#Hakaret

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir 06:44

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, artık muhatap olarak görmediklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 30. Muhtarlar Toplantısı'nda ..

Ya ResulAllah 03:18

Ya ResulAllah

Resulallah'a hakaret icerikli resimlerden dolayi yazilan bir nesid turkce altyazili BU NEŞİD , KAFİRLERİN RASULÜLLAHA HAKARET ETTİKTEN SONRA, MÜSLÜMANLAR TARAFINDAN ONU ÖVMEK İÇİN KALEME ALINDI..

  • Dini Mubin tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barbaros Şansal'a Linç Girişiminin En Net Görüntüsü 00:59

Barbaros Şansal'a Linç Girişiminin En Net Görüntüsü

B....da Boğul Türkiye diyerek Yılbaşı kutlayanlara hakaret eden Barbaros Şansal Türkiye'ye ayak basar basmaz toprağı öptü. Atatürk Havalimanı apronunda toplanan kalabalık Barbaros Şansal'ı linç girişiminde bulundu...

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..

_Denial_ Sinemalarda 01:57

_Denial_ Sinemalarda

Amerikalı tarihçi Deborah E. Lipstadt’ın, Holokost inkarcısı ilan ettiği İngiliz yazar David İrving’e karşı yürüttüğü yasal mücadelesini anlatan “Denial/İnkar” filmi gösterime girdi. Film’de tarihçi Deborah Lipstadt’ı R..

Aziz Yıldırım Genç Fenerbahçelileri Rezil Etti 01:37

Aziz Yıldırım Genç Fenerbahçelileri Rezil Etti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Genç Fenerbahçelilere hakaret etti. (Video izle) Aziz Yıldırım taraftara hakaret etme videosunu izlemek için tıklayın. Fenerbahçe şampiyonluk kutlamalarında skandal. Aziz Yıldırım neden s..

Orkun Işıtmak Gezi Provokatörü  Çıktı 00:58

Orkun Işıtmak Gezi Provokatörü Çıktı

Youtube'da 4 milyona yakın abonesi bulunan sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak'ın Gezi Parkı olayları sırasında polislere küfür ve hakaret ettiği görüntüleri ortaya çıktı. Twitter'da kısa sürede yayılan videoya sosyal me..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında 00:36

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında Belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, tekrar gözaltına alındı Çekmeköy'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye..

Drama Köprüsü Bre Hasan 05:01

Drama Köprüsü Bre Hasan

Drama köprüsü bre hasan dardır geçilmez Soğuktur suları hasan bir tas içilmez Anadan geçilir bre hasan yardan geçilmez At martini de bre hasan dağlar inlesin Drama mahpusunda bre hasan dostlar dinlesin Mezar taşlarını br..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı 00:41

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı

Edirne'de, İstanbul'daki terör saldırısı sonrası sosyal medya hesabından, hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu ve terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen kişi gözaltına alındı...

Evet' Diyen Murat Boz'a Linç Girişimi!! 10:06

Evet' Diyen Murat Boz'a Linç Girişimi!!

Referandum için Evete bende varım sen de varmısın dediği twitler üzerine Barış Atay'ın sataşmalarıyla başlayan tartışmalar bakalım sosyal medyada nasıl yankılanmış.....

  • ANKA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müjdat Gezen, Nihata Nihal Dedi,  Nihatta  Odama Gel Göstereyim Nihali Dedi! 02:51

Müjdat Gezen, Nihata Nihal Dedi, Nihatta Odama Gel Göstereyim Nihali

HalkTv nin programında Müjdat Gezen'in,türkücü Nihat Doğan'ı hedef alan ve dalga geçmek için kullandığı Nihal kelimesine bakın ünlü türkücü nasıl çarpıcı açıklamalarda bulunmuş...

  • ANKA tarafından
  • 1.550 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Pervasızlık Daha!Yılmaz Özdil'den ''Osmanlı''yı Aşağılayan İfadeler! 27:45

Bir Pervasızlık Daha!Yılmaz Özdil'den ''Osmanlı''yı Aşağılayan İfadele

Son günlerde Türkiye'yi karalama çalışmaları son hız devam eden Avrupa hükümetleri ve basının yanısıra bu karalama kampanyalarına bir de gazeteci Yılmaz Özdil eklendi.Her tavrı ve konuşması Osmanlı'ya hakaret kokan yılma..

  • ANKA tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto 05:46

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto Bayrağını Sevenler Platformu üyeleri teröre destek verdiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kasetle protesto etti. Bayrağını Sevenler Topluluğu üyeleri CHP Genel Me..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Mickey And Alba Laugh About Sabrina Being Bullied  Season 1 Ep 13  01:17

Mickey And Alba Laugh About Sabrina Being Bullied Season 1 Ep 13

Mickey ve Alba, eve gelene kadar Sabrina'nın masasına bir miktar gülünmenin keyfini çıkarıyor ve onlara hakaret ediyor...

Başörtüsü Çıkarma Deneyi  Sosyal Deney 04:25

Başörtüsü Çıkarma Deneyi Sosyal Deney

Kadın Müslüman değil, sadece bir aktris. Adam Saleh tarafından çekilen bu video, daha önce annesinin başına gelen olayın çevre tarafından tepkisiz bir şekilde izlenirken şimdi aynı olayın nasıl tepki aldığını göstermek ..

Kadıköy'de Ezanı Yuhaladılar 00:54

Kadıköy'de Ezanı Yuhaladılar

16 Nisan'da sandıktan çıkan milletin kararını tanımamakta ısrar eden marjinal gruplar bir haftadır eylem yapıyor. Çok az sayıdaki bu demokrasi düşmanları öfkelerinden ne yapacaklarını şaşırdı. Evet tercihinde bulunan vat..

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin 05:00

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin

Uyku pozisyonunuz sizin hakkınızda pek çok şey söyler. Peki sizin uyku pozisyonunuz ne söylüyor, hadi bir göz atalım.. 1 – DİZLERİNİZ DIŞARI ÇIKMIŞ HALDE YAN YATARAK UYUMAK Eğer dizleriniz dışarı çıkmış halde yan yatara..

  • PengoTV tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi. 01:03

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi.

Twitter paylaşımları nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan CHP'li meclis üyesi avukat Saliha Sera Kadıgil, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yaptığ..

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu 01:20

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu

Amerikan Başkanı Donald Trump, Fox News haber kanalına verdiği röportajda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i savundu. Gazeteci Bill O’Reilly: “Putin’e saygı duyuyor musunuz?” Trump: “Elbette saygı duyuyorum.” Bill ..

Davut Güloğlu'na Sıla'ya Hakaretten 8 Bin 500 TL Ceza!! 01:15

Davut Güloğlu'na Sıla'ya Hakaretten 8 Bin 500 TL Ceza!!

Davut Güloğlu, Sıla için söylediği sözler nedeniyle “Basın yoluyla alenen hakaret” suçundan 8 bin 500 tl para cezasına çarptırıldı...

  • ANKA tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yolcuya Fahişe Dediği İddia Edilen Pişkin Şoför 00:26

Yolcuya Fahişe Dediği İddia Edilen Pişkin Şoför

İETT14B şöförü Ziverbeyden geçiyor mu diye soran bayana hakaret edince ben devreye girdim. Bana da fahişe dediği için afişe etmek istedim...

  • JET TV tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burak Yılmaz'a Sen Adam mısın Diyen Taraftar 00:28

Burak Yılmaz'a Sen Adam mısın Diyen Taraftar

Burak Yılmaz'a taraftarlardan teki ''adam mısın lan?'' diyor. Burak da duyduğumuz üzere aynı şekilde soruyla cevaplıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay

zmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.334 görüntüleme
  • 7 yıl önce