#Cadde

Benzinciyi Baştan Çıkarma 01:06

Benzinciyi Baştan Çıkarma

Sevda Ferdağ'ın Benzinci Eşref Kolçak'ı baştan çıkarmaya çalıştığı Beyoğlu Piliçleri Filmi. Beyoğlu… 1300 metrelik ana cadde. İnsanların sağlığında geçtikleri Sırat Köprüsü. Biraz bocalayanlar Gayya kuyusuna düşerler...

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı 00:31

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı Ankara Valiliği, güvenlik gerekçesiyle bugünden başlayarak 30 Kasım'a kadar her türlü toplantı, miting ve yürüyüşü yasakladı. Büyük tepki gören kararı sosyal medyada eleştiren v..

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti 01:19

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybet

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti Olay sabah saat 09:00 sıralarında Şehitkamil İlçesi Güvenevler Mahallesi 51 nolu cadde üzerinde bulunan inşatta meydana geldi. Faaliyette olmayan ..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Beyoğlu Piliçleri 00:58

Beyoğlu Piliçleri

Sevda Ferdağ'ın Benzinci Eşref Kolçak'ı baştan çıkarmaya çalıştığı Beyoğlu Piliçleri Filmi. Beyoğlu… 1300 metrelik ana cadde. İnsanların sağlığında geçtikleri Sırat Köprüsü...

Haber Sırasında Çukura Düşen Motosikletli 01:08

Haber Sırasında Çukura Düşen Motosikletli

Brezilya'da sağanak yağmur etkisiyle cadde üzerinde oluşan çukura kız arkadaşıyla birlikte tepetaklak düşen motosiklet sürücünün ilginç kazası canlı yayın kameralarına böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Murphy Has A Case For Gideon - Season 1 Ep. 5 - APB 01:00

Murphy Has A Case For Gideon - Season 1 Ep. 5 - APB

Gideon'un kendisi tarafından üretilen en son teknoloji ile bu eksantrik ama parlak yabancı, kentin polis teşkilatına, suçla mücadele yöntemiyle ilgili her şeyi yeniden düşünmeye meydan okuyor. Fakat şehrin en gelişmiş po..

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB 00:55

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Yolda Yürüyen Kadının Gözlüğünü Çalan Hırsız - Çanakkale 00:28

Yolda Yürüyen Kadının Gözlüğünü Çalan Hırsız - Çanakkale

Çanakkale'de bu kadar da olmaz diyebilceğimiz olay yaşanıyor. Çanakkale'nin en işlek bölgelerinden Demircioğlu Caddesinde kaldırımda yürüyen bir kadına arkadan yaklaşan kimliği belirsiz kişi, kadının gözündeki gözlüğü te..

  • JET TV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ilhan Şeşen Tuvaletini Sokak Ortasında Yapınca Kıyamet Koptu! 03:09

Ilhan Şeşen Tuvaletini Sokak Ortasında Yapınca Kıyamet Koptu!

İnanılmaz olay Bodrumda yaşandı.ATM den para çektikten sonra cadde kenarında tuvalet ihtiyacını karşılayan ünlü sanatçıya tepki yağıyor...

  • ANKA tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da Kaçan Kurbanlığın Kadına Saldırması 00:09

İstanbul'da Kaçan Kurbanlığın Kadına Saldırması

İstanbul'da kaçan bir boğa işle bir cadde üzerinde ilerlerken yaya geçidinden karşıya geçen bayana saldırarak ayaklarını yerden kesmiş...

  • JET TV tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Geri Giden Minibüsün Altında Kaldı 00:25

Geri Giden Minibüsün Altında Kaldı

Kaza, Polatlı ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Plevne Caddesi üzerinde geri geri giden 63 RB 287 plakalı minibüs, o sırada caddede bulunan Ziya Karaduman’a (67) çarptı. Karaduman’a ç..

Taksim'de Panik Anları! Lüks Cip Alev Alev Yandı 01:05

Taksim'de Panik Anları! Lüks Cip Alev Alev Yandı

İstanbul Taksim'de park halindeki lüks bir cip henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Lüks cip yandığı sırada vatandaşlar o anları saniye saniye kaydetti. İstanbul Taksim'de park halindeki lüks bir cip henüz bilin..

Elif Dürüst'ün Muhteşem Evi 00:41

Elif Dürüst'ün Muhteşem Evi

Altıncı Cadde Mağazaları’nın ve altıncıcadde.com’un kurucu ortağı ve Aralık Derneği’nin kurucularından Elif Dürüst'ün Kandilli sırtlarında yer alan beyazın hakim olduğu evine konuk olduk. “Farklı ve kaliteli detaylardan ..

  • ANKA tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vicdansız Sürücü Otizmli Çocuğa Çarpıp Böyle Kaçtı! 00:43

Vicdansız Sürücü Otizmli Çocuğa Çarpıp Böyle Kaçtı!

Maltepe'de cadde üzerinde hızla seyreden Jip sürücüsü aniden yola çıkan 10 yaşındaki otizmli Lara Buket Budak'ı fark etmeyip çarptı. Metrelerce havaya fırlayan küçük kız şans eseri kazayı küçük sıyrıklarla atlattı. Vicda..

Profesyonel Bisikletçinin Ölümden Döndüğü An Kamerada 01:15

Profesyonel Bisikletçinin Ölümden Döndüğü An Kamerada

Sarıyer Yeniköy'de kendisi gibi profesyonel bisikletçi olan arkadaşlarıyla cadde üzerinde seyir eden Yunus Özekçe, yol ortasında “U” dönüşü yapan otomobile çarptı...

Trafik Magandası Bağdat Caddesi'ni Birbirine Kattı 00:40

Trafik Magandası Bağdat Caddesi'ni Birbirine Kattı

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde trafik magandaları cirit atmaya devam ediyor. Cadde üzerinde yaptığı yanlama haraketiyle ortalığı birbirine katan maganda cep telefonuyla görüntülendi...

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada 02:47

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada

Pendik’te kavşaktan geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı ATV isimli aracın sürücüsü havaya uçarak yere düştü. Kazayla birlikte havaya uçması saniye saniye kameralara yansıyan sürücü, ışıkları suçladı. Kurtköy Ankar..

Sokak Hayvanları İçin Mini Restoran Oluşturdu 02:05

Sokak Hayvanları İçin Mini Restoran Oluşturdu

Silivri’nin Selimpaşa Mahallesinde restoran işletmeciliği yapan Selçuk Kıroğlu, işyerinin yanına sokak hayvanları için de mini restoran açtı. Silivri’nin Selimpaşa Mahallesi’nde restoran işletmeciliği yapan Selçuk Kıroğl..

Yağışın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı 05:04

Yağışın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Tekirdağ’da etkili olan şiddetli yağışın ardından meydana gelen selin verdiği hasar gün ağarınca ortaya çıktı. Tekirdağ’da dün akşam saatlerinde bir anda bastıran şiddetli yağışla birlikte merkez ilçe Süleymanpaşa’nın ba..

Ünlü Besteci Ozan Musluoğlu Beşiktaş'ta Motosikletiyle bir Kadına Çarptı 01:20

Ünlü Besteci Ozan Musluoğlu Beşiktaş'ta Motosikletiyle bir Kadına Çarp

İstanbul Beşiktaş’ta motosikletiyle cadde üzerinde seyir halinde olan caz sanatçısı ve besteci Ozan Musluoğlu, yolun karşısına geçmeye çalışan genç bir kadına çarptı..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Beyoğlu'nda Kavga 02:33

Beyoğlu'nda Kavga

Beyoğlu Piliçleri. Beyoğlu... 1300 metrelik ana cadde. İnsanların sağlığında geçtikleri Sırat Köprüsü. Biraz bocalayanlar Gayya kuyusuna düşerler. Kenan; İşler nasıl? Leman; Fena değil. Kenan; Fena değil demek 'iyi ..

Bir Garip Patron 00:33

Bir Garip Patron

Beyoğlu Piliçleri. Beyoğlu... 1300 metrelik ana cadde. İnsanların sağlığında geçtikleri Sırat Köprüsü. Biraz bocalayanlar Gayya kuyusuna düşerler. Kenan; İşler nasıl? Leman; Fena değil. Kenan; Fena değil demek 'iyi ..

Saç Kesimini Beğenmeyen Adam Berberi Öldürdü! 00:38

Saç Kesimini Beğenmeyen Adam Berberi Öldürdü!

Rusya'nın başkenti Moskova'da saç kesimini beğenmeyen ve bu yüzden berberle tartışan şahıs, eline bıçak alınca kovalamaca yaşandı. Şahsı cadde ortasında yakalayan adam, berbere art arda bıçak darbeleri savurdu. Talihsiz ..

Mobese Direği Park Halindeki Otomobilin Üzerine Düştü 01:09

Mobese Direği Park Halindeki Otomobilin Üzerine Düştü

Şırnak'ın Silopi ilçesinde kamyonetin çarptığı MOBESE direği park halindeki otomobilin üzerine devrildi.Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 65 AL 874 plakalı kamyonet, 203. Sokak 3. Cadde'de geriye gittiği sırada İlçe Emniyet..

Numara Yaparken Canından Olan Amca 00:09

Numara Yaparken Canından Olan Amca

İşlek bir cadde de yerde yaralanmış numarası yaparken canından oldu ...

  • JET TV tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Almanya'da Havaya Ateş Eden Düğün Magandası 04:10

Almanya'da Havaya Ateş Eden Düğün Magandası

Almanya'da trafiği kesip, cadde ortasında düğün kutlaması yapan, havaya silah sıkan arabayla lastik yakan, korna sesi gibi düğün ritünellerini gerçekleştiren kalabalığı almanlar şaşkınlıkla izlemiş. Bu grubun hangi ulust..

  • JET TV tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 6 yıl önce