#Zulüm

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Murat Gülcan - Ayrılık 04:29

Murat Gülcan - Ayrılık

Söz & Müzik: Murat Gülcan Düzenleme: Murat Gülcan Yönetmen: Murat Gülcan Ayrılık şarkı sözleri ile Ayrılık günü gelmiş oysa farkında degilim Kirmis kalemimi yarim yargilamis beni Ben türlü hayaller kurarken karartmis..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Alman polisinden TBMM Başkanvekili Bahçekapılı'ya Skandal Davranış 01:41

Alman polisinden TBMM Başkanvekili Bahçekapılı'ya Skandal Davranış

Köln'de pasaportunu çaldıran TBMM başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, saatlerce karakolda tutuldu. Büyükelçilikten geçici pasaport alan Bahçekapılı'ya, bu kez havalimanında zulüm yapıldı...

Koray AVCI - Yazımı Kışa Çevirdin (Akustik) 03:29

Koray AVCI - Yazımı Kışa Çevirdin (Akustik)

Yazımı kışa çevirdin Karlar yağdı başa Leylam Viran oldu evim yurdum Ne söylesem boşa Leylam Her an gözümde perdesin Nere baksam sen ordasın Mevlam ayrılık vermesin Gölde uçan kuşa Leylam Yardan ayrı kalmak ölüm Söyle ..

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem 05:31

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem Gülen Cemaati'nin lideri Fethullah Gülen son arzusunun, kendisini ve cemaatini terörist ilan edenlerin yüzlerine tükürmek olduğunu söyledi. Gülen Cemaat..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Örtünmek İçin Dayak Yiyen Kızın Mektubu - Mehmet Yıldız 06:54

Örtünmek İçin Dayak Yiyen Kızın Mektubu - Mehmet Yıldız

Kimimiz evlerinde çok rahat Kur'an-ı Kerim'ini, Hadis Kitaplarını İbadetlerini, Risale-i Nur'ları okuyabiliyoruz. Hatta ailemiz bu davranışımızdan dolayı bizleri takdir eder destekler. Ama onun gibi imtihanı Ailesi olanl..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Ajda Pekkan - Yakar Geçerim 04:24

Ajda Pekkan - Yakar Geçerim

Yine yüzünden düşen bin parça. Dalıp dalıp uzaklara iç çekiyorsun. Eğer bıçak kemiğe dayandıysa, Niye bu amansız acıya göz yumuyorsun. Akıl karı değil ızdırabın böylesi. Bu aşk değil esaretin ta kendisi. Ben seni..

Erdal Erzincan Güle Yel Değdi 03:16

Erdal Erzincan Güle Yel Değdi

Güle Yel Değdi Güneş Olursa Cana Ten Değdi Ateş Olursa Oy Beni Beni Beni Kanlar Otağı Oy Beni Beni Beni Dertler Ortagı Toprak Bir Bak Şu Göğe Umut Doludur Bulandı Kanar Zulüm Yoludur..

Barış Manço Gesi Bağları 04:10

Barış Manço Gesi Bağları

Gesi bağlarında dolanıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Bir tek selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Derdimden anlamaz ben o yari neyleyim Gesi bağlarında üç ..

Suriyeli 13 Yaşındaki Futbolcu, 14 Yaş Altı Milli Takıma Seçildi 01:30

Suriyeli 13 Yaşındaki Futbolcu, 14 Yaş Altı Milli Takıma Seçildi

Suriye'deki savaş ve zulüm yüzünden ülkesini terk etmek zorunda kalan 2004 doğumlu Adem Allavi, 14 Yaş Altı Türk Milli Takımı'na seçildi...

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Suriyeli Sığınmacılardan Arakanlı Müslümanlara Çağrı 00:35

Suriyeli Sığınmacılardan Arakanlı Müslümanlara Çağrı

Myanmar ordusunun dünyanın gözü önünde Arakanlı Müslümanlara uyguladığı katliam sürüyor. Suriyeli sığınmacılar Arakan'da zulüm gören Müslümanlara çağrı yaptı: “Acınızı hissedebiliyoruz. Yalnız değilsini..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arkadaşını Maskeyle Korkutan Vicdansız 00:09

Arkadaşını Maskeyle Korkutan Vicdansız

Yemek yapan adama zalımca zulüm yapan hain arkadaşı izliyoruz efenim...

  • JET TV tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Güney  Sev Yeter 03:27

Gökhan Güney Sev Yeter

güldürmedin hep ağlattın derdi bana sen tattırdın dert üstüne zulüm yaptın sanki beni sen yarattın isyan eden kalbimi biraz olsun duy yeter aşka susayan gönlümü seveceksen sev yeter koşturdun hep yıllar boyu peşinden g..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.489 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mt - Gesi Bağları Trap 04:40

Mt - Gesi Bağları Trap

(Of) Gesi Bağları'nda dolanıyorum Yitirdiğim yarimi aman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallerimi söyleyim Halimden bilmiyor ben o yari neyleyim (Of) Gesi Bağları'ndan gelsin geçilsin Kurulsun..

Arakanlı Muhammed Myanmar Zulmünü Böyle Anlattı 01:00

Arakanlı Muhammed Myanmar Zulmünü Böyle Anlattı

Myanmar zulmünden kaçan Arakanlı Müslümanların kaçışı sürüyor. Bangladeş sınırında Myanmar askerleri tarafından ayağından vurulan Arakanlı Muhammed yaşadığı zulmü anlattı. Ağustos ayından bu yana Bangladeş'e sığınan Arak..

Yilmaz Güney Vurguncular İsyan Sahnesi 01:22

Yilmaz Güney Vurguncular İsyan Sahnesi

Arkadaşı Ölen Yılmaz Güneyin Karşısındaki Aynayı Kırarak Kötü Bir Adam Olacağına Tüm İnsanlara Zulüm Edeceğine Yemin İçer Görülen O Ki İçi Çok Yanıyor..

Dünya'da Neler Oldu 2017 01:04

Dünya'da Neler Oldu 2017

Acı, gözyaşı, mücadele, direniş, ümit ve yolculuk… Özellikle Ortadoğu coğrafyası ve tüm dünyada zulüm, 2017'de de bitmedi!..

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı 01:17

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Başbakanı ile Bahreyn Veliaht Prensini kabulünün ardından basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Bu coğrafyada kaderimiz de kederimiz de ortaktır. Bu topraklarda mazimiz de istikbalimiz de ..

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı) 09:49

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı)

Ben Türk'üm, Türk esir olmaz. Ben Türk'üm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türk'üm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Hürriyetsiz olmaz. Korkaklık YOK ! Döneklik YOK ! Uyuşukluk YOK ! Te..

  • PengoTV tarafından
  • 1.518 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pratik Kravat Bağlama 00:59

Pratik Kravat Bağlama

Evet kravat bağlamak bir zulüm mu ama artık değil işte kravatınızı kolayca bağlayacağınız bir video evet evet yanlış duymadınız bir video...

  • JET TV tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Toynak Ayakkabı 01:52

Toynak Ayakkabı

Moda moda olalı böyle zulüm göremedi . İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ayşenur Kolivar - Zulmetme Karadeniz 03:34

Ayşenur Kolivar - Zulmetme Karadeniz

Sen Anlat Karadeniz dizisinden meşhur olan parça. Zulmetme Karadeniz Sözleri..