#Dedektif

Testere - Jigsaw Efsanesi (Jigsaw) 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:01

Testere - Jigsaw Efsanesi (Jigsaw) 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Serinin bu bölümünde Testere'nin cinayetlerine benzer cinayetler bir anda yeniden canlanır ve herkes Testere'nin geri döndüğü konusunda konuşmaya başlar. Bu işin aslını astarını bulmak için atanan dedektif Test..

Kardan Adam - The Snowman Türkçe Dublaj İzle 1:59:15

Kardan Adam - The Snowman Türkçe Dublaj İzle

Başrolünde ünlü oyuncu Michael Fassbender bulunmaktadır filmde dedektif rolünde oynamaktadır. Kış gelmiş ve yılın ilk karı yağmıştır. İşinden çıkan ve eve doğru yola çıkan kadın Katrine Bratt daha önceden konuştukları gi..

Ceset - El Cuerpo Türkçe Dublaj İzle 1:51:00

Ceset - El Cuerpo Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Confidential Assignment 2007 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:03:17

Confidential Assignment 2007 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Filmde, Güney Kore ve Kuzey Kore’nin ilk defa resmi olmayan bir işbirliğine dayalı gerçekleştirdiği soruşturma konu almaktadır. Kuzey Koreli bir dedektif olan Im Chul-Ryung (Hyun-Bin), Kuzey Kore mülteci suç ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 2.225 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnsan Ticareti  Film İzle 1:36:17

İnsan Ticareti Film İzle

İnsan Ticareti - Skin Trade filmin de Ekachai Uekrongtham yönetmen koltuğunda, Aksiyon ve gerilimin en üst düzeyde başından sonuna kadar devam ettiği suç konulu film de başrol oyuncuları Dolph Lundgren, Tony Jaa, Ron Per..

  • Film İzle tarafından
  • 3.773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GRIMM 6.SEZON 1.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 42:54

GRIMM 6.SEZON 1.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

Grimm Breakfast in Bed YABANCI DİZİLER NBC yapımı bir dizidir. IMDB puanı 7.8 olan dizinin ilk bölümü 28 Ekim 2011 tarihinde yayınladı. Dizi şuan 6. sezon da olup 43 dakikalık bölümler halinde yayınlanıyor. Polis dedekti..

  • Tv Series tarafından
  • 3.206 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Death Note Fragman 01:03

Death Note Fragman

Kimseyi öldürmesine izin vermeyen doğaüstü bir defteri keşfeden bir öğrenci, dünyayı iyi niyetli bir insan tanrısı olarak yönetmek için kötülüğe karşı bir haçlı seferi başlatır. Ölümcül bir kedi ve fare oyunu, ölümsüz bi..

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:14

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle

Ateş Fırtınası filmi 13 Aralık 2013 tarihinde ilk kez Hong Kong sinemalarıyla buluşmuş bir Aksiyon, Gerilim ve Polisiye filmidir. Alan Yuen’in filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı Ateş Fırtınası filmin..

  • Film İzle tarafından
  • 11.645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia 43:10

Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia

250 yıllık uykunuzdan uyansanız, Dünya?yı yıkılmanın eşiğinde bulsanız ve insanlığın son umuduysanız ne olur? Sizi bilmem de Ichabod Crane uyanınca Sleepy Hollow olmuş. Dizi, The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) h..

  • Tv Series tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 42:27

ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE BRATVA Arrow izle 1080p 720p yabancı dizi izle full kalitede. Milyarder bir çapkın olan Oliver Queen korkunç bir deniz kazasından sonra hayatında yeni bir sayfa açar. Beş ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Notu Fragman 01:03

Ölüm Notu Fragman

Kimseyi öldürmesine izin vermeyen doğaüstü bir defteri keşfeden bir öğrenci, dünyayı iyi niyetli bir insan tanrısı olarak yönetmek için kötülüğe karşı bir haçlı seferi başlatır. Ölümcül bir kedi ve fare oyunu, ölümsüz bi..

Agatha Christie Kimdir? 01:53

Agatha Christie Kimdir?

Tam adı Agatha Mary Clarissa Miller Christie Mollowan olan Agatha Christie (15 Eylül 1890 – 12 Ocak 1976), İngiliz yazar, polisiye edebiyatın en önemli isimlerinden biri ve dedektif Hercule Poirot karakterinin yaratıcısı..

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası 01:18

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası

Alman profesör (Ali Şen), buluşu zaman makinesini Türkiye'de dener. Bizans hazinelerinin yerini bulurlar. Herkesin gözü bu makinededir; Süpermen dedektif Murat'ın (Cüneyt Arkın), ona kazık atan Atak'la Matrak'ın, mafya l..

Once Upon a Time in Venice 01:48

Once Upon a Time in Venice

Los Angeles'lı bir dedektif, köpeğini çalan acımasız çete arıyor...

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı 00:49

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı

Starling Şehri'nin ünlü milyarder playboy olan Oliver Queen (Stephen Amell) bir gemi kazasında babası Robert Queen'i ve sevgilisi Laurel Lance'in (Katie Cassidy) kız kardeşi olan Sara Lance'i (Caity Lotz) kaybettikten so..

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON 00:20

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Hayat Avcısı The Imposter Hd Full Belgesel İzle Türkçe Atlyazılı 1:38:34

Hayat Avcısı The Imposter Hd Full Belgesel İzle Türkçe Atlyazılı

Henüz 13 yaşındaki Nicholas Barclay, 1994'te bir nisan günü San Antonio'daki evine giderken, ortadan kaybolur. Ailesi tüm arama çalışmalarına rağmen oğluna ulaşamaz, polisten de bir iz çıkmaz. Oğullarının bir şekilde öld..

  • Tv Series tarafından
  • 2.774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baktığı Çocuğa İşkence Eden Ukraynalı Kadın 01:53

Baktığı Çocuğa İşkence Eden Ukraynalı Kadın

İstanbul'da bakıcılığını yaptığı bir bebeğe işkence yapan Ukraynalı bir kadın ailenin dedektif gibi iz sürmesi sonucu Muğla'nın Marmaris ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Yeminli tercüman eşiliğinde ifadesi alınan ..

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahşi Atlar Film İzle 1:43:37

Vahşi Atlar Film İzle

Yönetmenliği'ni Robert Duvall'ın yaptığı 2015 yapımı Wild Horses'in kısaca konusu;15 yaşında bir çocuk aniden ortadan kaybolur.Bir dedektif kapanmış bu davayı tekrardan açar,nedeni ise cinayete kurban gittğiğini düşünmes..

Bataklık La İsla Minima Film İzle 1:44:17

Bataklık La İsla Minima Film İzle

Bir kasabada kadın cinayetleri ard arda işlenmeye başlar iki cinayet dedektifi konuyu incelemeye başlar bu iki dedektif 'in huyları birbirine çok zıdtır. Bunları bir kenara bırakarak seri katili bulmaya çalışacaklardır. ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.428 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzgun Film  İzle 1:45:55

Kuzgun Film İzle

Filmin Konusu, Nişanlısı kaçırılan adam dedektif ile bir kiralık katili aramaya başlar.Gizemli olayların yaşandığı gerilim yüklü bir film. Tür: 2012 Filmleri, En İyi Filmler, Gerilim Filmleri, Gizem Filmleri, İmdb 7+ Fi..

  • Tv Series tarafından
  • 3.552 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal Weapon 00:20

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal W

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Rage Pain And A Shocking Arrival Fragman 00:30

Rage Pain And A Shocking Arrival Fragman

Sezon Üç, Baykuşlar Mahkemesi olarak bilinen rezil cürüm organizasyonunun perdesini soyacak. Hint Tepesi gevşek durumdaysa, JIM GORDON (Ben McKenzie), Gotham'da bir ödül avcısı olarak kendi eline konulması gerekir. Korku..

Sahte Reçeteyle 1.5 Milyonluk Vurgun 01:08

Sahte Reçeteyle 1.5 Milyonluk Vurgun

İstanbul’da sahte reçeteyle yılbaşından bu yana 300 eczaneden, yaklaşık 1.5 milyon liralık vurgun yapıldı. SGK’nın çağrısıyla sahte reçetelerden haberdar olan mağdur eczacılar, dedektif gibi çalışarak iz sürüyor...

Stolen Suç Ortağı Film İzle 1:35:35

Stolen Suç Ortağı Film İzle

Eski hirsiz Will Montgomery (Cage) 10 milyon dolarlik soygun girisimi sonucu yattigi hapishaneden saliverilmistir. 8 senedir gorusmedigi arasinin bozuk oldugu kizi Alison`i gormeye gider. Fakat oldugu sanilan eski ortagi..

  • Tv Series tarafından
  • 2.279 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Solace Film İzle 1:41:12

Solace Film İzle

Afonso Poyart’ın yönettiği film, korkunç cinayetler işleyen ve ardında hiçbir iz bırakmadan kimliğini saklamayı başaran bir seri katilin peşine düşen genç bir FBI dedektifinin hikayesini ele alıyor. Genç dedektif bu zorl..

  • Tv Series tarafından
  • 3.739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jessica Jones 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:11

Jessica Jones 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

New Yorklu güçlü ve kararlı özel dedektif Jessica Jones geri döndü. Üstelik bu kez üzerinde çalıştığı dosya hiç olmadığı kadar kişisel. Sayısız soru ve yalandan aldığı güçle, Jessica Jones gerçeği açığa çıkarmak için ger..

Bosch 4. Sezon Fragmanı 02:00

Bosch 4. Sezon Fragmanı

Bosch 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 13 Nisan Cuma Günü Amazon'da Bosch Sezon 4, 13 Nisan'da Amazon'da başlıyor. Dedektif Harry Bosch yeni bir hareketli mevsim İle geri dönüyor. Los Angeles kentine isyan fırla..

Searching Orijinal Fragmanı 02:34

Searching Orijinal Fragmanı

David Kim’in 16 yaşındaki kızı kaybolunca, yerel soruşturma açılıp davaya dedektif atanmıştır. Dedektiflerin araştırmaya başlamasından 37 saat sonra David kimsenin bakmadığı bir yeri araştırmaya karar verir. Bütün sırlar..

Sherlock Holmes 2 Gölge Oyunları Film İzle 2:08:44

Sherlock Holmes 2 Gölge Oyunları Film İzle

Sherlock Holmes daima odadaki en zeki kişi olmuştur... Şimdiye dek. Artık yeni bir suç dehası vardır: Profesör James Moriarty (Jared Harris). Moriarty hem zeka anlamda Holmes'un dengidir, hem de kötülük yapma eğilimi ve ..

  • Tv Series tarafından
  • 14.278 görüntüleme
  • 7 yıl önce