#İha

Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı 00:51

Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü 00:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede; İkili ilişkiler ve Suriye konusundaki son gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam rejiminin İdlib’te ve Doğu Guta’da sivillere yönelik saldırılar..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Haluk Bayraktar Konuştu 02:28

Haluk Bayraktar Konuştu

Haluk Bayraktar Konuştu Bayraktar: Terörle mücadelede yerli İHA'ların önemi artıyor..

Dünyanın Ilk Drone Atlayışı Gerçekleştirildi 01:39

Dünyanın Ilk Drone Atlayışı Gerçekleştirildi

Letonyalı paraşütçü İngus Augskalnus, 330 metre yüksekliğe çıkan insansız hava aracından (İHA) atlayarak bir ilke imza attı. Atlayış, Letonya'nın Amat bölgesinde gerçekleşti. Aygskalnus, telekomünikasyon kulesine yaklaşa..

İnsansız Hava Araçları, İdlib İçin Havalandı 00:42

İnsansız Hava Araçları, İdlib İçin Havalandı

Cilvegözü Sınır Kapısı'nın Suriye tarafındaki Bab el-Hava Kapısı'nın El Kaide uzantısı El Nusra'nın eline geçmesi üzerine Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) sınır hattındaki kara ve hava hareketliliği arttı. Özellikle Tür..

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü 01:44

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü

Erzincan' Refahiye ilçesi kırsalında insansız hava aracı (İHA) ile tespit edilen 5 PKK'lı terörist savaş uçakları tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.Erzincana 70 kilometre uzaklıktaki Refahiye ilçesine bağlı Gül..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

İstanbul'un Bembeyaz Hali Havadan Böyle Görüntülendi 01:08

İstanbul'un Bembeyaz Hali Havadan Böyle Görüntülendi

İstanbul’da etkisini gösteren kar ve şehrin beyaz örtüsü havadan görüntülendi. İstanbul’da kar yağışı dün akşamdan başlayarak bu sabah da etkisini devam ettirdi. İstanbullular zor anlar yaşarken, özellikle şehrin seyir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kandil'deki Ağabeyleri Talimat Verdi  Siha'ları Başımızdan Çekin  Diye 02:15

Kandil'deki Ağabeyleri Talimat Verdi Siha'ları Başımızdan Çekin Diye

Trabzon'da bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu parti örgütünün 6´ıncı Vakfıkebir Olağan İlçe Kongresi´ne katıldı. Silahlı insansız hava araçlarını (SİHA) eleştirilerine tepki gösteren ve yerli İHA'larla ayda 2 bin 600..

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Hava kirliliğini denetleyen drone 00:42

Hava kirliliğini denetleyen drone

Polonya'nın Krakow kentinde hava kirliliği ile mücadele için ilginç bir yöntem gündeme getirildi. Kirliliği denetleyen casus dronelerin göreve başlaması planlanıyor...

Milli Savunma Sanayiimiz 23:30

Milli Savunma Sanayiimiz

İha yaparak ne büyük bir atılım gerçekleştirdiğimizi 30 yıl sonra göreceğiz ilk insansız savaş uçağı yapacak ülkelerden biri biz olacağız..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Deprem Olunca Tezgahın Üzerinden Adeta Uçtu 00:39

Deprem Olunca Tezgahın Üzerinden Adeta Uçtu

Ege Denizi’nde meydana gelen depremin güçlü hissedildiği Balıkesir’in Edremit ilçesinde deprem anında canını kurtarmak için önündeki tezgahın üzerinden adeta uçan Murat Yeşilay’ın kaçış anı güvenlik kamerasına yansıdı. Y..

  • JET TV tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunanistan Depremin Yaralarını Sarmaya Çalışıyor 03:40

Yunanistan Depremin Yaralarını Sarmaya Çalışıyor

Yunanistan'ın Midilli Adası'nda meydana gelen depremde büyük hasar gören ve polis kontrolünde giriş ve çıkışa izin verilen, adeta ablukaya alınan ve boşaltılan Brisa köyünde yaşanan yıkım İHA tarafından görüntülendi...

Spikere Canlı Yayında Dalga Kurbanı Oldu 00:27

Spikere Canlı Yayında Dalga Kurbanı Oldu

iha.com.tr » DünyaSpikere canlı yayında dalga sürprizi 15 Haziran 2017 20:12PaylaşTweetlePaylaşGönderSitene EkleYorum YapSpikere canlı yayında dalga sürprizi Yanlış yer seçen spiker canlı yayın sırasında gelen dalgayla ı..

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı 01:24

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı Antalya’da Meydan-Fatih seferini yapan tramvay, Meydan durağında raydan çıkarak hattının bağlı olduğu direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle 1 vatandaş hafif şekilde yaralanırken, İ..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Dev Timsahla Gösteri Canından Ediyordu 00:39

Dev Timsahla Gösteri Canından Ediyordu

iha.com.tr » DünyaDev timsahla gösteri canından ediyordu 15 Haziran 2017 20:08PaylaşTweetlePaylaşGönderSitene EkleYorum YapDev timsahla gösteri canından ediyordu Tayland’da dev timsahla gösteri yapan adam az kalsın kafas..

AVM Otoparkından 40 Bin Liralık Motoru Çaldılar 00:39

AVM Otoparkından 40 Bin Liralık Motoru Çaldılar

iha.com.tr » AsayişAVM otoparkından 40 bin liralık motosikleti çaldılar Play Current Time 0:34 / Duration Time 0:39 Loaded: 0%Progress: 0% Non-Fullscreen 00:00 Mute 16 Haziran 2017 10:37PaylaşTweetlePaylaşGönderSitene Ek..

15 Temmuz Zafer Anıtı’nın Yapımı Havadan Görüntülendi 02:32

15 Temmuz Zafer Anıtı’nın Yapımı Havadan Görüntülendi

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında darbecilere karşı direnişin sembolü olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu Yakası çıkışına inşa edilen ‘Zafer Anıtı’nın yapımı devam ediyor. İstanbul'da hain darbecilere karşı..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Muğla'dan Kaçan Terörist İle  Temas Sağlandı 02:22

Muğla'dan Kaçan Terörist İle Temas Sağlandı

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde, PKK'lı teröristlere yönelik olarak 'Fırtına' adıyla düzenlenen operasyonunda dün 5 teröristin öldürülmesinin ardından bugün İnsansız Hava Aracı (İHA) ve bir helikopterin de havadan desteğiy..