#İsrail askerleri gazze sınırında bir filistinliyi Şehit etti haber izle

CANLI! X-enebotlar uyanıyodeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor!r! Savaş başlıyor! İç savaşın eşiğindeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor! 1:19:06

CANLI! X-enebotlar uyanıyodeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor!r! Sav

İsrail iç savaşa mı gidiyor. Yahudi toplumunda DİN, AİLE, Yeni Nesil İsrail’de Hükümet Dağılmak Üzere! İsrail, Kimin israili olacak? Hangi İsrail, liberallerin mi, solun mu, ateistlerin mi, dindarların mı, siyasilerin m..

  • STUDIO AS tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 1 yıl önce
İsrail Askerlerinin Şehit Ettiği Filistinli Çocuk Defnedildi 01:36

İsrail Askerlerinin Şehit Ettiği Filistinli Çocuk Defnedildi

İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu şehit olan 16 yaşındaki Filistinli Leys Heysem Ebu Naim, işgal altındaki Batı Şeria'da son yolculuğuna uğurlandı.Ramallah'taki Filistin Tıp Merkezi'nden alınan Ebu Naim'in naaşı, ke..

İsrail, Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı 00:46

İsrail, Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı

İsrail, Kudüs'ün Esbat yakınındaki tarihi duvarı ve Yusufiye mezarlığı bitişiğindeki şehit mezarlığını dozerlerle yıktı. Kudüs Müslüman Mezarları Bakım Komitesinin Başkanı Mustafa Abu Zahra, yayınladığı basın bildirisind..

İsrail  Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı 00:46

İsrail Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı

İsrail, Kudüs'ün Esbat yakınındaki tarihi duvarı ve Yusufiye mezarlığı bitişiğindeki şehit mezarlığını dozerlerle yıktı. Kudüs Müslüman Mezarları Bakım Komitesinin Başkanı Mustafa Abu Zahra, yayınladığı basın bildirisind..

Şehit Kaymakamın Babası- -Vatan, Uğrunda Şehit Olan Varsa Vatandır 00:54

Şehit Kaymakamın Babası- -Vatan, Uğrunda Şehit Olan Varsa Vatandır

Şehit Kaymakamın Babası- -Vatan, Uğrunda Şehit Olan Varsa Vatandır Mardin'in Derik Kaymakamlığına PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babası A..

PKK Saldırılarında Şehit Olan Askerimizin Şehit Oluş Anı 00:15

PKK Saldırılarında Şehit Olan Askerimizin Şehit Oluş Anı

PKK Saldırılarında Şehit Olan Askerimizin Şehit Oluş Anı izle..

Dünya Haber: Almanya-İsrail: Dostluk Ziyareti Krize Dönüştü 01:01

Dünya Haber: Almanya-İsrail: Dostluk Ziyareti Krize Dönüştü

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in İsrail ziyareti iki ülke arasında siyasi krize dönüştü. İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Gabriel'in ülkede bazı sivil toplum örgütleriyle görüşmesi üzerine Dışişleri Bakan..

Dünya Haber: İsrail Suriyedeki Silah Deposuna Saldırdı 00:43

Dünya Haber: İsrail Suriyedeki Silah Deposuna Saldırdı

İsrail hava kuvvetleri Suriye'nin başkenti Şam'da bulunan bir silah deposuna bombalı saldırı düzenledi. Saldırı perşembe gecesi yaşanırken söz konusu silah deposunun Lübnan'daki Hizbullah örgütünün kontrolünde olduğu açı..

İsrail'in Katliamına Yahudiler Bile İsyan Etti 02:04

İsrail'in Katliamına Yahudiler Bile İsyan Etti

İsrail askerlerinin işgal altındaki Gazze sınırında yaptığı katliama tepki gösteren iki Yahudi'nin videosu sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Israel National News adlı haber sitesinde yayımlanan videoda iki sol görüşlü Y..

İsrail Güçleri Batı Şeria'daki Gösterilere Müdahale Etti 01:18

İsrail Güçleri Batı Şeria'daki Gösterilere Müdahale Etti

Filistinliler, ABD Büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınmasını ve İsrail'in kuruluş yıl dönümü olan Nekbe'nin (Büyük Felaket) 70. yılını protesto etmek için Batı Şeria ile Kudüs arasındaki Kalendiya askeri kontrol noktası yakın..

Erdoğan Dünyaya Şeriat Dersi Verdi İsrail'i O Ağaçla Tehdit Etti 12:20

Erdoğan Dünyaya Şeriat Dersi Verdi İsrail'i O Ağaçla Tehdit Etti

Erdoğan Dünyaya ŞERİAT Dersi Verdi, İsrail'i O Ağaçla Tehdit Etti izle..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Şırnak'tan Acı Haber Geldi! 3 Asker Şehit Oldu 00:30

Şırnak'tan Acı Haber Geldi! 3 Asker Şehit Oldu

Şırnak'ın Uludere ilçesinde Elmalı üs bölgesine yemek götüren askeri araca PKK'lı teröristlerin saldırması sonucu 3 asker şehit düştü..

Şehit ailesinden Kılıçdaroğlu'na tokat gibi yanıt - İhlas Haber Ajansı 03:28

Şehit ailesinden Kılıçdaroğlu'na tokat gibi yanıt - İhlas Haber Ajansı

Şehit polis memuru Vedat Kaya’nın annesi Emine Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun telefonla görüşme isteğine karşı Kılıçdaroğlu bizi hangi yüzle arıyor dedi...

Komşu Ülke Ortadoğu - 2. Bölüm Gazze 26:07

Komşu Ülke Ortadoğu - 2. Bölüm Gazze

Onlarca yıldır ambargo altında ezilen insanlar, ölümle dans eden çocuklar... 2 milyon insanın hayata tutunma hikayesi. Türk Televizyonları'nda ilk kez girilen İslami cihat tünelleri... İsrail'in bombaları altında kaybed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazze'de Ambargoya Hayır Birliğe Evet  Gösterisi 00:27

Gazze'de Ambargoya Hayır Birliğe Evet Gösterisi

İsrail'in 11 yıldır aralıksız uyguladığı ambargoya karşı Gazze Şeridi'nde gösteri düzenlendi.İslami Cihad Hareketi'nin çağrısıyla bir araya gelen göstericiler, cuma namazının ardından Gazze'deki camilerden Zehra Meydanı'..

Gazze'deki İHH Ofisi Ve Cami İsrail Saldırısının Hedefi Oldu 00:52

Gazze'deki İHH Ofisi Ve Cami İsrail Saldırısının Hedefi Oldu

Gazze'deki İHH ofisi ve cami İsrail saldırısının hedefi oldu İsrail'in 14 Temmuz'da Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırısının ardından Şeyh Zayid Cami'de ve İnsani Yardım Vakfı merkez binasında oluşan hasar güvenlik ..

İşgalci İsrail Gazze'ye Saldırdı 00:55

İşgalci İsrail Gazze'ye Saldırdı

İsrail ordusunun Gazze şeridini bombalamaya başladığı bildirildi. Gazze şeridinin farklı bölgelerinde onlarca patlama sesi duyuldu. Öte yandan, İsrail ordusu da askeri operasyon başlattığını duyurdu...

Gazze Şehidini Uğurladı 01:32

Gazze Şehidini Uğurladı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde yer alan Refah kentine, bu sabah, top atışıyla düzenlediği saldırıda yaralandıktan sonra şehit olan Filistinli genç Abdulfettah Ebu Azum (17) için Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde ce..

Gazze'de Yapışık İkiz Dünyaya Geldi 01:16

Gazze'de Yapışık İkiz Dünyaya Geldi

Gazze'de Yapışık İkiz Dünyaya Geldi Gazze'de iki başlı tek vücutlu dünyaya gelen bir bebeğin en fazla 3-4 hafta içerisinde ameliyata ihtiyacı olduğu, kısıtlı imkanlar nedeniyle yapışık ikizlerin hayatta kalmasını sağlay..

Gazze'deki Büyük Dönüş Yürüyüşü Gösterileri Sürüyor 00:33

Gazze'deki Büyük Dönüş Yürüyüşü Gösterileri Sürüyor

Gazze'deki Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterileri sürüyor İsrail ablukası altında yıllardır büyük bir insani kriz yaşayan Gazze Şeridi'nde 30 Mart'tan bu yana süren barışçıl Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterileri bugün de devam ediy..

Gazze'de Büyük Dönüş Yürüyüşü'nde Beşinci Cuma 01:01

Gazze'de Büyük Dönüş Yürüyüşü'nde Beşinci Cuma

İsrail askerlerinin gerçek mermi ve orantısız güç kullanımına rağmen Filistinliler bugün de Gazze sınırında toplandı. ugünkü gösterilere 'Devrimci Gençlerin Cuması' adı verildi...

Gazze'de Büyük Dönüş Yürüyüşünde Altıncı Cuma 02:17

Gazze'de Büyük Dönüş Yürüyüşünde Altıncı Cuma

İsrail askerlerinin gerçek mermi ve orantısız güç kullanımına rağmen Filistinliler bugün de Gazze sınırında toplandı. Bugünkü gösterilere 'Filistinli İşçilerin Cuması' adı verildi...

Korona virüs aşıları Gazze Şeridi’ne ulaştı 00:41

Korona virüs aşıları Gazze Şeridi’ne ulaştı

İsrail tarafından Pazartesi günü Gazze Şeridi’ne giriş yapılmasına izin verilmeyen 2 bin korona virüs Sputnik V aşısı, bugün Gazze Şeridi’ne ulaştı...

TİKA'dan Gazze'deki İhtiyaç Sahibi Ailelere Gıda Desteği 01:06

TİKA'dan Gazze'deki İhtiyaç Sahibi Ailelere Gıda Desteği

TİKA'dan Gazze'deki İhtiyaç Sahibi Ailelere Gıda Desteği İzle..

Gazze'de Hazırlık Ve Uyarı Cuması 01:44

Gazze'de Hazırlık Ve Uyarı Cuması

İsrail ablukası altında 2006'dan beri büyük bir insani kriz yaşayan Gazze Şeridi'ndeki binlerce Filistinli, 30 Mart'tan bu yana devam eden barışçıl Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterileri kapsamında bugün de sınırda toplandı...

Terör Devletleri: İlk İntifada'dan Gazze Ablukasına 05:21

Terör Devletleri: İlk İntifada'dan Gazze Ablukasına

Terör Devletleri üçüncü bölümünde 1987'de 'Taşların İntifadası' ile başlayan , 1994'de Halil Camii işgali ve katliamı ile süren ve sonunda 2006 Gazze ablukasına kadar uzanan İsrail'in Filistin topraklarında yaptığı zulüm..

Hamas'ın Gazze'deki Yeni Siyasi Lideri Yahya Sinwar 00:41

Hamas'ın Gazze'deki Yeni Siyasi Lideri Yahya Sinwar

Filistin’deki İslami Direniş Hareketi Hamas Gazze’deki yeni siyasi liderini seçti. Hamas’ın 2007 yılından bu yana Gazze Şeridi’ndeki siyasi lideri olan İsmail Heniyye’nin yerine Yahya Sinwar getirildi. Sinwar, 2011 yılı..

Batı Şeria Ve Gazze'deki Protestolarda 4 Kişi Öldü 367 Kişi Yaralandı 00:34

Batı Şeria Ve Gazze'deki Protestolarda 4 Kişi Öldü 367 Kişi Yaralandı

Filistin Sağlık Bakanlığı, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararının ardından Batı Şeria ve Gazze'de devam eden protesto gösterilerinde 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 367 kişinin de yaralandığını açıkladı. Bakanlık, ..

Gazze'de Kudüs Protestoları Sürüyor 143 Yaralı 04:09

Gazze'de Kudüs Protestoları Sürüyor 143 Yaralı

Filistin Sağlık Bakanı Ashraf al-Qedra Gazze'de devam eden protesto gösterilerinde 43 'ü Filistinlinin gerçek mermiyle olmak üzere 143 Filistinlinin yaralandığını bildirdi. Bakan, başlarından ateş edilen 2 Filistinlinin ..