#şirket

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Herkes hava kirliliğini ölçebilecek 01:07

Herkes hava kirliliğini ölçebilecek

Plume Labs adlı startup şirket şehirdeki hava kirliliğini tespit edip mobil uygulama ile gösteren bir teknolojiyi piyasaya sürmeye hazırlanıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rahat çalışma ortamı yaratıcılığı artırıyor 03:47

Rahat çalışma ortamı yaratıcılığı artırıyor

Giderek daha fazla şirket, çalışanlarına yaratıcılıklarını geliştirmelerine uygun çalışma ortamları hazırlıyor. ABD’li bilişim devi Google ile başlayan trend şirketler arasında gittikçe yayılıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nintendo Switch'i Su Jetiyle Kestiler! 07:31

Nintendo Switch'i Su Jetiyle Kestiler!

Nintendo'nun satışa yeni sunduğu oyun konsolu şirket tarihinin en hızlı satan oyun konsolu olmayı başarırken Waterje de bu konsol ile ilgili bir çalışma yaptı. Su jeti ile ortadan ikiye ayırdıkları objelerle isimlerini s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Volkswagen ABD'de Suçlamaları Kabul Etti 00:42

Volkswagen ABD'de Suçlamaları Kabul Etti

Avrupa'nın en büyük otomobil üreticisi Volkswagen, Amerika Birleşik Devletleri'nde emisyon ölçümlerini yanılttığı iddiasıyla hakkında görülen davada tüm suçlamaları kabul etti. Detroit şehrinde görülen davada Volkswagen..

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı 01:25

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı Japon Ajinomoto firması, Yıldız Holding bünyesinde bulunan Örgen Gıda'yı 220 milyon TL'ye satın aldı Japon gıda ve gıda malzemeleri üreticisi Ajinomoto, Örgen Gıda Sanayi v..

A Famıly Man Trailer (2017) 02:44

A Famıly Man Trailer (2017)

Hayatı, hayatta kalma en uygun kazan dairesinde kapanarak kapatan bir başörtüsü, ailenin ihtiyaçlarıyla çatışan şirket sahibi olma hayalini, iş bulma şirketinin kontrolü için üst düzey rakibiyle savaşıyor...

Çinli Kasiyerin Para Sayma Şovu 00:35

Çinli Kasiyerin Para Sayma Şovu

Çin'in Weifang şehrinde bir şirkette kasiyerlik yapan kadın, para sayma videosu ile sosyal medyada en çok izlenen videolar arasına girdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fear the Walking Dead 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Fear the Walking Dead 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Rick Grimes ve dostlarının maceralarını sahneliyor. Hatırlanacağı üzere The Walking Dead'in ilk bölümünde Rick girdiği komadan çıktığında tüm dünya değişmiş ve zorlu mücadele başlamıştı ancak virüsün ortaya ilk çıkışında..

Fear The Walking Dead 1. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı (Sezon Finali) 00:30

Fear The Walking Dead 1. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı (Sez

Rick Grimes ve dostlarının maceralarını sahneliyor. Hatırlanacağı üzere The Walking Dead'in ilk bölümünde Rick girdiği komadan çıktığında tüm dünya değişmiş ve zorlu mücadele başlamıştı ancak virüsün ortaya ilk çıkışında..

Pitbull - Hotel Room Service 04:28

Pitbull - Hotel Room Service

Sanatçı: Pitbull Albüm: Pitbull Starring in Rebelution Pitbull – Hotel Room Service Çevirisi I want everybody to stop what they’re doing. Now if you know you’re with somebody you’re gonna take the hotel room tonight,..

Fetö Soruşturmasında  Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. 01:01

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Pa

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. FETÖ/PDY'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan İhlas Holding eski CEO'su Cahit Pa..

Assassins Creed Film İzle 1:55:31

Assassins Creed Film İzle

hikayenin ana karakteri olan Desmond, sıradan bir barmendir ve bir gün bilinmeyen bir şekilde kaçırılarak ortadan kaybolur. Desmond’u kaçıran büyük bir şirkettir ve Desmond’u üstün bir teknoloji ürünü olan Animus adlı bi..

  • Tv Series tarafından
  • 6.993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar 03:02

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar

Samsung ve Apple 2016 yılında, birbiri ardında piyasaya sürdükleri iddialı ürünleriyle dijital dünyanın en fazla konuşulan markalarından oldular. Samsung’un, Ağustos ayında tanıtımını yaptığı, önceki ürünlerinden bir ha..

Kimyasal Barındırmayan Outdoor Kıyafetler 02:36

Kimyasal Barındırmayan Outdoor Kıyafetler

Vaude, çevre koruma üzerine odaklanmış bir marka. Şirket tedarikçi firmaları yeni konseptine ikna etme konusunda oldukça çaba harcadı. Müşteriler de kimyasal barındırmayan yağmurluk ve sırt çantalarına daha fazla ödemeye..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avio Halka Açıldı - Economy 01:46

Avio Halka Açıldı - Economy

İtalyan uydu fırlatma şirketi Avio halka açıldı. Avrupa'nın SpaceX'i olarak bilinen şirket operasyonlarını büyütmek için gerekli olan finansmanı halka arzla elde etmeyi amaçladığını açıklamıştı. Arz öncesinde Cinven'in..

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler 01:09

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler

Olayın en başından başlayacak olursan 2013 yılında Axe Deodorant markası bir çekiliş yaptı ve internet üzerinden başvuranlar arasından online oylama ile birkaç kişiyi seçti. Bu yarışma dünya çapında 170 civarı kişi Türki..

  • Cowboy tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havayolu Şirketleri Neden Fazladan Bilet Satarlar? 04:59

Havayolu Şirketleri Neden Fazladan Bilet Satarlar?

Dün ABD'de bir olay yaşandı ve tüm dünyadan tepkileri çekti. O olayda United Airlines şirket çalışanlarına yeterli yer kalmadığı için uçaktan 4 kişiyi indirmek istedi. Ancak içlerinden birisi reddetti ve direndi. Ancak g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geri Geri Giderken Duran Arabaya Çarpmak 00:32

Geri Geri Giderken Duran Arabaya Çarpmak

Olay İstanbul'da bir benzin istasyonunda gerçekleşmiş. Olayın kahramanı tabiki bayan şoför ve şirket arabası. Dikiz aynasına bakarak nasıl çarpmayı becerdi orasını bende anlamadım...

  • JET TV tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okja Fragmanı 02:06

Okja Fragmanı

Okja adında büyük bir hayvan - Mija adında bir genç kız iyi arkadaşı kaçırma gelen güçlü, çok uluslu şirket önlemek için her şeyi riske atar...

AB Euro'yu Korumak İçin Ek Önlemler Alıyor 01:20

AB Euro'yu Korumak İçin Ek Önlemler Alıyor

Avrupa Birliği Komisyonu Euro'nun korunması ve ekonomide istikrarı sağlamak için bazı mali tedbirler alıyor.Yeni yasalara göre Euro'yu baz almadan ticaret yapan şirketlere ek denetimler gelecek. Brexit sonrası İngiltere'..

 Yerli Otomobil Onuk 03:00

Yerli Otomobil Onuk

Onuk E56 bir savunma sanayisi firması olan ve TSK için hücum bot üreten Türk bir şirket olan Onuk ile, yerli elektrikli otomobil teknolojisi geliştirip üreten DMA‘nın (Derindere Motorlu Araçlar) ortak yürüttüğü bir proje..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Amazon 100 Bin Kişiyi İşe Alacak 00:35

Amazon 100 Bin Kişiyi İşe Alacak

İnternet üzerinden perakende satışta dünyanın en büyük ağlarından Amazon, önümüzdeki 18 ay içinde Amerika Birleşik Devletleri’nde tam zamanlı çalışacak 100 bin kişiyi işe alacağını açıkladı. Amerika Birleşik Devletleri ..

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu 01:03

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu

Samsung, aşırı ısınıp patlamaya neden olan akıllı telefon modeli Note 7 ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Güney Kore’nin başkenti Seul’de basın toplantısı düzenleyen şirketin Mobil İletişim Departmanı Başkanı Koh Dong-..

Seyredelim Ekibi Futbol Takımı - Final Maçı 12:49

Seyredelim Ekibi Futbol Takımı - Final Maçı

Şirket Çalışanları ile Beraber Düzenlenen Futbol Turnuvasının Final Maçını Yaptık. Çok Eğlenceli Bir Maç Oldu Kazananı Buyrun Beraber Seyredelim. İyi Seyirler..

Bu Videoyu İzledikten Sonra Volkswagen Almak İstemeyeceksiniz 00:45

Bu Videoyu İzledikten Sonra Volkswagen Almak İstemeyeceksiniz

Insurance Institute for Highway Safety isimli araba testlerinin yapan şirket 2018 Volkswagen Atlas model otomobili kaza testine tabi tuttu...