#Nefis karpuz salatası tarifi

Nefis Zeytinyağlı Kabak Tarifi 03:40

Nefis Zeytinyağlı Kabak Tarifi

Zeytinyağlı Ilık ve Soğuk yiyebileceğiniz Kabak Yemeği İçin Malzemeler: 1 adet büyükçe soğan 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 2-3 diş sarımsak 1 adet büyük boy olgun domates 5-6 adet kabak 2-3 yemek kaşığı pirinç yarım demett..

Kahvaltıya Özel Nefis Tereyağlı Patates Tarifi  Basit ve Çok Lezzetli Patates Kızartması 02:40

Kahvaltıya Özel Nefis Tereyağlı Patates Tarifi Basit ve Çok Lezzetli

Resimli Detaylı Püf Noktalarıyla Yemek Tarifleri..

5 Dakikada  Nefis  Serin  Salata Tarifi 05:25

5 Dakikada Nefis Serin Salata Tarifi

SERİN SALATA MALZEMELER 4 adet haşlanmış patates 5 adet salatalık ( kişi adedine göre eksiltip çoğaltabilirsiniz.) 1 tutam taze nane 1 tutam dereotu 1 tutam maydanoz 2 diş sarımsak 2 su bardağı süzme yoğurt Tuz ÜZERİNE; ..

Mandalina Pelteli Kakaolu Nefis Bir Yaş Pasta Tarifi 08:27

Mandalina Pelteli Kakaolu Nefis Bir Yaş Pasta Tarifi

Mandalina Pelteli Kakakolu Pratik Yaşpasta için malzemeler: Keki için: 3 yumurta 2/3 su bardağı tozşeker 2 mandalina kabuğu rendesi çeyrek bardak sıvıyağ yarım su bardağı süt 1 buçuk su bardağı un 3 yemek kaşığı kakao ya..

Fırında Beşamelli Nefis Kabak Yemeği Tarifi 08:06

Fırında Beşamelli Nefis Kabak Yemeği Tarifi

Fırında Etli / Tavuklu Beşamel Soslu Kabak Yemeği İçin Malzemeler: 5-6 adet kabak ızgara tavası veya yapışmaz yüzeyli tava zeytinyağı Etli Soslu Harç İçin 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 3-4 adet çarliston veya..

Kıymalı Nefis Pırasa Yemeği Tarifi 03:27

Kıymalı Nefis Pırasa Yemeği Tarifi

Pırasa yemeği için malzemeler: 1 adet büyükçe soğan Yaklaşık 250gr kıyma 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı 500gr pırasa Yarımşar yemek kaşığı domates ve biber salçası Tuz, kırmızı pul biber(biber s..

Elmali Turta Nefis Elmalı Kurabiye Tarifi 03:27

Elmali Turta Nefis Elmalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 4 adet rendelenmiş elma 1/2 bardak toz şeker 1 tatlı kaşığı tarçın 1/2 su bardağı ceviz veya fındık içi Hamuru için: 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı limon suyu 200 gr. oda ısısında tereyağı 1/3 su bardağ..

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi  Ev Yemeği Tarifleri 01:39

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi Ev Yemeği Tarifleri

Bugün yine sizlere normalde dışarıdan satın almak zorunda kaldığınız çikolata sosunun tarifini vereceğiz. Her tatlınızda kullanabileceğiniz bu lezzetli sosu yapmak hiç zor değil. İster dondurmanızın üzerine ister kekiniz..

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi  Hingel Tarifi  Kürze Tarifi 05:56

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi Hingel Tarifi Kürze Tarifi

RUS MANTISI ( PELMENİ) MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Kaseye yumurta..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi  Patlıcan Salata Yapımı 02:13

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi Patlıcan Salata Yapımı

Bu tarifimizde sizlere et yemeklerinin yanında nefis bir tada sahip olan patlıcan salata tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu salata tarifi için hemen videomuzu izleyebilirsiniz. İlk olarka patlıcan salat..

Patates Salatası Tarifi  Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata 02:34

Patates Salatası Tarifi Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata

Bu leziz haşlanmış patataes salatası nasıl yapılır tüm detaylarıyla ve süslemesiyle videomuzda bulabilirsiniz. Ev yemeği tariflerinin bu videosında sizler için için rendelenmiş havuç ve sızma zeytinyağı bulunan nefis bir..

Brokoli Salatası Tarifi 06:09

Brokoli Salatası Tarifi

Brokoli salatası ve Diyet yemekleri. Brokoli benim en sevdiğim kış sebzelerinden bir tanesi, diyet yemekleri için de muhteşem bir sebze.Arada Diyet yemekleri tarifleri paylaşmaya devam ediyorum.Daha önce Brokoli Çorbası ..

Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi  Meze Tarifleri 02:26

Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenler için hafif ve nefis bir meze tarifi videosu hazırladık sizler için. Havuçlu kereviz salatası tarifi videosu ile siz de kolayca ve hızlı bir şekilde lezzetli bir meze - salata yapabilirsiniz...

Kuskus Salatası Tarifi Meze Tarifleri 02:32

Kuskus Salatası Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenler için çok kolay ve pratik bir kuskus salatası tarifi videosunu hazırladık. Yapımı hızlı ve lezzeti yerinde müthiş bir tad. Yemeklerin yanında renkli bir salata olan kuskus salatası nasıl yapılır ve..

Kızarmış Patates Salatası Tarifi 01:38

Kızarmış Patates Salatası Tarifi

Malzemeler; 6-7 tane orta boy patates 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz Tuz, pul biber Kızartmak için sıvı yağ Hazırlanışı; 1.6-7 adet orta boy patatesi ince ince dilimleyere..

Şalgamlı  Bulgur  Salatası Tarifi 04:34

Şalgamlı Bulgur Salatası Tarifi

Herkesin çok beğendiği çok nefis bulgur salatasını eminim siz de çok seveceksiniz. Özellikle çay sofralarına çok yakışıyor, hem rengi hem lezzetiyle şahane bir tarif. Şalgamlı Bulgur Salatası Malzemeler; 2 su bardağı şa..

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi 02:52

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi..

Yoğurtlu Sebze Salatası Tarifi 01:14

Yoğurtlu Sebze Salatası Tarifi

Yoğurtlu Sebze Salatası Tarifi İçin Malzemeler 2-3 diş sarımsak 4 adet közlenmiş kırmızı biber 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet havuç 2 adet kabak Yeteri kadar tuz 1 çay bardağı konserve mısır 8 adet kornişon salatalık t..

Yeşil Mercimek Salatası Tarifi 00:51

Yeşil Mercimek Salatası Tarifi

Yeşil Mercimekli Gün Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı yeşil mercimek Yarım su bardağı pirinç 4/5 adet taze soğan Yarım demet dereotu 1 adet orta boy rendelenmiş havuç 1 tatlı kaşığı sumak Nar ekşisi Zeytinyağ..

Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi 01:59

Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi

Kevserin Mutfağından Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi. Yazılı tarif için..

Hardallı Patates Salatası Tarifi 01:29

Hardallı Patates Salatası Tarifi

Hardallı Patates Salatası (Az Malzemeli) Tarifi İçin Malzemeler 4 adet orta boy patates 2-3 yaprak kıvırcık marul 4-5 dal taze yeşil soğan Salata sosu için; 6 yemek kaşığı mayonez 2 yemek kaşığı hardal az tuz karabiber ..

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi 06:17

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 baş Mor lahana, 1 yemek kaşığı tuz, 1 su bardağı sirke, Oda sıcaklığında içme suyu. Mor lahana turşusu, mor lahana turşusu nasıl yapılır, mor lahana turşusu tarifi, mor lahana turşusunun tarifi, mor lahana ..

Patates Salatası Tarifi 04:00

Patates Salatası Tarifi

Patates Salatası Malzemeleri: 4 adet Haşlanmış Patates 2 adet Salatalık 2 yemek kaşığı Süzme Yoğurt 2 yemek kaşığı Mayonez 4 diş Sarımsak Tuz Kırmızı Biber..

Lübnan Tabule Salatası Tabbouleh Tarifi 04:54

Lübnan Tabule Salatası Tabbouleh Tarifi

Tabule Salatası için Malzemeler: 400 gram köftelik bulgur 100 gram Urfa fıstığı 1 demet nane 1 demet maydanoz 10 dal taze soğan 2 bardak çeri domates 3 adet limonun suyu 1 adet nar 1 çay kaşığı sumak Tuz Karabiber Zeytin..

Patlıcan Salatası (Abugannuc) Tarifi 04:45

Patlıcan Salatası (Abugannuc) Tarifi

Patlıcan Salatası (Abugannuc) nasıl yapılır..

Yoğurtlu Havuç ve Kabak Salatası Tarifi 05:23

Yoğurtlu Havuç ve Kabak Salatası Tarifi

Yoğurtlu Havuç ve Kabak Salatası için Malzemeler: 4 adet havuç 3 adet kabak 2-3 diş sarımsak 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kadar tuz yaklaşık 1 su bardağı veya daha fazla katıca yoğurt çeyrek demet kadar dereotu..

Tavuklu Tel Şehriye Salatası Tarifi 06:04

Tavuklu Tel Şehriye Salatası Tarifi

Tavuklu Tel şehriye salatası için malzemeler: (5-6 kişilik) Tel Şehriyeyi haşlamak için: 1 su bardağı tel şehriye 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 buçuk su bardağından biraz az sıcak su 1 silme çay kaşığı tuz Ayrıca: 1er b..

Buğday Salatası Tarifi 02:43

Buğday Salatası Tarifi

Buğday Salatası İçin Gereken Malzemeler: 1 su bardağı buğday Üzerini iki kat geçecek kadar su düdüklü tencere (yoksa akşamdan suyu koyup kaynatın, kapağı kapalı şekilde sabaha soğumaya bırakın) 5-6 yaprak kıvırcık 5-6 da..

Tavuklu Kolay Makarna Salatası Tarifi 02:06

Tavuklu Kolay Makarna Salatası Tarifi

Tavuklu Makarna Salatası İçin Malzemeler: 2-3 adet baget veya 1 tavuk kalça (haşlanmış) yaklaşık 1 su bardağı bezelye (mevsiminde değilse dondurucudan haşlayın veya konserve alın ) 1 adet büyük boy havuç (küp doğrayıp be..