#Mozaik kek tarifi

Leopar Desenli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 06:16

Leopar Desenli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Gelelim leopar desenli kek nasıl yapılır? Arzu Ayla Leopar desenli kek 1.Genişçe bir kapta 3 su bardağı şeker ve 1 su bardağı eritilmiş tereyağı çırpılır. 2.1 su bardağı sıvı yağ eklenir tekrar çırpılır. 3.5 adet yumurta..

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi 06:27

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi

Şeftalili Alt Üst Kek için malzemeler: üst katmanı için: yaklaşık 2 buçuk adet çok sert veya olgun olmayan şeftali yarım yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı tozşeker keki için: 2 yumurta yarım su bardağı şeker 100ml (y..

Krema Dolgulu Sürpriz Kek Tarifi  Dolgulu Kek Nasıl Yapılır 10:01

Krema Dolgulu Sürpriz Kek Tarifi Dolgulu Kek Nasıl Yapılır

2 Renkli Kek dolgulu kek için Malzemeler 5 -6 yumurta (küçükse yumurta 6 tane kullanınız) 1,5 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 2,5 yada 3 su bardağı un 1 kabartma tozu 1 paket vanilya 3 yemek kaşı..

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek 07:36

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek

Kuru meyveli kek tarifi Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un 1 tane portakalin ..

Kolay Çilekli Kek Tarifi  Meyveli Kek Nasıl Yapılır 02:21

Kolay Çilekli Kek Tarifi Meyveli Kek Nasıl Yapılır

Çilekli Kek Yapılışı Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta 100 gr oda sıcaklığında yumuşamış tereyağı 1 su bardağından bir parmak eksik pudra şekeri 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Üzerine: 8-10 ..

Lokum Kek (İngiliz Kek) Tarifi 08:58

Lokum Kek (İngiliz Kek) Tarifi

MALZEMELER 4 tane yumurta oda sicakliginda olsun 1 bucuk su bardagi şeker 1 su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 1 tane vanilyasekeri 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un(herkeste ayni olmayabilir kek kivaminda olsun.un..

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi 07:11

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi

4 adet yumurta (oda sıcaklığında olsun ) 1,5 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı süt 1,5 su bardağı sıvıyağ 3 su bardagi un ( yumurtanın büyüklüğüne göre unun ölçüsü biraz degişebilir ) 3 (silme) çorba kaşığı ka..

Çikolatalı Tart Kek Tarifi Tart Kek Nasıl Yapılır 05:33

Çikolatalı Tart Kek Tarifi Tart Kek Nasıl Yapılır

2 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardadağı sıvıyağı 1 çay bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 2 çorba kaşığı kakao 1,5 su bardağı un Çikolata Ganajı için 1 su bardağı krema 200 gr bit..

Islak Kek Tarifi Islak Kek Nasıl Yapılır 04:35

Islak Kek Tarifi Islak Kek Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı ayçiçek yağı 1 paket vanilin 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı un + 2 yemek kaşığı Fırın tepsisini yağlamak iç..

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:15

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok pratik ve gerçekten çok lezzetli olan sütsüz mozaik pasta tarifi videosu hazırladık. Tadını tarif etmek gerekirse; yoğun bir kıvamı var ve çok lezzetli. Ancak çok tatlı değil yani şeke..

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi  Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta 07:29

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta

Üzeri ve içi çikolatalı puding ile doldurulmuş muzlu bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı videomuz sayesinde öğreneceksiniz. Genelde mozaik pasta bir çok isimle anılır. Her ne kadar pek çok isim ile aynı leziz tatlı anı..

Farklı Mozaik Pasta Tarifi 00:54

Farklı Mozaik Pasta Tarifi

Mozaik pasta için gerekli malzemeler 2 paket petibör bisküvi 50 gr eritilmiş tereyağı 1,5 su bardağı süt 3 yemek kaşığı şeker 3 yemek kaşığı kakao 1 çay bardağı kırılmış ceviz 1 paket vanilya Kalıbın tabanı için 160 gr b..

Pişirmeden Frambuaz ve Çikolatalı Mozaik Tabanlı Kolay Pasta Tarifi 05:43

Pişirmeden Frambuaz ve Çikolatalı Mozaik Tabanlı Kolay Pasta Tarifi

Frambuazlı çikolatalı mozaik katlı pasta için: Mozaik taban için: 1/3 su bardağı tozşeker 50 gr tereyağ Yarım su bardağına yakın ceviz içi 2 yemek kaşığı kakao 1/2 su bardağı süt (125 ml) Yaklaşık 1 buçuk paket petitbö..

Balkabaklı Mozaik Tart Tarifi 02:56

Balkabaklı Mozaik Tart Tarifi

Balkabaklı Mozaik Tart Tarifi..

Mozaik Pasta Tarifi 07:45

Mozaik Pasta Tarifi

Bisküvili mozaik pasta tarifi malzemeler 2 paket bisküvi Yaklaşık 300 350 gram oluyor 1 su bardağı süt iki üç yemek kaşığı kakao 2 yemek kaşığı dolusu eritilmiş tereyağı 3 4 yemek kaşığı şeker Arzuya göre ceviz yad..

Mozaik Pasta Tarifi 01:28

Mozaik Pasta Tarifi

Mozaik Pasta Tarifi İçin Malzemeler 300 gram petibör bisküvi 1 su bardağı süt 3 yemek kaşığı kakao 5 yemek kaşığı şeker 3 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı/margarin 1 su bardağı ceviz veya fındık(isteğe bağlı) HAZIRLANIŞI..

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Öğrenci İşi Kolay Mozaik Pasta Tarifi 10:55

Öğrenci İşi Kolay Mozaik Pasta Tarifi

½ bardak şeker ½ bardak süt 2 çorba kaşığı tereyağı 1,5 çorba kaşığı kakao 1,5 paket sade pötibör bisküvi ½ yumurta 2 çorba kaşığı tereyağını, 1,5 çorba kaşığı kakaoyu bir tencereye koyun ve ocağın üzerine alın...

Çikolata Kaplı Mozaik Topları Tarifi 03:13

Çikolata Kaplı Mozaik Topları Tarifi

Malzemeler: 2 yemek kaşığı tereyağı yarım çay bardağı süt yarım çay bardağı tozşeker yarım çay bardağı süt 1 yemek kaşığı kakao 1 tatlı kaşığı türk kahvesi veya suda çözülmüş granül kahve yaklaşık 1 paket veya biraz daha..

Mozaik Pasta Tarifi 01:07

Mozaik Pasta Tarifi

Malzemeler 125 grammargarin 1 paket krema (soğuk) 2 yemek kaşığı kakao 2 yemek kaşığı pudra şekeri (3 yemek kaşığı toz şeker kullanabilirsiniz) 1,5 paket petibör bisküvi Üzeri için: 1 çay bardağı rendelenmiş hindistan..

Mozaik Pasta Tarifi 05:01

Mozaik Pasta Tarifi

Malzemeler: 2,5 paket (500 g) sade petit beurre bisküvi, 125 g tereyağ, 3 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı pudra şekeri (az şekerli seviyorsanız şeker eklemeyebilirsiniz), 1/2 su bardağı iri ..

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi 04:30

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 7 adet orta boy Havuç, 1,5 paket (300 gr) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı şeker, 100 g tereyağı, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 1 çay kaşığı tarçın. Üzeri için; 3 yemek kaşığı krema, 1 yemek kaşı..

Tencerede Pratik Kek ( Buharda Pişen Pamuk Kek ) 04:24

Tencerede Pratik Kek ( Buharda Pişen Pamuk Kek )

Tencerede Pratik Kek ( Buharda Pişen Pamuk Kek ) Abla öğrenciyiz fırınımız yok diyen kardeşlerim için. :)..

  • Kadınca tarafından
  • 1.875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vişneli Kek Nasıl Yapılır Kek Tarifleri 02:35

Vişneli Kek Nasıl Yapılır Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir vişneli kek tarifi videosu hazırladık. Vanilyalı kek içinde vişne tanecikleri ve damla çikolata ile müthiş bi lezzet. Vişneli kek nasıl yapılır tam ölçülü malzeme listesi ile her ayr..

Yırtık Yufkalar ile Kek Kalıbında Börek Kek Kalıbında Börek Nasıl Yapılır 05:44

Yırtık Yufkalar ile Kek Kalıbında Börek Kek Kalıbında Börek Nasıl Yapı

Sayfalarımı takibe alabilirsiniz :)Yırtık Yufkalar ile Kek Kalıbında Börek Kek Kalıbında Börek Nasıl Yapılır..

Trileçe Tatlısı Tarifi  Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi 05:44

Trileçe Tatlısı Tarifi Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi

Daha önce trileçe tatlısını duymamış olabilirsiniz. Son zamanlarda ünlü olmuş bu nefis karamelli kekin lezzetini çok seveceksiniz. Kek sütlü şerbet ile ıslatıldığından harika bir lezzete sahip. Her ne kadar trileçe tarif..

Muffin Tarifi  Limonlu Kek Tarifi 01:48

Muffin Tarifi Limonlu Kek Tarifi

Muffin Tarifi Limonlu Kek Tarifi Nasıl Yapılır..

Browni Tarifi Çikolatalı Kakaolu Islak Brownie Kek Tarifi 03:45

Browni Tarifi Çikolatalı Kakaolu Islak Brownie Kek Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: 3 adet yumurta 1 su bardagi tozseker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi ilk süt 1 su bardagindan iki parmak eksin un 1 paket vanilyasekeri 1 paket kabartmatozu 5 Kasik kakao Sosu icin gere..

15 Dakikada Sütsüz Mozaik Pasta 01:38

15 Dakikada Sütsüz Mozaik Pasta

15 Dakikada Çikolata Kaplı Mozaik Pasta Yapımı Tarifi İçin Malzemeler 150 gr tereyağ 4 yemek kaşığı kakao Yarım su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı su 1 paket vanilya 4 paket petibör bisküvi 1 su bardağı kırılmış fındık ..

 Dünyanın En Büyük Mozaik Müzesi Türkiye'de 01:41

Dünyanın En Büyük Mozaik Müzesi Türkiye'de

Dünyanın en büyük müzesi unvanına sahip Zeugma Mozaik Müzesi'nde içinde milattan sonra 4-5. yüzyıllara ait mozaiklerin yer aldığı yeni bir bölüm açıldı...

  • ANKA tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce