#Lübnan

Dünya Haber: İsrail Suriyedeki Silah Deposuna Saldırdı 00:43

Dünya Haber: İsrail Suriyedeki Silah Deposuna Saldırdı

İsrail hava kuvvetleri Suriye'nin başkenti Şam'da bulunan bir silah deposuna bombalı saldırı düzenledi. Saldırı perşembe gecesi yaşanırken söz konusu silah deposunun Lübnan'daki Hizbullah örgütünün kontrolünde olduğu açı..

Ronaldinho Şov İzle 04:43

Ronaldinho Şov İzle

Lübnan'daki özel maçta Barcelona Efsaneleri, Real Madrid Efsaneleri'ni Giuly (2) ve Simao Sabrosa'nın golleriyle 3-2 mağlup etti. Brezilyalı Ronaldinho, 3 asist yaptı...

Ses Yarışmasına Katılan Küçük Çocuktan harika Kur'an Tilaveti... 03:46

Ses Yarışmasına Katılan Küçük Çocuktan harika Kur'an Tilaveti...

Lübnan'da yapılan bir ses yarışmasına katılan 12 yaşındaki Suriye'Li Yasin Recep, performansı ile jürinin büyük beğenisini kazandı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dağların Ardında 2017 Fragman 00:45

Dağların Ardında 2017 Fragman

Rabih, Lübnan kırsalında doğumuna dair kayıtların peşine düşmüş görme engelli bir müzisyendir. Toplumun ücra köşelerinden kendi hikâyelerini anlatan insanlarla tanışır ve bu insanlar onun kökenleriyle ilgili sorularının ..

Eski Vekil Ve İslamcı Liderin Canlı Yayında Birbirine Girmesi 00:56

Eski Vekil Ve İslamcı Liderin Canlı Yayında Birbirine Girmesi

Lübnan Devlet Televizyonu'nda bir tartışma programında 2 konuk, kavgaya tutuştu. Beşar Esad destekçisi ve Suriye eski milletvekili Ahmad Salaş, Sünni İslamcı lider Bilal Dakmak'la Bel Moubashar adlı tartışma programınd..

  • JET TV tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Nur Fettahoğlu'nun Servetlik Güzelliği 00:59

Nur Fettahoğlu'nun Servetlik Güzelliği

Beyrut'ta düzenlenen BİAF 2017'ye katılan Nur Fettahoğlu, Arap hayranlarını mest etti. Güzel oyuncu şık kıyafeti ve mücevherleriyle davette ışıl ışıl parladı. Hayranları Fettahoğlu'yla fotoğraf çektirme yarışına girdi.. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nancy Ajram- Mestaneyak -Bekliyorum Seni Sevgilim -Türkçe Altyazılı-نانسي عجرم - مستنياك 03:24

Nancy Ajram- Mestaneyak -Bekliyorum Seni Sevgilim -Türkçe Altyazılı-نا

Arapça çok aşk Şarkısı : haydi Seyredelim :-D Bekliyorum Sevgilim Şarkı Sözleri: Sevgilim , Ne kadar gitsen , ne kadar uzaklaşsan Ne kadar kabolsan da Ey ruhum benden... Yakınsan bana. Yolculuğun ne kadar uzarsa uzasın b..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Cansız Manken Şakası 03:53

Cansız Manken Şakası

Girdiğiniz mağazaların önünde duran mankenler, her zaman cansız çıkmayabilir. Lübnan başkenti Beyrut'ta bir mağaza önünde yapılan cansız manken şakasını hep birlikte izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uçan Balonlarla Düğün Törenine Gelen Gelin Adayı 00:34

Uçan Balonlarla Düğün Törenine Gelen Gelin Adayı

İtalya'nın Floransa şehrinde peri masallarını aratmayan düğün törenine 250 adet helyumlu balonla gelen Lübnan'lı gelin adayı Chirine'nin kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın Dört Bir Yanından Zafer Kutlamaları 02:16

Dünyanın Dört Bir Yanından Zafer Kutlamaları

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve AK Parti'nin zaferi, Danimarka'dan Sudan'a, Fransa'dan Lübnan'a dünyanın dört bir yanında coşkuyla kutlandı...

Hz. Muhammed - 18. Bölüm 48:48

Hz. Muhammed - 18. Bölüm

Hz. Muhammed - 18. Bölüm HD izle. Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki ola..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hz. Muhammed - 19. Bölüm 49:05

Hz. Muhammed - 19. Bölüm

Hz. Muhammed - 19. Bölüm HD izle. Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki ola..

Hz. Muhammed - 20. Bölüm 49:02

Hz. Muhammed - 20. Bölüm

Hz. Muhammed - 20. Bölüm HD izle. Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki ola..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar 22:49

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar

Afrodit’in doğduğu yer olarak biliniyor…Ada 1974’te kuzeyde Türkler ve güneyde Rumlar olmak üzere etnik sınırlarla bölünmeden önce, Kıbrıs modern tarihine sevgi değil, büyük şiddet olayları damga vurdu. Fakat bütün bunla..

Shakira İstanbul’da Konser Görüntüleri 01:44

Shakira İstanbul’da Konser Görüntüleri

Shakira İstanbul’da konser verdi Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncu Shakira, ‘’El Dorado Dünya Turnesi’’ kapsamında geldiği İstanbul’da, Vodafone Park’ta konser verdi...

Duygu üçüncülük tacıyla döndü 00:57

Duygu üçüncülük tacıyla döndü

BİR TÜRK GÜZELİ, LÜBNAN'IN BAŞKENTİ BEYRUT'TA DÜZENLENEN GÜZELLİK YARIŞMASINDAN, DERECEYLE ÇIKTI... KOCAELİLİ DUYGU ÇAKMAK, ÜÇÜNCÜLÜK TACINI TAKTI.....

Qadukka Al Mayyas (قدك المياس) - Sabah Fakhri (صباح فخري)  Ada Sahilleri Arapça 07:12

Qadukka Al Mayyas (قدك المياس) - Sabah Fakhri (صباح فخري) Ada Sahille

Qadukka Al Mayyas (Kdk Alemyas) - Sabah Fakhri (Sabah Fakhri) 19th century Ottoman song (19.yy Osmanlı şarkısı). Composer: Mulla Uthman al-Musili (1854-1923) (الملا عثمان الموصلي), Ottoman Emp. (Mosul, Iraq) (Besteci: Mu..

Çağrı Film İzle ( Dini Film 1977 ) 2:58:58

Çağrı Film İzle ( Dini Film 1977 )

6’ıncı yüzyılda Mekke’de gerçekte yaşanmış olan filmde şehir ileri gelenlerinin Mekke’yi köleliğin alkol ve uyuşturucu gibi maddelerin pençesinde yönettiği anlatılmakta. Kız çocukların yeni doğduklarında canlı olarak göm..

  • Tv Series tarafından
  • 44.857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dağların Ardında (Rabi'h) Fragman 01:31

Dağların Ardında (Rabi'h) Fragman

Rabih Malik (Barakat Jabbour) bir müzik topluluğunda şarkı söyleyen görme engelli bir gençtir. Grubuyla birlikte Avrupa turnesine çıkmaları gerektiğinde pasaport başvurusu yapar, ancak sahte kimlik taşıdığı gerekçesiyle ..

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak 01:18

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak

Türkiye'den Kuzey Irak'a 29 Eylül'den itibaren askıya alınacağını bildiren Erbil Türk Konsolosluğu, 27 Eylül'de Ankara'nın Irak Kürdistan Bölgesi'ndeki (KKG) son bağımsızlık referandumuna itiraz etmeye devam ettiğini sö..

BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya 01:33

BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Suriye'nin parçalanma riskiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Guterres, 54. Uluslararası Münih Güvenlik Konferansı'nda yaptığı konuşmada, artan krizler, çatışm..

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

والدة القتيل تذكر دلائل لبراءة ابنها و نانسي عجرم تعرض تبني الاطفال. و فادي هاشم للتحقيق من جديد. -  Nensi Acram şimdi de çocukları evlat edinmeyi teklif ediyor 09:59

والدة القتيل تذكر دلائل لبراءة ابنها و نانسي عجرم تعرض تبني الاطفال. و

Kurbanın annesi oğlunun masum olduğuna dair kanıtları hatırlıyor ve Nancy Ajram çocukları evlat edinmeyi teklif ediyor. Ve Fadi Haşem yeniden araştırma yapacak. ام القتيل تذكر دلائل لبراءة ابنها ونانسي عجرم تعرض تبني الا..

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değerlendirmeler! 09:54

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değe

Dünyanın seyrini değiştiren 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen etkileri hala devam ediyor. Peki 11 Eylül sonrasında özellikle Orta Doğu'da neler değişti? 11 Eylül saldırıları kurgu muydu? 11 Eylül ..