#İslami

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation 04:09

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation

Eski AKP'li İzmir milletvekilinin kızı Trump için İngilizce rap şarkı yapmış ve Kötü haber Trump, Erdoğan seni kramp yapacak. Ne de olsa, her söyleşide kafa tutuyoruz. Tavır yok ama ses var. RAP neden olmasın? Keşke bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz? 03:37

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz?

Tasarım Dünyasında Neler Oluyor? Eğlence dünyasında neler oluyor? 2 Cinsel İçerikli Program İzlemekten Kendinizi Nasıl Aklayacaksınız? Ah sadece biraz cinsellik vardı diyerek mi? 3 İlerletebilirim Yada O Kısmı Atlayabili..

  • Dini Mubin tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Ateist Genç Bu Müslümana Neden Teşekkür Etti ? Kuddüs - Mehmet Yıldız 28:59

Ateist Genç Bu Müslümana Neden Teşekkür Etti ? Kuddüs - Mehmet Yıldız

Kainatın mükemmel temizliğindeki sır ne ? İnsan eli değmese dahi yeryüzü yine bu kadar temiz olur muydu ? Ateizmin inatçı lekelerine karşı derinlemesine temizlik için bu videoyu mutlaka izleyin.. İyi seyirler.. Kanalım..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Ağlar Yakub Ağlar - Grup Taif 06:49

Ağlar Yakub Ağlar - Grup Taif

İSLAMİ DÜĞÜN KONSER VE AÇILIŞLARDA PROFESYONEL EKİBİMİZLE..

  • PengoTV tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kapılar Açılınca 5.Bölüm 30:57

Kapılar Açılınca 5.Bölüm

Programın 5. bölümünde; 1980 sonrası kadın hareketleri, Nairobi Dünya Kadınlar Kongresi, Feminist ve Kaktüs dergileri, 1987 dayağa karşı dayanışma yürüyüşü, İslami kadın hareketi ve 1989 sarkıntılığa son kampanyası konu ..

Gazze'de Ambargoya Hayır Birliğe Evet  Gösterisi 00:27

Gazze'de Ambargoya Hayır Birliğe Evet Gösterisi

İsrail'in 11 yıldır aralıksız uyguladığı ambargoya karşı Gazze Şeridi'nde gösteri düzenlendi.İslami Cihad Hareketi'nin çağrısıyla bir araya gelen göstericiler, cuma namazının ardından Gazze'deki camilerden Zehra Meydanı'..

Önceden Duaları Vardı Şimdi Duvarları Var 20:15

Önceden Duaları Vardı Şimdi Duvarları Var

Ben Mehmet yıldız. Yıllardır hayalini kurduğumuz HAYALHANEM 4 katlı gençlik merkezimizin inşaatında sizleri gezdirmek istedik. Allah'ı anlatmak, islamı tebliğ etmek, müslümanlara irşad etmek için başladığımız inşaatımızı..

  • JET TV tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batı Terörle Mücadele Adıyla İslamla Savaştı 01:47

Batı Terörle Mücadele Adıyla İslamla Savaştı

TVNET'te Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül 'Dünyada artık terörle mücadele diye bir kavram yok. Soğuk savaşın bitmesinden hemen so..

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

Aksa Muhafızı Salah 108 Gündür Zulüm Altında 01:00

Aksa Muhafızı Salah 108 Gündür Zulüm Altında

1948 Filistin İslami Hareketi lideri Şeyh Raid Salah, İsrail polisinin 15 Ağustos'ta Ummul Fehm'deki evine düzenlediği baskınla gözaltına alınmıştı. İsrail güçleri bu sabah da Salah'ın avukatı Halid Zeberka'yı gözaltına ..

Filistinlilerden Erdoğan'a 'Kudüs' Teşekkürü 00:48

Filistinlilerden Erdoğan'a 'Kudüs' Teşekkürü

Mescid-i Aksa'da okunan cuma hutbesinin ardından bir grup Filistinli, Haerm-i Şerif'in avlusunda Kudüs ve Filistin lehine slogan atarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarını açtı. Kudüs İslami Vakıf İdaresi Sözcüsü Fi..

Şeyh Raid Salah'in gözaltı süresi uzatıldı 00:57

Şeyh Raid Salah'in gözaltı süresi uzatıldı

İsrail mahkemesi, 1948 Filistin İslami Hareketi lideri Şeyh Raid Salah'ın gözaltı süresini 22 Mart tarihine kadar uzattı...

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..