#Robert mugabe

Şiddetli fırtına ABD'de can kaybına neden oldu 00:45

Şiddetli fırtına ABD'de can kaybına neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin güneydoğusundaki Alabama eyaletinde etkili olan kasırga can kaybına neden oldu. Alabama Valisi Robert Bentley, bir ağacın, şiddetli rüzgarın etkisi ile bir evin üzerine düşmesi sonucu ev..

105 Yaşındaki Bisikletçiden Rekor 01:33

105 Yaşındaki Bisikletçiden Rekor

Fransız Robert Marchand, 105 yaşında bisikletle bir saatte en uzun mesafe kateden kişi oldu...

Dünya Magazin Turu! Dünya Yıldızlarının Bilinmeyenleri! 05:00

Dünya Magazin Turu! Dünya Yıldızlarının Bilinmeyenleri!

Dünyaca tanınan ünlü yıldızlara ait bilinmeyenler.Kim Kardashian'ın olay kasetiyle ilgili açıklamaları.Beyonce,Robert De Niro,Irına Shayk ve daha kimler kimler.Bizi izlemeyi unutmayın,iyi seyirler.....

  • ANKA tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canlı Yayının Davetsiz Misafirleri 00:59

Canlı Yayının Davetsiz Misafirleri

Robert Kelly, Güney Kore Devlet Başkanı'nın görevden azledilmesini yorumlamak üzere bir İngiliz televizyonunun yayınına konuk oldu. Yayın, Kelly'in evinden gerçekleştirildi. İngiliz uzman ciddi bir şekilde Güney Kore'dek..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..

Bayern Münih 4-1 Borussia Dortmund (Maç Özeti - 8 Nisan 2017) 06:02

Bayern Münih 4-1 Borussia Dortmund (Maç Özeti - 8 Nisan 2017)

Bayern Münih 4-1 Borussia Dortmund (Maç Özeti - 8 Nisan 2017) 8.4.2017, Bayern München 4 – 1 Borussia Dortmund Almanya Bundesliga’da derbi heyecanı yaşandı. Bayern Münih, Borussia Dortmund’u ağırladı. Bol gollü geçen ma..

Motel Film İzle 1:48:45

Motel Film İzle

Bir kiralık katil olan Jack (John Cusack), Dragna (Robert De Niro) isminde ünlü bir mafya babası tarafınca bir otelde çeşitli cinayetler işlemesi için tutulmaktadır. Fakat Dragna oraya gelene kadar ayrılmaması gerekmekte..

  • Tv Series tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşırı Kurtarma Aracının Afet Yeni Bir Çığır Açmayı Hedefliyor 01:49

Aşırı Kurtarma Aracının Afet Yeni Bir Çığır Açmayı Hedefliyor

A NEW all-terrain vehicle capable of floating on water and putting out fires could save lives in rescue missions. The latest car by Romanian manufacturers Ghe-O Motors, could give emergency services the edge they need to..

  • BETA tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Walking Dead Collection Announce Trailer PS4 01:23

The Walking Dead Collection Announce Trailer PS4

All 19 episodes of Telltale Games’s award-winning series, “The Walking Dead,” are visually enhanced and available in one package for the first time! “The Walking Dead” is an unparalleled journey into the heart of what i..

  • BETA tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler 01:24

Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

  • PengoTV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ustura Türkçe Dublaj Film İzle 1:44:59

Ustura Türkçe Dublaj Film İzle

USTURA – MACHETE TÜRKÇE DUBLAJ HD FULL FİLM İZLE Ustura – Machete filminin konusunda kendisinde barındırdığı kanlı vahşi palasıyla etrafta dolaşan karakteri Danny Trejo canlandırmakta Filmde, içerisinde bulunduğu çete ta..

  • PengoTV tarafından
  • 8.343 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:03

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalım..

Elm Sokağında Kabus 2 - Freddy'nin İntikamı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:25:37

Elm Sokağında Kabus 2 - Freddy'nin İntikamı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Freddy peşinizdeyken uykuya direnmek mi kabusunuzda onunla yüzleşmek mi daha iyi olur? Tüm zamanların en tüyler ürpertici filmlerinden Elm Sokağı Kabusu, ikinci filmiyle geri dönüyor. Elm Sokağı sakinleri, kabus..

Koleksiyoncu - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:29:51

Koleksiyoncu - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Arkin, kötü bir hastalığa yakalanmıştır: Kumar! Bir gün kumar borcunu ödeyebilmek için şeytana uymaya karar verir. Tesisatçı olarak gideceği bir binayı soyacak ancak evdeki hesabı çarşıda tutmayacaktır. Çünkü bu..

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:35:25

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Truth or Dare bir partide Doğruluk mu Cesaret mi oynayan bir grup gencin başına gelenleri anlatıyor. Gençlerden biri (Felix) seçilince oyun çığırından çıkar. Birkaç ay sonra aynı gençler Felix’in düzenlediği bir..

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı

TÜR: 3D Epik Macera OYUNCULAR: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang YÖNETMEN: Christian Rivers YAZARLAR: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jac..

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman 02:51

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

02:16

"Spider-Man: Homecoming" İlk Fragman

2016 yılının en konuşulan filmlerinden biri olan Captain America: Civil War‘da kendini gösteren Spider-Man, 2017’de yeni filmiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen filmin ilk fragmanı sonunda..

Amsterdam'dan Fetö Açıklaması 03:04

Amsterdam'dan Fetö Açıklaması

Fetullahçı Terör Örgütü'nün yurtdışındaki davalarında Türkiye'yi temsil eden Robert Amsterdam, A Haber'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karlov suikastini değerlendiren avukat, olayda FETÖ'nün rolüne dikkat çekti...

90'ların Filmlerinden Nostaljik Dans Sahneleri 03:54

90'ların Filmlerinden Nostaljik Dans Sahneleri

Dans müzikleri ve sahnelerinin şaha kalktığı 90'lı yıllarda sinemaseverlerin izlediği birbirinden güzel dans sahneleri. Robert Jones tarafından muhteşem 4 dakikalık bir mashup haline getirilen o sahneleri izliyoruz.....

  • Cowboy tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avengers Infinity War (2018) İlk Bakış 03:30

Avengers Infinity War (2018) İlk Bakış

27 Nisan 2018'de ilk bölümü gösterime girecek olan Avengers: Infinity War filminin ilk değerlendirme videosu yayınlandı. Filmde Chris Pratt, Robert Downey Jr ve Tom Holland gibi birçok önemli isim rol alacak...

  • PITIRCIK tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
IN DUBIOUS BATTLE Official Trailer (2017)(Şüpheli savaş) 02:28

IN DUBIOUS BATTLE Official Trailer (2017)(Şüpheli savaş)

OYUNCULAR: Selena Gomez, Bryan Cranston, Robert Duvall, Nat Wolff, James Franco, Vincent D'Onofrio..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.542 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müttefik ( allied ) türkçe dublaj yabancı film i̇zle 2:04:35

Müttefik ( allied ) türkçe dublaj yabancı film i̇zle

istihbarat ajanı Max Vatan (Brad Pitt) 1942 yılında Kuzey Afrika'dayken Fransız direnişçi Marianne Beausejour (Marion Cotillard) ile düşman hattının gerisinde çok tehlikeli bir görev sırasında tanışırlar. Londra'da bir a..

  • Tv Series tarafından
  • 8.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cehennem - Inferno Film İzle 2:01:35

Cehennem - Inferno Film İzle

Cehennem - Inferno filminin konusu, Çok ünlü bir semboloji uzmanı olan Robert Langdon, Dante ile ilgili ipuçları peşindeyken kendini birden bire Floransa'da bir hastanede bulur. Son bir kaç güne dair olayların hiçbirini ..

  • Tv Series tarafından
  • 10.858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spider-Man- Homecoming Trailer #2 (2017) - Movieclips Trailers 02:23

Spider-Man- Homecoming Trailer #2 (2017) - Movieclips Trailers

Spider-Man: Homecoming Trailer #2 (2017): Check out the new Spider-Man: Homecoming trailer starring Robert Downey Jr., Tom Holland, and Marisa Tomei! Be the first to watch, comment, and share trailers and movie teasers/c..

  • Tv Series tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
David Beckham Kimdir? 02:04

David Beckham Kimdir?

David Robert Joseph Beckham, 2 Mayıs 1975 tarihinde İngiltere, Leytonstone'da doğmuştur. Ted ve Sandra Beckham çiftinin üç çocuğundan en küçüğüdür. Babası Ted Beckham mutfak tesisatçısıdır, annesi Sandra ise bir kuafördü..

Bayern Munich vs Augsburg 6-0  Maç Özeti 12:45

Bayern Munich vs Augsburg 6-0 Maç Özeti

Bundesliga'da adım adım şampiyonluğa yürüyen Bayern Münih, Augsburg'a gol yağdırdı... Bundesliga'da 26. hafta karşılaşmalarında Augsburg'u ağırlayan Bayern Münih, rakibini 6-0'lık skorla devirerek üst üste beşinci galib..

 Prison Break Season 5 02:28

Prison Break Season 5

Heyecanlı yeni PRISON BREAK serisi Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar ve Paul Adelstein, dünya çapında yeni bir macera için yeniden bir araya geliyor v..