#Alaçalı asır

MacroBeatz  Alper  ft. Asir Mecazi Dönsen Neye Yarar 04:10

MacroBeatz Alper ft. Asir Mecazi Dönsen Neye Yarar

MacroBeatz Alper ft. Asir Mecazi Dönsen Neye Yarar Dinle..

MacroBeatz Alperft Asır Mecazi 03:27

MacroBeatz Alperft Asır Mecazi

MacroBeatz Alperft Asır Mecazi Dinle..

El Hamra’da 5 Asır Sonra İlk Kez Ezan Okundu 01:21

El Hamra’da 5 Asır Sonra İlk Kez Ezan Okundu

Endülüslü Müslümanlar tarafından İspanya'nın Granada kentinde yapılan El Hamra Sarayı'nın duvarları 5 asır sonra ilk kez ezan ile yankılandı. Duvarlarının Kur'an'dan ayetlerle ve Müslüman şairlerin şiirleriyle kaplı oldu..

Buray - Sen Hala Sokağımda 03:05

Buray - Sen Hala Sokağımda

Buray Sen Hala Sokağımda Şarkı Sözü İçimde aşk kaldı Hüzünle yaşlandım Bana dönme ihtimaline telaşlandım Gözümde yaş kaldı Kederle dolaştım Beni sevme ihtimaline fenalaştım Biraz alacalı gece Karanlığa bürünmece Yastık..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı 01:00

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban giden 35’inci Cumhurbaşkanı John F. Kennedy’ye düzenlenen suikastin gizli belgeleri yarım asır sonra kamuoyuna açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban g..

Başkan Erdoğan'dan 'Şuşa' Mesajı! 04:13

Başkan Erdoğan'dan 'Şuşa' Mesajı!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan Sözlerime Azerbaycanlı kardeşlerimin Şuşa zaferini tebrik ede..

Ateş Gökkuşağı İsminde, Çok Nadir Bir Doğa Olayı 00:45

Ateş Gökkuşağı İsminde, Çok Nadir Bir Doğa Olayı

Singapur’da oldukça nadir görülen bir doğa olayı yaşandı. Yaklaşık 15 dakika boyunca bulutların arasında dolaşan ‘ateş gökkuşağı’, fotoğrafçılara da mükemmel bir malzeme çıkarmış oldu. Önce bu olayın nasıl oluştuğundan b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fuat Saka - Hamsiye 03:41

Fuat Saka - Hamsiye

Kaptan dedi uşaklar Cıkayiriz hamsiye Yalandı ki felekler Kaysin takalar suya Toplayın kalamari Gidelum siya siya Yoroz açıklarında Edelum baştan viya Kaptan dedi uşaklar Yavaş salın ağlari Suyun gelinleridur..

Yoğurtlu Salatalık Mezesi 01:58

Yoğurtlu Salatalık Mezesi

2 veya 3 adet salatalık 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşıı mayonez Yarım yemek kaşı kuru nane Biraz tuz Yoğurtlu salatalık mezesi nasıl yapılır Salatalıkları alacalı soyun yıkayın ve ince ince dilimleyin. Mayonez, yoğ..

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

Patlıcan Kebabı Tarifi 05:56

Patlıcan Kebabı Tarifi

Patlıcan kebabı tarifi malzemeler 7 adet uzunkemer patlıcan Yaklaşık 700 800 gr dana kıyma 3 kuru soğan 3 diş sarımsak baharatlar tuz, Karabiber, pulbiber, kimyon yarım çay bardağı sıvıyağ 2 tane domates 5 tane ..

Şehzade Kebabı Tarifi 06:44

Şehzade Kebabı Tarifi

Şehzade kebabı tarifi Malzemeler Yaklaşık 700 800 gram kusbasi dana yada kuzu eti 4 tane bostan patlıcani 2 tane kuru soğan 3 diş sarımsak 2 tane domates 5 tane yeşil sivri biber kızartmak için sıvı yağ baharatl..

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi 08:15

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi

Kıymalı, Patlıcan ve Sebzeli Pide Tarifi İçin Malzemeler: Pide Hamuru İçin: yarım su bardağı süt yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısı üzerine) yaklaşık 4 buçuk su bardağı un (hepsini birden..

Karnıyarık Tarifi 09:04

Karnıyarık Tarifi

Malzemeler 6 tane ince uzun patlican Kizartmak icin siviyag Kiyma harci icin malzemeler Yaklasik 300 gr. dana kiyma 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak Maydonoz Tuz, karabiber, kimyon,pulbiber Üzerine dökmek icin 1 yemek ka..

Patlıcan Oturtma Tarifi 06:39

Patlıcan Oturtma Tarifi

Kiyma harci icin gerekenler Yarim kilo dana kiyma 1 tane büyük kuru sogan 2 dis sarimsak 1 tane kirmizi biber 1 tane yesil biber 1 yemek kasigi domates salcasi 1 tatli kasigi biber salcasi Tuz, karabiber, kimyon,kuru nan..

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği 05:57

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği

İki farklı isme sahip bu leziz patlıcanlı yemeği mutlaka denemelisiniz. İster patlıcan musakka deyin isterseniz kızartılarak yapılıp fırına atılan patlıcan oturtma tarifi deyin. Sizler için hazırladığımız bu nefis yemek ..

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık 04:32

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık

Patates Püreli ve etli Karnıyarık Tarifi Malzemeler 3 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ iç malzemesi için 300 – 400 gr kırmızı et( kuzu eti olsa daha iyi olur ) yarim su bardağı siviyag 1 adet buyuk boy ku..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır  İslim Kebabı  07:24

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır İslim Kebabı

slim ( Kürdan) Kebabı için Malzemeler 4 adet patlıcan Köftesi için Malzemeler 500 gr kıyma Yarım su bardağı galeta unu Bir adet kuru soğan (Rendelenmiş) 2 diş sarımsak (Rendelenmiş) 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı ..

İmam Bayıldı Tarifi Zeytinyağlı Yemek Tarifi  Nasıl Yapılır 03:48

İmam Bayıldı Tarifi Zeytinyağlı Yemek Tarifi Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 kg patlıcan 3 adet domates 5-6 adet biber 1 adet büyük boy soğan Yarım demet maydanoz 5-6 diş sarımsak 5 yemek kaşığı zeytinyağı 2 tatlı kaşığı tuz TARİFİ Patlıcanlar alacalı soyulur ve 1 tatlı kaşığı tuz..

Fırında Karnıyarık Tarifi Videolu Karnıyarık Nasıl Yapılır 05:45

Fırında Karnıyarık Tarifi Videolu Karnıyarık Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 Kg patlıcan 300 gr. Yağsız kıyma 2 adet domates 1 adet soğan Yarım çay bardağı sıvı yağ 9-10 sap maydanoz 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 6 adet sivribiber YAPILIŞI Patl..

Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi 04:41

Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi

4 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ çok az sıvıyağ ve tuz iç malzemesi için 400 – 500 gr kırmızı et yarim Çay bardağı siviyag 1 adet buyuk boy kuru soğan 1 adet kırmızı biber yarim cay kasığı kara biber y..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Suudi Arabistan'da Düşen Helikopterin Enkazına Ulaşıldı 00:33

Suudi Arabistan'da Düşen Helikopterin Enkazına Ulaşıldı

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, Asir vali yardımcısı ve beraberindeki heyeti taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldığını açıkladı.Yemen sınırında meydana gelen helikopter kazasında Suudi Prens Mansur bin Mukrin'in hay..

Suudi Arabistan'a Kar Yağdı 01:33

Suudi Arabistan'a Kar Yağdı

Suudi Arabistan'ın Hamis Muşayt kentine kar yağdı, görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Suudi Arabistan'ın Asir Bölgesi'nde bulunan Hamis Muşayt kentinde bugün başlayan sağanak yağış daha sonrasında kara dönüştü. Çöl i..

  • JET TV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

A2 Nasıl Ayarlanır (Bilmeyenler İçin) 02:18

A2 Nasıl Ayarlanır (Bilmeyenler İçin)

TEMA Vakfı için ünlüler bir araya gelip şarkı söyledi Ziraat Türkiye Kupası maçları artık A2 ekranlarında yayınlanacak. Peki A2 Frekansı ne, A2 frekans ayarı nasıl yapılır? Sorunun cevabı haberimizde... Yeni yayına başla..

Kuyunun İçinde Define Bulduk Paranormal Olaylar 58:24

Kuyunun İçinde Define Bulduk Paranormal Olaylar

Günümüzden bir asır yani 100 yıl kadar evvel yine Rum köylerinden birinde yaşanan bir olayı ele alıyoruz.Bizde sizin istekleriniz doğrultusunda bir İmam'a giderek korunmak adına okunmuş nuska aldık.Bize bu olayı sunan, i..

  • ZULMA tarafından
  • 1.510 görüntüleme
  • 7 yıl önce