#Akaryakıt

Aydın Doğan, POAŞ Davasında İlk Kez İfade Verdi 00:50

Aydın Doğan, POAŞ Davasında İlk Kez İfade Verdi

Petrol Ofisi’nde (POAŞ) örgütlü şekilde akaryakıt kaçakçılığı yapıldığı iddiasına ilişkin yargılanan medya patronu Aydın Doğan ilk kez verdiği ifadesinde, “Petrol Ofisi 10 yıl bizim holding bünyesindeydi. Toplasanız 10 k..

Adana'da Satırlı Sopalı Efsane Kavga 00:59

Adana'da Satırlı Sopalı Efsane Kavga

İsmi geçen şehirimizde, Akaryakıt istasyonunda karşılaşan husumetli iki grup arasında çıkan, silahlı ve satırlı kavgada 9 kişi tutuklanıyor. Olanı biteni güvenlik kameralarından izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fuat Ugur  Aydın Doğan'a Hak Ettiği Cezayı Niye Vermiyorsunuz 02:32

Fuat Ugur Aydın Doğan'a Hak Ettiği Cezayı Niye Vermiyorsunuz

TGRT Haber’de yayınlanan Medya Kritik programında Doğan Holding’in sahibi Aydın Doğan’ın “Akaryakıt vurgununu” gündeme getiren Uğur ve Küçük, Doğan’ın devleti 6.3 milyon dolarlık vergi kaybına uğrattığını gözler önüne se..

Antalya'da Teröristler Roketatarla Saldırdı 02:10

Antalya'da Teröristler Roketatarla Saldırdı

Antalya'da teröristler roketatarla saldırdı ANTALYA'da, teröristlerin Kemer karayolu üzerinde akaryakıt tankerine roketli saldırısında, balıkçı barınağı isabet aldı...

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi 01:11

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi Milli Savunma Bakanı Işık, 16 bin 423 öğrenciyle beraber değerlendirildiğinde 20 bin 88 kişinin Türk Silahlı Kuvvetleri ile bağı kesilmiştir dedi TBM..

  • Haberler tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor 01:00

Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor

Venezuela Meclisi Devlet Başkanı Nicolas Maduro’yu görevden alarak hakim önüne taşıyabilecek bir kanun tasarısını kabul etti. Karar iktidar milletvekillerinin boykot ettiği oturumda oy birliğiyle alındı. Oturum başlangı..

Enerji Bakanı Albayrak'tan Zam Açıklaması 01:16

Enerji Bakanı Albayrak'tan Zam Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Berat Albayrak, A Haber Ankara Temsilci Murat Akgün'ün sorularını yanıtladı. Albayrak, Akgün'ün elektrik birim fiyatlarında artış söz konusu mu? Akaryakıt fiyatlarındaki artış devam edec..

Kaçak Akaryakıtı Toprak Altına Sakladılar 01:13

Kaçak Akaryakıtı Toprak Altına Sakladılar

Kars'ta düzenlenen operasyonda, 2 zanlı, toprak altındaki bir depoda sakladıkları 6 bin 650 litre kaçak akaryakıt ve kaçak içki, sigara ve parfüm ile yakalandı...

1978 Türkiyedeki Yokluk izle 01:03

1978 Türkiyedeki Yokluk izle

Açıklama: Gaz yok, kömür yok, elektrik yok, akaryakıt yok! 1978'lerde yokluk. Kişiler:Deniz Baykal..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turistin Çantasını Kapkaççıdan Kurtaran Genç Dayak Yedi! 00:55

Turistin Çantasını Kapkaççıdan Kurtaran Genç Dayak Yedi!

Fatih'te bir akaryakıt istasyonuna giren turist kadın, çantasını kapkaççılara kaptırdı. Çığlık seslerini duyarak motosikletle kapkaççıların peşine düşen genç, çantayı onlardan geri alarak kadına teslim etti. Arkasından g..

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü 00:58

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın programını takip etmek üzere Hollanda'nın Rotterdam kentine giden bakanlık konvoyun yolu Hollanda polisi tarafından kesildi. O sırada çekilen görüntüler sosyal..

Sen Misin Benzin İstasyonunda Sigara İçen! 00:26

Sen Misin Benzin İstasyonunda Sigara İçen!

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da bir akaryakıt istasyonunda benzerine az rastlanır bir olay yaşandı. İstasyonda uyarılara aldırmadan sigara içen gence, görevli de yangın söndürücü tüple müdahale etti. Ortalık bir anda kö..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Yangına Böyle Müdahale Görülmedi 00:27

Yangına Böyle Müdahale Görülmedi

Suudi Arabistan'da bir akaryakıt istasyonunda alev alev yanan araca, işletmeci müdahale etti ama lüks cipiyle. İşletmeci cipiyle yanan aracı istasyondan uzaklaştırdı. Tehlikeli müdahale sırasında cipin bir lastiği de yan..

Benzin İstasyonunda , Sürücü Sigarası Yangın Tüpüyle Söndürüldü 01:06

Benzin İstasyonunda , Sürücü Sigarası Yangın Tüpüyle Söndürüldü

Bulgarista'nın Sofya başkentinde Kamera kayıtlarına ilginç görüntü yakalandı. İstasyon Çalışanı beklemedik bir refleks gösterdi. Araç İçinde Şoförün yanında oturan adam sigarasını yakıp dışarı çıktı. bunları gören İstasy..

  • PengoTV tarafından
  • 1.460 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AP Vekilleri Maltalı Gazeteci İçin Tarafsız Soruşturma İstiyor 01:21

AP Vekilleri Maltalı Gazeteci İçin Tarafsız Soruşturma İstiyor

Bir italyan savcı Daphne Caruana Galizia'nın öldürülmesi ile İtalya'daki akaryakıt kaçakçıları arasında bağlantı olabileceğini belirtti...

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada 01:46

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada

Ankara'da kar maskeli kişilerin pompalı tüfek ile marketlerden gasp gerçekleştirmeleri güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Mamak ilçesinde 7 Kasım günü bir akaryakıt istasyonundaki markette kar maskeli ve av tüfek..

Trafik çilesine atlı çözüm 04:08

Trafik çilesine atlı çözüm

Sivaslı vatandaş, trafik çilesi yaşamamak, artın vergiler ve akaryakıt fiyatları nedeniyle ulaşımını atla sağlıyor...

Kia Niro Test Sürüşü 13:50

Kia Niro Test Sürüşü

Kia Niro Hibrit Test Sürüşü videosu yayında… Otomobil fiyatları gibi akaryakıt fiyatlarının da el yaktığı günümüzde az yakan araçlar her zaman ilgi çekmeyi başarıyor. Hibrit motora sahip Kia Niro da düşük yakıt tüketimi..

  • BETA tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aşırı Hız Felaketle Bitti 01:01

Aşırı Hız Felaketle Bitti

Dağıstan'ın başkenti Mahaçkale'de kontrolü kaybedilen otomobil, akaryakıt istasyonuna daldı. Olayda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Son sürat benzin pompasına çarpan araç adeta hurdaya dönerken, içindeki 2 kişi de ağır ya..

Bu Kazadan Burnu Bile Kanamadan Kurtuldu 00:27

Bu Kazadan Burnu Bile Kanamadan Kurtuldu

Görüntüler Amerika Birleşik Devletleri'nin Mississippi eyaletinden. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki tümseğe çarparak havalandı. Metrelerce uçan araç ardındansa akaryakıt istasyonuna girdi. Burnu bile kanamaya..

AK Partili Kadınlara Saldırı Girişimi Güvenlik Kamerasında 02:32

AK Partili Kadınlara Saldırı Girişimi Güvenlik Kamerasında

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde seçim gecesi kutlamadan dönen 5 kadına akaryakıt istasyonunda linç girişiminde bulunulması güvenlik kamerasına yansıdı...

Ortalık Bir Anda Savaş Alanına Döndü 00:40

Ortalık Bir Anda Savaş Alanına Döndü

ABD'nin Alabama eyaletinde kontrolü yitirilen otomobil, akaryakıt istasyonuna daldı. Araç yakıt pompasına çarparken, bir anda yangın çıktı. İşte o anlar.....

Yakıt aldıktan sonra çalıştırdığı otomobili alev aldı 01:43

Yakıt aldıktan sonra çalıştırdığı otomobili alev aldı

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde sürücüsünün akaryakıt istasyonundan benzin aldıktan sonra çalıştırmak istediği otomobil alev aldı. Alevler personellerin zamanında müdahalesi ile söndürüldü...

Benzin deposu olmayan aracı sattılar 02:30

Benzin deposu olmayan aracı sattılar

EKSPER RAPORU HİLELİ, KİLOMETRESİYLE OYNANMIŞ, KAZASI GİZLENMİŞ ARAÇLAR GÖRDÜK AMA... BÖYLESİ İLK KEZ OLDU... İSTANBUL'DAN ANKARA'YA GİDİP OTOMOBİL SATIN ALAN ADAM, AKARYAKIT İSTASYONUNDA BEYNİNDEN VURULMUŞA DÖNDÜ... BAK..

Nikah dairesine giderken... 01:59

Nikah dairesine giderken...

İZMİR'DEN GELEN KORKUNÇ BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... EVLENMEK İÇİN NİKAH DAİRESİNE GİDEN ÇİFT YOLDA TARTIŞTI... ÖLDÜRESİYE DÖVÜLEN MÜSTAKBEL GELİNİ, 'NE OLUR BENİ KURTARIN' DİYE YARDIM İSTEDİĞİ AKARYAKIT İSTASYONU ÇALIŞ..

Yıkanan Arabanın İçi Su Alıyor 00:26

Yıkanan Arabanın İçi Su Alıyor

Akaryakıt istasyonunda arabasını otomatik yıkamam makinesinde yıkamak isteyen sürücü arabasının içine giren su ile şaşkınlık yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Faciayı benzin istasyonu çalışanları önledi 00:29

Faciayı benzin istasyonu çalışanları önledi

Mardin’de hareket halinde yanmaya başlayan araç, akaryakıt istasyonuna girdi. Yangını çalışanlar müdahale ederek söndürdü...

''Yok artık'' dedirten hırsızlık! 01:31

''Yok artık'' dedirten hırsızlık!

SAKARYA'DA YOK ARTIK DEDİRTEN BİR ARAÇ HIRSIZLIĞI YAŞANDI. BENZİN ALMAK İÇİN AKARYAKIT İSTASYONUNA GİREN SÜRÜCÜ, KENDİNİ YERDE BULDU. GASPÇI GAZA BASIP KAÇARKEN O HALA ŞOKTAYDI...

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..