Sıradaki
5
İptal
Oynatıcı yükleniyor...

Glüten İçermeyen Gıdalar Nelerdir


  • 4 Ocak 2018, Perşembe - 16:40 tarihinde eklendi.
  • Kategori Sağlık

  • Süt, yoğurt, ayran, kefir ve peynir gibi süt ürünleri glüten içermez. Glüten içermeyen diğer besinlere et, tavuk, hindi, balık, yumurta, kuru baklag...
    Süt, yoğurt, ayran, kefir ve peynir gibi süt ürünleri glüten içermez. Glüten içermeyen diğer besinlere et, tavuk, hindi, balık, yumurta, kuru baklagiller, sebzeler, meyveler, yağlar, yağlı tohumlar, pirinç, mısır gibi besinler örnek verilebilir.
  • Sağlık Glüten İzle
daha fazla göster daha az göster

    Yorumlar (0)