#Arge firmasi

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu 01:15

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nü

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu Trump'ın güvenlik ve istihbarat başdanışmanı Flynn'ın FETÖ elebaşı Gülen'le ilgili sözlerinin ardından, Gülen'in avukatları paniğe..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Tehditle Evlenme Teklifi 01:14

Tehditle Evlenme Teklifi

Paramparça, yönetmenliğini Halit Refiğ'in yaptığı, başrollerinde Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu Cüneyt Arkın ve Orhan Günşiray'ın yer aldığı, 1986 tarihli Türk filmi. Cemil (Cüneyt Arkın), kendine güveni tam, öfkesi burnun..

Benim İçin Ucuz Bir Kadınsın 01:51

Benim İçin Ucuz Bir Kadınsın

Paramparça, yönetmenliğini Halit Refiğ'in yaptığı, başrollerinde Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu Cüneyt Arkın ve Orhan Günşiray'ın yer aldığı, 1986 tarihli Türk filmi. Cemil (Cüneyt Arkın), kendine güveni tam, öfkesi burnun..

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı 00:29

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı Şanlıurfa'da Erdoğan'ın posterinin bulunduğu billboarda 'Dünya 5'ten büyüktür. Dik dur eğilme. İnanlar seninle' sloganlarını yazarak reklam yapan müteahh..

Kullanılmayan Tekstil Ofisinde 5 Tabanca Bulundu 01:40

Kullanılmayan Tekstil Ofisinde 5 Tabanca Bulundu

Adana'da 15 yıldır kullanılmayan bir tekstil firmasının ofisinde çelik kasa içinde 5 tabanca bulundu. Edinilen bilgiye göre olay Seyhan ilçesine bağlı Karasoku Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir tekstil atölye..

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle 2:11:02

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Filmin Diğer Adı:Untitled Wolverine Sequel Filmin IMDB Puanı: Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:James Mangold Filmin Senaristi:Michael Green, David James Kelly Filmin Oyuncuları:Hug..

  • Tv Series tarafından
  • 28.808 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avio Halka Açıldı - Economy 01:46

Avio Halka Açıldı - Economy

İtalyan uydu fırlatma şirketi Avio halka açıldı. Avrupa'nın SpaceX'i olarak bilinen şirket operasyonlarını büyütmek için gerekli olan finansmanı halka arzla elde etmeyi amaçladığını açıklamıştı. Arz öncesinde Cinven'in..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Şipşak Anadolu Türk Filmi İzle 1:31:48

Şipşak Anadolu Türk Filmi İzle

Şipşak Anadolu, Karadeniz'in sevimli yerleşim yerlerinden birinde geçiyor. Kahramanımız Kadir de hayallerini bir gün gerçekleştirmeyi isteyen bir fotoğrafçıdır. İşini yapabilmek için ücra köylere at üstünde fotoğraf çekm..

  • Tv Series tarafından
  • 4.470 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonya’nın 5 Yıldızlı Treni 01:09

Japonya’nın 5 Yıldızlı Treni

East Japan Railway firması, piyano eşliğinde müzikten restoranları aratmayan yemek odalarına kadar pek çok hizmetin bulunduğu yataklı treni basına tanıttı. Trenin, Tokyo ile ülkenin kuzeyi arasında sefer yapacağı açıklan..

  • Umut Tv tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Avşar Yattığı Yerden 1 Milyon Kazanacak 14:21

Hülya Avşar Yattığı Yerden 1 Milyon Kazanacak

Bir yatak firması için rekor fiata imza atan Hülya Avşar yattığı yerden para kazanacak....

  • ANKA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
98 Toyota İle 2015 Toyota Çarpışma Testi 03:29

98 Toyota İle 2015 Toyota Çarpışma Testi

ANCAP isimli güvenlik firması 1998 model ve 2015 model iki ayrı Toyota Corolla'yı kafa kafaya çarpıştırmış ve özellikle eski model için ortaya çıkan durumun vahametini detaylı bir şekilde gözler önüne sermiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Automata Film İzle 1:49:54

Automata Film İzle

Filmin Konusu:Jacq Vaucan teknoloji alanında faliyet gösteren bir robot firması sigortacısıdır. Bazı olaylardan şüphelenen Jacq geleceği etkileyecek bilgilere ulaşır. Automata 2014 full hd film izle . iyi seyirler diler...

  • Tv Series tarafından
  • 3.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1 Dakikada İnsan Hayatı 01:00

1 Dakikada İnsan Hayatı

Vitusapotek güzellik ve bakım firması insan hayatının yıllar içerisindeki değişimini konu alan başarılı bir video paylaştı...

  • JET TV tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

 Yerli Otomobil Onuk 03:00

Yerli Otomobil Onuk

Onuk E56 bir savunma sanayisi firması olan ve TSK için hücum bot üreten Türk bir şirket olan Onuk ile, yerli elektrikli otomobil teknolojisi geliştirip üreten DMA‘nın (Derindere Motorlu Araçlar) ortak yürüttüğü bir proje..

Araç Kullanırken Selfie Çeken Otobüs Şoförü 01:25

Araç Kullanırken Selfie Çeken Otobüs Şoförü

İstanbul'dan Zonguldak'a giden özel bir otobüs firması şoförü seyahat halindeyken önce sigara içmiş daha sonra ise cep telefonuyla selfie çekerek yolcuların hayatını riske atmış,..

  • JET TV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsansız İş Makinesi 00:50

İnsansız İş Makinesi

Built Robotics firması sürücüsüz otomobillerden esinlenerek inşaat sektörüne otonomiyi getirmeyi hedefliyor. Sensörler ve takip cihazları sayesinde hareketleri algılayan araç kendi kendine inşaat sahasında çalışabiliyor...

Aracın Otomatik Kapısını Test Eden Adamın Kafası Kopuyordu 00:26

Aracın Otomatik Kapısını Test Eden Adamın Kafası Kopuyordu

Bir otomobil firması sensör özellikli otomatik kapı geliştirdi. Özel olarak geliştirilen bu teknolojiyle yolcuların kapıya hiçbir şekilde sıkışmamaları amaçlandı. Sensörü kameralar önünde denemek isteyen adam, otomatik k..

Uçakta Şoke Eden Görüntü 00:27

Uçakta Şoke Eden Görüntü

30 bin feet yükseklikteki bir uçakta yolcunun çektiği görüntü izleyenleri şoke etti. Şili'de çekilen görüntüyü paylaşan kişi havayolu firmasının ismini vermezken düşük maliyetli bir havayolu firması ifadesinde bulundu...

Volkswagen Tarihi 03:08

Volkswagen Tarihi

Volkswagen İlk Kuruluşu Ve Tarihi 1930 17 Ocak 1934’te, yeni Alman yönetimi Ferdinand Porsche’nin “Volkswagen”(halk otomobili) adını verd..

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Firmalar Çalışacak Eleman Bulamıyor 03:10

Malazgirt'te Firmalar Çalışacak Eleman Bulamıyor

Malazgirt'te firmalar çalışacak eleman bulamıyorMUŞ - Muş'un Malazgirt ilçesi Tarım Makineleri İhtisas Sanayi Sitesi'ndeki firmalar, bin 500 lira maaşla çalışacak işçi bulamıyorlar. Malazgirt'te firmalar çalışacak eleman..

Royal Caribbean Kasırga Kurbanlarına St. Martin Adasına Yardım Gemisi Gönderdi 00:53

Royal Caribbean Kasırga Kurbanlarına St. Martin Adasına Yardım Gemisi

Dünyanın en büyük gemi tur firması Royal Caribbean , İrma Hurricane kasırgasına duyarsız kalmadı. Royal Caribbean St. Martin adası kasırga kurbanlarına gemi gönderdi. Böylece 300 kişiyi gemi ile afet bölgesinden kurtarmı..

Piyango talihlisi olduğu iddia edilmişti... Böyle görüntülendi! 00:47

Piyango talihlisi olduğu iddia edilmişti... Böyle görüntülendi!

Milli Piyango İdaresinin yılbaşı özel çekilişinde 61 milyon TL’lik büyük ikramiyenin çıktığı dört çeyrek biletten birinin sahibi olduğu iddia edilen ilaç firması servis personeli Murat Tokmak, bugün işine tekrar başladı...

SwimBus, Riverbus Yüzen Otobüs 01:06

SwimBus, Riverbus Yüzen Otobüs

Almandaki Man firması nehirde yolcularını gezdirmek için nehir yüzen aracın tanıtımını ve testini yaptı...

  • PengoTV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erik Dalı Oynayan İlk İnsansı Türk Robot ADA GH5 00:53

Erik Dalı Oynayan İlk İnsansı Türk Robot ADA GH5

Konya'da bir yazılım firması tarafından kurulan Türkiye'nin ilk insansı robot fabrikasında üretilen robot, “Erik Dalı” şarkısı eşliğinde oynuyor, çay demleyip, yemek ve mangal yapıyor.....

  • JET TV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kovid-19 Aşısını Geliştiren Türk Doktor! 02:35

Kovid-19 Aşısını Geliştiren Türk Doktor!

Türk bilim insanlarının kurucusu olduğu Alman biyoteknoloji şirketi BioNTech'in, ABD'li ilaç firması Pfizer ile birlikte geliştirdiği aşı, tüm dünyada büyük ses getirdi. Peki bu aşı neden önemli? Ne kadar zamanda ne kada..

MÜEBBET HAPSİ İSTENDİ! 02:17

MÜEBBET HAPSİ İSTENDİ!

Iğdır'da Ölümümden Gökhan Argın sorumludur notu bırakarak intihar eden 18 yaşındaki Aleyna Ağgül'ün ölümüyle ilgili tutuklu yargılanan 41 yaşındaki Gökhan Argın'ın müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi. Iğdır'd..

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda 04:00

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda

Güney Kore’nin Busan kenti, hükümetler, teknoloji firmaları ve yeni dijital teknolojileri tartışmak üzere bir araya getiren yıllık ITU Telekom Dünyası Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Fuarda özellikle “akıllı şehir” teknolo..