#Katılması planlanıyor

Rusya'daki Sarrac ve Hafter görüşmesinin perde arkası 03:10

Rusya'daki Sarrac ve Hafter görüşmesinin perde arkası

Hacıoğlu Rusya'daki Sarrac ve Hafter arasındaki görüşmelere ilişkin programı Rus tarafının da tam olarak bilmediğini belirtirken, ikilinin Moskova'da nasıl bir atmosferde bir araya geleceklerini programın gidişatının bel..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Nafaka Mağduruyum- Diyen Adam Sesini Duyurmak İçin İstanbul'dan Ankara'ya Yürüyor 03:35

Nafaka Mağduruyum- Diyen Adam Sesini Duyurmak İçin İstanbul'dan Ankara

Beykoz’da yaşayan Erkan Can isimli vatandaş için, iddiaya göre eşinden boşanınca eşine 300 bin TL ile aylık 2 bin TL nafaka ödemesine hükmedildi. Nafaka mağduru olduğunu söyleyen Erkan Can, eşinin kendisine oyun oynadığı..

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yaptı 05:17

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yapt

Trabzon'un Of ilçesinde meslek lisesi öğrencileri 8 ayda yaptıkları 120 kilo ağırlığındaki elektrikli araç, bir tam şarjla 1 TL'ye 100 kilometre gidebiliyor. Teknofest elemelerini geçen öğrenciler, ''Simurg'' isimli araç..

Hava kirliliğini denetleyen drone 00:42

Hava kirliliğini denetleyen drone

Polonya'nın Krakow kentinde hava kirliliği ile mücadele için ilginç bir yöntem gündeme getirildi. Kirliliği denetleyen casus dronelerin göreve başlaması planlanıyor...

Patron Bebek 2. Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:32

Patron Bebek 2. Türkçe Dublajlı Fragmanı

Patron Bebek (The Boss Baby) filminin 2. Türkçe dublajlı fragmanı yayında! Takım elbise giyen, evrak çantası taşıyan bir bebek 7 taşındaki erkek kardeşi ile güçlerini birleştirip Puppy Cop. Yönetim kurulu başkanının hain..

  • PengoTV tarafından
  • 10.344 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'a Elektrikli Taksiler Geliyor 01:36

İstanbul'a Elektrikli Taksiler Geliyor

Yaklaşık 18 bin adet taksi bulunan İstanbul'da yıl sonuna kadar 600 adet elektrikli taksinin yolları çıkması planlanıyor. Nisan ayında yollara çıkacak taksiler 0 elektrikli ve sıfır karbondioksit salınımına sahip...

  • PITIRCIK tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Yılda 80 Bin Öğretmen Atanacak 00:57

2 Yılda 80 Bin Öğretmen Atanacak

Öğretmen adayları dikkat! Milli Eğitim Bakanlığı bu yıl 40 bin öğretmen ataması yapacak. 2018 yılında 40 bin öğretmenin daha atamasının yapılması planlanıyor…..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte ilk uçak Gemimiz- TCG Anadolu 02:14

İşte ilk uçak Gemimiz- TCG Anadolu

Uçak ve helikopter gemimiz TCG Anadolu'nun inşaası sürüyor. Şanlı Türk Donanmamızın amiral gemisinin 2021'de denizlerde olması planlanıyor. İşte İlk uçak gemimizin teknik özellikleri...

4'haftalık Tahıl Stoku kalan Katar Türkiye'den Yardım İstiyor 00:33

4'haftalık Tahıl Stoku kalan Katar Türkiye'den Yardım İstiyor

4 haftalık tahıl stoku kalan Katar’a Türkiye'den gıda köprüsü Abluka altına alınmaya çalışılan ve dört haftalık tahıl stoku kalan Katar’da halkın gıda ve su ihtiyacı için Türkiye harekete geçti. Tedariğin Katar’a ait kar..

Yeşilırmak'ta Gondol Sefası Yapılacak 02:07

Yeşilırmak'ta Gondol Sefası Yapılacak

Tokat Belediyesi tarafından yürütülen Kanal Tokat Projesi kapsamında kentin ortasından geçen Yeşilırmak'ın turizme kazandırılması ve gondollarla seyahat edilmesi planlanıyor...

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı 01:38

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı

MKE tarafından üretilen ilk yerli makinalı tüfeğin (MFY71) atış görüntüleri yayınlandı. Yerli makinalı tüfeğinin 2018'den itibaren envantere alınması planlanıyor. Tüfeğin atış sırasında neredeyse hiç geri tepmeden kolay ..

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı! 01:38

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı!

MKE tarafından üretilen ilk yerli makinalı tüfeğin (MFY71) atış görüntüleri yayınlandı. Yerli makinalı tüfeğinin 2018'den itibaren envantere alınması planlanıyor. Tüfeğin atış sırasında neredeyse hiç geri tepmeden kolay ..

İmplant Tedavisinde Başarı Oranı Nedir 01:32

İmplant Tedavisinde Başarı Oranı Nedir

İmplant tedavisinin başarılı olabilmesi için iyi bir anemnez ve doğru planlama yapılması gerekiyor. Hasta öyküsü alınırken hastanın sistemik bir rahatsızlığının olup olmadığını öğrenmek gerekiyor. Çok sigara ve alkol tük..

  • NABIZ tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 6 yıl önce
UKAP Göreve Hazırlanıyor Daha Güçlüsü Yolda 01:31

UKAP Göreve Hazırlanıyor Daha Güçlüsü Yolda

Katmerciler tarafından geliştirilen Uzaktan Kumandalı Atış Platformu (UKAP), her türlü zorlu koşulu içeren saha testlerine başarıyla devam ediyor. Üzerinde silah ve uydu haberleşme sistemi bulunan UKAP'a, elektro optik, ..

Ara tatilde eğitim olacak mı 01:38

Ara tatilde eğitim olacak mı

5. VE 9. SINIFLAR İÇİN YÜZ YÜZE EĞİTİMİN DETAYLARI BELLİ OLURKEN, MİLLİ EĞİTİM BAKANI İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE TABLET DAĞITIMININ BAŞLADIĞINI MÜJDELEDİ. BU GÜNE KADAR 60 BİN TABLET YENİ SAHİPLERİNE ULAŞIRKEN, TOPLAMDA ..

Fay Yasası Meclis'e Geliyor 02:43

Fay Yasası Meclis'e Geliyor

İzmir depreminin ardından fay hattına konut yasağı getiren yasasının çıkarılması için süreç hızlanıyor. Yapılacak çalışma ile fayların kayma ve kırılma hızı tespit edilecek. Fay hatları üzerine konut yapılması yasaklanac..

Milli Muharip Uçak Gün Sayıyor 01:42

Milli Muharip Uçak Gün Sayıyor

ABD, Türkiye'ye parasını ödediği halde F-35 uçaklarını vermemişti. Ancak birçok alanda yerli ve milli silahlarını geliştiren Türkiye savaş uçağını üretmek için de çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Türkiye'nin 5. Nesi..

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem 05:31

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem Gülen Cemaati'nin lideri Fethullah Gülen son arzusunun, kendisini ve cemaatini terörist ilan edenlerin yüzlerine tükürmek olduğunu söyledi. Gülen Cemaat..

Son Dakika! Başbakan, Cumhurbaşkanı ile Görüşmek Üzere Beştepe'de 01:41

Son Dakika! Başbakan, Cumhurbaşkanı ile Görüşmek Üzere Beştepe'de

Son Dakika! Başbakan, Cumhurbaşkanı ile Görüşmek Üzere Beştepe'deü Son dakika gelişmesi... Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmek üzere Beştepe'ye gitti. Başbakan Binali Yıldırım, Mec..

İstanbul Çamlıca'ya Dev Tv Kulesi 02:22

İstanbul Çamlıca'ya Dev Tv Kulesi

İstanbul Çamlıca'ya Dev Tv Kulesi Temeli bitti gövde inşaatına geçildi. Çamlıca'da tüm TV ve radyo vericilerinin toplanacağı TV kulesi inşaatı hızla ilerliyor. Peki 365 metrelik dev kule ne zaman açılacak? TV ve radyo v..

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı 01:10

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı

Ankara’da suikast sonucu öldürülen Rusya Federasyonu Büyükelçisi Andrei Karlov’un naaşı Moskova’ya ulaştı. Naaşı Ankara’dan Moskova’ya götüren uçağı havaalanında Rus ve Türk dışişleri bakanları birlikte karşıladı. Öte ..

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak 03:55

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak

İkinci Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu FETÖ ve benzeri örgütlerin eğitim yuvalarına karşın Başkanlık Okulları açarak geleceğin devlet adamlarını yetiştireceklerini açıkladı. Osmanoğlu, Türkiye genelinde uygulamayı ..

Japonya Metrosundaki Alkollü Yolcuların Güvenliği Akıllı Kameralara Emanet 00:44

Japonya Metrosundaki Alkollü Yolcuların Güvenliği Akıllı Kameralara Em

Japon Yeraltında Yeni Güvenlik Sistemi Metroda en çok yaşanan kazalardan biri raylara düşmek ve o kaçınılmaz sonu yaşamak. Japonya’da 2013 yılında bu sebeple yaşamını yitiren 221 kişi kaydedilmiş. Ölenlerin yüzde 60’ını..

Günde 450 Bin Kişiye Koronavirüs Aşısı Yapılacak 02:18

Günde 450 Bin Kişiye Koronavirüs Aşısı Yapılacak

Türkiye, Çin'den sipariş ettiği koronavirüs aşısı için artık gün sayıyor. Aşılama haritası da oluşmaya başladı. Aşılamanın başladığı tarihten itibaren Türkiye'de günde 450 bin kişiye aşı yapılması planlanıyor. İşte detay..

Mehmetçiğe Yeni Tip -Kamuflaj- Hazırlandı 01:24

Mehmetçiğe Yeni Tip -Kamuflaj- Hazırlandı

Mehmetçik için, dayanıklı iplikten nano teknolojik üretimle elde edilen kumaşların kullanıldığı, su itici özelliğe sahip yeni kamuflaj hazırlandı. Tüm personelin pazartesi gününden itibaren yeni kıyafetleri giymeye baş..

Kafe ve Restoranlar Her An Açılabilir 02:44

Kafe ve Restoranlar Her An Açılabilir

Vaka sayısı düşen illerde kafe ve lokantaların açılması, hafta sonu yasaklarının kaldırılması planlanıyor. Kafe ve restoranların yüzde 30 kapasite ve müşterilerin en fazla 45 dakika oturması şartı ile açılması bekleniyor..

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da 00:43

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da

NATO tatbikatı dikkatleri Polonya’ya çevirdi. Orta Doğu’da yaşanan sürecin yanısıra Amerika Birleşik Devletleri’ndeki başkan değişimi döneminde Rusya ve Avrupa’ya dönük politikaların yüksek sesle tartışılması devam ederk..

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi 01:56

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi

Pluto’ya iniş yapmak nasıl olurdu? NASA, bu rüya gibi deneyimi bizlere yaşatmak için ‘New Horizons’ (Yeni Ufuklar) adlı uzay aracından çekilen görüntülerle hazırlanmış bir video yayınladı. Bu ‘cüce gezegen’e şimdiye kad..