#Boksör

Yanlış Adama Çatınca Bayılana Kadar Dayak Yedi 00:32

Yanlış Adama Çatınca Bayılana Kadar Dayak Yedi

Yanlış adama çatan genç, bayılana kadar dayak yedi. Çin’de cep telefonuyla görüşme yapan akranına sataşan bir genç, beklemediği bir sonla karşılaştı. Genç, kendisinden uzak durmaya çalışan kişiye vurmaya başlayınca şimşe..

Floyd Mayweather Otel Odasında Kaplan Gezdirdi 01:26

Floyd Mayweather Otel Odasında Kaplan Gezdirdi

Dünyanın en çok kazanan sporcusu Floyd Mayweather yine olay yarattı. Mr adam plant adlı instagram hesabından paylaşılan bir videoda ünlü dövüşçünün otel odasında kaplanıyla oynadığı görülüyor.Dünya turnesinde olan Maywea..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adem Kılıçcı kimdir ? 00:59

Adem Kılıçcı kimdir ?

Adem Kılıçcı, Türk boksör. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. Fenerbahçe TV'de yayınlanan bir röportajda Rusya'dan gelen bir Türk ailesinden olduğunu belirtmiştir. Ayrıca annesi'nin Erzurumlu olduğunu bel..

Hesaplaşma Zamanı Film İzle 1:53:16

Hesaplaşma Zamanı Film İzle

Emekliye ayrılmak üzere olan iki boksör, karşılıklı son maçlarına çıkarlar. Son kez kozlar paylaşılırken tabii ki bahisçiler ve hayranlar bu büyük maçın takipçisi olacaklardır. 50 İlk Öpücük, Akıllı Ol, Asabiyim gibi kal..

Boks Dostluktur İzle 05:38

Boks Dostluktur İzle

YÖNETMEN VE SENARİST : İLHAN ÜN OYUNCULAR : DOĞUKAN ÇELİK TAYFUN BALIM HASAN AYDIN KONU : Boks kulübüne yeni gelen acemi bir sporcu eldivenlerini giyip torba çalışmaya başlar.Bir süre sonra salona kulübün en iyi sporcus..

İşte Hayat 4.Bölüm 18:46

İşte Hayat 4.Bölüm

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; 1976 yılı Türkiye şampiyonu boksör Ali Canay, limon satan adam, hallaççı ve çiçekçiler konu edilmektedir...

 Survivor 2017-Sabriye'ye Acılı Şaka! 00:53

Survivor 2017-Sabriye'ye Acılı Şaka!

Sabriye'ye acılı şaka! Bir anda havuza koştu... Ödül oyununu kazanarak dünya lezzetleriyle buluşan Ünlüler Takımı'nın keyfi yerindeydi. İlhan ve Serhat muhteşem ziyafet esnasında Sabriye'ye öyle bir şaka yaptılar ki boks..

  • ANKA tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yumruklarıyla Ağacı Parçalayan Kız 00:59

Yumruklarıyla Ağacı Parçalayan Kız

Boksa gönül veren bu kız antrenmanında ağacı yumrukluyor. Yumrukları o kadar sert ki ağacı parçalıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şampiyon Manny Film İzle 1:27:47

Şampiyon Manny Film İzle

Gerçek bir hayattan alıntı olan belgesel ve dram türü olan filmde Filipinli boksör olan Manny 'nin hayatı anlatılmaktadır. Şampiyon Manny - Manny 2014 full hd film izle. iyi seyirler..

  • Tv Series tarafından
  • 1.384 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adriana Lima Metin Hara Aşkında Yeni Gelişme Var 01:15

Adriana Lima Metin Hara Aşkında Yeni Gelişme Var

Adriana Lima Metin Hara Aşkın da Yeni Gelişme Var | Türk Basınına Açıklama YapTı.Yaz boyunca Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Adriana Lima, eski boksör sevgilisi Miltiadis Kastanis ile birlikt..

  • ANKA tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor Sabriye’nin Muhteşem Dönüşümü 03:01

Survivor Sabriye’nin Muhteşem Dönüşümü

Survivor yarışmasında dikkatleri üzerine çeken kikboksçu ve boksör Sabriye’nin muhteşem dönüşümü..

  • ANKA tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ucuz Roman - Pulp Fiction Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:34:26

Ucuz Roman - Pulp Fiction Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Ödül avcısı Butch Coolidge şeytanla yaptığı bir anlaşmada ödemeyi durdurmaya karar verir. Honey Bunny ve Pumpkin, hayatlarına biraz hareket katmak isteyen genç ve birbirlerine aşık bir çift soyguncudur. Bu arada iki işi ..

İki Boksörün Muhteşem Dövüşü 01:59

İki Boksörün Muhteşem Dövüşü

Kavga eden iki boksör harika dövüşüyor hep birlikte izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle Hayatı 05:09

Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle H

Michael Sylvester Gardenzio Stallone 6 Temmuz 1946'da New York'ta doğdu. Babası İtalyan asıllı berber Frank Stallone ve annesi Rus Yahudisi ve Fransız asıllı dansçı Jacqueline Jackie Stallone'dur. Erkek kardeşi müzisye..

  • PengoTV tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şafaktan Önce Türkçe Altyazılı Fragman 01:54

Şafaktan Önce Türkçe Altyazılı Fragman

Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Tayland’ın en ünlü hapishanelerinden birinde üç yıl hapis yatan İngiliz boksör Billy Moore'un hayatı anlatılıyor. Hapishane içerisindeki çete savaşları ve uyuşturucu ile mücadele ed..

Müzisyen tıp öğrencisini öldüresiye dövdüler 02:12

Müzisyen tıp öğrencisini öldüresiye dövdüler

TIP ÖĞRENCİSİ GENÇ BİR MÜZİSYEN... SAHİLDE GİTAR ÇALARKEN 'BİZE SİGARA VER' DİYEN İKİ KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADI... LİSANSLI BOKSÖR OLDUKLARI ORTAYA ÇIKAN ŞEHİR EŞKİYALARI, MÜZİSYEN GENCİ ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ.....

Avukatlık bürosunda yumruklar konuştu! 01:49

Avukatlık bürosunda yumruklar konuştu!

İSTANBUL ŞİŞLİ'DE ÖYLE BİR KAVGA ÇIKTI Kİ 2 KİŞİ DÖVÜLE DÖVÜLE HASTANELİK OLDU... ALACAK VERECEK MESELESİ YÜZÜNDEN ÇIKAN KAVGADA ÖNCE SİLAHLAR ÇIKTI MEYDANA,,, SONRA YUMRUKLAR KONUŞTU... BOKSÖR KARDEŞLERE DENK GELEN BAHT..

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

Deliormanlı - Büyük Final Maçı 14:18

Deliormanlı - Büyük Final Maçı

Deliormanlı lakaplı, Avrupa şampiyonu milli bir boksör, karısı öldükten sonra ringleri bırakan Deliormanlı, ortadan kaybolur. Annesinin tedavi masraflarını karşılamak için ringlere geri dönme kararı alan Deliormanlı'nı..

Şampiyon 1. Bölüm 2:03:01

Şampiyon 1. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnArtvin, büyük ve önemli bir boks müsabakasına ev sahipliği yapmaktadır. Bir yanda Kafkas lakaplı genç ve yetenekli boksör Fırat Bölükbaşı, diğer yandaysa Türkiye’nin en sevilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tren istasyonundaki boksöre neredeyse tren çarpıyordu!!! 00:55

Tren istasyonundaki boksöre neredeyse tren çarpıyordu!!!

Metro istasyonundaki iki boksörün kavgası sonucunda boksörlerden biri tren raylarına düştü.O sırada gelmekte olan tren boksöre çarptı. Boksör, yüzünde sıyrıklar ve omzundaki çürükler ile hastaneye kaldırıldı...

Milli boksörlere korona virüs engeli 02:26

Milli boksörlere korona virüs engeli

10-24 Nisan 2021 tarihleri arasında Polonya’nın Kielce şehrinde düzenlenecek olan Genç Erkekler ve Genç Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası için Polonya’ya hareket etmek isteyen 8 milli boksör Covid-19 testi pozitif çıkması ..

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

Şampiyon 3. Bölüm 2:12:07

Şampiyon 3. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnSuna’nın başvurusuyla Güneş’in devlet korumasına alınması ihtimali gündeme gelmiştir. Sosyal hizmetler yetkilileri ve polisler çocuğun durumunu ve yaşam koşullarını yerinde de..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..