#Kalın çorapla

Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

Sıkan Ayakkabı Nasıl Açılır!! 00:32

Sıkan Ayakkabı Nasıl Açılır!!

Sıkan ayakkabılarımızı nasıl biraz genişletebiliriz,videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 2.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanlığı'ndan Fransız Siyaset Bilimciye Yanıtı 03:06

Cumhurbaşkanlığı'ndan Fransız Siyaset Bilimciye Yanıtı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan için suikast isteyen Fransız siyaset bilimciye yanıt verdi. Kalın, bu tür söylemlerin asla sıradanlaşmasına izin verilmeyeceğini belirtti. Kalın, Şunu bilsin..

Beştepe’den Almanya’ya Sert Tepki 01:16

Beştepe’den Almanya’ya Sert Tepki

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, G-20 liderler zirvesi öncesi Alman siyasetçilerin yaptıkları açıklamaların kabul edilemez olduğunu kaydetti. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, G-20 liderler zirvesin öncesi b..

Harika Ölü Takli Yapan Papağan 00:57

Harika Ölü Takli Yapan Papağan

Papağan, papağansılar (Psittaciformes) takımını oluşturan kıvrık gagalı, etli ve kalın dilli, parlak tüylü, sıcak yerlerde yaşayan kuş türlerine verilen ad. Ayrıca bu kuşların bazı türleri söylediğiniz bazı şeyleri tekra..

  • Cowboy tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tahin Pekmez El Ele, Kopar Kopar Ye 06:17

Tahin Pekmez El Ele, Kopar Kopar Ye

2 ekmeklik hamur(600 gr) 9 çorba kaşığı tahin 8 çorba kaşığı pekmez 3 çorba kaşığı susam 6 top kaymaklı dondurma Kalıp için, Tereyağı Un 2 ekmeklik hamuru unlanmış tezgaha koyup elinizle 1 parmak kalınlığında açın. A..

Fırında Kremalı Patates Tarifi 01:49

Fırında Kremalı Patates Tarifi

Malzemeler: 2 adet büyük boy Patates, 1 paket (200 ml) krema, Tuz, Karabiber. ***************** Beklemesi zaman alsa da yapım aşaması çok kolay bir tarif kremalı Patates. Hazır adında Krema geçen bir tarif varken bu K..

Pankek Tarifi 02:51

Pankek Tarifi

Malzemeler: . 1 yumurta, . 1 su bardağı süt, . 1 çay kaşığı sıvı yağ, . 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, . 1 silme çay kaşığı tuz, . 2 çay kaşığı şeker, .1,5 su bardağı un. Amerikalıların meşhur kahvaltısı Pankek. Her şeyi..

Etli Lahana Sarması Lahana Dolması Tarifi  Lahana Tarifi 03:31

Etli Lahana Sarması Lahana Dolması Tarifi Lahana Tarifi

Malzemeler 500gram orta yağlı kıyma 1 adet sarmalık lahana Yarım su bardağı bulgur Yarım su bardağı kırık pirinç 15-20 sap ince kıyılmış maydanoz 1 adet ince kıyılmış soğan 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı kaşığı tuz Yarım ç..

Çamurlu Ayakkabılarını Çıkarıp Çoraplarıyla Markete Giren Güzel İnsan 02:10

Çamurlu Ayakkabılarını Çıkarıp Çoraplarıyla Markete Giren Güzel İnsan

İzmir’de kaydedilen görüntülerde, yüreği güzel bir abimiz çamurlu olduğu için ayakkabılarını çıkarıp benzinliğin marketine çorapla girerken görülüyor. Marketin pislenmemesi için ayakkabılarını çıkaran düşünceli adamın o ..

  • JET TV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Seda Sayan İle Okan Bayülgen Arasında Çorap Gerginliği 09:22

Seda Sayan İle Okan Bayülgen Arasında Çorap Gerginliği

Seda Sayan giydiği çorapla dalga geçen Okan Bayülgen'e yanıt verdi! Yemekteyiz'in sunucusu Seda Sayan, geçen günlerde açık ayakkabının içerisine çorap giydiği için kendisini eleştiren Okan Bayülgen'e Sen benim topuğuma ..

  • BETA tarafından
  • 157 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İğrençleşen Hatun 00:08

İğrençleşen Hatun

Elindeki keki yerken ağzı kirlenen hatun , ağzını silmek için ayağından çıkardığı çorapla ağzını silmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 124 görüntüleme
  • 3 yıl önce
GİY GİY GİYİNELİM Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 02:06

GİY GİY GİYİNELİM Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Okul öncesi eğitici çocuk şarkıları. Giyinme şarkısı Sevgili Çocuklar, siz de kendi kıyafetlerinizi kendiniz giyiyorsunuz değil mi? Kışın kalın kalın sıcak tutan şeyler, yazın t-shirt'ler şortlar... Güneşe çıkarken şapk..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt 03:00

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt AP Türkiye raportörü Kati Piri, müzakere kartını öne sürdü, İlişkileri dondurmak vereceğimiz tek yanıt diyerek Türkiye'yi tehdit etti. İbrahim Kal..

Referandum İçin Masada Olan Tarihler 9 Ya Da 16 Nisan 40:23

Referandum İçin Masada Olan Tarihler 9 Ya Da 16 Nisan

NTV'ye röportaj veren Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Funda Görey'in sorularını yanıtladı...

2017 Yılının Ençok  Dinlenen İlk 5 Türkçe Pop Şarkısı (Kolaj) 17:14

2017 Yılının Ençok Dinlenen İlk 5 Türkçe Pop Şarkısı (Kolaj)

Türk pop parçaları içinde,sosyal platform ve dijital ortamlarda ençok dinlenen ilk 5 şarkısıyı sizler için derledik.Umarım beğenirsiniz.Bizi takip etmeyi unutmayın.Müzikle kalın,sevgiyle kalın,iyi seyirler:))..

  • ANKA tarafından
  • 6.537 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğal Kolon Temizliği İçin Dokuz Öneri 06:16

Doğal Kolon Temizliği İçin Dokuz Öneri

Kolon alarak da adlandırılan kalın bağırsak sindirim sisteminin önemli bir kısmıdır. Kalın bağırsağın görevi sindirilemeyen su, tuz, vitamin ve diğer besleyici maddeleri gıdadan ayrıştırmak, ince bağırsakta sindirilememi..

  • SAGLIK tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnce Maşa İle Yapılan En İyi Bukleler 00:53

İnce Maşa İle Yapılan En İyi Bukleler

Saça Maşa Yaparken Bilmeniz Gerekenler 1- Saç maşası kalınlığı önemlidir! Doğru saç maşası nasıl seçilir, saç maşası alırken neye dikkat etmeliyiz gibi konular apayrı bir yazı konusu olacak nitelikte. Bu yüzden bu konul..

 Erdoğan, Kahraman ve Yıldırım Nikah Şahidi Oldu 00:35

Erdoğan, Kahraman ve Yıldırım Nikah Şahidi Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın'ın kızı Rumeysa Kalın ile Furkan Karabulut'un nikah töreni..

  • ANKA tarafından
  • 590 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor 05:35

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın köyünde bin 500 dönüm araziye Ayçiçeği eken Ali Çetin 'Sivas'ın soğuk havasında yapamazsın' sözlerine aldırış etmeden yaptığı işten yılda yaklaşık 2 milyon lira gelir elde ediyo İl..

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi 08:34

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi

Tuzda Balık Malzemeleri 1100 gr levrek (sadece karın kısmı temizlenmiş pulları üzerinde olmalı) 1 kg kalın tuz 1 kg sofra tuzu 4 yumurta akı 1 su bardağı su 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 dilim limon 1 dal..

Ukraynalı kadınları unutmadı! 02:29

Ukraynalı kadınları unutmadı!

İSTANBUL'DA YAŞAYAN UKRAYNALI BİR KADIN, SAVAŞ MAĞDURLARI İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI. ÖZELLİKLE DE KADINLAR VE ÇOCUKLAR İÇİN KIŞLIK KIYAFET TOPLAMAYA ÇALIŞIYOR... UKRAYNA'DA KALAN OĞLU VE ANNESİNE DE TEK BİR MESAJI VAR, NE ..

Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi 05:51

Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi

Kırmızı lahana turşusu tarifi Malzemeler 1 adet kırmızı lahana üzüm sirkesi Yeteri kadar su turşu tuzu yani kalın tuz limon tuzu Hazırlanışı Kırmızı lahanamızı güzelce yıkayalım dış yapraklarını koparalım İnce do..

1 Tepsi Tatlı Yedi Bugün İştahım Yok Dedi 06:01

1 Tepsi Tatlı Yedi Bugün İştahım Yok Dedi

Selam aleyküm değerli dostlar bir videoda yine sizlerle birlikteyiz Tosun babamın canı tatlı çekmiş oğlum gelirken biraz tatlı alda gel dedi bende 1 tepsi aldım geldim çekimler bitene kadar tepsi de bitti kameraman her z..

  • JET TV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Elmalı Turta Tarifi 06:25

Elmalı Turta Tarifi

Malzemeler:Hamuru için; 250 g soğuk tereyağı, 400 g un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1 yumurta sarısı, 1 paket vanilya, 1 çimdik tuz, 1 buz küpü. İçi için; 4 adet büyük kırmızı Elma, 4 yemek kaşığı şeker, 3/4 su bardağı ..

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi 04:54

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak), 100 gr tereyağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1,5 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz, 1/2 su bardağı kalın çekilm..

İç Pilav Tarifi 03:23

İç Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı pirinç, 1 adet soğan, 1 çay kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı çam fıstığı, 1 yemek kaşığı kuş üzümü, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1/2 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı yenibahar, 2 avuç ince kıyı..

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi 05:04

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi

Malzemeler : 250g tel kadayıf 1 su bardağı ceviz 100g tereyağ Şerbeti için; 1.5 su bardağı şeker 2 su bardağı su Yarım dilim limon Ramazan geliyor, iftara ne pişirmeli, sahurda ne yemeli derken neredeyse bitirdik Rama..