#Erdoğandan abdye afrin tehdidi askerlerinizi toprağa gömeriz

''Sevgilimden ayırdın'' tehdidi! 02:10

''Sevgilimden ayırdın'' tehdidi!

SEVGİLİSİNDEN AYRILDI...AMA O SEVGİLİ HEM ONUN HEM DE EN YAKIN ARKADAŞININ PEŞİNİ BIRAKMADI...'BİZİ SEN AYIRDIN' DEDİĞİ KADININ DA ESKİ SEVGİLİSİNİN DE HAYATINI CEHENNEME ÇEVİRDİ..ŞİMDİ DE ÖLÜMLE TEHDİT EDİYOR..İKİ ARKAD..

Bunu Sakın Yapmayın Putin'den Nato'ya Savaş Tehdidi Geldi 01:44

Bunu Sakın Yapmayın Putin'den Nato'ya Savaş Tehdidi Geldi

RUSYA'DAN NATO'YA UYARI..

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi 01:06

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi

Hürriyet gazetesinde yer alan bir haber göre Fatih Belediyesi, Topkapı Sarayı’nın Sur-u Sultani içinde kalan hasbahçesinin bulunduğu alanda sit derecesini düşürmek için İstanbul 4 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Kurulu..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

Son Dakika Teröristlerin Korkulu Rüyası Afrin'de İlk Görüntüler 03:05

Son Dakika Teröristlerin Korkulu Rüyası Afrin'de İlk Görüntüler

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen Zeytin Dalı harekâtı kapsamında bir süre önce Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gönderilen Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve Polis Özel Harekât (PÖH) timleri, Afrin kır..

JÖH'ler Afrin'e Hareket Etti 00:58

JÖH'ler Afrin'e Hareket Etti

Türkiye'nin dört bir tarafından gelen Jandarma Özel Hareket (JÖH) birlikleri Afrin'e hareket etti. Zeytin Dalı Harekatına katılmak üzere Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen JÖH birliklerinin Suriye'nin Halep kentine bağ..

TSK Afrin'deki Terör Hedeflerini Vurdu 00:56

TSK Afrin'deki Terör Hedeflerini Vurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK hedefleri topçu atışlarıyla vuruldu...

Tsk Dan Afrin e Özel Taktik 01:15

Tsk Dan Afrin e Özel Taktik

Zeytin Dalı Harekatı'nı sınırın sıfır noktasında takip eden Yeni Şafak muhabiri Yılmaz Bilgen, TSK'nın Afrin Harekatı'na özel taktiğini açıkladı. Bilgen Türk Silahlı Kuvvetleri Afrin'e girerken inanılmaz bir strateji iz..

İbrahim Karagül: Afrin Bir Vatan Savunmasıdır 00:49

İbrahim Karagül: Afrin Bir Vatan Savunmasıdır

TVNET'in sınır hattından yaptığı Afrin Özel programına konuk olan Yeni Şafak Gazetesi ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Afrin harekatını ve bölgedeki son durumu değerlendirdi. Karagül: Bu bir vatan savunma..

Afrin'de Teröristlere Ait Petrol Rafinerisi Böyle İmha Edildi 01:23

Afrin'de Teröristlere Ait Petrol Rafinerisi Böyle İmha Edildi

Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bombardıman devam ederken teröristlere ait bir petrol rafinerisi vurularak imha edildi. Bölgeden yükselen duman gökyüzünü sardı. Türk Silahlı Kuvvetleri ..

Bordo Bereliler Afrin Fragman 02:04

Bordo Bereliler Afrin Fragman

Yapımcılığını Erdoğan Yaprak ile Ali Ertem’in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Erhan Baytimur oturuyor. Afrin'de başlayıp İnegöl'de son bulan bir operasyonun konu edildiği filmin oyuncu kadrosunda Cenk Ertan, Halil..

Afrin Harekatı Doları Nasıl Etkiledi ? Dolar Ne Kadar ? 01:12

Afrin Harekatı Doları Nasıl Etkiledi ? Dolar Ne Kadar ?

Türkiye'nin Afrin'e gerçekleştirmiş olduğu askeri operasyonun ilk tepkisi uluslararası piyasalarda dolar/TL kurunda görüldü. Cuma günü 3.80 seviyesinin hemen üzerinde kapanan dolar, bu sabah 3.82 seviyesine yükseldi. Tür..

Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor? 01:01

Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor?

Suriye yönetimi, Türkiye'nin Afrin'deki YPG güçlerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı başlar başlamaz resmi olarak kınadı. Bununla birlikte, Şam'dan son dönemde PYD'ye yönelik artan eleştiriler ve Rusya'nın A..

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı 01:33

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı

ürk Silahlı Kuvvetleri'nin, Özgür Suriye Ordusuyla birlikte Afrin'a yönelik başlattığı Zeytin Dalı operasyonu devam ediyor. Operasyonun 6'ıncı gününde Afrin kırsalındaki PYD mevzileri obüs ve top atışlarıyla ateş altına..

'İş Bitmedi, Afrin Daha Başlangıç' 03:24

'İş Bitmedi, Afrin Daha Başlangıç'

TVNET'te Çanakkale'den Afrin'e Özel Programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 'Bu coğrafyada herkes bizim milletimiz.Biz büyük bir millet etrafında düşünüyor..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin'i Kime Geri Vereceğimizi Çok İyi Biliyoruz 00:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin'i Kime Geri Vereceğimizi Çok İyi Biliyoru

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un Afrin açıklamasına ilişkin, Afrin'i kime geri vereceğimizi çok iyi biliyoruz. Yeri geldiği zaman Afrin'i, Afrinlilerin kendisine bizzat teslim ederiz. Ama bunun za..

Afrin'deki Törer Mevzilerine Bomba Yağdı 02:16

Afrin'deki Törer Mevzilerine Bomba Yağdı

Türk Silahlı Kuvvetlerine ait tank ve obüsler Afrin'in Kuzeyindeki Bülbül ve Dağları çevresinde bulunan YPG mevzilerini tek tek vuruyor. Zeytin Dalı Harekatı Kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusuna ba..

Afrin Şehidi Astsubay Ömer Bilal Akpınar'ın Ağlatan Vasiyeti 01:47

Afrin Şehidi Astsubay Ömer Bilal Akpınar'ın Ağlatan Vasiyeti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın 19'uncu gününde şehit olan ve cenazesi geçen perşembe günü Karabük'te toprağa verilen 22 yaşındaki Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar..

Afrin Şehidi Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:03

Afrin Şehidi Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyindeki Afrin bölgesinde devam eden 'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Tankçı Uzman Çavuş Taner Kart (26) gözyaşları arasında toprağa verildi...

Türk Obüsleri Afrin'de Fırtınalar Estiriyor 01:45

Türk Obüsleri Afrin'de Fırtınalar Estiriyor

Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye'ye taciz atışları yapan Afrin'deki PYD/PKK hedeflerini fırtına obüsleriyle sabah saatlerinden bu yana vurmaya devam ediyor. Fırtına obüslerinin Afrin hedeflerini vurması anbean görüntülen..

  • JET TV tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tsk Afrin’i Roketlerle Böyle Bombardımana Tutuyor 00:27

Tsk Afrin’i Roketlerle Böyle Bombardımana Tutuyor

Zeytin Dalı Harekatı'nın başlatıldığı Suriye'nin Afrin bölgesinden Türkiye'ye atılan roketlere karşılık olarak TSK Suriye sınırındaki roketatarlarla teröristlere misliyle karşılık vermeye başladı. Hatay'ın Reyhanlı ilçes..

Afrin'deki Taarruz Yerli Silahlarla Yapılıyor 00:49

Afrin'deki Taarruz Yerli Silahlarla Yapılıyor

Türkiye tarafından hudutlarda, bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ üyesi teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zul..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet 15 Temmuz Gibi Afrin'e De Yürüyor 01:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet 15 Temmuz Gibi Afrin'e De Yürüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatına ilişkin, Bu Afrin operasyonu var ya, işte bak millet aynen 15 Temmuz gibi şimdi de Afrin'e yürüyor. dedi...

Motosiklet Tutkunları Afrin Şehitlerini Andı 02:11

Motosiklet Tutkunları Afrin Şehitlerini Andı

Türkiye Motosiklet Platformu tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla Türkiye genelinde Afrin Şehitlerine Saygı ve Mehmetçik'e Destek Sürüşü dü..

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Afrin Mutlaka Teröristlerden Tepeden Tırnağa Arındırılmalıdır 01:05

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Afrin Mutlaka Teröristlerden Tepeden Tırnağ

MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ne derse desin, nasıl kıvranırsa kıvransın Afrin’e mutlaka girilmeli, Afrin mutlaka teröristlerden tepeden tırnağa arındırılmalıdır. dedi...

Afrin'de ki Mehmetçiğimiz Yerli Whatsapp Kamapp'ı Kullanmaya Başladı 00:31

Afrin'de ki Mehmetçiğimiz Yerli Whatsapp Kamapp'ı Kullanmaya Başladı

Afrin'de Gören Yapan Askerlerimizin Kamapp Yoluyla Bize Gönderdikleri Videoda Yerli Silahlar Kullanılarak Terörist Avına Devam Ediyorlar. Katme köyünde YPG cephaneliği vuruldu Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Af..

'Bizi De Afrin'e Götür' Diyen Esnafa Erdoğan'dan Cevap 01:17

'Bizi De Afrin'e Götür' Diyen Esnafa Erdoğan'dan Cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İskitler'de araç lastiği satan esnafı ziyaret etti. Esnafın Bizi de Afrin'e götür demesi üzerine Erdoğan: Nereye gitsem evelallah bu Kemal'in takımı bir kenara herkes bizi de Afrin'e..

Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu 01:22

Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu

Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nın 28. gününde Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait uçaklar ve obüsler Şeyh Horoz Bölgesindeki PKK/YPG/PYD terör örgütüne ait hedefleri vurdu. Afrin'e yönelik düzenlenen Ze..

Afrin Operasyonu Için Fetih Suresi Okudular 07:01

Afrin Operasyonu Için Fetih Suresi Okudular

Kocaeli'de yaşayan hafız, imam ve öğrenciler Afrin'de bulunan askerlere manevi destek olmak amacıyla Fetih suresinin seçili ayetlerini okudu. Yapımcılığını Sezai Uzuner'in çekimlerini de Mehmet Çakmak ve Ali Gürbey Hafta..