#Şaşkınlar Çetesi

Uyuşturucu baronu 45 kişiyi öldürdü 00:20

Uyuşturucu baronu 45 kişiyi öldürdü

Uyuşturucu çetesi Zeta'nın bir üyesi olan 35 yaşındaki zanlı, çoğu yolcu otobüsünden indirilerek infaz edildiği belirtilen kurbanlardan 75'ini kendisinin öldürdüğünü itiraf etti...

90'lı Yıllarda Neler Oldu 06:56

90'lı Yıllarda Neler Oldu

Kandil Çetesi 90 yıllarda çoluk çocuk demeden binlerce sivil vatandaşımızı katletti...

Prıson Break Season 5 Ep. 6 Fragmanı 00:49

Prıson Break Season 5 Ep. 6 Fragmanı

Lincoln ve geride kalan Ogygia çetesi kendilerini intikam dolu Cyclops'tan gelen çöl olsa bile buluyorlar...

J Balvin - Tranquila 03:21

J Balvin - Tranquila

Tranquila Yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah ha ha ha yeah yeah yeah yeah the business Hey hey hey hey hey ven acá y no pierdas el tiempo aprovecha el momento y tranquila. Déjate, llevar echate pa acá dale vamo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlü Oyuncu Hande Erçel’in Sarıyerdeki Evine Hırsız Girdi İşte O Anlar! 02:53

Ünlü Oyuncu Hande Erçel’in Sarıyerdeki Evine Hırsız Girdi İşte O Anlar

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in Sarıyer’Deki lüks evine hırsız girdi ama soyamadı. Hatta tek bir çöp bile alamadan çıktı. Çünkü günlerce ünlü oyuncuyu takip eden o hırsızlık çetesi, öyle bir hata yaptı ki akıl alacak gibi değ..

  • ANKA tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu 03:23

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu Tatlıses, FETÖ'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu FETÖ'den tutuklanan emniyet görevlileri vurulmama göz yumdu diyen Tatlıses, dönemin emniyet ve yarg..

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

Biz Sizi Koruruz Yazıp Haraç Kesen Çete Yakalandı 00:56

Biz Sizi Koruruz Yazıp Haraç Kesen Çete Yakalandı

Bakırköy'de bir alışveriş merkezinde esnaftan haraç topladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı. Adreslerde yapılan aramada ise tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Yaklaşık 1 yıl önce Biz s..

Kuyumcunun Elektronik Kepenginin Anahtarını Kopyalayıp Soygun Yaptılar 04:44

Kuyumcunun Elektronik Kepenginin Anahtarını Kopyalayıp Soygun Yaptılar

Esenler’de kendilerine Atomlar adını veren hırsızlık çetesi polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Daha önce denenmemiş bir yöntem uygulayan hırsızlar, bir kuyumcunun elekronik kepenginin anahtarını kopyalayıp kolayca d..

  • PengoTV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü 00:57

Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü

Brezilya’da bir cezaevinde iki ayrı suç çetesi tarafından başlatılan isyanda en az 60 kişi yaşamını yitirdi. Brezilyalı yetkililer pazar günü öğleden sonra başlayan ayaklanmanın ancak sabah saatlerinde kontrol altına al..

Kanlı Para Film İzle 1:47:53

Kanlı Para Film İzle

Kanlı Para izle, Kanlı Para hd izle, Kanlı Para 720p izle, Kanlı Para türkçe dublaj izle, Kanlı Para full izle, 2012 – Avustralya yapımı aksiyon tarzındaki filmden söz edecek olursak; Alex Castro, Byron J. Brochmann ve P..

Cehennemi Yaşamak Film İzle 1:36:05

Cehennemi Yaşamak Film İzle

Avrupa üzerinde faaliyet gösteren suç şebekelerini etkisiz hale getirmek için Avrupa ülkeleri ortak özel bir tim kurmustur. Samuel Axel'de (Steven Seagal) ise bu birim de görev yapan bir özel ajandır. Costel (Darren Shah..

  • Tv Series tarafından
  • 7.621 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Oyun Film İzle 1:39:15

Son Oyun Film İzle

Filmin Konusu: Aksiyon film tutkunları ve Jason Statham hayranları işte size Jason Statham’dan aksiyon dolu yepyeni bir film daha. Filmde, kumar oynamayı çok seven her zaman kumar oynayan bir adam, zaman geçtikçe aslında..

  • Tv Series tarafından
  • 7.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suçüstü Yakalandı 17 Bin Lirayı Yola Savurdu 01:19

Suçüstü Yakalandı 17 Bin Lirayı Yola Savurdu

İstanbul Gaziosmanpaşa'da çok sayıda market soygunu gerçekleştiren 3 kişilik gasp çetesi polis ekiplerince suçüstü yakalanarak çökertildi. Zanlılardan biri marketten gasp ettiği 17 bin lirayı polis ekiplerinden kaçarken ..

Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Teaser 00:22

Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Teaser

Surly ve takımı yeniden iş başında! Liberty Park'ının kış için yeterince yiyecek stoğu yoktur, bu durumda Surly yine kendini feda etmeli, yine devasa bir fındık hırsızlığı organize etmelidir. Elbette bu organizayonda yal..

Trafikte Duran Araçtan Hırsızlık Yapan Maymunlar 00:05

Trafikte Duran Araçtan Hırsızlık Yapan Maymunlar

Bir grup maymun çetesi trafikte duran bir kamyonetten duran meyveleri araklıyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çukur Parodi 05:26

Çukur Parodi

Çukur’da bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir..

  • JET TV tarafından
  • 229 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gece Takibi Film İzle 1:54:21

Gece Takibi Film İzle

GECE TAKİBİ – RUN ALL NİGHT 2015 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Brooklyn’in ismi duyulmuş olan ünlü tetikçilerinden Jimmy Conlon (Liam Neeson) en iyi arkadaşı Shawn (Ed Harris) için çalışmaktadır. Fakat birgün Shawn’ın çetesi, Jimmy..

  • Tv Series tarafından
  • 3.414 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada 04:47

Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada

Polisin 2 Kasım tarihinde Bahçelievler’deki bir alışveriş merkezine düzenlediği operasyonla yakalanan Şirinler çetesi üyeleri, iki haftalık emniyet sorgusunun ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan şü..

Road Rage Launch Trailer PS4 00:59

Road Rage Launch Trailer PS4

Race, fight, and hustle your way through the ranks of the most insane outlaw motorcycle gang in town. As the newest recruit navigating the dangerous city of Ashen, you’ve got two goals in mind: earn money and ride fast. ..

  • BETA tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rüzgar Fragmanı 01:53

Rüzgar Fragmanı

35 yaşındaki Ece, çocuk bezi üreten bir şirketin genel müdür yardımcılığını yapmaktadır. Sevgilisi Alper ile mutlu bir ilişkileri vardır ve 2 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırmanın zamanı gelmiştir. Fakat Alper’in ..

Duvarı delip saat çaldılar 02:10

Duvarı delip saat çaldılar

İSTANBUL FATİH'TE 4 KİŞİLİK HIRSIZLIK ÇETESİ BİR İNŞAATIN DUVARINI DELİP YANDAKİ DÜKKANDAN 50 BİN LİRALIK SAAT ÇALDI. BALYOZLU HIRSIZLAR SOKAKTA POLİS EKİPLERİNE YAKALANDI. ÇETE ÜYELERİNİN BAŞKA BİR SABIKASI DAHA ÇIKTI...

Devremülk çetesi çökertildi 01:34

Devremülk çetesi çökertildi

AFYONKARAHİSAR'DA DEVREMÜLK ÇETESİ İDDİAYA GÖRE KART BİLGİLERİNİ ELE GEÇİRDİĞİ BİNLERCE KİŞİYİ DOLANDIRDI.. JANDARMA O ŞEBEKEYİ ÇÖKERTTİ. KURBANLARI İSE ÇİÇEKLERLE ADLİYE KAPISINA GİTTİ...

Nuri Alço hayranları tuzağa düştü! 02:38

Nuri Alço hayranları tuzağa düştü!

NURİ ALÇO HAYRANLARI DİKKAT! BİR BAHİS ÇETESİ, ÜNLÜ OYUNCUNUN İNSTAGRAM HESABINI HACK'LEDİ... NURİ ALÇO'NUN HESABINDAN PAYLAŞIM YAPAN DOLANDIRICILAR, TAKİPÇİLERİ BİR BİR TUZAĞA DÜŞÜRDÜ... SAHTE NURİ ALÇO'YA KANIP 1 GÜNDE..

Sahte gelin Melisay Tosun gözaltında! 02:37

Sahte gelin Melisay Tosun gözaltında!

SHOW TV EKRANINDA TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞEN SAHTE GELİN ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ. POLİSİN BAŞLATTIĞI OPERASYONDA, SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI... BAKIN O ANLARDA NELER YAŞANDI?..

Polisten kaçtılar cipe çarptılar 02:44

Polisten kaçtılar cipe çarptılar

İSTANBUL ESENYURT'TA EKİPLERDEN KAÇAN SUÇ ÇETESİ POLİS ARACINA KAZA YAPTIRDI. KOVALAMACA DEVAM EDERKEN 4 ŞÜPHELİNİN KARŞISINA OLAN BİTENDEN HABERİ OLMAYAN BİR SÜRÜCÜ ÇIKTI. SANİYELER SONRASINDA BAŞINA GELEN KAZA İNANILMA..

Traffik Orijinal Fragmanı 02:26

Traffik Orijinal Fragmanı

Araştırmacı gazeteci Brea Stephans, erkek arkadaşı John Wilson ile birlikte geçirecekleri güzel bir hafta sonu kaçamağı planlar. Romantik bir tatil yapmak isteyen çift, küçük ahşap kulübelerde kalacakları ormana doğru yo..

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..

İstanbul'un kabusu oldular 01:43

İstanbul'un kabusu oldular

EVLERE GİRİYORLAR, PARA, ALTIN, MÜCEVHER NE VARSA ÇALIYORLAR... AMA HEPSİ BU DEĞİL... EVDEKİ ANAHTARI BULUP OTOMOBİLİ DE GÖTÜRÜYORLAR... GÖZÜ DOYMAYAN HIRSIZLIK ÇETESİ İSTANBULLULARIN KABUSU OLDU... 'PERİŞANIZ' DİYEN MAĞ..

İstanbul’da yaşlı kadını 'FETÖ' yalanıyla dolandıran şahsa suçüstü baskın! 01:07

İstanbul’da yaşlı kadını 'FETÖ' yalanıyla dolandıran şahsa suçüstü bas

İstanbul Beyoğlu’nda dolandırıcılık çetesi, telefonla aradıkları yaşlı bir kadını kendilerini polis olarak tanıttıktan sonra “FETÖ/PYD operasyonu yaptık yakalanan şahıslar sizin isminizi verdi” diyerek kandırdı...