#Konferansı

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

32. Gün-1990 Paris Şartı 05:22

32. Gün-1990 Paris Şartı

Mehmet Ali Birand'ın, 21 Kasım 1990'da Paris'deki Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Konferansı (AGİK)'nda alınan kararlar hakkındaki anlatımı ve konu ile ilgili görüntüler...

Toronto FC 2 1 Orlando City Özet İzle 01:48

Toronto FC 2 1 Orlando City Özet İzle

Giovinco Çarşamba akşamı Toronto FC'yi Orlando City karşısında 2-1'lik bir ev zaferi ile üçüncü düz kazanmak için bir parantez kurdu. İlk yarıda Giovinco'nun golleri geldi, ancak ilk yarıdan önce bir Kaká grevi, Orlando'..

Kyle Lowry'nin Dizinden Sakatlandığı An İzle 00:38

Kyle Lowry'nin Dizinden Sakatlandığı An İzle

Toronto Raptors guardı Kyle Lowry, dün gece Cleveland Cavaliers'a karşı oynadıkları Doğu konferansı yarı finali 2. maçında sakatlanmıştı...

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası 07:18

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası

Hiroşima'ya atom bombası saldırısı, II. Dünya Savaşı'nın son aşamasında 6 Ağustos 1945[2] Pazartesi[3] saat 08:15'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Uranyum-235 tipi atom bombası Little Boy (Küçük Oğlan) ile gerçekleşt..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.371 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Geleceğin Diplomatları, 'Türkiye ve Dünyadaki Yenilikçi Eğitim Uygulamalarını' değerlendirdi 05:06

Geleceğin Diplomatları, 'Türkiye ve Dünyadaki Yenilikçi Eğitim Uygulam

Bu yıl Türkiye ve dünyadaki yenilikçi eğitim uygulamaları temasıyla düzenlenen IV. Genç Diplomatlar Konferansı, Bahçeşehir Kolejinin farklı illerden gelen lise öğrencilerinin katılımıyla Bahçeşehir Üniversitesinin ev sah..

Savunma Sanayisinden Katar'a Çıkarma 01:19

Savunma Sanayisinden Katar'a Çıkarma

Türk savunma sanayisi, Doha Uluslararası Deniz Savunma Fuarı ve Konferansı'na 33 firma ile katılarak savunma teknolojilerindeki iddiasını ortaya koydu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Tür Spekülasyonları Yapanlara Gereken Bedeli Ddeteceğiz 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Tür Spekülasyonları Yapanlara Gereken Bedeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu tür spekülasyonları yapanlara gereken bedeli ödeteceğiz Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 10. Büyükelçiler Konferansı katılımcılarına verilen öğle yeme..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Diplomasiye Varız Ama Dayatmaları Kabul Etmeyiz 01:16

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Diplomasiye Varız Ama Dayatmaları Kabul Etm

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Diplomasiye varız ama dayatmaları kabul etmeyiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sheraton Otel'de düzenlenen 10. Büyükelçiler Konferansı'nın açılışında konuştu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Belgesel 01:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Belgesel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Belgesel Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Kadınları belgeselinin gösteriminde duygulandırırken eşi Emine Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım gözyaşlarını tut..

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı 01:57

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı

İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen Kıbrıs konferansı sona erdi. Birleşmiş Milletler’in ev sahipliği yaptığı toplantılara Kıbrıslı Türk ve Rum liderler Mustafa Akıncı ile Nikos Anastasiadis’in yanı sıra garantör devl..

Ruhani'den Türkiye'ye Baraj Eleştirisi 06:52

Ruhani'den Türkiye'ye Baraj Eleştirisi

Ruhani'den Türkiye'ye baraj eleştirisiEkber Karabağ Tahran, 3 Temmuz (DHA) - İran'da düzenlenen uluslararası çevre konulu konferansta konuşan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Ankara'nın Dicle ve Fırat nehirleri üzerindek..

Moss  Pre Order PlayStation Theme Trailer PS4 01:00

Moss Pre Order PlayStation Theme Trailer PS4

As a reward for pre-ordering Moss, players instantly receive this exclusive dynamic Moss PlayStation Theme. The theme introduces them to Quill, the main protagonist in Moss, the highly anticipated PlayStation®VR game ann..

  • BETA tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Krizin Anahtarı İslam İktisadı'dır- 01:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Krizin Anahtarı İslam İktisadı'dır-

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da gerçekleştirilen İslam Ekonomisi Konferansı'na video konferans yöntemiyle katıldı. Erdoğan dünyanın içinden geçtiği ekonomik dar boğaza yönelik açıklamalarda bulundu; ''Krizden çıkışın a..

Marmara Depremi Afet Yönetiminde Milattır 00:57

Marmara Depremi Afet Yönetiminde Milattır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AFAD'da düzenlenen Afet Risk Azaltma Konferansı'nda konuştu. Soylu, Marmara depremi bizler için afet yönetiminde bir milat olmuştur dedi...

En Büyük 5 Yatırımcı Ülkeyiz 01:10

En Büyük 5 Yatırımcı Ülkeyiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Asya'nın Kalbi İstanbul Süreci 9. Bakanlar Konferansı için Tacikistan’a gitti. Mevkidaşı Sirojiddin Muhriddin ile ortak basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu konuşmasında Tacikistan'da..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya 01:33

BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Suriye'nin parçalanma riskiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Guterres, 54. Uluslararası Münih Güvenlik Konferansı'nda yaptığı konuşmada, artan krizler, çatışm..