#Nüfus

EBA COĞRAFYA LİSE - BEŞERİ SİSTEMLER;NÜFUS VE YERLEŞME - YERLEŞME BEŞERİ DOKULAR 09:41

EBA COĞRAFYA LİSE - BEŞERİ SİSTEMLER;NÜFUS VE YERLEŞME - YERLEŞME BEŞE

BEŞERİ SİSTEMLER;NÜFUS VE YERLEŞME - YERLEŞME BEŞERİ DOKULAR..

  • EBA tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - MİLLİ MÜCADELE - LOZAN BARIŞ KONFERANSI'NDA ALINAN KARARLAR; AZINLIK MESELESİ, NUFÜS MÜBADELESİ VE YABANCI OKULLAR MESELESİ 11:00

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - MİLLİ MÜCADELE - LOZAN

MİLLİ MÜCADELE - LOZAN BARIŞ KONFERANSI'NDA ALINAN KARARLAR; AZINLIK MESELESİ, NUFÜS MÜBADELESİ VE YABANCI OKULLAR MESELESİ..

  • EBA tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Nüfus Tabelasına Kendini Ekleyen Aile 01:03

Nüfus Tabelasına Kendini Ekleyen Aile

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır. Film, kazanacağı parayla ..

Yazlıkçılar dönmedi, nüfus patladı 08:35

Yazlıkçılar dönmedi, nüfus patladı

Başta İstanbul ve Ankara gibi illerde korona virüs bulaşı sayısındaki artış sonrası Muğla’da yazlığı bulunan vatandaşlar dönmek yerine Muğla’da yaşamayı tercih etti. Pandemi ve çocukların uzaktan eğitim süreci ile diğer ..

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata 03:18

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata

Diyarbakır’da bir iş kadınının, başvuru yapmamasına rağmen adına çipli kimlik kartı düzenlendi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden aranan kadın, kendisine verilen çipli kimlik kartını görünce şok geçirdi. Yeni kim..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Dünya'nın En Güçlü Orduları 05:19

Dünya'nın En Güçlü Orduları

Askeri güç ve nüfus yoğunluklarıyla doğru orantılı olarak gelişen dünyanın en kuvvetli ordularını sizler için derledik..Daha fazlası için kanalımıza abone olmayı lütfen unutmayın.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi 00:59

Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi

Evcil kedi[2][3] (Felis catus[3] ya da Felis silvestris catus), küçük, genelde tüylü, evcilleştirilmiş, etobur memeli. Genelde ev hayvanı olarak beslenenlere ev kedisi,[4] ya da diğer kedigillerden ve küçük kedilerden ay..

  • Cowboy tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
SON KÜRESEL PLAN 25:20

SON KÜRESEL PLAN

KÜRESEL NÜFUS ARTIŞININ DURDURULMASI..

  • STUDIO AS tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Kimliğini Unutan Çocuk Tüm Çabalara Rağmen Sınava Giremedi 03:13

Kimliğini Unutan Çocuk Tüm Çabalara Rağmen Sınava Giremedi

Bolu’da, LGS sınavına gireceği okula geldiğinde kimliğinin yanında olmadığını fark eden öğrenci, okul müdürünün tüm çabalarına rağmen kimliğine ulaşamayınca sınava giremedi. Bolu il genelinde bulunan 70 okulda 4 bin 700..

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi 05:28

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi

Isparta'da sokağa maskesiz çıkan 10 kişiye 900'er TL ceza uygulandı. Maskesiz yakalanan ve üzerinden kimlik çıkmayan bir genç polise soyadını bilmediğini söyledi. Polisin babasına ulaştığı gencin kimliği öğrenilerek para..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Avrupa yaşlanan halkıyla nasıl başa çıkacak ? 01:51

Avrupa yaşlanan halkıyla nasıl başa çıkacak ?

Avrupa da 500 milyon nüfus var. Bu Avrupa ölçeğinde bir bölge için fazla. Bu kadar çok nufüsun yüksek refah şartlarında yaşatılması güç. Ya sömürgecilik ile kaynak transferi yada düşük rekabet ortamında avantaj ile kayna..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Çocuk sahibi olmanın kariyere etkisi 01:25

Çocuk sahibi olmanın kariyere etkisi

Kariyere siz, çocuğa geniniz karar verecek . ‘Kariyer de yaparım çocuk da’ sloganı artık o kadar da kolay söylenmeyecek. Bilim, anne olma yaşını geciktirmek isteyen kadınlar için büyük önemi olan 24 yeni gen keşfetti. Ka..

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri 00:34

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri

Aslan (Panthera leo), Panthera cinsindeki büyük kedilerden biridir ve kedigiller (Felidae) ailesinin bir üyesidir. Yaygın olarak kullanılan Afrika aslanı topluca Afrika'daki birkaç alttürü belirtir. Bazı erkek aslanlar 2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 20.Bölüm İzle 58:04

Olacak O Kadar 20.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 20. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Aile Planlaması, Nüfus Planlaması, Madde Bağımlıları ve Küçük Hüsamettin Bir..

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 3.Bölüm 24:20

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 3.Bölüm

Çelik Gülersoy'un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; İstanbul'un kozmopolitleşme süreci, nüfus deiğişimi, Roma Julianus ve Heraclius hakimiyet dönemleri ve bu dönemlerde yapılan eserler konu edilmektedir...

Marsta Son Günler  Film İzle 1:38:29

Marsta Son Günler Film İzle

Marsta Son Günler Last Days on Mars Film İzle Filmin Konusu: Bilim kurgu olan bu film usta oyuncu kadrosu ile göz dolduruyor.Bir grup astronot filmde Mars'ta keşif yapıyorlar.Keşif yaparken bir bakteri vücutlarına nüfus ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

THE 100 4.SEZON 2.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI 41:49

THE 100 4.SEZON 2.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI

THE 100 4.SEZON 2.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE YABANCI DİZİLER CW yapımı bir dizidir. IMDB puanı 7.7 olan dizinin ilk bölümü 09 Mayıs 2013 tarihinde yayınlandı. Şuan 4. sezonu gösterimdedir. The 100 43 dakikalık bölüm..

  • Tv Series tarafından
  • 3.494 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recap Of Season 3 - Season 3 - THE LAST MAN ON EARTH 01:56

Recap Of Season 3 - Season 3 - THE LAST MAN ON EARTH

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Türkiye’de Sadece 100 Kişi Olsaydı Nasıl Olurdu? 06:09

Türkiye’de Sadece 100 Kişi Olsaydı Nasıl Olurdu?

Konda isimli araştırma şirketi, ülkemiz hakkında bilmediğimiz bazı konularla ilgili farklı bir yola başvurmuş, ülkemiz nüfusunu 100 kişi üzerinden anlatmaya çalışmış...

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD De Kusursuz Kasırga Paniği 01:51

ABD De Kusursuz Kasırga Paniği

Hızı saatte 295 kilometre olan ve Amerikayı etkisi altına alacak olan kusursuz fırtına etki alanında 37 milyon nüfus var...

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH 01:42

Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Çin Yüz Tanıma Sistemi İle Herkesi İzleyecek 01:10

Çin Yüz Tanıma Sistemi İle Herkesi İzleyecek

Sokakta yürürken, alışveriş yaparken ya da umumi bir tuvalete girerken. Her yerde kameralar var ve hepsi bir ağa bağlı. Çin hükümeti yüz tanıma teknolojisini kullanarak tüm vatandaşlarını izlemeye hazırlanıyor. Üstelik i..

17 Ay Sonra Cerablus Huzura Kavuştu 02:50

17 Ay Sonra Cerablus Huzura Kavuştu

Fırat Kalkanı operasyonu ile terörden temizlenen Cerablus'ta hayat normale döndü. 17 ay sonra huzur ortamının sağlandığı bölgede, nüfus 150 bine çıkarken, 19 olan okul sayısı 108'e çıkarıldı...