#Nuez ft hoodrich pablo juan

Pablo Mascots 04:15

Pablo Mascots

Pablo Mascots Listen..

Bugatti Chiron Dünya Rekoru Kırdı 01:47

Bugatti Chiron Dünya Rekoru Kırdı

Bugatti Chiron, Formula 1 sürücüsü Juan Pablo Montoya kullanırken 0'dan 400'e ve yeniden 0'a 42 saniyede inerek dünya rekoru kırdı..

Mata'nın Çağrısına Türkiye'den İlk Destek Geldi 00:27

Mata'nın Çağrısına Türkiye'den İlk Destek Geldi

İspanyol milli futbolcu Juan Mata'nın öncülük ettiği yardıma muhtaçlara destek vermek amacıyla kurulan Common Goal (Ortak Amaç) hareketine, Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım'dan destek geldi. Futbolcuların maaşlarının m..

Malaga 4 - 2 Sevilla Maç Özeti 02:59

Malaga 4 - 2 Sevilla Maç Özeti

01/05/2017 ‘de İspanya Primera Lig ‘de oynanan Malaga – Sevilla maçında; İlk yarıda karsılıklı goller bulan iki takım ilk yarıyı 1-1 kapattı ikinci yarıda ev sahibi Malaga güzel futboluyla maçı 4-2 kazanarak 3 puanı hane..

Pucca Gerçekten Hapse Gi̇ri̇cek Mi̇ 15:36

Pucca Gerçekten Hapse Gi̇ri̇cek Mi̇

Attığı tweetlerle 5,5 yıl hapis cezasına çarptırılan Pucca, Instagram storysinden Pablo Escobar'ın oğlu Juan Pablo Escobar'ın kendisini takip ettiğini takipçilerine duyurdu.....

  • BETA tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rec 1 - Ölüm Çığlığı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:15:19

Rec 1 - Ölüm Çığlığı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Genç bir TV muhabiri olan Angela ile haber kameramanı Pablo, itfaiyecileri konu edinen bir program hazırlamaktadırlar. Oldukça sıkıcı geçen program bir telefonun gelmesiyle hareketlilik kazanır. Yaşlı bir kadını..

La Liga 2'de Kalecinin Attığı İnanılmaz Gol 01:27

La Liga 2'de Kalecinin Attığı İnanılmaz Gol

İspanya 2. Ligi takımlarından Lugo'nun kalecisi Juan Carlos'un maç esnasında attığı gol tarihe geçti. Sahalarda ender görülen bu gol ile Juan Carlos sosyal medyanın da gündemine oturmuş durumda...

  • JET TV tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 6 yıl önce
28 Hafta Sonra 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:06

28 Hafta Sonra 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasının yarattığı karışıklık kontrol altına alınmış ve halk yavaş yavaş boşaltmak zorunda kaldıkları evlerine geri dönmeye başlamışlardır. Amerikan ordusu da, Londra’nın çe..

Bugatti Chiron'dan Nefes Kesen Dünya Rekoru 02:23

Bugatti Chiron'dan Nefes Kesen Dünya Rekoru

Performans değerleriyle sınırları altüst eden Bugatti Chiron kendi içerisinde yeni rekorlar kırmaya devam ediyor. Chiron, 0'dan 400'e ve tekrardan sıfıra tam 42 saniyede gelerek müthiş bir rekor kırdı. Efsane pilot Juan ..

BUGATTI Chiron 0-400-0 Km_h in 42 Saniye Dünya Rekoru 02:22

BUGATTI Chiron 0-400-0 Km_h in 42 Saniye Dünya Rekoru

BUGATTI Chiron için kaydedilen rekor: 1,500 PS süper araç duran bir başlangıçtan 400 km / saate (249 mil / saat) hızlanarak sadece 42 saniye içinde (41.96) durarak geri frenlendi. Bu, şimdiye kadar ulaşılan ve dünya çapı..

  • BETA tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Robinson Crusoe 3D Animasyon Kısa Filmi 05:55

Robinson Crusoe 3D Animasyon Kısa Filmi

Du Tout Cuit - 3D-Animated short film Film Direction : Juline BRETON, Loïc CURIEN, Vincent JUAN & Julien TISSEAU. Music : Raphaël BELLAMY, Clément OSMONT, Arnaud PIERSON BERTHIER Sounds Recording and Mix: José VICENTE &..

  • PengoTV tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yetimhane Film İzle 37:51

Yetimhane Film İzle

Juan Antonio Bayona’nın yönettiği ve Belen Rueda, Fernando Cayo, Roger Princep ile Geraldine Chaplin’in oynadığı Yetimhane, Laura'nın öyküsünü anlatıyor. Laura, çocukluğuna dair en mutlu günlerini deniz kenarındaki bir y..

  • mathilda tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Villareal 0-4 Roma (Maç Özeti - 16 Şubat 2017) 06:26

Villareal 0-4 Roma (Maç Özeti - 16 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Ligi 2.Tur maçında Villareal, Roma’yı ağırladı. Konuk ekip Roma ev sahibi Villareal’i 4-0’lık skorla ezdi. Goller: 32? (0-1) Emerson, 65? (0-2) Edin Dzeko (Mohamed Salah), 79? (0-3) Edin Dzeko (Juan Jesus), ..

  • JokerS tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avustralya Açık Karışık Çiftler 01:53

Avustralya Açık Karışık Çiftler

Avustralya Açık karışık çiftler: Abigail Spears & Juan Sebastian Cabal - Ivan Dodig & Sania Mirza izle..

Good Behavior 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:20

Good Behavior 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Good Behavior 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) Yayınlandı. Yeni Bölüm 17 Aralık Pazar Günü TNT'de Good Behavior 2x10 Promo/Preview Letty Raines, in the Mansion, with the Gun (Season Finale) Good Behavior Sea..

Arjantin’de, kaybolan denizaltının mürettebatı için yürüyüş 00:53

Arjantin’de, kaybolan denizaltının mürettebatı için yürüyüş

Arjantin’de kaybolan denizaltı San Juan’ın mürettebatının yakınları Mar del Plata şehrinde yürüyüşe çıkarak yakınlarının bulunmasını talep etti...

65 Metreden Gol Atan Kaleci 01:00

65 Metreden Gol Atan Kaleci

İspanya 2. Lig'de Lugo'nun Sporting Gijon'u 3-1 yendiği maçta kaleci Juan Carlos, 65 metreden attığı muhteşem golle maça damgasını vurdu...

  • JET TV tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Manchester United 3-0 Saint Etienne (Maç Özeti - 16 Şubat 2017) 05:41

Manchester United 3-0 Saint Etienne (Maç Özeti - 16 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Liginin 2. Tur Elemelerinde Oynanan Manchester United – Saint Etienne maçında; Ev sahibi Manchester United konuk ettiği Saint Etienne karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçı 3-0 kazanarak ikinci tur i..

  • JokerS tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TCG  Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah 07:32

TCG Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile SEDEF Gemi İnşaatı Sanayi AŞ, Havuzlu Çıkarma Gemisi (LPD) Projesi'ne ilişkin sözleşme imzalayacak. Tam yüklü deplasmanda 27 bin 436 ton ağırlıkta ve 231 metre boyunda inşa edilmesi..

Kocası İle Tartışan Kolombiyalı Kadın 7000 Dolar Yuttu 00:33

Kocası İle Tartışan Kolombiyalı Kadın 7000 Dolar Yuttu

30 yaşındaki Kolombiyalı bir kadın, 7500 doları kocasından saklamak için yuttu. Doktorlar 5700 doları çıkarabildi. Kolombiya'da bir kadının, biriktirdiği paraları kavga ettiği kocasından saklamak için, 100 dolarlık bankn..

  • JET TV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolombiya'da Farc Son Silahlarını da Teslim Etti 01:18

Kolombiya'da Farc Son Silahlarını da Teslim Etti

Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) barış anlaşması sonrası silahsızlanmasını tamamladı. Sekiz binden fazla silah ve 1 milyondan fazla mühimmattan oluşan son parti FARC’ın yılbaşından bu yana yaşadığı yirmiden faz..

Red Bull Serisi İndianapolis Semalarında 00:50

Red Bull Serisi İndianapolis Semalarında

Red Bull Air Race serisi bu kez Amerika Birleşik Devletleri’nin İndianapolis şehrinde yapılıyor. Yarışa bir önceki ayakta olduğu gibi yine Matt Hall birinci sırada başlayacak. Avustralyalı pilot sıralama turlarında yarış..

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı

Konusu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterler ve dinazorların geri dönüşü anlatılıyor. Üstelik yeni dinazorlar eskiye ora..

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterler ve d..

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı 02:23

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Konu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterle..

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü 03:15

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü

Kolombiya’nın Segovia kenti kırsalında bir askeri helikopter düştü. Kazada 8’i asker 10 kişi hayatını kaybetti. Antioquia yönetim bölgesine bağlı Segovia kenti kırsalında meydana gelen kazanın ardından Kolombiya Devlet B..

Kurtlar Arasında - Türkçe Dublaj Yabancı Dram Filmi - Full Film İzle 1:49:03

Kurtlar Arasında - Türkçe Dublaj Yabancı Dram Filmi - Full Film İzle

Kurtlar Arasında | Türkçe Dublaj Yabancı Dram Filmi | Full Film İzle Filmin Konusu: Babası tarafından zengin toprak ağasına borcu karşılığında verdiği 7 yaşındaki Marcos'un hayatını anlatmakta. Marcos, babası tarafından..

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ 29:09

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ

25 Ocak Miçotakis “Bir gece ansızın gelebiliriz diyenler uyanacak diyenler bir sabah acı gerçeğe uyanabilirler” demişti. 1 ŞUBAT İstanbul’da şu konsolosluklar kapandı. ABD KANADA BÜYÜK BRİTANYA ALMANYA BELÇİKA İTALYA FNA..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 1 yıl önce