#Afet

Filipinlerde Su Altında Depren Anı Kaydedildi 00:43

Filipinlerde Su Altında Depren Anı Kaydedildi

Okyanus tabanını keşfetmek adına dalan dalgıçlar beklemedikleri bir olayla karşılaştılar. 18 metre derinlikte deprem anına denk gelen dalgıçlar o korku dolu anları böyle kaydetti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çamur Sularının Usul Usul Gelmesi 01:19

Çamur Sularının Usul Usul Gelmesi

Yarı kurak bölgelerde yağmur sularının, ya da eriyen karların, kaplarcasına çamurlu, bulanık olarak akmaları. Çamur seli, sanki bir lav akıntısı gibi, önüne gelen ufak parçaları silip süpürerek akıyor...

  • JET TV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Berna Keklikler, Survivor'ın Ardından Güzellik Kraliçesi Olduğu Döneme Geri Döndü 01:17

Berna Keklikler, Survivor'ın Ardından Güzellik Kraliçesi Olduğu Dönem

Survivor 2017'nin hırslı yarışmacılarından Berna Keklikler, yarışmanın ardından bakıma girdi. Berna fotoğraflarıyla Almanya güzellik kraliçesi olduğu döneme geri dönmüş. dedirtti. TV8 ekranlarının sevilen yarışması Sur..

  • ANKA tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolmuşçu Abi Afetin Ortasında Ücretleri Topluyor 01:26

Dolmuşçu Abi Afetin Ortasında Ücretleri Topluyor

İstanbulda yaşanan dolu olayından sonra yaşanan görüntüler bir afet manzarasına dönüştü.Başka ülkede yaşayamam!! Dolmuşçu abi afetin ortasında ücretleri topluyor..

  • ANKA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rasim Acar Kimdir? 01:52

Rasim Acar Kimdir?

1976 yılında İzmir'de doğan Rasim ACAR, ilk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. Lisans öğrenimini İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlaması Bölümünde tamamladıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Pl..

TCG  Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah 07:32

TCG Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile SEDEF Gemi İnşaatı Sanayi AŞ, Havuzlu Çıkarma Gemisi (LPD) Projesi'ne ilişkin sözleşme imzalayacak. Tam yüklü deplasmanda 27 bin 436 ton ağırlıkta ve 231 metre boyunda inşa edilmesi..

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar 04:33

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar

Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş Karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınal..

Arabayı Doludan Koruyan Kılıf 01:04

Arabayı Doludan Koruyan Kılıf

Hail Protector yani dolu koruyucu kılıf arabayı doludan koruyor. Dolu birçok ülkede sık rastlanan bir afet. Temmuz 2017’de İstanbul’da da etkili olan dolu birçok arabanın ve evin hasar görmesine neden oldu...

  • JET TV tarafından
  • 2.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ünlü Sinema Sanatçısı Kuzey Vargın Son Yolculuğuna Uğurlandı 04:39

Ünlü Sinema Sanatçısı Kuzey Vargın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Türk sinemasının ünlü oyuncularından Kuzey Vargın Levent'te Afet Yolal Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı...

  • ANKA tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Performansı Oscar'a Layık Tatbikat Personeli 00:59

Performansı Oscar'a Layık Tatbikat Personeli

Fethiye Hastanesinde gerçekleştirilen afet ve acil durum uygulama tatbikatında rolüne kendini fazla kaptıran hastane personelinin oscarlık performansını izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Bende Saklı  Ne Bekliyordun Ki 03:47

Adı Bende Saklı Ne Bekliyordun Ki

ŞARKI SÖZLERİ Bölünür sancıyla uykular Sığınak değil en kuytular Gökte ay öndört ben dolunay Son hatıramı sinene sar Bu kadarına razıyım yar Uzak diyarlarda evli barklı Mutluluk en çok onun hakkı Bu yorgun kırık dökük ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acil Müdahalede Yeni Dönem: Drone Ambulans 01:04

Acil Müdahalede Yeni Dönem: Drone Ambulans

İnsansız Hava Aracı teknolojisi kullanılarak üretilen ambulanslar birçok hayatı kurtarabilir. Ambulans Drone, trafiğin yoğun olduğu bölgelerde ve afet durumlarında hastaya hızlı ulaşım için tasarlandı. Argodesign taraf..

  • JET TV tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri   Gülce 03:15

İbrahim Sadri Gülce

Uçurumun kenarındayım hızır Bir dilber kalesinin burcunda Vazgeçilmez belaya nazır Topuklarım boşluğun avucunda Derin yar Adımı çağırır Kaldım parmaklarımın ucunda Uçurumun kenarındayım hızır Bir gamzelik rüzgar yetecek..

  • Candy tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Diyanet'ten Murat Başoğlu İle İlgili Açıklama 01:25

Diyanet'ten Murat Başoğlu İle İlgili Açıklama

Diyanet İşleri Başkan vekili Dr. Ekrem Keleş, Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu arasındaki skandal ilişkiyle ilgili Helallik sınırı kuzende biter berisi afettir! yorumunu yaptı. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görme..

  • ANKA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İtalya'da Görüntülenen Hortum Oluşumu 00:57

İtalya'da Görüntülenen Hortum Oluşumu

Amatör bir kameraya yansıyan görüntülere biraz efekt ve birazda müzik verince aksiyon filmlerinden bir sahneyi anımsattı...

  • JET TV tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstiklal Marşı'nı Unutan Görevlinin Zor Anları 00:58

İstiklal Marşı'nı Unutan Görevlinin Zor Anları

Amasya'da bir hastanede düzenlenen afet tatbikatı öncesinde ses sisteminin bozulması ve canlı okumak isteyen görevlinin de sözleri unutması üzerine İstiklal Marşı yarıda kaldı. Ses sisteminin bozulduğunu ve önünde yazılı..

Depremin Yaraları Sarılmaya Çalışılıyor 02:20

Depremin Yaraları Sarılmaya Çalışılıyor

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri, Irak'ta depremin etkili olduğu Süleymaniye ilinin Halepçe ilçesine bağlı Bamo köyündeki 250 aileye çadır, battaniye ve gıda yardımı dağıttı...

AFAD 150 Aileye Gıda Kolisi Yardımı Dağıttı 00:52

AFAD 150 Aileye Gıda Kolisi Yardımı Dağıttı

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD), Irak'ta depremin en çok zarar verdiği Süleymaniye iline bağlı Halepçe ilçesinde 150 aileye gıda kolisi yardımı dağıttı...

Obruklu Köyün Sakinleri Taşınmayı Bekliyor 01:58

Obruklu Köyün Sakinleri Taşınmayı Bekliyor

Çankırı'da, çevresinde yer sarsıntılarına bağlı derin çukurlar oluşan ve bu yüzden tedirgin şekilde yaşayan İnandık köyü sakinleri, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) alınan karar doğrultusunda yeni köy yer..

AFAD Ve Türk Kızılayından Afrin'in Köylerinde Sıcak Yemek İkramı 02:03

AFAD Ve Türk Kızılayından Afrin'in Köylerinde Sıcak Yemek İkramı

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu ve Türk Kızılayı Genel Müdürü İbrahim Altan'ın da katılımıyla Afrin kırsalında terörden arındırılan bölgelere sıcak yemek ve kuru gıda yardımı yapıldı...

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı 01:32

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı

Karayipler'i vuran ve can kayıplarıyla maddi hasara neden olan İrma Kasırgası, ABD'nin güneydoğu ucundaki Florida eyaletine ulaştı. Küba kıyılarından sonra Florida Keys adalar grubunu vuran Irma Kasırgası daha sonra Mia..

Royal Caribbean Kasırga Kurbanlarına St. Martin Adasına Yardım Gemisi Gönderdi 00:53

Royal Caribbean Kasırga Kurbanlarına St. Martin Adasına Yardım Gemisi

Dünyanın en büyük gemi tur firması Royal Caribbean , İrma Hurricane kasırgasına duyarsız kalmadı. Royal Caribbean St. Martin adası kasırga kurbanlarına gemi gönderdi. Böylece 300 kişiyi gemi ile afet bölgesinden kurtarmı..

Arakanlılara 25 Bin Barınma Ünitesi Taahhüdü 02:18

Arakanlılara 25 Bin Barınma Ünitesi Taahhüdü

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Myanmar'dan kaçan Arakanlı Müslümanlar için 25 bin barınma ünitesi taahhütünde bulunduklarını, ancak yer tahsisi konusunda sürecin yavaş işlediğini bildir..

İstanbul'da Gökyüzünü Şimşekler Aydınlattı 00:56

İstanbul'da Gökyüzünü Şimşekler Aydınlattı

İstanbul'da meteorolojiden yapılan uyarıların ardından beklenen yağışla birlikte çakan şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi AKOM'un uyar..

İstanbul'da Beklenen Yağış Başladı 01:19

İstanbul'da Beklenen Yağış Başladı

İstanbul için meteoroloji ve AKOM'dan yapılan İstanbul'da beklenen sağanak ve dolu yağışı başladı. Kısa süreli etkili olan dolu yağışından bir vatandaşın kendisini tepsiyle korumaya çalıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü v..

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem 02:44

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 20:43 sıralarında merkez üssü Muğla'nın Marmaris ilçesi Osmaniye Mahalle..

Marmara'da 4,2 Büyüklüğünde Deprem Oldu 05:29

Marmara'da 4,2 Büyüklüğünde Deprem Oldu

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 16.38'de Marmara Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Prof. Dr. Şükrü Erson, durum değerlendirmesine bulundu...

İstanbul'da Lodos ve Sağanak Alarmı 00:46

İstanbul'da Lodos ve Sağanak Alarmı

İstanbullular bugüne dikkat! Afet koordinasyon merkezince yapılan uyarıda, sağanak ve kuvvetli lodos beklendiği açıklandı...

Dolu... Hortum... Fırtına... 03:16

Dolu... Hortum... Fırtına...

HORTUM, DOLU VE FIRTINA İZMİR'İN ÇEŞME İLÇESİNE KABUSU YAŞATTI. ÇATILAR UÇTU, TEKNELER ALABORA OLDU. 16'SI İŞÇİ 18 KİŞİ YARALANDI. URLA'DA DA DOLU SERALARI DELİK DEŞİK ETTİ.. BALIKESİR'İN AYVALIK İLÇESİNDE İSE İKİ AFET K..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..