#Yıkılan

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı 01:30

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı

Berlin'in işlek merkezlerinden Kaiser Wilhelm Anıt Kilisesi önündeki Noel panayırına giren tırın çok sayıda kişiyi ezdiği ve 9 kişinin ölümüne, yaklaşık 50 kişinin yaralanmasına yol açtığı bildirildi. Polis, tırın şoförü..

Dünyanın En Büyük Toprak Camisi 01:00

Dünyanın En Büyük Toprak Camisi

Her yılın bir günü toprak camiyi onarıyorlar Dünyanın topraktan yapılan en büyük yapısı olan Mali'deki Cennet Büyük Cami her yıl binlerce kişinin katılımıyla onarılıyor. Cami ilk defa 14. yüzyılda yapılmış, birkaç kere y..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

Ragga Oktay feat.Yildiz Tilbe - Gitme Kal (Official Video) 05:08

Ragga Oktay feat.Yildiz Tilbe - Gitme Kal (Official Video)

Ragga Oktay Gönlüme Ateş Açtın Gönlüme Hasreti Yara Ettin Kalbime Dargın Ol Yada ister Kız Bana İstiyorsan Kır Beni Ama Gitme Kal Yıldız Tilbe Hasretim Ben Sana Deli Gibi Hasretim El Ele Yan Yana Öperken Hasretim Yokluğu..

İki Yalancı- Duygunun Yalanı Ortaya Mı Çıkıyor 02:52

İki Yalancı- Duygunun Yalanı Ortaya Mı Çıkıyor

Serkan, aşk hayatındaki olumsuzluklardan sonra annesinin bulduğu kızla evlenmeye karar veriyor ve olanlar oluyor! Duygu'nun, Alp'in sürpriz evlenme teklifine evet demesinden sonra yıkılan Serkan, aşk konusunda şanssız ol..

  • ANKA tarafından
  • 570 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Dosya İçin Koca Arşivi Yerle Bir Eden Adam 00:45

2 Dosya İçin Koca Arşivi Yerle Bir Eden Adam

Adamın yıkılan raflara sondaki bakışı ile benim sınav kağıdına bakışım aynı. Dosyalardan geçtim de raflar neden bu kadar dandik?..

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağacın Efsane Bir Zamanlama İle Yola Yıkılması 00:31

Ağacın Efsane Bir Zamanlama İle Yola Yıkılması

Ne geç ne erken, tam zamanında yıkılan ağaç olası bir feci kazayı önledi diyebiliriz. Sadece bir aracın hasar görmesi ve yaşanılan paniği izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Semt Pazarlarında Tezgahtarlıktan Dünya İkinciliğine 06:18

Semt Pazarlarında Tezgahtarlıktan Dünya İkinciliğine

Gündüzleri evine ekmek götürebilmek için pazarlarda çalışan 21 yaşındaki Zubeyr Barın, akşam spor salonunda dünya şampiyonu olmak için ter atıyor. Askere gittikten 6 ay sonra verilen iş göremez raporuyla umutları yıkılan..

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

9. Kattan Düşen 3,5 Yaşındaki Çocuktan Geriye Bu Kareler Kaldı 04:21

9. Kattan Düşen 3,5 Yaşındaki Çocuktan Geriye Bu Kareler Kaldı

ANKARA - Başkent'te 13 katlı binanın 9. katındaki balkondan düşen 3 buçuk yaşındaki çocuk feci şekilde hayatını kaybetti. Olay, sabah saatlerinde Mamak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hemşire olan Hürriyet Çev..

Depremden Günler Sonra Böyle Kurtarıldı 00:27

Depremden Günler Sonra Böyle Kurtarıldı

Meksika'da yaşanan deprem sonrası yıkılan bir bina enkazından canlı bir köpek çıkarılması deprem sonrası hüzne boğulan ülkeyi bir nebze olsun sevindirdi. Kurtarma çalışmalarını katılan vatandaşların da yardımıyla çıkarıl..

Foxtrot Türkçe Altyazılı Teaser 00:36

Foxtrot Türkçe Altyazılı Teaser

Filmde askerdeki oğlunun ölüm haberi ile yıkılan bir babanın hayatı konu ediliyor. Acılı yas süresinde akrabalar ve ordu yetkililerinden bunalarak öfke nöbetine tutulan baba kendini, hayatın gerçekleriyle yüzleşirken bul..

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aslı, bu sefer silahı tutan taraf oluyor! Yiğit, Ferhat hakkındaki tüm gerçeği öğrenmiştir. Yeter'in itiraflarıyla büyük gerçek ortaya çıkmıştır. Ferhat'ın gerçek babasın..

Kolera - Pespaye 03:36

Kolera - Pespaye

Plan Var Kaçış Yok, Baş Açık Kafa Yor Başıboş Işin Iş, Kafa Tut Bir De Bak Şu Da Var, Bu Müzik Uçuşur Sıkı Tut Kaçışır Notalar Yarışır Dibe Vur, Şımarık Sana Yok Diledin Daha Dur Daha Var Daha Çok Sana Diyecek Bana Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.331 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail  Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı 00:46

İsrail Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı

İsrail, Kudüs'ün Esbat yakınındaki tarihi duvarı ve Yusufiye mezarlığı bitişiğindeki şehit mezarlığını dozerlerle yıktı. Kudüs Müslüman Mezarları Bakım Komitesinin Başkanı Mustafa Abu Zahra, yayınladığı basın bildirisind..

İsrail, Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı 00:46

İsrail, Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı

İsrail, Kudüs'ün Esbat yakınındaki tarihi duvarı ve Yusufiye mezarlığı bitişiğindeki şehit mezarlığını dozerlerle yıktı. Kudüs Müslüman Mezarları Bakım Komitesinin Başkanı Mustafa Abu Zahra, yayınladığı basın bildirisind..

Esed Rejiminin Yıktığı Camide Ezanları Susturmuyor 01:00

Esed Rejiminin Yıktığı Camide Ezanları Susturmuyor

Suriye'de Esed rejimi ve destekçilerinin şiddetli saldırılarında yıkılan Doğu Guta'daki Huzeyfe Camisinin 20 yıllık müezzini Ebu Gassan, enkaz haline gelen camide ezan sesinin kesilmesine izin vermiyor. Şiddetli saldırıl..

Dağı Dorar Gibi Yıkmak 00:33

Dağı Dorar Gibi Yıkmak

İzlemesi aşırı keyifli bir video daha izliyoruz efendim. Kalıp gibi yıkılan yer içimizi eritiyor. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 542 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Antalya Kaleiçi’ndeki tarihi kerpiç bina alev alev yandı 03:13

Antalya Kaleiçi’ndeki tarihi kerpiç bina alev alev yandı

Antalya’nın Kaleiçi bölgesindeki tarihi kerpiç bina, çıkan yangında alev alev yandı. Kerpiç binanın yıkılan parçaları arasında itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı...

Caminin minaresi böyle yıkıldı 01:27

Caminin minaresi böyle yıkıldı

Sivas’ta yol çalışmaları kapsamında yıkılan caminin kalan minaresi de halat yardımıyla yıkıldı, vatandaşlar o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti...

Enkaz altında kurtarılmayı bekleyen nişanlısı ile konuştu 00:34

Enkaz altında kurtarılmayı bekleyen nişanlısı ile konuştu

Deprem sonrası İzmir'in Bayraklı ilçesinde yıkılan bir binada arama ve kurtarma çalışması devam ediyor. Nurullah Yalçın, enkazdan çıkarılmayı bekleyen nişanlısı Buse Hasyılmaz ile telefonda konuştu...

Ferdi Tayfur - Bana Sor 05:36

Ferdi Tayfur - Bana Sor

uykusuz gecelerin sabahini bana sor , yarim kalan askimin acisini bana sor bana sor yalnizligi ayriligi bana sor mutlulugu bilirsin mutsuzlugu bana sor yikilan yuvalarin sonu gelmez yollarin yasanmamis yillarin ey..

Umut Yılmaz Güney  Tuncel Kurtiz Türk Filmi İzle 1:39:01

Umut Yılmaz Güney Tuncel Kurtiz Türk Filmi İzle

Özel bir otonun çiğnediği atının ölümuyle dünyası yıkılan, parası olmadığı için yeni bir ot alamayan Cabbar, yaşamındaki son umudunu bir hocanın peşine takılmakta bulur. Ama aradıkları meçhul define bulunmaz. Final ilgin..

  • PengoTV tarafından
  • 33.707 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat'ın hayati tehlikesi sürüyor! Ferhat, yeniden gözlerini açabilecek mi? Ferhat, Aslı ile beraber kaçarken peşindeki adamlar tarafından arkasından vurulur. Silahın patl..

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı 00:58

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, kızı Sumru'nun yaptıkları karşısında yıkılıyor! Sumru'nun para için yaptıkları karşısında Yaşar, derin üzüntüye boğuluyor. Sakınarak büyüttüğü kızlarından Sumru'nun yaptık..

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:06

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı Yayınlandı. Katja, eşi Nuri ve 6 yaşındaki oğlunu bir patlamada kaybetmiştir. Yaşadığı acıdan sonra yıkılan Katja’nın tek isteği, terör saldırısının kimler tarafından neden yapıld..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir depremi açıklaması 31:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir depremi açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'deki depremde evleri yıkılan vatandaşlarımıza inşallah en kısa sürede yenilerini yapıp teslim edeceğiz dedi...

  • GÜL tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Elazığ Depreminde En Büyük Acıyı Yaşayan Baba İlk Kez Konuştu 05:35

Elazığ Depreminde En Büyük Acıyı Yaşayan Baba İlk Kez Konuştu

Elazığ depreminde yıkılan binada eşi, 2 çocuğu, kayınbabası ile kayınvalidesini kaybeden Serhat Aslan, ilk kez konuştu. Her gün acı çektiklerini belirten baba Aslan, o acıyı yaşayanlardan biri olarak İzmir'de enkaz başın..

  • GÜL tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize- Elif Bebek Sağ Çıktı! 26:41

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize- Elif Bebek Sağ Çıktı!

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize: Elif Bebek Sağ Çıktı! / A Haber Merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,9 büyüklüğündeki deprem sonrası yıkılan binalardaki arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 6..