#öğrenmek

Güçlen Geride Kalma Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları 02:10

Güçlen Geride Kalma Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları

EĞLENCEYE HAZIRMISINIZ ÇOCUKLAR HAYDİ OZAMAN KAHVALTI MASASINA BALIK UZATMIŞ EKMEĞİNİ AL PEYNİR SÜRERSİN DEMİŞ ŞAŞKIN ÖRDEK BANANE BEN YEMEM DİYEREK İSTEMEMİŞ YUMURTA PEYNİR YEMELİSİN HER KAHVALTIDA GÜÇLEN SAKIN GERİ..

Kediler Hep Miyav Der 5 Çocuk Şarkısı Bir Arada 10:04

Kediler Hep Miyav Der 5 Çocuk Şarkısı Bir Arada

Kediler Hep Miyav Der Şarkısının Sözleri Kediler hep miyav der Miyav der, miyav der Kediler hep miyav der Miyav der Köpekler hep hav hav der Hav hav der, hav hav der Köpekler hep hav hav der Hav hav der Eşekler hep..

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:40

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Bu Bilgiler Çok İşinize yarayacak... 1. Cep telefonunuzu bir dinleme cihazına dönüştürmek Sadece birkaç basit adımla, akıllı telefonunuzu en üst düzey bir dinleme cihazına veya bebek telsizine dönüştürebilirsiniz. Cihaz ..

Renkler Sebzeler Meyveler Bebek Şarkıları İzle 01:31

Renkler Sebzeler Meyveler Bebek Şarkıları İzle

Edis ile Feris Eğitici Bebek Şarkıları - Şarkı sözleri: Sebzeler meyveler faydalılar lezzetliler, Sebzeler meyveler ne güzeller rengarenkler, Kırmızı kırmızı, elma çilek kırmızı, kıpkırmızı kırmızı, domates nar kırmızı..

Renkleri Öğrenelim İzle 02:12

Renkleri Öğrenelim İzle

Okul öncesi eğitimi için üretilen videonun amacı 4-6 Yaş aralığındaki çocuklarımızın, temel renkleri öğrenmelerini sağlamaktır. - Merhaba, Şimdi ekranın karşısına rahatça otur ve benimle birlikte oyna Bugün renkleri öğre..

Köpek Uçmak İstemiş  Çizgi Film Bebek Şarkıları 20:42

Köpek Uçmak İstemiş Çizgi Film Bebek Şarkıları

Köpek uçmak istemiş bir gün kargaya gitmiş Karga ona anlatmış bizimki de inanmış Tırmanmış koşa koşa balkonun kenarına Açmış bacaklarını dikmiş kulaklarını Havlayıp birkaç kere atmış kendini yere..

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu 20 Dakika Çocuk Şarkısı En Güzel Şarkılar 21:28

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu 20 Dakika Çocuk Şarkısı En Güzel Şarkılar

MİNİ MİNİ BİR KUŞ Bu videoda en popüler, en sevilen çocuk şarkılarını bir arada bulabilirsiniz. Mini Mini Bir Kuş Donmuştu, Kırmızı Balık, 10 Küçük Ayıcık, Kediler Hep Miyav Der, Küçük Kurbağa, Anneni Seviyorsan Alkışla,..

Yemek Masasında Sevimli Dostlar Bebek Şarkıları  Çocuk Şarkıları 02:54

Yemek Masasında Sevimli Dostlar Bebek Şarkıları Çocuk Şarkıları

Otur özel koltuğuna, durma yanaş masaya, En güzel yemekler burda, bak ördekte geliyor, dayanılmaz kokulara Doldurdu tabağa ne varsa çok çok fazla, Dokunmadı çatala bıçağa, Yağlanmış elleriyle uzandı ŞAŞKIN bardağa Ayy a..

Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle 03:22

Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle

Okul öncesi eğitimi için üretilen videonun amacı 4-6 Yaş aralığındaki çocuklarımızın, bazı hayvan türleriyle onların çıkardıkları sesleri öğrenmelerini sağlamaktır. - Merhaba, Şimdi ekranın karşısına geç ve benimle bir..

Canım Annem Sevimli Dostlar ile Anneler Günü Şarkısı 02:34

Canım Annem Sevimli Dostlar ile Anneler Günü Şarkısı

Annem annem canım annem, annem annem bir tanem Annem annem canım annem benim güzel annem Al beni kucağına, öp sev okşa kokla Sar beni kollarınla, hiç bırakma Annem annem canım annem, annem annem bir tanem Annem annem c..

Küçük Kurbağa Çocuk Şarkısı Bir Arada 17 Dakika 17:10

Küçük Kurbağa Çocuk Şarkısı Bir Arada 17 Dakika

Küçük kurbağa, küçük kurbağa, kulağın nerede ? Kulağım yok kulağım yok yüzerim derede Ku vak vak vak ku vak vak vak kuvak kuvak kuvak(x2) Küçük kurbağa, küçük kurbağa, kuyruğun nerede ? Kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim..

Patates Adam  Çizgi Film Bebek Şarkıları 12:50

Patates Adam Çizgi Film Bebek Şarkıları

PATATES ADAM Patates adam, patates adam, kaşlarını çatmış öylece kalmış, Patates adam, patates adam, gözlerini kapatmış öylece kalmış, Patates adam, patates adam, kulaklarını çekmiş öylece kalmış, Patates adam, patate..

Pazara Gidelim Bir Çilek Alalım  7 Meyveler Şarkısı Bir Arada 11:37

Pazara Gidelim Bir Çilek Alalım 7 Meyveler Şarkısı Bir Arada

PAZARA GİDELİM Pazara gidelim, bir çilek alalım Pazara gidip bir çilek alıp napalım? Tatlı tatlı tatlı tatlı yiyelim Pazara gidelim, bir elma alalım Pazara gidip bir elma alıp napalım? Katır kutur katır kutur yiyelim P..

Fıkır Fıkır Kukuli 05:34

Fıkır Fıkır Kukuli

Kukuli sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Eğitici çocuk şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!..

Kukuli  Akşam Yatmaz Sabah Kalkmaz 05:56

Kukuli Akşam Yatmaz Sabah Kalkmaz

Bu bölümde Minky; gece geç saatlere kadar uyumamanın sonuçlarını öğreniyor. Daha fazlası için kanalıma abone olmayı unutmayın...

Kukuli  Aman Dikkat 00:25

Kukuli Aman Dikkat

Kaza bazen de geliyorum der! Kukuli sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Öğretici şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!..

Kukuli  Arkadaşım Eşek Çocuk Şarkıları 02:58

Kukuli Arkadaşım Eşek Çocuk Şarkıları

Kukuli ve arkadaşları bu kez eğitici çocuk şarkıları ile nesillerin kalbine taht kurmuş Barış Manço’nun en sevilen şarkılarından “Arkadaşım Eşek” ile karşımızda...

Kukuli  Arkandan Ağlar 01:58

Kukuli Arkandan Ağlar

Bu kez sevimli dostlarımız “Arkandan Ağlar” şarkısı ile çocuklarımıza tabaklarında neden yemek bırakmamaları gerektiğini anlatıyor. O halde tabağımızdaki yemekleri yemezsek gerçekten üzülürler mi? Kukuli ile öğrenmeye ha..

Sen Hiç Gördün Mü 3 Kulaklı Bir Adam Şarkısı 02:32

Sen Hiç Gördün Mü 3 Kulaklı Bir Adam Şarkısı

Vücudumuz (Sen Hiç Gördün mü?) Şarkı Sözleri İki elim, iki kolum, bacaklarım var Her insanda bir burun bir de ağız var Her insanda bir burun bir de ağız var Sen hiç gördün mü, üç kulaklı bir adam Sen hiç gördün mü, üç ..

Şekiller Şarkısı  Şekilleri Öğreniyorum Sevimli Dostlar 03:58

Şekiller Şarkısı Şekilleri Öğreniyorum Sevimli Dostlar

Üçgendir benim adım, tın tın tın tın tınlarım Üç kenarım vardır benim 1 2 3 Karedir benim adım her yerde ben de varım Dört eşit kenarım var 1 2 3 4 Bak bak bak bak etrafına bak, şekiller her tarafta ara tara kurcala Bak..

Yıka Yıka Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları 02:03

Yıka Yıka Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları

El yüz yıkama çocuk şarkısı: YIKA YIKA -- Şarkı Sözleri BAK OYNADIK GÜZELCE, PARLARDA BAHÇELERDE DIŞARDAN EVE GELDİĞİNDE, ELLERİN KİRLENDİYSE KİRLENMEZ Mİ O ZAMAN YIKA YIKA YIKA,YIKA YIKA YIKA, ELİNİ YÜZÜNÜ YIKA YAPAB..

Kukuli  Beşi Bi Yerde 00:57

Kukuli Beşi Bi Yerde

Kukuli, Tinky, Minky, Dütdüt ve Şinek. Sevimli kahramanlarımızı tanımaya var mısınız? Eğitici şarkıları, öğretici videoları ve eğlenceli halleri ile sevdiğimiz kahramanlarımızı bir de yakından görelim! Tabi bizim afaca..

Kukuli Bütün Şarkılar Bir Arada 24:06

Kukuli Bütün Şarkılar Bir Arada

Pasaklı Kukuli Şarkısı : 00:10 Abur Cubur Şarkısı : 02:20 Akşam Yatmaz Sabah Kalkmaz : 04:41 Dişlerimi Fırçalarım : 07:20 Düt Düt Şarkısı : 08:43 Ellerini Yıka : 10:18 Kar Yağıyor Şarkısı : 12:53 Nereye Koyduysan Ordadır..

Kukuli  Çalkala 00:29

Kukuli Çalkala

Eğlenceli videolar, eğitici çocuk şarkıları ve neşeli danslar deyince akla kim geliyor? Tabi ki afacan çizgi film kahramanımız Kukuli! Şimdi ne yapıyor da bizi kahkahaya boğuyor dersiniz? Yepyeni eğlenceli ve bir o kad..

Kukuli  Dişlerimi Fırçalarım 03:54

Kukuli Dişlerimi Fırçalarım

Diş fırçalamanın önemini eğlenceli bir şekilde anlatan Tinky, Minky ve Kukuli, dişlerinizi nasıl fırçalamanız gerektiğini siz çocuklara öğretiyor.Daha fazlası için kanalıma abone olmayı unutmayın.....

Kukuli  Dütdüt'ün Bütün Maceraları 04:13

Kukuli Dütdüt'ün Bütün Maceraları

Kukuli için sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Eğitici çocuk şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!..

Kukuli - Güzel Zamanlar 04:23

Kukuli - Güzel Zamanlar

Tinky, arkadaşları Minky ve Kukuli'ye, arkadaş olmalarının yıldönümünde bir sürpriz hazırlıyor.Daha fazlası için kanalıma abone olmayı unutmayın...

Kukuli  Kamp 05:25

Kukuli Kamp

Bu bölümde Tinky; Minky ve Kukuliye Kötü kalpli koca kurt ve Minku'nun hikayesini anlatıyor...

Kukuli  Komiklikler  Şakalar 05:10

Kukuli Komiklikler Şakalar

Tinky, Minky ve Kukuli aralarında kimin en zeki olduğunu bulmaya çalışıyorlar. Bakalım en zeki kimmiş?..

Kukuli Köşe Kapmaca 00:11

Kukuli Köşe Kapmaca

Eğitici çocuk şarkıları ve videolarıyla kendilerini sevdirmeyi başarmış zıpır kahramanlarımız yeni bir kısa videoyla karşınızda. Bu kez başroldeki Tinky-Minky ve Dütdüt köşe kapmaca oynuyor. Arabayı ilk önce kim parkedec..