#Bakanlık

Bakanlıktan Sağlıklı Bayram Sofrası Önerisi 03:11

Bakanlıktan Sağlıklı Bayram Sofrası Önerisi

Bakanlıktan Sağlıklı Bayram Sofrası Önerisi İzle..

Korona Testinde Kriterler Değişti 01:21

Korona Testinde Kriterler Değişti

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs vaka tanımında özellikle ateş, öksürük ve solunum güçlüğü belirtisi olan kişilere test uyguluyordu. Ancak bakanlık dünyada görülen farklı semptomlar nedeniyle test kriterlerini değiştirdi. İ..

Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı 01:23

Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yerine ise Trump’ın göç politikalarını ..

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı 01:26

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı

Ukrayna’nın doğusunda yeniden şiddetlenen çatışmalar Rusya ve Ukrayna’yı yine karşı karşıya getirdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’yı sivillerin olduğu bölgelerde ateş açarak Cenevre Sözleşmesi’ni ihlal etmekle ve ..

Gıdada Tuz Miktarı Azaltılıyor 01:33

Gıdada Tuz Miktarı Azaltılıyor

Önce Peynir Ve Zeytin Şimdi İse Ayran Ve Yoğurt… Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı, Türk Gıda Kodeksi Fermente Süt Ürünleri Tebliği’ni Değiştirmeye Hazırlanıyor. Böylece Ayran Ve Yoğurt Başta Olmak Üzere Fermente Süt ..

Murat Başoğlu Hakkında Şok İddia! 02:17

Murat Başoğlu Hakkında Şok İddia!

Murat Başoğlu hakkında şok iddia! Henüz yeğeni 15 yaşındayken... Eşi Hande Bermek'i öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile aldattığı ortaya çıkan Murat Başoğlu hakkında her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Murat..

  • ANKA tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçükçekmece'de Balıklar Neden Ölüyor- 01:40

Küçükçekmece'de Balıklar Neden Ölüyor-

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Küçükçekmece Gölü’nde yaşanan balık ölümleri sonrası harekete geçti. Sabah erken saatte göle gelen bakanlık çalışanları, balık ölümlerinin nedeninin araştırılması için numune aldı...

Hamsi avı yasağı başladı! 02:04

Hamsi avı yasağı başladı!

TEZGAHLAR PARMAK BOYUNDAN KÜÇÜK HAMSİLERLE DOLUNCA BAKANLIK DURUMA EL KOYDU, 10 GÜNLÜK AV YASAĞI GETİRDİ... YASAĞI DUYAN VATANDAŞ İSE BALIKÇILARA KOŞTU, SON HAMSİLER HEMEN KAPIŞILDI.....

118 yaşındaki Zeliha nineden Mehmetçik'e hediye 05:15

118 yaşındaki Zeliha nineden Mehmetçik'e hediye

Doğu’da görev yapan Mehmetçikler için tek tek çorap ören 118 yaşındaki Zeliha Barlas, ördüğü çorapları, yanına bir de mektup yazarak Mehmetçiklere ulaştırılması için oğlunun aracılığıyla Savunma Bakanlığına gönderdi. Gel..

Ukrayna Görüntüleri Yayınladı Sivil Yerleşim Alanına Gizlenen Rus Zırhlıları Böyle Vuruldu 03:12

Ukrayna Görüntüleri Yayınladı Sivil Yerleşim Alanına Gizlenen Rus Zırh

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali 36. gününde hız kesmeden devam ederken, Ukrayna Savunma Bakanlığı'ndan dikkat çeken paylaşım geldi. Sivil yerleşim alanına gizlenen Rus ordusuna ait zırhlı araçların topçu saldırısıyla vurulma..

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular 00:41

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular

Taraflar, Suriye'nin Idlib kentindeki son dekatalizasyon bölgesinin sınırları konusunda Rusya, İran ve Türkiye ortak bir bildiride bulundular. Savaş yırtılan ülkedeki dört adet de-tırmanış bölgesi altı aylık bir süre boy..

Şehidin vasiyeti yerine getirildi 01:56

Şehidin vasiyeti yerine getirildi

OPERASYONA GİTMEDEN YETİŞTİRME YURDUNDAKİ ÖĞRETMENİNE MESAJ ATMIŞ, ŞEHİT DÜŞERSEM YURDA BENİM İSMİMİ VERİN DEMİŞTİ. ŞEHADET ŞERBETİNİ İÇTİ, ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ ENES ÖZGÜL'ÜN VASİYETİ UNUTULMADI. O SONSUZLUĞA UĞUR..

Suriye'de Ruslar'a Ait  Su-24 Savaş Uçağı Düştü 02:50

Suriye'de Ruslar'a Ait Su-24 Savaş Uçağı Düştü

Rusya'nın, Suriye'deki Lazkiye kenti yakınlarında yer alan Hmeymim hava üssünde bir Su-24 savaş uçağının kalkış sırasında düştüğü, uçaktaki mürettebatın tümünün öldüğü belirtildi. Rusya'nın, Suriye'deki Lazkiye kenti yak..

Suriye'de Ateşkes İhlalleri 02:00

Suriye'de Ateşkes İhlalleri

Suriye'de Ateşkes İhlalleri Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye'deki ateşkesi izleyen Türk-Rus komisyonundaki Rus tarafının son 24 saat içinde 4 ateşkes ihlali tespit ettiğini duyurdu. Açıklamaya göre Türk tarafı 1 ateşkes i..

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi 01:06

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi

İstanbul'un tarihi yarımadasında bulunan Topkapı Sarayı'nın hasbahçe bölümüne kontrollü imar iddiası Geçtiğimiz aylarda denize doğru kayma tehlikesi altında olduğu ortaya çıkan Topkapı Sarayı bu kez imara açılma teh..

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek' 08:57

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek'

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Ornitolog (kuş bilim uzmanı) Prof. Dr. Tamer Albayrak, Burdur Gölü'nün son dönemde ciddi oranda çekilme gösterdiğini söyle..

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Tabana Yayılıyor 14:35

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Taban

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “2 aşı adayımız hayvan deneyleri başarıyla tamamlanmış sıra gönüllüler üzerinde yapılacak deneylere gelmiştir” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Kor..

İsim ve soyisim düzeltme başvuruları e-Devlet'ten yapılabilecek 02:10

İsim ve soyisim düzeltme başvuruları e-Devlet'ten yapılabilecek

Yazım ve imla hatası veya düzeltme işareti kullanılmasından kaynaklanan anlam değişiklikleri bulunan isim ve soyisimler e-Devlet üzerinden mahkeme kararı aranmaksızın düzeltilebilecek. İsim ve soyisim düzeltilmesine yön..

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..