#Muhalif

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

Halep'in Doğusunda Ateşkes Sağlandı 00:56

Halep'in Doğusunda Ateşkes Sağlandı

Suriye ordusunun, Rusya ve Şii milislerin desteğiyle muhaliflerin kontrolündeki Halep’in doğusuna operasyonu sürerken, ateşkes haberi geldi. Reuters, Rusya’nın Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Vitaly Çurkin’e dayand..

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi 01:17

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi

Rusya öncülüğündeki rejim güçlerinin ağır bombardımanı altındaki Halep’in doğusunda ateşkes sağlandı. Görüşmeler Türk istihbarat yetkilileri ile Rus askeri makamları arasında yapılırken, ilk etapta bölgedeki sivillerin,..

Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor 01:00

Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor

Venezuela Meclisi Devlet Başkanı Nicolas Maduro’yu görevden alarak hakim önüne taşıyabilecek bir kanun tasarısını kabul etti. Karar iktidar milletvekillerinin boykot ettiği oturumda oy birliğiyle alındı. Oturum başlangı..

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Gang Turns Black 21:25

It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı -

Günlük hayatın sıradan meselelerine absürd yorumlar. Philadelphia?da kendi halinde bir İrlanda barı işleten dört kafadar, iş yaşamının ve insan ilişkilerinin yetişkin dünyasına adım attıklarında hayatın sadece kendileri ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..

Suriye Barışı İçin Gözler Astana'da 01:48

Suriye Barışı İçin Gözler Astana'da

Türkiye’nin Rusya ile birlikte arabuluculuk yapacağı Astana görüşmeleri bugün başlıyor. Suriye hükümeti ve muhalefetinden temsilcilerin bir araya geleceği Kazakistan’ın başkenti Astana’daki toplantılarda öncelikli hedef..

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü 00:19

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında icra edilen hava harekatı ve çatışmalarda gün içerisinde 14 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi. TSK, DEAŞ başta olmak üzere ..

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe 05:00

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman Dilimde sabah keyfiyle yeni bir ümit türküsü Kar yağmış dağlara , bozulmamış örtüsü Rahvan atlar gibi ırgalanan gökyüzü Gözlerimi kamaştırsa da geleceğim sana Şimdilik bağlayıcı bir takvim ..

  • Candy tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atatürke Dil Uzatan Hasan Akara Cevap 02:36

Atatürke Dil Uzatan Hasan Akara Cevap

Nur cemaati hocalarından olan Hasa Akar Atatürk’ün annesine ağza alınmayacak iftiralar atıyordu. Şunların içine düştükleri çukura bakın: - Kimi Atatürk’ün yatak odasında eşiniyor. - Kimi Atatürk’ün annesine iftira atıyor..

  • ANKA tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı 03:01

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı

Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti. TSK'nın Afrin'e operasyon yapmasından endişe eden PKK, teröristlerini bölgeden tahliye ediyor. Bazı ..

Rus Sanatçı Pavlenski Fransa Merkez Bankası'nı Ateşe Verdi 00:47

Rus Sanatçı Pavlenski Fransa Merkez Bankası'nı Ateşe Verdi

Rus muhalif performans sanatçısı Piotr Pavlenski Fransa Merkez Bankası’nı ateşe vererek yine ilginç bir eyleme imza attı. Rusya’da tek başına gerçekleştirdiği radikal eylemlerle dünya kamuoyu tarafından yakından tanınan..

Rajoy Anayasanın 155. Maddesini Hayata Geçirmeye Hazırlanıyor 01:10

Rajoy Anayasanın 155. Maddesini Hayata Geçirmeye Hazırlanıyor

Avrupa Birliği Devlet Liderleri Zirvesi sonrası İspanya Başbakanı Mariano Rajoy Katalonya krizine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bağımsızlık ilan edilip edilmediği sorusuna Katalanlardan net cevap gelmediğini belirten..

Gülben Ergen - Bu Benim Hayatım 04:45

Gülben Ergen - Bu Benim Hayatım

Bu Benim Hayatım şarkı sözleri ile Sevgilim sen bu satırları okuduğunda Ben gitmiş olacağım Çok demode biliyorum Ama daha iyisini bulamadım Mektup yazmayı da unutmuşum Konuşmaya da cesaret edemedim Ayrılığı yüzüme ..

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi 02:01

Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi

Eşini kaybettikten sonra , hergün tek tek sayan aşkın hikayesi. Nikahımı, ruhlar alemi nde kıymışlar… Orda, Haticemi bana vermişler… “51 Yıl” bize sınır koymuşlar… Günü gelincike gitti Haticem…. Mevsimimiz, “bahar” değ..

  • PengoTV tarafından
  • 195 görüntüleme
  • 4 yıl önce