:58

Ateş Eden Gençlerin İnanılmaz Kazası

Atış talimi yapan gençler görülmedik kazalarla karşılaşınca, izleyenleri gülme krizine soktu. Acemi atıcıların başına gelenler izleyenleri kahkahaya boğdu. Özellikle kadınlar tabanca ve tüfekle atış yapmaya kalkınca baş..

  • JET TV tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Roket Gibi Fırlayan Buzdolabı Kapağı 00:52

Roket Gibi Fırlayan Buzdolabı Kapağı

Adrenalin tutkunu arkadaşımız buzdolabına patlayıcı doldurup sonra bir ağacı kendisine siper aldıktan sonra pompalı tüfekle ateş etmiş. Patlamanın şiddetinden olacak ki kapak roket gibi fırlamış. Ateş eden arkadaşımızdan..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüplü Televizyona Ateş Eden Adam 00:49

Tüplü Televizyona Ateş Eden Adam

Amerika Birleşik Devletleri'nin Pensilvanya eyaletinde bir ormanda atış denemesi yapan adam, eski tüplü televizyona Winchester 64 model tüfekle ateş ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.214 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüfek Kadına Tepmedi Resmen Tokatladı 00:08

Tüfek Kadına Tepmedi Resmen Tokatladı

Tüfekle ateş eden kadın tüfeğin gücünü görür komik bir video seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
70 Yaşında Evlat Katili Oldu 00:42

70 Yaşında Evlat Katili Oldu

Alınan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Aslanbey Mahallesi’nde ikamet eden Abdullah Yeter (70), oğlu Murat Yeter’i (35) av tüfeğiyle sırtından vurdu. Murat Yeter olay yerinde hayatını kaybederken, baba Abdullah ..

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü 01:54

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz..

Kuyumcu İle Şalvarlı Soyguncular Arasındaki Çatışma Kamerada 04:09

Kuyumcu İle Şalvarlı Soyguncular Arasındaki Çatışma Kamerada

Kağıthane'de bir kuyumcuya girmek isteyen şalvarlı ve kar maskeli 4 soyguncu kuyumcuyla çatıştı. Soyguncuların kuyumcuya pompalı tüfekle ateş açması ve kuyumcunun soygunculara karşılık verdiği film sahnesini aratmayan an..

Kaynanası Karısını Kaçırınca Pompalıyla Dehşet Saçtı! 01:35

Kaynanası Karısını Kaçırınca Pompalıyla Dehşet Saçtı!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 30 yaşındaki bir kişi, iki gün önce evlendiği karısını kaynanası götürünce, pompalı tüfekle etrafa ateş etti. Korku dolu anların yaşanmasına sebep olan şahsı bir yakını güçlükle ikna etti...

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

İzmir'de Kanlı Gece 01:34

İzmir'de Kanlı Gece

Olay, bugün saat 02.10 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiği iddias..

Evde İki Arkadaşın Cesedi Bulundu 00:49

Evde İki Arkadaşın Cesedi Bulundu

Muğla'nın Milas ilçesinde bir evde iki gencin cesedi bulundu. Gençlerden birinin aşırı dozda uyuşturucudan ölünce arkadaşının da tüfekle intihar ettiği iddia edildi...

Kocasının İşkence Ettiği Kadın Bebeğini De Kaybetti 05:28

Kocasının İşkence Ettiği Kadın Bebeğini De Kaybetti

iha.com.tr » AsayişKocasının işkence ettiği kadın bebeğini de kaybetti 09 Kasım 2017 13:38PaylaşTweetlePaylaşGönderSitene EkleYorum YapKocasının işkence ettiği kadın bebeğini de kaybetti Gaziantep'te eşi tarafından işken..

Kız İstemeye Giden Araplar 01:40

Kız İstemeye Giden Araplar

Kalaşnikof ve makineli tüfekle gümbür gümbür savaşa gider gibi kız istemeye giden arapların kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tavşan Kaldıran Çoban Küfür İçerir 00:43

Tavşan Kaldıran Çoban Küfür İçerir

Sürüsünü otlatan çoban aynı zamanda elinde ki tüfekle gezinirken otların arasında pusan bir tavşana denk gelmiş. Sonrasında olaylar kendiliğinden gelişmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.386 görüntüleme
  • 6 yıl önce
RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Volkan Konak'a Silahlı Saldırı 08:22

Volkan Konak'a Silahlı Saldırı

Ünlü şarkıcı Volkan Konak Ataşehir'deki barda sahnedeyken, pompalı tüfekle bara gelen İsmail Ç., barın sahibi olan amcası Nazif Ç.'ye, Vatan haini Volkan Konak'ı niye sahneye çıkardınız. diyerek ateş açtı...

  • BETA tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pompalı Tüfekli Şahsı Bakan Süleyman Soylu İkna Etti 02:50

Pompalı Tüfekli Şahsı Bakan Süleyman Soylu İkna Etti

Trabzon'un Uzunsokak caddesinde elinde pompalı tüfekle bir restorana giren ve etrafa rastgele ateş ederek 1 saat boyunca korku ve paniğe neden olan şahıs ikna edilmesinin ardından eylemine son verdi. Son olarak İçişleri ..

Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada 01:33

Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada

Olay Bağcılar'da bir börekçide meydana geldi. İddiaya göre bir şahıs telefonla börekçiden pide siparişi verdi. Ancak verdiği sipariş yanlış gelince duruma sinirlenen şahıs ve oğlu siparişi getiren çalışanla tartışmaya ba..

Irak Devlet Başkanı Saddam : Körfez Komşularımız 02:36

Irak Devlet Başkanı Saddam : Körfez Komşularımız "Ruhlarını ABD ve İsr

Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin Salı günü Irak başkenti Bağdat'taki yeni bir otel açarken kalabalığı konuşması. Ve daha sonra Kendisi sevincini havaya birkaç el tüfekle havaya ateş atarak gösterdi.Irak Lideri Kuran..

  • PengoTV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle 2:21:25

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm özeti: Mustafa, Eyşan’ı kaçırarak alamadığı cinayet itirafını, Vedat’a Yiğit’i teslim ederek almıştır ama vicdan azabından kıvranmaktadır. Tahir’in canı emniyettedir ama Vedat’ın Nefes’e karş..

Kırmızı Işıktaki Kanlı İnfaz Kamerada 00:32

Kırmızı Işıktaki Kanlı İnfaz Kamerada

Konya'nın Ereğli ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen minibüs sürücüsü, husumetlisi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Cinayet zanlısı olaydan sonra polise teslim olurken, olay bir vatandaşın cep telefonu kamer..

Düğünde Silahla Vurulma Anı Kamerada 00:29

Düğünde Silahla Vurulma Anı Kamerada

Kütahya'da düğün eğlencesinde pompalı tüfekle havaya ateş açılması sonucu başına saçmalar isabet eden 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti...