#Roberto carlos

Cambaz - Bacardi 03:11

Cambaz - Bacardi

Bacardi şarkı sözleri ile Hadi vurmaya başla saldır bana saldır Beni yerden yere vurmaya başla Gücünüz yetecekmi'ki buna Bilemediler gelemediler Mermilerimi hesap edemediler Zifiri karanlık sokakların içinden Korkdu..

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video) 02:45

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video)

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video)nnhttps://murdaezhel.lnk.to/MadeInTurkeynnFollow MurdanYouTube - https://www.youtube.com/channel/UC_4eB_KZZOL2Psc83KFawDAnFacebook - https://www.facebook.com/murdaworldnInst..

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video) 02:45

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video)

Music Produced by: Ramiks & Roselilah Mixed by: Chopz Mastering Engineer: Chopz Vocals: Murda / Ezhel Video Director: Neldrick Martis Co-director: Nidal Lakrouz Producer: Daisy Hardenbol & 5ive Brothers Co-Producer: Rob..

Futbol Yıldızları Aşağılandı İzle 09:10

Futbol Yıldızları Aşağılandı İzle

Ristiano Ronaldo, Lionel Messi, Andres Iniesta, Roberto Carlos, Wayne Rooney, Hazard, Pogba ve diğerleri aşağılandılar..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

La Liga 2'de Kalecinin Attığı İnanılmaz Gol 01:27

La Liga 2'de Kalecinin Attığı İnanılmaz Gol

İspanya 2. Ligi takımlarından Lugo'nun kalecisi Juan Carlos'un maç esnasında attığı gol tarihe geçti. Sahalarda ender görülen bu gol ile Juan Carlos sosyal medyanın da gündemine oturmuş durumda...

  • JET TV tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:34

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Yılda sadece bir gece boyunca tüm suçların serbest olduğu bir dünyada geçen film, Arınma Gecesi öncesi çocuklarıyla birlikte eve dönen bir çiftin gerilimini beyazperdeye taşıyor. Güvenli evlerine ulaşmaya çalışa..

28 Hafta Sonra 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:06

28 Hafta Sonra 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasının yarattığı karışıklık kontrol altına alınmış ve halk yavaş yavaş boşaltmak zorunda kaldıkları evlerine geri dönmeye başlamışlardır. Amerikan ordusu da, Londra’nın çe..

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf 04:15

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf

2. PETER NORMAN 1968 Meksika olimpiyatlarında 2. Olan Peter Norman, yarışın birincisi Amerikalı Tommie Smith ve üçüncüsü yine Amerikalı John Carlos’la unutulmaz bir eyleme imza attı. Norman 1. ve 3. Olan siyahi sporcula..

  • JET TV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 6 yıl önce
BOKS TARİHİNİN EN İYİ 10 İSMİ 19:34

BOKS TARİHİNİN EN İYİ 10 İSMİ

1: Muhammed Ali 2: Ray Robinson 3: Jack Johnson 4: Henry Armstrong 5: Joe Louis 6: Ray Leonard 7: Manny Pacquiao 8: Roberto Duran 9: Julio Cesar Chavez 10: Mike Tyson..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Riverdale  1.Sezon 3.Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 42:50

Riverdale 1.Sezon 3.Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

Riverdale - Chapter 1 - 1.Sezon 3.Bölüm TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE YABANCI DİZİLER Riverdale bir Amerikan genç drama televizyon dizisi. Konusu Archie Comics'in karakterleri üzerinedir. Mayıs 2016'da The CW tarafından duyur..

  • Tv Series tarafından
  • 12.843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Riverdale 1.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 00:49

Riverdale 1.Sezon 6.Bölüm Fragmanı

Riverdale bir Amerikan genç drama televizyon dizisi. Konusu Archie Comics'in karakterleri üzerinedir. Mayıs 2016'da The CW tarafından duyurulmuştur. Dizinin ilk bölümü 26 Ocak 2017 tarihinde yayınlanmıştır. Senaristliğin..

Kaptan Tsubasa 5.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 21:51

Kaptan Tsubasa 5.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Ana karakter Oozora Tsubasa, Kojiro Hyuga, kaleci Genzo Wakabayashi ve Taro Misaki'dir. Tsubasa, doğumundan beri topla haşır neşir bir çocuktur. Tek hayali dünyadaki en iyi futbol oyuncusu olmaktır. Bazı sorunları nedeni..

Kaptan Tsubasa 8.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 21:03

Kaptan Tsubasa 8.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Burada Tsubasa futbol sevdalısı Ryou Ishizaki ve Nankatsu'ya destek veren, futbolu seven bir kız olan Sanae ile tanışır. Tsubasa'nın babasının arkadaşı Brezilyalı futbolcu Roberto Hongo, Tsubasa'yı futbol konusunda geliş..

Kaleye Bakmadan Golü Attı 00:56

Kaleye Bakmadan Golü Attı

Bundesliga'da oynanan Wolfsburg-Hoffenheim maçında Roberto Firmino's şık bir gole imza attı...

  • JET TV tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe Transferde Bombayı Patlattı 01:27

Fenerbahçe Transferde Bombayı Patlattı

Fenerbahçe transferde bombayı patlattı. Sarı Lacivertliler İspanyol golcü Roberto Soldado ile anlaşmaya vardı...

  • OFSAYT tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe'nin Yeni Yıldızı İstanbul'da! 00:47

Fenerbahçe'nin Yeni Yıldızı İstanbul'da!

Fenerbahçe'nin, kulübü Villarreal ve kendisiyle prensip anlaşmasına vardığını açıkladığı İspanyol golcü Roberto Soldado, İstanbul'a geldi...

  • OFSAYT tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe'nin Yıldızları İmzayı Attı! İşte İlk Mesajları 04:03

Fenerbahçe'nin Yıldızları İmzayı Attı! İşte İlk Mesajları

Fenerbahçe yeni transferleri Mauricio Isla, Giuliano Victor de Paula ve Roberto Soldado için imza töreni düzenledi. Kanarya'nın yeni yıldızları camiaya umut dolu mesajlar yolladı...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barcelona 2-0 Real Betis Özet 01:48

Barcelona 2-0 Real Betis Özet

Hafta içi Real Madrid'e Süper Kupa'yı kaybeden Barcelona, lige Real Betis galibiyetiyle başladı. Camp Nou'da 56 bin taraftarının önünde Suarez'den yoksun çıkan Katalan ekibi, 35. dakikada Tosca'nın kendi kalesine attığı ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Liverpool Maribor'u Dağıttı 7-0 02:46

Liverpool Maribor'u Dağıttı 7-0

Şampiyonlar Liginde Liverpool, deplasmanda karşılaştığı Maribor'u 7-0 mağlup etti, grupta puanını 5'e yükseltti. Liverpool'da Roberto Firmino ve Mohammed Salah 2, Philippe Coutinho, Alex-Oxlade Chamberlain ve Trent Alexa..

Liverpool 2-2 Bournemouth Maç Özeti 08:04

Liverpool 2-2 Bournemouth Maç Özeti

verpool 2-2 Bournemouth (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 05/04/2017 ‘de İngiltere Premier Liginin 31. Haftasında Oynanan Liverpool – Bournemouth maçında; Ev sahibi Liverpool konuk ettiği Bournemouth karşısında ilk yarısını 1-..

Barcelona 6  1 Paris Saint Germain 09:27

Barcelona 6 1 Paris Saint Germain

08/03/2017 ‘de Şampiyonlar Ligi 2.Turunun rövanş maçında tekrar karşılaşan Barcelona – Paris Saint Germain maçında; Ev sahibi Barcelona konuk ettiği Paris Saint Germain karşısında ilk maçı 4-0 kaybetmişti İspanya’da PSG’..

Amerika'da Neymar Fırtınası! Juve Perişan 01:27

Amerika'da Neymar Fırtınası! Juve Perişan

ABD'nin New Jersey eyaletinde oynanan Uluslararası Şampiyonlar Kupası maçında Barcelona, Juventus'u 2-1 yendi.İspanya'nın Katalonya özerk bölgesin takımı Barcelona ile İtalya'nın Juventus ekibi, MetLife Stadyumu'nda ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Derbide Oynayacak Mı  Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda 01:02

Derbide Oynayacak Mı Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda

Fenerbahçe'de derbi öncesi gözler Martin Skrtel'in üzerinde. Yıldız Oyuncunun durumu yarın belli olacak. Kasık bölgesinde yaşadığı sakatlık çekilen MR'larda geçmiş gözükse de Skrtel'in ağrıları devam ediyor. Kuvvet ç..

Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı 01:22

Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı

Fenerbahçe'de derbi alarmı. Sarı Lacivertlilerde pazar günkü maç için tek bir hedef var o da 3 puan.Teknik Direktör Aykut Kocaman ezeli rakiplerinin analizi üzerine mesai harcıyor. Yeni Malatyaspor maçındaki galibiyetle..

Liverpool 3 - 0 Huddersfield Town Maç Özeti 02:06

Liverpool 3 - 0 Huddersfield Town Maç Özeti

Geçtiğimiz hafta Swansea City'ye mağlup olan Liverpool, 25. hafta karşılaşmasında Huddersfield Town'u deplasmanda 3-0 mağlup etti. Kırmızılar, 26. dakikada Emre Can'ın uzaktan attığı harika golle 1-0 öne geçti. Karşıla..

  • OFSAYT tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Deniz Sarıtaç Josef ve Soldado'yu Gülme Krizine Soktu 00:59

Deniz Sarıtaç Josef ve Soldado'yu Gülme Krizine Soktu

Fenerbahçe Kulübü'nde tercüman olarak görev yapan Deniz Sarıtaç, Fenerbahçeli Roberto Soldado ve Josef de Souza'nın Wear gözlük ile yaptığı şakaya mağruz kaldı. Sarıtaç izlediği görüntüden korkarken Soldado ve Josef gülm..

  • JET TV tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kanarya'nın Derbi Taktiği Netleşti  İlk Plan 01:01

Kanarya'nın Derbi Taktiği Netleşti İlk Plan

Fenerbahçe'nin derbi planı ve onbiri şekillenmeye başladı. Sarı lacivertliler, ezeli rakiplerinin önce pas trafiğini kesme sonra vurmanın hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisinde uyguladı..

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..