#Reveal fragman

Logan - Fragman (2017) 02:14

Logan - Fragman (2017)

Wolverine son kez pençelerini çıkarıyor. 'Logan' filminden şahane ikinci fragman. Eğri oturup doğru konuşmak lazım; Fox, hiçbir X-Men filminde başarılı bir iş ortaya koyamadı. Her zaman bir şeyler eksik kaldı, ya da bekl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galaksinin Koruyucuları 2 Fragman 00:58

Galaksinin Koruyucuları 2 Fragman

(Guardians of the Galaxy 2) - Fragman (05 Mayıs 2017) . Amerika’nın en popüler spor etkinliklerinden biri olan Super Bowl’da Galaksinin Koruyucuları 2 için yeni fragman gösterimi yapıldı. Amerikan Futbolu’nun en önemli e..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görevimiz Tehlike 6 Türkçe Dublaj Fragman #2 02:35

Görevimiz Tehlike 6 Türkçe Dublaj Fragman #2

Paramount Pictures ve Skydance Sunar Bir Tom Cruise / Bad Robot Yapımı Bir Christopher McQuarrie Filmi Tom Cruise “MISSION: IMPOSSIBLE YANSIMALAR” Baş Yapımcılar David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger Yapımcılar T..

Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman 02:01

Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman

Hint Fakiri Aja, annesinin ölümünün ardından yapayalnız kalmıştır. Babasını tanımayan Aja, onu bulmaya karar verir ve bunun için Fransa’ya gider. Babasını bulmak için çıktığı bu yolculuk Aja’nın hiç de düşlediği gibi git..

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Benim Adım Osssman Fragman 02:01

Benim Adım Osssman Fragman

Filmde, hayatını bir gazetede köşe yazarı olmaya adamış Osman'ın, kuzeni Fiko ve Dursun'nun yanına gelmesiyle hayatının nasıl değiştiği konu ediliyor. Yönetmen ve yapımcılığını Sedat Kapurtu'nun üstlendiği filmin başrol..

Yenilmezler 4 - Son Oyun Türkçe Dublajl Fragman 02:27

Yenilmezler 4 - Son Oyun Türkçe Dublajl Fragman

Avengers: Infinity War Part I filminin bir yıl sonrasında, 2019 yılında izleyiciyle buluşacak olan devam filmi. Vizyon tarihi: 26 Nisan 2019 Yönetmen :Joe Russo, Anthony Russo Oyuncular: Robert Downey Jr., Mark Ruffalo,..

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 03:08

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

Bir kişinin kaderi, hepimizin geleceği. FantastikCanavarlar Grindelwald'ın Suçları 16 Kasım'da sinemalarda. Warner Bros. J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın ..

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman

Aquaman fragmanını kaçırmayın. 28 Aralık'ta sinemalarda Yönetmenliğini James Wan’ın üstlendiği macera dolu aksiyon filmi ‘Aquaman’ Warner Bros. Pictures ile vizyona sunuluyor. Yedi denizlerin sualtı Dünya’sında nefes ke..

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman 02:51

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

Siccin 5 Orijinal Fragman 02:16

Siccin 5 Orijinal Fragman

Siccin 5, yıllar önce yapılan ayin sonrası hayatları kabusa dönen ailenin hikayesini anlatıyor. Hale, ailesiyle birlikte Nevşehir'deki tarihi bir evde yaşayan 12 yaşındaki genç bir kızdır. Değişik görünümü ve tuhaf davra..

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:58

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragman #2

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşark..

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman 01:38

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman

Dışarıda, içine düştükleri tuzaktan kurtulmaya çalışan anne ve iki kızının hikayesini anlatıyor. Laura ve iki küçük kızı tatil yapmak için uzak bir göl evine gider. Genç anne eve vardıklarından burada yıllar önce yaşayan..

Facia Üçlü Fragman #2 03:13

Facia Üçlü Fragman #2

Facia Üçlü, birbirinden bitirim olan üç arkadaşın yaşadığı maceraları konu ediyor. Genç bir adam olan Emre, dedesinden kalan mirası bir an önce ele geçirmenin hayalini kurar. Emre, talihsiz tesadüfler sonucu tanıştığı ve..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:01

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Captain Marvel Türkçe Dublaj Fragman 02:21

Captain Marvel Türkçe Dublaj Fragman

Film Carol Danvers'ın Captain Marvel'a dönüşümünden değil, Carol Danvers'ın Captain Marvel olarak dünyaya düşüşünden ilerliyor. Süper güçlere sahip, güzel bir kadın olarak dünyaya düşen Carol Danvers, gezegeni keşfettikç..

Cesur ve Güzel İnternete Özel Fragman 00:46

Cesur ve Güzel İnternete Özel Fragman

Cesur ve Güzel İnternete Özel Fragman hd olarak izle..

Cesur ve Güzel 3. Bölüm Fragman 00:33

Cesur ve Güzel 3. Bölüm Fragman

Cesur ve Güzel 3. Bölüm Fragman hd olarak izle..

Rogue One: A Star Wars Story (Trust) - Fragman (2017) 01:34

Rogue One: A Star Wars Story (Trust) - Fragman (2017)

Vizyona girmesine kısa bir süre kalan Rogue One: A Star Wars Story’den yeni fragman geldi. Geçtiğimiz yıl beyazperdeye geri dönen Star Wars, her yılın sonunda gelecek yeni filmlerle sevenlerine bayram havası yaşatmak ist..

  • Cowboy tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emma Watson ve Tom Hanks'li The Circle'dan Fragman Geldi 02:13

Emma Watson ve Tom Hanks'li The Circle'dan Fragman Geldi

Tom Hanks ve Emma Watson’ın başrolde yer aldığı bilim kurgu filmi The Circle'dan fragman geldi. Tom Hanks teknoloji firması sahibi olarak karşımıza çıkarken Emma Watson da idealler peşinde koşan teknoloji şirketinde ça..

  • Cowboy tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Christopher Nolan'ın 2. Dünya Savaşı Filmi Dunkirk'ten Yeni Fragman Geldi 02:18

Christopher Nolan'ın 2. Dünya Savaşı Filmi Dunkirk'ten Yeni Fragman Ge

Inception ve Interstellar ile milyonlarca izleyiciye ulaşan İngiliz yönetmen Christopher Nolan'ın 2'nci Dünya Savaşı'nı konu olan yeni filmi Dunkirk'ün yakın bir zamanda yayınlanan ilk fragmanına ek yeni bir fragman yayı..

  • Cowboy tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Morgan Freeman'lı Yeni Zach Braff Filmi 'Going in Style'dan İlk Fragman Yayınlandı 02:30

Morgan Freeman'lı Yeni Zach Braff Filmi 'Going in Style'dan İlk Fragma

Morgan Freeman, Alan Arkin ve Michael Caine'nin başrollerini paylaştığı Martin Brest’in 1979 yapımı komedi filmi Going In Style‘ın yeniden çekimi olan yapımdan ilk fragman yayınlandı. Going in Style, 7 Nisan’da vizyona g..

  • Cowboy tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
A Cure for Wellness - Fragman (2017) 02:44

A Cure for Wellness - Fragman (2017)

A Cure for Wellness Filminin İlginç ve Korkutucu Yeni Fragmanı Yayınlandı! Korku-gerilim türündeki A Cure For Wellness, yönetmenin The Ring’den sonra çektiği bu türdeki ikinci filmi olma özelliğini taşıyor. Vizyon Tarih..

  • PengoTV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avatar 2 Fragman HD (2017) 02:09

Avatar 2 Fragman HD (2017)

Aralık 2017'de vizyona girmesi planlanan ABD yapımı Bilim kurgu türü filmdir. Avatar'a devam filmi olarak çekilecek filmin yönetmenliğini ve yazarlığını James Cameron yapacaktır...

Vezir Parmağı  Fragman 02:18

Vezir Parmağı Fragman

Mahsun Kırmızıgül Yeni Filmi -Vezir Parmağı - Fragman (25 Ocak'ta Sinemalarda).Her filmiyle büyük gişe başarılarına imza atan Mahsun Kırmızıgül, 3 yıllık suskunluğuna Vezir Parmağı ile son veriyor. Kırmızıgül’ün yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 2.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kiralık Aşk 68. Bölüm 2. Fragman 00:50

Kiralık Aşk 68. Bölüm 2. Fragman

Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri... Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülk..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emerald City 1. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler Fragman 00:16

Emerald City 1. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Dizil

Emerald City 1. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler Fragman Emerald City 1. Sezon 11. Bölümü Full Hd Türkçe Altyazılı İzle Promo Emerald City Season 1 episode 11 fragman promo..

  • Tv Series tarafından
  • 5.975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Black Panther (2018) Teaser Fragman 01:55

Black Panther (2018) Teaser Fragman

2018'de gösterime girecek Black Panther filminden ilk teaser fragman yayınlandı. Filmde Chadwick Boseman, Michael B. Jordan ve Lupita Nyong'o olacak...

Kara Sevda 74. Bölüm Fragman ( Final ) 00:37

Kara Sevda 74. Bölüm Fragman ( Final )

Kara Sevda adım adım finale yürüyor. Kara Sevda son bölüm ardından gözler Kara Sevda 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara Sevda yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimi..