#Birleşik krallık

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası 07:18

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası

Hiroşima'ya atom bombası saldırısı, II. Dünya Savaşı'nın son aşamasında 6 Ağustos 1945[2] Pazartesi[3] saat 08:15'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Uranyum-235 tipi atom bombası Little Boy (Küçük Oğlan) ile gerçekleşt..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.371 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amazon 100 Bin Kişiyi İşe Alacak 00:35

Amazon 100 Bin Kişiyi İşe Alacak

İnternet üzerinden perakende satışta dünyanın en büyük ağlarından Amazon, önümüzdeki 18 ay içinde Amerika Birleşik Devletleri’nde tam zamanlı çalışacak 100 bin kişiyi işe alacağını açıkladı. Amerika Birleşik Devletleri ..

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı 01:25

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı

Amerika Birleşik Devletleri ile İran arasındaki ilişkiler İran’ın füze denemesinin ardından gerginleşti. Tahran’a tepki gösteren Başkan Donald Trump, İran’ın “ateşle oynadığını” belirtti. Trump kendisinin Obama gibi “naz..

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼️ Teşhis Yanlış Olabilir‼️ 39:44

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼

???? Dünya sağlık örgütü Biden ‘a Açıkça söyledi ; “ benim koyduğum kuralların dışında herhangi bir konuşma yapan sağlık mensubu siyasetçi kurum ya da kuruluş cezalandırılacak‼️” 6:03 ???? Uyuz olmayana uyuz teşhisi koy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 7 ay önce
Age of Heroes 1:33:34

Age of Heroes

Age of Heroes; Birleşik Krallık yapımı Savaş filmi. 2.Dünya savaşındaki Almanlar tarafından işgal edilen Norveç'teki teknolojik aleti almak için savaşan 8 komando ve 1 Teknisyenin verdiği savaşı anlatmaktadır. Komutan Ba..

  • Film İzle tarafından
  • 3.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köpekbalıklarına Yem Olmaktan Son Anda Kurtuldu 11:11

Köpekbalıklarına Yem Olmaktan Son Anda Kurtuldu

Birleşik Krallık’a bağlı Ascencion Adası’nda kanoya binen turist, kıyıya çok yakın bir yerde köpekbalıklarının saldırısına uğradı. Turistin bindiği kanoyu devirmek isteyen köpekbalıklarına kürekle karşılık veren adam, ye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere Gerçegi 06:09

İngiltere Gerçegi

bir kızılderili atasözü derki bir ırmakta iki balığın kavga ettiğini görürseniz bilinki beş dakika önce oradan bir ingiliz geçmiştir...

David Cameron Kimdir? 01:46

David Cameron Kimdir?

David William Donald Cameron (d. 9 Ekim 1966), eski Birleşik Krallık Başbakanı ve Muhafazakâr Parti'nin eski genel başkanı. Cameron, 2005 yılında 2005 Muhafazakar Parti (BK) liderlik seçimi'ni kazanarak partinin Genel Ba..

Londra Sokakları Karıştı 04:23

Londra Sokakları Karıştı

Londra'daki terör saldırısı aşırı sağcı ve milliyetçi gruplar tarafından protesto ediliyor. Londra polisinin sıkı güvenlik önlemi aldığı protestoda zaman zaman polisle çatışmalar yaşanıyor. Gelişmeleri A Haber muhabiri ..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

İnsan Doğaya Karşı-Sahra Çölü 43:48

İnsan Doğaya Karşı-Sahra Çölü

ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ!!! İnsan Doğaya Karşı Discovery Channel'da Bear Grylls tarafından sunulan bir hayatta kalma dizisidir. Birleşik Krallık'ta ilk önce Channel 4'da yayınlanan dizi daha sonra Discovery Channel UK'de..

  • PengoTV tarafından
  • 3.678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rehber Köpeğe Diplomatik Misafir Kartı Takmak 01:09

Rehber Köpeğe Diplomatik Misafir Kartı Takmak

Çanakkale kara muharebelerinin 102. yılı münasebetiyle Şehitler Abidesi'nde tören düzenlendi. Törene İngiliz Büyükelçi Richard Moore, görme engelli eşi Maggie Moore ile birlikte katıldı. Eşine rehberlik eden köpeği 'Star..

  • JET TV tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiliz Savaş Gemisi  Boğazı'ndan İkinci Kez Geçti 01:35

İngiliz Savaş Gemisi Boğazı'ndan İkinci Kez Geçti

İngiliz savaş gemisi HMS Daring, ikinci kez İstanbul Boğazı'ndan geçti...

Küçük Prenses 2 Yaşında 00:34

Küçük Prenses 2 Yaşında

İngiltere tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William'ın küçük kızı Prenses Charlotte 2 yaşına bastı. Charlotte'un yeni bir fotoğrafı kamuoyuyla paylaşıldı. Küçük Charlotte'un objektife poz verirken giydiği sarı üzerin..

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama 03:24

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama

İngiliz hükümetinin, Türkiye’den Birleşik Krallık'a doğrudan yapılan uçuşlarda, yolcuların cep telefonundan büyük elektronik cihazlarının kabine alınmasını yasaklamasının ardından Türk Hava Yolları yeni güvenlik önlemler..

İngiltere Brexit Yoluna Girdi 00:41

İngiltere Brexit Yoluna Girdi

İngiltere parlamentosu, ülkenin Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla ilgili müzakereleri başlatması için hükümete yetki verdi. Avam Kamarası’nda yapılan oylamada, AB’den ayrılma sürecini başlatacak Lizbon Anlaşması’nın 50. ..

İngiltere AB'ye Veda Ediyor 01:35

İngiltere AB'ye Veda Ediyor

İngiltere’nin Avrupa Birliği ile ayrılık süreci resmen başladı. İngiltere Başbakanı Theresa May’in, ayrılık sürecinin başlatılmasını talep eden 6 sayfalık mektubu, Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk’a teslim edildi. İn..

Tek başına İktidardan Azınlık Hükümetine Doğru 01:09

Tek başına İktidardan Azınlık Hükümetine Doğru

Birleşik Krallık’ta yapılan erken seçimlerde meclisteki salt çoğunluğu kaybeden Muhafazakarlar, hükümeti kurmak için destek arayışında. Tek başına iktidarda kalabilmek için dışarıdan 8 vekilin oyuna ihtiyacı olan Başbak..

Prens Harry'in Patlamış Mısırlarını Araklayan Sarışın 00:55

Prens Harry'in Patlamış Mısırlarını Araklayan Sarışın

Büyük Britanya (Birleşik Krallık-İngiltere) veliaht prensi Haryr, bir arkadaşı ile maç seyredip, sohbet edip, bir yandan da patlamış mısırlarını yerken, yanındaki kadının kucağındaki ufaklıkta, onun mısırlarından otlanmı..

  • JET TV tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türkiye ve İngiltere İçin Yeni Bir Dönem 02:10

Türkiye ve İngiltere İçin Yeni Bir Dönem

Türkiye ve İngiltere arasında serbest ticaret anlaşmasının yürürlüğe konulması artık an meselesi. Brexit sürecinde olan Birleşik Krallık’ın, Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasının da ön..

Prens Philip'e veda... 01:51

Prens Philip'e veda...

BİRLEŞİK KRALLIK BUGÜN 30 KİŞİLİK TÖRENLE PRENS PHILIP'İ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI. 26 YAŞINDA KRALİÇE İLE EVLENEN EDİNBURGH DÜKÜNÜ UĞURLAYANLAR ARASINDA KRALİYETE BAYRAK AÇAN TORUNU PRENS HARRY DE VARDI. TÖRENDEKİ HER DE..

Brexit Müzakereleri Zorlu Geçiyor 01:24

Brexit Müzakereleri Zorlu Geçiyor

Birleşik Krallık'ın Brexit planları Westminster ve Brüksel parlamentolarında devam eden müzakerelerin ardından birçok sorunla yüzleşiyor.Muhalefet kanadı İngiliz hükümetini Brexit faturasını saklamakla eleştirirken, Başb..

Düşes Kate'in Yeni Kavalyesi Paddington 00:50

Düşes Kate'in Yeni Kavalyesi Paddington

Cambridge Düşesi Kate Middleton bu kez bir maskotla yaptığı kısa süreli dansla gündem oldu. Middleton Birleşik Krallık tahtı veliahtı eşi Prens William ve onun kardeşi Prens Harry ile birlikte Londra tren istasyonundaydı..

Kazadan Mucize Kurtuluş 00:37

Kazadan Mucize Kurtuluş

Kazadan Mucize Kurtuluş Korkunç kazadan burnu bile kanamadan böyle kurtuldu. Görüntüler Amerika Birleşik Devletleri’nden. Önünde duraklayan aracı geçmek isteyen otomobile, arkasından gelen araç büyük bir hızla çarpıyor...

Trump- Başkan seçildiğim için Softbank ABD'de yatırım yapacak 00:35

Trump- Başkan seçildiğim için Softbank ABD'de yatırım yapacak

Ocak ayında Amerika Birleşik Devletleri başkanlığı görevini Barack Obama'dan devralacak Donald Trump, Japon Softbank'ın Amerika Birleşik Devletleri'nde 50 milyar dolarlık yatırım yapacağını açıkladı...

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı 00:55

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı

Afganistan’ın ilk kadın savaş pilotu Nilüfer Rahmani ülkesinde tehdit aldığı gerekçesiyle Amerika Birleşik Devletleri’nden sığınma talebinde bulundu. Eğitim programı için Amerika Birleşik Devletleri’ne gönderilen Rahman..

ABD'de havaalanlarındaki teknik arıza izdihama neden oldu 01:00

ABD'de havaalanlarındaki teknik arıza izdihama neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri Gümrük ve Sınır Koruma Birimi, bilgisayar sisteminde yaşanan teknik arıza dolayısı ile ülkeye girişlerde bazı havaalanlarında gecikmeler yaşandığını bildirdi. Arızanın giderilmesi dört saat ..

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında 00:50

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında

Amerika Birleşik Devletleri’nde geçtiğimiz aralık ayında tarım dışı istihdam artışı beklentilerin altında olmak üzere 156 bin kaydedildi. Piyasa beklentileri bu rakamın 175 bin olacağı yönündeydi. ABD Çalışma Bakanlığı’..

ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi 00:50

ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) terör örgütü DEAŞ'le mücadele için Suriye'ye 400 asker daha gönderdi. Bu kuvvetler deniz piyadeleri ve komandolardan oluşuyor. Söz konusu birliklerin DEAŞ'in kalesi konumunda bulunan Rak..

Maradona Oyuncalarını Böyle Azarladı 00:44

Maradona Oyuncalarını Böyle Azarladı

Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al-Fujairah'ı çalıştıran Diego Armando Maradona, Al Hamriya'yı 1-0 yendikleri maçın devre arasında oyuncularına sert çıktı ve o anlar kameraya böyle yansıdı..