#İstanbulun göbeginde

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ : KRALIN DÖNÜŞÜ Bölüm 2 The Lord of the Rings : The Return of the King Part 2 1:31:13

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ : KRALIN DÖNÜŞÜ Bölüm 2 The Lord of the Rings : Th

Özet ve Detaylar Bölüm 2: Sauron'un orduları büyüdükçe büyümektedirler. Frodo ve onun can dostu Sam, korku dolu bir yolculuğun göbeğinde, korkunç Mordor'a adım adım yaklaşmaktadırlar. Tek yüzük yok edilmelidir ve iyilik ..

  • Film İzle tarafından
  • 4.746 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti 06:44

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti

Süper Lig'de Beşiktaş sezonun ilk yenilgisini Kasımpaşa'dan aldı!.. Geçen sezon 2 maçta puan kaybettiği rakibine yine diş geçiremeyen Kartal, 3 dakika içinde yediği gollerle zirve yolunda yara aldı. Spor Toto Süper Lig..

Fenerbahçe'nin 11'i Bu Haberle Netleşti 01:03

Fenerbahçe'nin 11'i Bu Haberle Netleşti

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman, Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi Hasan Ali Kaldırım'dan gelen müjdeli haberle rahat bir nefes aldı. Adale ağrısı şikayetinde bulunan Hasan antrenmanın tamamında takımla bir..

İstanbul’da Bonzai Manzaraları Kamerada 01:27

İstanbul’da Bonzai Manzaraları Kamerada

İstanbul’un çeşitli ilçelerinde “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisindeki gençlerin ibretlik halleri kameralara yansıdı. Kentin göbeğinde güpegündüz “zombi” gibi dolaşan gençlerin hali, yürekler..

Düşman İşgalinden Kurtuluşu Dakikalarca Havaya Ateş Açarak Kutladılar 00:40

Düşman İşgalinden Kurtuluşu Dakikalarca Havaya Ateş Açarak Kutladılar

Osmaniye Düziçi'nde kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümünü, resmi üniformalı zabıta memurları ile belediye çalışanları şehrin göbeğinde dakikalarca havaya tabanca ile ateş ederek kutladı...

 Çıplak Heykele Şort Dikmek İsteyen Gönüllü Terzi 04:37

Çıplak Heykele Şort Dikmek İsteyen Gönüllü Terzi

Malatya’da bir terzi, şehrin göbeğinde bulunan Atatürk Heykelinin yanında yer alan çıplak genç figürünü kapatmak için kolları sıvamış. Terzi, görev verilmesi halinde çıplak heykel için pantolon veya şort dikeceğini bildi..

  • JET TV tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Yeşim Salkım Seda Sayan Benden Özür Diledi Barıştık 02:17

Yeşim Salkım Seda Sayan Benden Özür Diledi Barıştık

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beşiktaş'ta dehşeti yaşadılar 02:33

Beşiktaş'ta dehşeti yaşadılar

İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE,,, BEŞİKTAŞ'TA 2'Sİ KADIN 3 RUS TURİST BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI. ARKADAN SİNSİCE YAKLAŞAN CANİ ÜÇÜNÜ DE PEŞPEŞE BIÇAKLADI. SHOW HABER EKİBİ EN ÇOK DARBEYİ ALAN, ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNEN RUS KADINI HA..

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti 05:55

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u 5-0 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Zorlu fikstür öncesi kayıp istemeyen Kartal'ın gollerini Pepe, Talisca(2) ve Vagner Love (2) kaydetti. Beşiktaş, Spor T..

  • OFSAYT tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İSTANBUL’UN ORTASINDA MANDIRA FİLAZOFU 02:09

İSTANBUL’UN ORTASINDA MANDIRA FİLAZOFU

İSTANBUL’UN GÖBEĞİNDE MANDIRA FİLAZOFU..