#Düzce’nin

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - I.DÜNYA SAVAŞI'NIN ÖZEL SEBEPLERİ - I.DÜNYA SAVAŞI ÖNCESİ ABD, BULGARİSTAN, JAPONYA'NIN DURUMU VE SAVAŞIN BAŞINDA BLOKLAŞMALAR 07:32

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - I.DÜNYA SAVAŞI'NIN ÖZE

- I.DÜNYA SAVAŞI'NIN ÖZEL SEBEPLERİ - I.DÜNYA SAVAŞI ÖNCESİ ABD, BULGARİSTAN, JAPONYA'NIN DURUMU VE SAVAŞIN BAŞINDA BLOKLAŞMALAR..

  • EBA tarafından
  • 31 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - I.DÜNYA SAVAŞI'NIN ÖZEL SEBEPLERİ - I.DÜNYA SAVAŞI ÖNCESİ ALMANYA, İNGİLTERE VE FRANSA'NIN DURUMU 09:10

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - I.DÜNYA SAVAŞI'NIN ÖZE

I.DÜNYA SAVAŞI'NIN ÖZEL SEBEPLERİ - I.DÜNYA SAVAŞI ÖNCESİ ALMANYA, İNGİLTERE VE FRANSA'NIN DURUMU..

  • EBA tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - I.DÜNYA SAVAŞI'NIN ÖZEL SEBEPLERİ - I.DÜNYA SAVAŞI ÖNCESİ İTALYA VE OSMANLI DEVLETİ'NİN DURUMU 08:03

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - I.DÜNYA SAVAŞI'NIN ÖZE

I.DÜNYA SAVAŞI'NIN ÖZEL SEBEPLERİ - I.DÜNYA SAVAŞI ÖNCESİ İTALYA VE OSMANLI DEVLETİ'NİN DURUMU..

  • EBA tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - I.DÜNYA SAVAŞI'NIN SONA ERMESİ VE WİLSON İLKELERİ - ABD'NİN SAVAŞA GİRMESİ 03:42

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - I.DÜNYA SAVAŞI'NIN SON

I.DÜNYA SAVAŞI'NIN SONA ERMESİ VE WİLSON İLKELERİ - ABD'NİN SAVAŞA GİRMESİ..

  • EBA tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - İKİ SAVAŞ ARASINDAKİ DÖNEMDE DÜNYA - SSCB'NİN KURULAMASI VE GENEL POLİTİKALARI - BOLŞEVİK İHTİLALİ'NİN (EKİM DEVRİMİ) GERÇEKLEŞMESİ VE SONUÇLARI 08:40

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - İKİ SAVAŞ ARASINDAKİ D

İKİ SAVAŞ ARASINDAKİ DÖNEMDE DÜNYA - SSCB'NİN KURULAMASI VE GENEL POLİTİKALARI - BOLŞEVİK İHTİLALİ'NİN (EKİM DEVRİMİ) GERÇEKLEŞMESİ VE SONUÇLARI..

  • EBA tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - İKİ SAVAŞ ARASINDAKİ DÖNEMDE DÜNYA - SSCB'NİN KURULAMASI VE GENEL POLİTİKALARI - SOVYETLER BİRLİĞİ'NİN ASİMİLASYON POLİTİKALARI VE BASMACI HAREKETİ 08:17

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - İKİ SAVAŞ ARASINDAKİ D

İKİ SAVAŞ ARASINDAKİ DÖNEMDE DÜNYA - SSCB'NİN KURULAMASI VE GENEL POLİTİKALARI - SOVYETLER BİRLİĞİ'NİN ASİMİLASYON POLİTİKALARI VE BASMACI HAREKETİ..

  • EBA tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - MİLLİ MÜCADELE HAZIRLIKLARI - AMASYA GÖRÜŞMELERİ VE TEMSİL HEYETİ'NİN ANKARA'YA GELMESİ - TEMSİL HEYETİ'NİN ANKARA'YA GELMESİ 08:15

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - MİLLİ MÜCADELE HAZIRLI

MİLLİ MÜCADELE HAZIRLIKLARI - AMASYA GÖRÜŞMELERİ VE TEMSİL HEYETİ'NİN ANKARA'YA GELMESİ - TEMSİL HEYETİ'NİN ANKARA'YA GELMESİ..

  • EBA tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA TARİH LİSE - OSMANLI DEVLETİ'NİN XVIII. YÜZYILDA DIŞ GELİŞMELER -XVIII.  YÜZYILDA AVRUPA DEVLETLERİNİN VE OSMANLI DEVLETİ'NİN GENEL DURUMU II 11:49

EBA TARİH LİSE - OSMANLI DEVLETİ'NİN XVIII. YÜZYILDA DIŞ GELİŞMELER -X

OSMANLI DEVLETİ'NİN XVIII. YÜZYILDA DIŞ GELİŞMELER -XVIII. YÜZYILDA AVRUPA DEVLETLERİNİN VE OSMANLI DEVLETİ'NİN GENEL DURUMU II..

  • EBA tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA TARİH LİSE - OSMANLI DEVLETİ'NİN XVIII. YÜZYILDA DIŞ GELİŞMELER -XVIII. YÜZYILDA AVRUPA DEVLETLERİNİN VE OSMANLI DEVLETİ'NİN GENEL DURUMU I 08:01

EBA TARİH LİSE - OSMANLI DEVLETİ'NİN XVIII. YÜZYILDA DIŞ GELİŞMELER -X

OSMANLI DEVLETİ'NİN XVIII. YÜZYILDA DIŞ GELİŞMELER -XVIII. YÜZYILDA AVRUPA DEVLETLERİNİN VE OSMANLI DEVLETİ'NİN GENEL DURUMU I..

  • EBA tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA TARİH LİSE - XVIII. YÜZYIL ISLAHATLARI VE DÖNEMİN ISLAHATÇILARI - XVIII. YÜZYILDA OSMANLI DEVLETİ'NİN DEVLETİ'NİN İDARİ YAPISINDAKİ DEĞİŞİMLER 04:32

EBA TARİH LİSE - XVIII. YÜZYIL ISLAHATLARI VE DÖNEMİN ISLAHATÇILARI -

XVIII. YÜZYIL ISLAHATLARI VE DÖNEMİN ISLAHATÇILARI - XVIII. YÜZYILDA OSMANLI DEVLETİ'NİN DEVLETİ'NİN İDARİ YAPISINDAKİ DEĞİŞİMLER..

  • EBA tarafından
  • 30 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Abd ve ingiltere'nin Çok Kullandığı 1 M4A1 Yüksekova'da PKK'nın elinde 01:10

Abd ve ingiltere'nin Çok Kullandığı 1 M4A1 Yüksekova'da PKK'nın elinde

Dilekli Hisar Dağı'nda Teröristlerin Cephaneliği Bulundu Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçlerinin, Dilekli Hisar Dağı bölgesinde, terör örgütü PKK mensuplarına ait çok sayıda si..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak 01:55

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürec

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak Bugün piyasaya çıkacak sayısında AB'nin Türkiye'nin üyelik sürecini durdurmayı planladığını öne süren Alman Spiegel dergisi, haberi G..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredini Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yükseltti 00:15

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredini Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yük

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredi Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yükseltti Son dakika gelişmesi... Standard And Poor's, Türkiye'nin kredi görünümünü negatif ten durağan a yükseltti. BB olan kredi notunu da teyit ett..

Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin 05:37

Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin

Toyota’nın merakla beklenen yeni Supra’sı ilk kez bu kadar net olarak karşımızda. Toyota’nın yeni Supra projesi için geride bıraktığımız her gün mutlu sona yaklaşıyoruz. Yeni Supra için hummalı bir çalışma süreci yürüte..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat  Buzdağının Görünen Kısmı 02:21

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat Buzdağının Görünen Kısmı

ABD'nin müttefikleri için gönderilen silahların Suriye'deki teröristlerin eline geçtiği yönündeki açıklamaları değerlendiren Rus siyaset bilimci Dmitriy Evstafyev, kamuoyuna yansıyan verilerin buzdağının görünen kısmı ol..

00:53

"Türkiye'nin Otomobili"nden yeni görüntü

Türkiye'nin merakla beklediği Türkiye'nin Otomobili için geri sayım devam ediyor.Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun resmi Twitter sayfasından araca dair yeni detaylar veren bir fotoğraf paylaşıldı.TOGG'un Twitter he..

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması 02:16

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ'la (IŞİD) Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Türkiye ve Rakka operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. NATO-PA Ortadoğu ve Akden..

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu 01:15

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nü

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu Trump'ın güvenlik ve istihbarat başdanışmanı Flynn'ın FETÖ elebaşı Gülen'le ilgili sözlerinin ardından, Gülen'in avukatları paniğe..

Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da 03:55

Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da

Donizetti'nin Aşk İksiri Viyana Devlet Operası'nda sahneleniyor Donizetti'nin Aşk İksiri adlı eseri isteksizce operaya uyarladığı söylenir. Benjamin Bernheim'ın başrolünde Viyana Devlet Operası'nda gösterime giren eserd..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Rusya- Suriye'nin Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz, Federasyona Karşıyız 01:03

Rusya- Suriye'nin Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz, Federasyona Karşıy

Rusya- Suriye'nin Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz, Federasyona Karşıyız Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, Suriye'nin toprak bütünlüğünü desteklediklerini ve federasyon kurulmasına karşı olduklarını söyl..

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

İsrail Basını Obama'nın,  Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı 00:43

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımın

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı Obama'dan Gider Ayak YPG'ye Son Kıyak! Silah Yardımını Yeniden Başlattı İsrail basını, Trump'ın başkanlık yarışını kazanmasının a..