#Davos’a geliyorum

Göz Göre Göre Kaza Geliyorum Diyor : Talihsiz Şoför 00:22

Göz Göre Göre Kaza Geliyorum Diyor : Talihsiz Şoför

Sürekli sessiz yarışan kazanır mı ? Rusyada her taraf sisli ,görüşme mesafesi sıfır ve yer karlı iken sessizce sollama yapan yolcunun başına neler geldi ,talihsiz Şöför Acele Gitme Eceline Gidersin :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Bu Yaz Dişi Kenan Doğulu Olarak Geliyorum 00:54

Demet Akalın Bu Yaz Dişi Kenan Doğulu Olarak Geliyorum

Demet Akalın dan oldukça iddialı açıklamalar geldi....

  • ANKA tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaza geliyorum demez ( People are Idiots Compilation )? 12:07

Kaza geliyorum demez ( People are Idiots Compilation )?

Komik kazalar :) People are Idiots Compilation en komik düşüşler berbat düşüenler gerizekalı ınsanların toplandığı bir video kopmak garanti !!!..

  • JET TV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Boluğur Sezona Yeni Dizi ile Geliyorum 02:06

Merve Boluğur Sezona Yeni Dizi ile Geliyorum

Murat Dalkılıç ile Bodrum tatiline kısa bir ara verip İstanbul'a dönen Merve Boluğur yeni sezon için dizi görüşmeleri yaptığını söyledi. No 309 dizisi oyuncusu Sumru Yavrucuk ise mayolu görüntülenmemek için kameralardan ..

  • ANKA tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ekin Uzunlar - Geliyorum yar 02:54

Ekin Uzunlar - Geliyorum yar

Söz-Müzik:Sinan Akçıl Düzenleme:Mustafa Ceceli Davul:Doğaç Titiz Bas:Birkan Şener Gitar:Doğukan Aydın Kemençe:Ekin Uzunlar Mix-Mastering:Koray Püskül Klip Yönetmeni:Emrah Özbilen Kapak tasarım: Alper Erişir..

Ekin Uzunlar - Geliyorum yar 02:54

Ekin Uzunlar - Geliyorum yar

Söz-Müzik:Sinan Akçıl Düzenleme:Mustafa Ceceli Davul:Doğaç Titiz Bas:Birkan Şener Gitar:Doğukan Aydın Kemençe:Ekin Uzunlar Mix-Mastering:Koray Püskül Klip Yönetmeni:Emrah Özbilen Kapak tasarım: Alper Erişir..

Kazanın geliyorum dediği yol! 01:45

Kazanın geliyorum dediği yol!

Ümraniye'de sıklıkla kazaların yaşandığı yolda, son olarak bir kamyonet kaza yaparak devrildi. Yol kenarında yürüyen anne ve iki çocuğu ise aracın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. Mahalle sakinleri, kazaların son bul..

Datanın Sahibi Gücü Elinde Tutar 51:14

Datanın Sahibi Gücü Elinde Tutar

Davos'un Geçmişi Davos'ta Neler Konuşuldu? Davos'da İklim Krizi Çelişkisi! Davos'un Geçmiş Yıllardaki Gündemleri Nelerdi? 4. Sanayi Devrimi mi Geliyor? Hayvanlardan Sonra Sıra Çocuklarda! Bizi Nasıl Kandırıyorlar? Olacak..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz 01:42

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz

ABD Başkanı Donald Trump, Filistin'i maddi yardımları kesmekle tehdit etti. Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşen Trump, basın toplantısında İsrail-Filistin meselesine değ..

HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK! 1:00:59

HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK!

İnsan Hakları Değişiyor! Parçalanmış Dünyanın Güç Yarışı ve Davos 2023! ABD'de Gizli Belge Krizi GreenPeace ve Dünya Güçlerinin Tarafları İnternet Dünyasında Yeni Sistem... Kurban Kesmek Yapay Et ile Beraber Yasaklanacak..

  • STUDIO AS tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Mahsun Kırmızıgül - Daye 04:46

Mahsun Kırmızıgül - Daye

Bu başıma gelenleri sayamam Hiçbir kalbi kırmamışım kıramam Yokluğunda yandı gönlüm kavruldu Daye sana doymamışım doyamam Yaban elde neler geldi başıma Düşündükçe aklar düştü saçıma Hep zalimler çıktı benim karşıma..

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele Geçirdi 00:49

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele G

Uluslararası sivil toplum örgütlerine ve bazı spor kulüplerine ait sosyal medya hesapları kimliği belirsiz Türk bilgisayar korsanları tarafından hacklendi. Aralarında Borussia Dordmund, Birleşmiş Milletler ve Uluslarara..

Canlı! Ebabil Operasyonu neyin nesi? Parçalanmış bir dünyada işbirliği! Peki ama nasıl? 1:22:59

Canlı! Ebabil Operasyonu neyin nesi? Parçalanmış bir dünyada işbirliği

İSVİÇRE’NİN DAVOS KASABASINDA 1971 YILINDAN BU YANA DÜZENLENEN DÜNYA EKONOMİK FORUMU (WEF) YARIN BAŞLIYOR. WEF'İN KURUCUSU PROF. DR. KLAUS SCHWAB YAPTIĞI AÇIKLAMADA, KÜRESEL VE ULUSAL DÜZEYDE ARTAN PARÇALANMANIN GÜVEN ER..

  • STUDIO AS tarafından
  • 31 görüntüleme
  • 1 yıl önce
 SATANİSTLER ve GİZLİ AYİNLER 1:25:49

SATANİSTLER ve GİZLİ AYİNLER

14 Mayıs! Davos! Rusya! Şubat! Nato!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 1 yıl önce
İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Ezel Ramiz Dayı  Kerpeten Ali Yemek Hesabı 04:06

Ezel Ramiz Dayı Kerpeten Ali Yemek Hesabı

Ramiz Dayı Ezel Ölümü Gömdüm Geliyorum İzle..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Sancak - Uçurum 03:12

Sancak - Uçurum

Düşsem uçurumlardan, uyansam okyanuslarda. Yine de gözlerin gibi olamaz. Ölsem yokluğundan, karşımda cennet olsa. Yine de senin yanın gibi olamaz. Kör oldu gözlerim inan seni bulamam. Bağladın kollarımı bak seni tutamam..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Davos_ Rusya'nın Dünyadaki Rolü 41:08

Davos_ Rusya'nın Dünyadaki Rolü

lusal politikadan yeni bir ekonomik ve jeopolitik bağlama kadar, Rusya’nın dünyadaki rolü ne? Euronews’ten Isabelle Kumar’ın Davos’taki canlı yayın konukları: Igor Shuvalov – Rusya Federasyonu Başbakan Yardımcısı ..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak! 08:02

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak!

Başbakan erdoğan klibi.. Konya erdoğan uzun adam klip. Başbakan erdoğan konyalılardan. konyalı erdoğan klibi. cumhurbaşkanı adayı Başbakan recep tayyip erdoğan klibi.. izlenme rekorları kıran Başbakan erdoğan klibi. Başb..

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı 01:33

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı

ürk Silahlı Kuvvetleri'nin, Özgür Suriye Ordusuyla birlikte Afrin'a yönelik başlattığı Zeytin Dalı operasyonu devam ediyor. Operasyonun 6'ıncı gününde Afrin kırsalındaki PYD mevzileri obüs ve top atışlarıyla ateş altına..

Can Dündar'ın Yalanı Ortaya Çıktı! 01:23

Can Dündar'ın Yalanı Ortaya Çıktı!

Can Dündar'ın Yalanı Ortaya Çıktı! Kaçtığı Almanya’da “dünyanın en büyük gazeteci hapishanesinden geliyorum” diyen Can Dündar’ı gerçekler yalanlıyor. Dündar’ın gazeteci dediği isimlerin tümü ya terörist, ya da katil..

Erkeklerin Kabusu Kadınları Anlamak 01:00

Erkeklerin Kabusu Kadınları Anlamak

Bi olay bu kadar mı güzel anlatılır.. :) Arkadaşlar kimdir bilmiyorum ancak çok güzel bir video çekmişler.. Geberdim geberdim ???????????????? allahım nasıl bi imtihaan erkeklerin kadınlarla imtihanı ???????? ulann cenne..

Kukuli  Aman Dikkat 00:25

Kukuli Aman Dikkat

Kaza bazen de geliyorum der! Kukuli sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Öğretici şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!..

Nereden Geliyorsun Sorusuna En Dürüst Cevabı Veren Trabzonlu Teyze 00:43

Nereden Geliyorsun Sorusuna En Dürüst Cevabı Veren Trabzonlu Teyze

Karadenizin bir yerel televizyonunda karadenizli teyze ile röportaj yapan muhabir teyzeye nereden geliyorsun sorusu soruyor, teyzenin cevabı ise evden geliyorum oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı 01:51

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı

Meclis 15 Temmuz Darbesini Araştırma Komisyonu Başkanvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdağ, teröristbaşı Gülen'in yıllarca sahte belgelerle devleti dolandırdığını söyledi. İşte o çok çarpı..