#Salçalı terbiyeli

Ekrandan Lezzet Fışkırtan, Food Porn'un Zirvesi Kanaldan 23 Yemek Videosu-5 06:13

Ekrandan Lezzet Fışkırtan, Food Porn'un Zirvesi Kanaldan 23 Yemek Vide

5. Bol salçalı et yemeği olan Gulaş'ı mutlaka denemelisiniz!!!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.490 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalancı Mantı Tarifi 02:24

Yalancı Mantı Tarifi

Mantının zahmetli açılan yufkasından, haşlamasına kadar süreç bizim gözlerimiz de büyüdüyse bir de canınız mantı çektiyse ne yapmalıyız? Tabi ki de yalancı mantı yapmalıyız. Hazır yufkadan çıtır çıtır fırında çabucak haz..

Fellah Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi 02:06

Fellah Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi

Bugün sizlere Adana ve Antakya yöresinin mutfağına ait olan fellah köftesi tarifini paylaşıyoruz. Oldukça lezzetli olan fellah köftesi ince bulgur, yumurta, un ve sıcak su ile hazırlanan hamurla minik, minik yuvarlak yap..

Fırında Köfte Patates 01:29

Fırında Köfte Patates

Akşama yemeğe gelen misafirlerinize ne pişireceğim diye düşünüyorsanız fırında köfte patates yemeğini yapabilirsiniz. Yapımı da çok kolay. Yaptığımız köfteleri ve patatesleri hafif yağda çevirdikten sonra tepsiye yada bo..

Mantı Makarna Tarifi 01:52

Mantı Makarna Tarifi

Hanımlar, bugün enfes bir makarna mantısı tarifi ile sizlerin karşısındayız. Hamuru açmakla, bükmekle uğraşmadan yapabileceğiz bir mantı tarifi. Makarna ve kıyma ile hazırlayacağınız bu tarifi canınız mantı çektiğinde ko..

Pratik Ekmek Pizzası Tarifi 02:59

Pratik Ekmek Pizzası Tarifi

Malzemeler: 1 adet bayat ekmek 1 adet domates 1 adet yeşil biber 1 yumurta 1 kase Mozarella topları veya rendelenmiş kaşar peyniri veya beyaz peynir 2-3 yemek kaşığı taze, dondurulmuş veya konserve mısır tanesi (arzu..

Düşbere Tarifi 01:48

Düşbere Tarifi

Malzemeler 400 gram un 1,5 çay kaşığı tuz 1 su bardağı su 300 gram kıyma 1 adet rendelenmiş soğan 1 çay kaşığı kuru nane 2 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı tereyağı (salçalı sos için) Üzeri İçin: 1 av..

Makarna tüketimi patladı! 02:05

Makarna tüketimi patladı!

İTALYAN MUTFAĞINDAN TRANSFER ETTİĞİMİZ MAKARNANIN, YILLIK TÜKETİMİ 1 KİLO ARTTI. DOMATES SOSLU, KIYMALI, SALÇALI... HAZIRLAMASI KOLAY, YEMESİ LEZZETLİ, KESEYE DE UYGUN.....

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Bugün sizlere rulo köfte tarifini paylaşacağız. Dalyan köfte severlerin beğenecek yiyeceğini düşündüğümüz çok lezzetli fırın köfte tarifimiz artık kanalımıza eklendi. İçerisi birbirinden nefis malzemeleri ile zenginleşti..

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi 02:07

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere köfteli yoğurt kebabı tarifini paylaşıyoruz. Lezzetine doyamayacağınız köfteleri pidesi ve üzerine dökülen salçalı sosu ile enfes köfte kebabı tarifini sizlerde çok beğeneceksiniz. Kızartılmış ekmeklerin üz..

Sosyete Mantısı Tarifi 02:20

Sosyete Mantısı Tarifi

Sosyete Mantısı Hazırlanışı Malzemeler 1 kilo yufka 1 bardak su yarım bardak sıvı yağ 1 yumurta sarısı içi için yeteri kadar kıyma (ben bir kase kullandım siz istediğiniz kadar kullanabilirsiniz) 1 kuru soğan 1 çay barda..

Patatesli Kıymalı Mantı Tarifi 05:01

Patatesli Kıymalı Mantı Tarifi

10 tane kadar küçük patatesi haşlayalım (sayısını çoğaltabilirsiniz) 1 tatlı kaşığı tereyağı tuz 200 250 gr kadar dana kıyma 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 1 tane yemeklik doğranmış kuru soğan Tuz karabiber toz biber 1 kâse sa..

Beyti Kebap  Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi 14:50

Beyti Kebap Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi

Kremalı Sebze Çorbası Tarifi ve Malzemeler : 1 tane kuru soğan 1 diş sarımsak 1 küçük kabak 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber Bir avuç brokoli (250gr.) 1 tane patates 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı un Yarım paket..

Fırında Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi 02:09

Fırında Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi

Malzemeler Kıyma malzemesi 250 gram kıyma 2 adet çarliston biber 2 adet kuru soğan 1 adet domates Pul biber Karabiber Tuz Sıvı yağ Kızartma Malzemeleri; 3 adet patlıcan 4 adet patates 5 adet çarliston biber Süslemek İç..

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma 09:50

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma

300 gr karnabahar 4 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 400 gr yoğurt 1 dolu çorba kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Üzerine, 2 dal zahter kek..

Hasan Paşa Köfte Tarifi 03:38

Hasan Paşa Köfte Tarifi

MALZEMELER Köfte için: 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet kuru soğan, 1 yumurta, 3 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç ince kıyılmış maydanoz, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Püre için: 2 adet orta boy patates, 1 ..

3 Farklı Açma Çörek Tarifi 05:28

3 Farklı Açma Çörek Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı su 2 yumurta (sarıları üzerine ayrılacak) 1 paket yaş maya veya 1 paket instant maya 1 silme yemek kaşığı tuz 1 silme yemek kaşığı tozşeker yaklaşık 7-8 su b..

Kıymalı Bostan Patlıcan Kebabı Tarifi 05:08

Kıymalı Bostan Patlıcan Kebabı Tarifi

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 2 adet iri bostan patlıcanı kızartmak için sıvıyağ kıymalı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet büyük boy soğan 300gr. kadar kıyma 2-3 adet sivri veya çarliston biberi 1 ye..

Saksı Kebabı Nasıl Yapılır 04:26

Saksı Kebabı Nasıl Yapılır

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 2 adet orta boy bostan patlıcanı 3-4 adet orta boy patates kızartmak için sıvıyağ kıymalı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet büyük boy soğan 300gr. kadar kıyma 2-3 adet s..

Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Kolay Hamsili Pilav Tarifi 03:03

Kolay Hamsili Pilav Tarifi

Hamsili Pilavı hiç böyle yediniz mi? Baharatlı, salçalı nefis bir pilav hamsiyle buluşunca harika bir tat çıktı ortaya. Üstelik klasik hamsili pilavdan yapması oldukça kolay.. Malzemeler: yarım kilo kılçığı ayıklanmış h..

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi 04:07

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi

MALZEMELER 15 adet dolmalık Biber, 1,5 su bardağı pirinç, 1 adet büyük boy soğan, 5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 yemek kaşığı çam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı..

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır 05:23

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda islim kebabı tarifi vereceğiz bu yemek tarifinin diğer bir ismide kürdan kebabı eğer bu patlıcanlı kebap nasıl yapılır öğrenmek istiyorsunuz videomuzu izlemelisiniz. İslim kebabı en ünlü kebap tarif..

İzmir Köfte Tarifi 03:32

İzmir Köfte Tarifi

MALZEMELER 400 gr kıyma, 1 adet rendelenmiş soğan, 1 adet yumurta, 3 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç maydanoz (ince kıyılmış), 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı kimyon, 1 çay kaşığı karabiber, 2 yemek kaş..

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Çek Kopar Ekmek Tarifi 02:46

Çek Kopar Ekmek Tarifi

MALZEMELER 1 adet yuvarlak Ekmek, 1 yemek kaşığı tereyağı, küçük parçalar halinde doğranmış, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 adet kırmızı biber, minik minik doğranmış, 1/2 su bardağı minik doğranmış sucuk, 1 a..

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık 04:32

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık

Patates Püreli ve etli Karnıyarık Tarifi Malzemeler 3 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ iç malzemesi için 300 – 400 gr kırmızı et( kuzu eti olsa daha iyi olur ) yarim su bardağı siviyag 1 adet buyuk boy ku..

Ramazan Kebabı Tarifi (Misafirlere İftarlık!) 01:40

Ramazan Kebabı Tarifi (Misafirlere İftarlık!)

mazan kebabı, ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak, misafirlere gururla ikram edilecek çok doyurucu ve lezzetli bir tarif. Kuşbaşı dana etlerinin arpacık soğanlar, nohut, patlıcan ve patateslerle bir araya geld..

Şıhıl Mahşi Tarifi 01:59

Şıhıl Mahşi Tarifi

Malzemeler 1 kilogram kabak 1 çay bardağı sıvı yağ 2 adet soğan (yemeklik doğranmış) 1 yemek kaşığı dolmalık fıstık 1 yemek kaşığı domates salçası 500 gram dana kıyma 2 çay kaşığı tuz 2 çay kaşığı karabiber 1 ça..

Domates Soslu Spagetti Tarifi 04:30

Domates Soslu Spagetti Tarifi

Malzemeler • 250g spagetti makarna • 2 domates • 1 soğan • 1 yemek kaşığı sıvı yağ • 1 yemek kaşığı tereyağ • 1 yemek kaşığı salça • 2 diş sarımsak • 1 tatlı kaşığı toz biber • 1 çay kaşığı kekik • 1 tatlı kaşığı nane •..