#Zahide yetis

Hasan Özdemir - Yarim Senden Ayrılalı 04:22

Hasan Özdemir - Yarim Senden Ayrılalı

Yarim Senden Ayrılalı Hayli Zaman Oldu Gel Gel Bak Gözümden Akan Yaşa Ab-ı Revan Oldu Gel Gel Böyle M’olur Küsüp Gitmek Seni Seveni Terk Etmek Haram Oldu Yemek İçmek İşim Figân Oldu Gel Gel Kurulu Yaydır Asılmaz Gönül ..

Esat Kabaklı Bil Oğlum 05:50

Esat Kabaklı Bil Oğlum

15 Temmuz Kahramanlarının Türkülerini Söylüyoruz Çabuk büyü çabuk yetiş tez oğlum Çakal gezen şu dağlarda gez oğlum Çabuk büyü çabuk yetiş tez oğlum Çakal gezen şu dağlarda gez oğlum Gez oğlum Vatanına göz dikeni e..

Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi 04:57

Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi

Cilt Lekelerini yok Eden Maske Tarifi Zahide Yetiş cilt lekelerini yok eden maske tarifini sizler için anlatıyor...Evde kolayca deneyebileceğiniz ve varsa cilt lekelerini gidermede etkin bir yöntem olan bu maske tarifin..

  • Kadınca tarafından
  • 1.883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show- Koray Avcı Ufaktan Şımardı! 01:54

Beyaz Show- Koray Avcı Ufaktan Şımardı!

Zahide Yetiş, Koray Avcı ile ilgili övücü cümlelerine başladığında sazı Beyaz eline aldı ve inceden inceye Avcı'ya yüklendi....

  • ANKA tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tek Hayalleri Sevdikleri Çizgi Film Karakterine Benzemek! 03:56

Tek Hayalleri Sevdikleri Çizgi Film Karakterine Benzemek!

Çizgi film karakteri ‘Jessica Rabbit’’a benzemek için kaburgalarını aldıran İsveç asıllı model Pixee Fox ve yine istediği görüne kavuşmak için tam 51 kez ameliyat olan Rodrigo Alves canlı yayında Zahide Yetiş’in soruları..

  • ANKA tarafından
  • 1.288 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Kızın Kalbi Dışarıda Atıyor! 02:42

Bu Kızın Kalbi Dışarıda Atıyor!

Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktaları ve daha neler neler.....

  • ANKA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gömüldüğü Mezardan Çıkıp Köyüne Dönen Amca 02:20

Gömüldüğü Mezardan Çıkıp Köyüne Dönen Amca

Defnedildikten yıllar sonra köyüne döndüğü öne sürülen Mustafa Yılmaz, Mezardan neden çıktınız? sorusuna verdiği cevapla sunucu Zahide Yetiş'i şaşkına çevirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Ergen Hakkındaki İddialar İçin Ünlüler Sessizliğini Bozdu 04:00

Gülben Ergen Hakkındaki İddialar İçin Ünlüler Sessizliğini Bozdu

Zahide Yetiş, Nilgün Belgün ve Deniz Akkaya; son dönemde oldukça konuşulan Gülben Ergen olaylarıyla ilgili yorumlarda bulunuyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakallı Aynur'un Doğal Görünümüne Kavuşması 01:48

Sakallı Aynur'un Doğal Görünümüne Kavuşması

Zahide Yetiş'in programına katılan ve sakallı görüntüsü ile herkesi şaşkına çeviren Aynur, aradan geçen zamanda doğal görünümüne kavuşmuş..

  • JET TV tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuruyan Eller İçin Patates Maskesi 01:45

Kuruyan Eller İçin Patates Maskesi

Zahide Yetiş kuruyan eller için patates maskesini sizler için anlatıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 523 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ankara'nın Taşına Bak - TSK Armoni Mızıkası 02:32

Ankara'nın Taşına Bak - TSK Armoni Mızıkası

-Ankara Türküsü- Ankara'nın taştır yolu, Sağı solu asker dolu. Yetiş Kemal Paşam n'olur, Kan ağlıyor Anadolu. Pek gamlıyız... Ankara'da şanlı ordu, Her tarafa çadır kurdu. Biz düşmanı esir ettik, Şu feleğin işine bak. ..

Mabel Matiz - Gök Nerede 05:11

Mabel Matiz - Gök Nerede

Kalbim Yolların Sürgünü Aldırma Kararıyorum Gölgesiz Gururlarda Sana Değil Bana Değil Kaderimize Bu Feryat Çareyi Bul Bana Getir Çare ise Sabır Dua Kar Bürüyor Yollarımı Kim Doluyor Kollarıma Yağ Da Yetiş Be Yağmurun Ağa..

Yarim Senden Ayrılalı - Erkan Oğur 05:11

Yarim Senden Ayrılalı - Erkan Oğur

yarim senden ayrılalı hayli zaman oldu, gel gel bak gözümden akar yaşım ab-ı revan oldu gel gel... böyle m'olur küsüp gitmek seni seveni terk etmek haram oldu yemek, içmek işim figan oldu gel gel.... kul aşık b..

Ayla Trailer  (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında) 02:26

Ayla Trailer (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında)

Film, Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir ve nereye..

  • ANKA tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğüm Salonu Teaser 01:25

Düğüm Salonu Teaser

Seneler önce tanışıp aşık olmuş bir gelinle bir damat bir nikah salonu önünde öpüşür. Rastlantı eseri ikisi de aynı gün, aynı binada farklı salonlarda başkalarıyla evlenmek üzeredir. Olaylar elbette beklendiği gibi gitme..

Düğüm Salonu Fragman 02:04

Düğüm Salonu Fragman

Seneler önce tanışıp aşık olmuş bir gelinle bir damat bir nikah salonu önünde öpüşür. Rastlantı eseri ikisi de aynı gün, aynı binada farklı salonlarda başkalarıyla evlenmek üzeredir. Olaylar elbette beklendiği gibi gitme..

Çok Tatlısın - Ankarlı Hadise [Official Video] 04:20

Çok Tatlısın - Ankarlı Hadise [Official Video]

Çok Tatlısın - Ankarlı Hadise 2014 Aşk Müzik Şarkı Sözleri Sende başka sihir var Büyücü mü baban senin Görür görmez vuruldum Avcımı baban senin Çok tatlısın güzelsin Şekerci mi baban senin Kaşın kara gözün kara Kömürcü ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.630 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muşta feat. Şehinşah - Islah 03:52

Muşta feat. Şehinşah - Islah

Muşta Ft. Şehinşah - Islah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Karanlık çökünce kaçacak yerin kalmayacak Ecel gelip gözlerine baktığında bir daha güneş doğmayacak Deliren delirir, değişken değişir Gelişir insanlar itişir sevişir..

Mavi Vatan Marşı 05:07

Mavi Vatan Marşı

MAVİ VATAN MARŞI Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktırdı sulara Lâ gâlibe..

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı 05:07

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı

Mavi Vatan Marşı şarkı sözleri ile Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktır..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne 02:45

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne

Dön Önüne şarkı sözleri ile Tırnaklarla kazıyıp yürüdüm hedefe Her adımım oldu boş adama çetele Yapamıyosun bu yüzden vurur çenene Taklit etmeyi bırak dön hemen önüne Dön hemen özüne Dön hemen önüne Dön hemen özüne D..

Örnek Davranış... Otobüs Durağında Bulup Polise Teslim Ettiler 03:03

Örnek Davranış... Otobüs Durağında Bulup Polise Teslim Ettiler

Örnek Davranış... Otobüs Durağında Bulup Polise Teslim Ettiler Eyüp Edirnekapı'da dün akşam saatlerinde komşusunun kızı Zahide Öner ile gezintiye çıkan Hanife Önder isimli bayan, otobüs durağının hemen yanında sarı bir ..

Annesine Verdiği Öğütlerle İzleyenleri Kırıp Geçirdi 01:59

Annesine Verdiği Öğütlerle İzleyenleri Kırıp Geçirdi

Zahide'ye, 'yumurta yap' diyorsun. 'Ekmek al' diyorsun... Küçük çocuğun annesiyle sohbeti sosyal medyanın gündemi oldu...

Güzellik Uğruna 17 Estetik Oldu Bir Servet Harcadı! 11:06

Güzellik Uğruna 17 Estetik Oldu Bir Servet Harcadı!

6 ayda tam 59 kilo verdi,güzellk ugruna 17 estetik ameliyatı geçirdi Guzelleşmek uğruna bir servet harcadı...

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jet Sosyete 11. Bölüm - Minik Şeytan 09:32

Jet Sosyete 11. Bölüm - Minik Şeytan

Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa çıkmakta zorlanıyor. Dama..

Jet Sosyete 11. Bölüm - Buralar Las Vegas Oldu 09:48

Jet Sosyete 11. Bölüm - Buralar Las Vegas Oldu

Yalıda Hayalet Paniği! Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa ç..

Jet Sosyete 11. Bölüm - Çocuk Gelin 09:15

Jet Sosyete 11. Bölüm - Çocuk Gelin

Yalıda Hayalet Paniği! Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa ç..

Jet Sosyete 11. Bölüm - Gençliğimi Yedi 09:56

Jet Sosyete 11. Bölüm - Gençliğimi Yedi

alıda Hayalet Paniği! Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa çı..

Jet Sosyete 11. Bölüm - Ye Kürküm Ye 08:38

Jet Sosyete 11. Bölüm - Ye Kürküm Ye

Yalıda Hayalet Paniği! Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa ç..