#Emekli

Adam Sektirmiyor Bile Makine Gibi 01:13

Adam Sektirmiyor Bile Makine Gibi

Adam karpuzculuk yapmis önceden. Emekli oluncada buraya gelip egzersiz yapıyor..

‘Kardak'a Yine Çıkarım 00:47

‘Kardak'a Yine Çıkarım

Türkiye ve Yunanistan arasındaki ihtilaf sonucu 21 yıl önce Kardak kayalıklarına gerçekleştirilen operasyonda görev alan dönemin Sualtı Taarruz (SAT) komandosu emekli astsubay Hakan Çalışkan, yeniden çağrılması durumunda..

Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı Film İzle 1:43:44

Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı Film İzle

Hikâye 1947'de geçmektedir. Holmes uzun yıllardan beri Sussex'de kâhya kadın ve kadının oğluyla emekli hayatını sürdürürken 50 yıllık çözümlenmemiş bir davanın aklından çıkmadığını fark eder.. Holmes'un zekâsı eskisi gi..

  • Tv Series tarafından
  • 3.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bazen Yağ Sallamak İstiyorum Diyenler Var mı ? 00:18

Bazen Yağ Sallamak İstiyorum Diyenler Var mı ?

Emekli Teyzelerin partide göbeklerini sallaması , herkesi eğlendirdi. Oh be dedirten görüntüleri izle :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.578 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mark Ronson - Uptown Funk 04:30

Mark Ronson - Uptown Funk

Uptown Funk Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do This hit, that ice cold Michelle Pfeiffer, that white gold This one, for them hood girls Them good gi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Moda Deniz Kulübü Baskınına İlişkin Yeni Görüntüler 01:52

Moda Deniz Kulübü Baskınına İlişkin Yeni Görüntüler

FETÖ'nün darbe girişiminde emekli Korgeneral Şanver'in kızının düğününün yapıldığı Moda Deniz Kulübü'nün darbecilerce basılması ve dönemin Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Ünal'ın alıkonulmasına ilişkin yeni gör..

Emeklilerin Bayram İkramiyeleri 17-29 Temmuz'da 01:35

Emeklilerin Bayram İkramiyeleri 17-29 Temmuz'da

Emeklilerin merakla beklediği tarihler açıklandı. Yaklaşık 12 milyon emeklinin kurban bayramı ikramiyelerinin 17-29 Temmuz tarihleri arasında ödeneceği açıklandı. Üstelik emekliler ödemelerini almak için bankalara gitmey..

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı 00:24

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı

Münir’in hafızası geri gelmiştir. Tuncay’dan o süre içinde olanları öğrenir. Tarık ile Itır’ın Münir’in durumundan haberleri yoktur. Karı koca rolüne devam ederek Münir’in yanına gelirler. Yadigar’ın aklına gelen müthiş..

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu 05:08

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu Almanya'da işlettiği markette ejder meyvesinin çok satıldığını görünce, memleketi Mersin'de deneme ekimi yapan Zeki Çoban, başarılı olunca ortağıyla 2,..

Red Film İzle 1:55:48

Red Film İzle

HIZLI VE EMEKLİ / RED TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Hızlı ve Emekli hd izle, CIA da uzun yıllar başarılı işlere imza atmış olan frank artık huzurlu bir emeklilik hayatı sürmek üzere kenara çekilmiştir. Güzel bir günün sabahında ken..

  • Tv Series tarafından
  • 7.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Non-Stop Film İzle 1:46:37

Non-Stop Film İzle

Yönetmenliğini Jaume Collet Serra’nın üstlendiği aksiyon dolu bu harika film de başrollerde Liam Neeson yer alıyor. Filmimizin adı isminden de anlaşılacağı gibi Non-stop, durmak bilmeyen heyecan, aksiyon ve macera dolu f..

  • Tv Series tarafından
  • 8.653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Yarası Şener Şen Meltem Cumbul Türk Filmi İzle 2:17:15

Gönül Yarası Şener Şen Meltem Cumbul Türk Filmi İzle

Bütün hayatını Anadolu’nun ücra köşelerinde öğrencilerine adamış, bunun uğruna karısı ve çocuklarından bile vazgeçmiş bir öğretmen Nazım (Şener Şen). Psikopat kocasından kaçıp, kızıyla birlikte İstanbul’a yerleşen ve bir..

  • PengoTV tarafından
  • 7.635 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fatih Eryılmaz 00:57

Fatih Eryılmaz "Fetö Üyeleri Şuan Cezaevlerinde Radikalleşiyorlar"

Emekli polis müdürü ve İYİ Parti Kurucu Üyesi Fatih Eryılmaz, cezaevlerinde bulunan FETÖ'cülerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaynak Yeniçağ: Fatih Eryılmaz: FETÖ üyeleri şuan cezaevlerinde radikalleşiyorlar ..

Daha Yeni Başladık - Just Getting Started Türkçe Dublaj İzle 1:33:07

Daha Yeni Başladık - Just Getting Started Türkçe Dublaj İzle

Amerikan istihbaratında yıllarca çalışmış bir FBI ajanı artık emekli olmuş ve eski günleri aradığı bir gün aynı onun gibi zamanında Suçluları yakalamak olmasada mafya içinde büyük patronların avukatlığını yapmış ve emekl..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor 04:22

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy'de yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Katırcı, koronavirüs sürecinde de devam ettirdiği nostaljik maket araçlar ilgi odağı oldu. Şenköy'de yaşayan 3 çocuk babası Durmuş Katırcı, eşini ..

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç 02:50

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç Bosna kahramanı 'bilge kral' Aliya İzzetbegoviç'in on üçüncü ölüm yıl dönümünde, silah arkadaşı emekli albay Şerif Petkoviç Türkiye'ye geldi. İstanbul'da birçok anma etkinliğine katılacak ..

Maşa ile Koca Ayı 53. Bölüm - Mawa Kawa 06:54

Maşa ile Koca Ayı 53. Bölüm - Mawa Kawa

Maşa ile Koca Ayı, Rus yapımı bir animasyon televizyon dizisidir. Dizinin hikayesi bir Rus halk masalına dayanmaktadır. Maşa adında küçük bir Rus kızı ile sirkten emekli, Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları ko..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.227 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Dünyayı Gezen 89 Yaşındaki Maceraperest Nine 02:42

Dünyayı Gezen 89 Yaşındaki Maceraperest Nine

Elena Mihaylovna isimli 89 yaşındaki ninemiz, emekli olduktan sonra onlarca ülkeyi dolaşarak seyahat etmekten korkmayın dedi...

  • Cowboy tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Talibini Görünce Kaçacak Yer Arayan Gelin Adayı (Evleneceksen Gel) 01:08

Talibini Görünce Kaçacak Yer Arayan Gelin Adayı (Evleneceksen Gel)

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu ‘Evleneceksen Gel’ programında seyircinin uzun zamandır takip ettiği emekli polis Filiz’e sürpriz bir talip geldi. Kapının açılmasıyla Necmi’yi karşısında gören Filiz, sinirlendi ve h..

  • Cowboy tarafından
  • 1.894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polonya'nın en yaşlı fotomodeli 00:54

Polonya'nın en yaşlı fotomodeli

Polonya'nın en yaşlı fotomodeli, emekli tiyatro oyuncusu 82 yaşındaki Helena Norowicz. İlerleyen yaşına rağmen ülke genelinde aranan, başarılı bir model...

50 köpekle yaşıyor 01:20

50 köpekle yaşıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan emekli anestezi uzmanı doktor Aylin Yıldız Schwarz, denize sıfır villasının hem odalarını hem de bahçesini yaşadığı 50 köpek için özel olarak dizayn ettirdi...

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaptan Tsubasa 5.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 21:51

Kaptan Tsubasa 5.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Ana karakter Oozora Tsubasa, Kojiro Hyuga, kaleci Genzo Wakabayashi ve Taro Misaki'dir. Tsubasa, doğumundan beri topla haşır neşir bir çocuktur. Tek hayali dünyadaki en iyi futbol oyuncusu olmaktır. Bazı sorunları nedeni..

Mete Yarar Kimdir? 02:15

Mete Yarar Kimdir?

Kara harp okulundan piyade teğmen olarak mezun olan Mete Yara 20 yıl boyunca silahlı kuvvetlerin birçok birimde görev yapmıştır. Özel Kuvvetler Komutanlığı'ndan binbaşı rütbesi alan Mete Yarar 2004 yılında emekli olmuştu..

Maşa ile Koca Ayı 62.Bölüm Mawa Kawa 07:23

Maşa ile Koca Ayı 62.Bölüm Mawa Kawa

Maşa adında küçük bir Rus kızı ile sirkten emekli, Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edinmektedir...

79 Yaşında Hukuk Öğrencisi 01:35

79 Yaşında Hukuk Öğrencisi

Kocaeli'de yaşayan 79 yaşındaki emekli öğretmen Muharrem Açıl, 53 yıl önce bırakmak zorunda kaldığı ve geçen sene yeniden başladığı hukuk eğitiminde gösterdiği azimle, genç sınıf arkadaşlarından takdir topluyor...