#öldürüldü

İlluminati'yi Anlatan Film  Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü 10:05

İlluminati'yi Anlatan Film Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü

Bu film belkide sinema tarihinin en gizemli birkaç filminden biridir. Çünkü içeriğinde hayal bile edemeyeceğiniz, bazı sahnelere yerleriştirilmiş öylesien gizli bilgiler ve şifreler varki izlerken sanki birinin birşeyler..

  • ZULMA tarafından
  • 1.379 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özbek Kadın Güpegündüz Böyle Öldürüldü! 00:50

Özbek Kadın Güpegündüz Böyle Öldürüldü!

Fatih'te ayrı yaşadığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Özbekistan uyruklu Zarifa Shokirova cinayetine aracılık ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli Nodır Aslanov tutuklandı...

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü 01:12

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kuruca köyünde güvenlik güçleri sabaha karşı teröristlerle sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada güvenlik güçleri bir teröristi ölü olarak ele geçirdi. Bingöl Valiliği de, merkez Kuruc..

Rusya:  03:15

Rusya: "Cephe El-Nusra Ait Beş Komutan Öldürüldü"

Suriye'nin Idlib eyaletinde aranan, terörist Jabhat an-Nusra( Elnusra Cephesi)'nın beş güçlü komutanı, Rusya bir füze hava saldırısı ile öldürüldüklerini bildirdi. Ayrıca An Nusraya ait olan mühimmat depoları ve teçhiza..

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması  70 Terörist Öldürüldü 00:34

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması 70 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak kuzeyi/Sincar Dağı ve Suriye kuzeydoğusu/Karaçok Dağı bölgelerine gerçekleştirilen hava harekatında 70 civarında teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK’dan yapılan açıklam..

Muğla'daki Operasyondan Haber :  7 Terörist Öldürüldü 01:43

Muğla'daki Operasyondan Haber : 7 Terörist Öldürüldü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

PKK'nın Sözde Bölge Sorumlusu Böyle Öldürüldü 00:37

PKK'nın Sözde Bölge Sorumlusu Böyle Öldürüldü

Siirt'in Tillo ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada terör örgütü PKK'nın sözde bölge sorumlusu olduğu değerlendirilen bir terörist etkisiz hale getirildi, bir terörist de yaralı olarak yaka..

Moda Yarışmacısı Eylem Gülçin Kanık Yakılarak Öldürüldü! 04:32

Moda Yarışmacısı Eylem Gülçin Kanık Yakılarak Öldürüldü!

Aydın’da polis tamamen yanmış bir kadın cesedi buldu. O cesedin kime ait oldğunu bulmak için ellerindeki tek ipucu koldaki dövme ve karın bölgesindeki piercing'ti... Bir arkadaşı haber alamadıkları Eylem Gülçin Kanık'ın ..

  • ANKA tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlluminatiyi Anlatan Film - Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü 10:05

İlluminatiyi Anlatan Film - Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü

Bu film belkide sinema tarihinin en gizemli birkaç filminden biridir. Çünkü içeriğinde hayal bile edemeyeceğiniz, bazı sahnelere yerleriştirilmiş öylesien gizli bilgiler ve şifreler varki izlerken sanki birinin birşeyler..

  • ANKA tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü 01:21

Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi. Valilikten yapılan açıklamada, Bestler Dereler üst bölgesinde dün, İnsansız Hava Aracı (İHA) tarafından hava destekli operasyon başlatı..

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü 01:44

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü

Erzincan' Refahiye ilçesi kırsalında insansız hava aracı (İHA) ile tespit edilen 5 PKK'lı terörist savaş uçakları tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.Erzincana 70 kilometre uzaklıktaki Refahiye ilçesine bağlı Gül..

Tunceli'de 4 Terörist Öldürüldü 01:16

Tunceli'de 4 Terörist Öldürüldü

Tunceli'nin Pülümür kırsalında Polis Özel Harekat (PÖH) ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) timlerince gerçekleştirilen operasyonda 4 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, ke..

Adana’da Bir Kişi Boşanma Aşamasındaki Karısı Tarafından Öldürüldü 01:37

Adana’da Bir Kişi Boşanma Aşamasındaki Karısı Tarafından Öldürüldü

Olay, Seyhan ilçesi Huzurevleri Mahallesi 77052 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uğur Seviner (41) boşanma aşamasında olduğu eşi Tuğba Seviner’in (32) yanına gitti. Aralarında çıkan tartışma sonrasında Tuğba..

Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan 7 akbaba zehirlenerek öldürüldü 02:16

Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan 7 akbaba zehirlenerek öl

Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan ve koruma altında tutulan kara akbaba türüne ait 4'ü dişi 7 akbaba, Afyonkarahisar'da ölü bulundu. Kuşların, yırtıcıları telef etmek için çevreye bırakıldığı düşünülen zehirl..

24 yaşındaki Özlem öldürüldü mü? 00:57

24 yaşındaki Özlem öldürüldü mü?

İki gün önce Sivas'ta kaybolan iki çocuk annesi 24 yaşındaki Özlem İrinsi için AFAD ve jandarma tarafından arama çalışması başlatıldı...

Kod adı Mariye Dersim- Öldürüldü! 01:38

Kod adı Mariye Dersim- Öldürüldü!

İçişleri Bakanlığı Gabar Bölgesinde sorumlu seviyede faaliyet yürüten ve Terörden Arananlar Listesinde 1 milyon TL'ye kadar ödülle Turuncu kategoride yer alan, Diljin Mariya Dersim kod adlı Saniye Toprak'ın etkisiz hal..

2 ÇOCUK ANNESİ EVİNİN ÖNÜNDE ÇAY İÇERKEN ÖLDÜRÜLDÜ! 01:24

2 ÇOCUK ANNESİ EVİNİN ÖNÜNDE ÇAY İÇERKEN ÖLDÜRÜLDÜ!

GAZİANTEP SON DAKİKA FATMA KÜÇÜK Evinin önünde çay içiyordu! Mermilerin hedefi olan Fatma Küçük can verdi Gaziantep'te iftar sonrası evinin önünde çay içerken silahlı kavgada rastgele ateşlenen mermilerin hedefi olarak a..

İran Devrim Muhafızları komutanı suikast sonucu öldürüldü 00:18

İran Devrim Muhafızları komutanı suikast sonucu öldürüldü

İran Devrim Muhafızları Ordusu mensubu Albay Hassan Sayad Khodayari İran'ın başkenti Tahran'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetti...

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe 02:10

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe Tunceli'de yapılan operasyonda 10 PKK'lı terörist öldürüldü. Tunceli'de yürütülen operasyonda terör örgütü PKK üyesi 10 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. 17 Ekim 2016 21:38 ..

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda 01:01

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda Malezya, Bangladeş, Tayland ve Endonezya'da binlerce kişi, Myanmar hükümetinin Rohingya Müslümanlarına uyguladığı zulmü protesto etti. Zulümden kaçıp Bangladeş'e sığınan bir..

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

ÖZGECAN ASLAN dan Kalan Son bir video 00:50

ÖZGECAN ASLAN dan Kalan Son bir video

özgecan aslan özgecan aslan özgecan aslan olayı özgecan aslanın son videosu ÖZGE ASLAN Mersin'de Yakılarak Öldürülen Üniversite Öğrencisi, Özgecan ASLAN Tarsus'ta Korkunç Cinayet, Özgecan Aslan Öldürüldü özgecan aslan ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.261 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Yine Olay , Zenci Joe Mcknight NFL Öldürülmesi 04:08

ABD Yine Olay , Zenci Joe Mcknight NFL Öldürülmesi

Eski NFL Oyuncu Joe McKnight Elinden,göğsünden ve Omuzun vurularak Öldürüldü. Cinayet Araştırması devam etmektedir. 10 yıl önce aynı yerde benzer bir olay daha yaşanmıştı. Kederli Ailesi konuyla ilgili yetkili mercile..

Filipinler cezai sorumluluk yaşını 9'a indiriyor 01:39

Filipinler cezai sorumluluk yaşını 9'a indiriyor

Filipinler, cezai sorumluluk yaşını 15'ten 9'a indirmek için ceza kanununda reform yapmaya hazırlanıyor. Düzenleme, Devlet Başkanı Rodrigo Duterte'nin uyuşturucu çeteleriyle mücadele planının parçası olarak gündeme gel..

Poyraz Karayel - Ayşegül'ün Vedası Gözyaşlarına Boğdu! 05:55

Poyraz Karayel - Ayşegül'ün Vedası Gözyaşlarına Boğdu!

Poyraz Karayel 82.bölümünde ekranlara veda ederken, Ayşegül'ün bıçaklanarak öldürüldüğü sahnede, izleyici ekranlara kilitlendi ve bu çok acılı bir final oldu....

  • ANKA tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor 03:49

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor

Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ay sonra yarın kısmen sona eriyor. Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor3 saat önce Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Suriye Sınırında Silah Sesleri 01:23

Suriye Sınırında Silah Sesleri

Şanlıurfa-Suriye sınır hattı son 48 saattir çok hareketli!.. Ceylanpınar ve Akçakale'de karakollara taciz ateşi açan YPG'li teröristlere, misliyle karşılık verildi. 18 terörist öldürüldü...

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..